Treeni-intoinen

…papparainen

Haha, mulla on ollut just tollanen ryhti viimeiset pari viikkoa. Siis tollanen etukumara papparainen -mielellään vielä vähän vino jompaankumpaan sivusuuntaan. Voisin oikeesti uskoa jos joku rtg-ihminen nyt väittäisi parin kylkiluun katkenneen tossa keuhkokuumeessa yskiessä, sen verran kipeinä ovat kyljet vieläkin. Mut kai tässä on vaan pakko karvaasti myöntää jotta heikkoja lihaksia vaan. Eivät edes yskimistä kestä. Vieläkään en pääse sängystä ylös entiseen tapaan. Ja yhtäkään situpsia en pysty tekemään vaikka miten yrittäis. Ei vaan toimi. Ei nouse. Eikä niin et _vatsan_ seutu ois mitenkään kipeä, ei, vaan kylkiluut. Ihan totta.

Odotan niin treeniä. Tänä keväänä tuun juoksemaan niin paljon. Ja treenaamaan niitä situpseja. Heti kun ei hengästytä ja yskitä. Odotan niiiin innolla. Odottakaahan kun tää papparainen tästä lähtee liikkeelle niin tuutte saamaan paljon, paljon treenipostauksia ja toivottavasti myös -motivaatiota ja intoa! Täällä sitä nimittäin piisais tällä hetkellä isollekin joukolle! 😀

Mut tänään otin taas kameran meidän päivittäisille reiteille. Oi oisin niin paljon mieluummin kuvannut juoksulenkkiä, mut ei tääkään hullumpi ollut; hyvän ystävän kanssa lounaalla sovittiin perjantai-illaksi pyjamabileet kera noutoruoan, viinin ja karkkien. Mmmm, maistuu perjantaille 😛

Kivaa viikonlopun alkua teille kans!

36 vastausta artikkeliin “Treeni-intoinen

 1. Hei Johanna,
  kiitos taas kauniista kuvista ja terveisistä. Mulla alkoi viikonloppuvapaa jo tänään, ja aloitan vapaapäivät useimmiten kupilla maitokahvia, parilla ruisleipäsiivulla ja blogillasi. Aamu ei voi alkaa kuin hyvin. Hitaasti, rennosti, herkullisesti, mukana aina pientä luksusta.
  Näytät muuten huippukauniilta ja ihanalta toipilaanakin, niin kuin sairaanakin.
  Odotan myös kevättä ja kevään mukana sitä että pääsen juoksemaan metsään, jee! 
  Mukavaa viikonloppua sinullekin 🙂

  Tykkää

  1. Ooooo Kiitti, ihanan pirtsakka viesti :))
   Viikonloppu oli mitä ihanin, pahoittelen myöhäistä vastausta! 😀

   Tykkää

 2. Heippa vaan, 
  Ihanat on taas kuvat ja tunnelma. Minäkin aloitan aamuni kahvilla ja blogillasi, aamu alkaa niin hyvin näin 🙂 
  Täällä kanssa yksi kevään (ja etenkin niiden lenkkien) odottelija. Voisihan sitä toki talvella juosta, mutta tuntuu niin typerältä joutua koko ajan varomaan ja tarkkailemaan mihin astuu, jottei olisi kumossa. 
  Nojoo, ihanaa päivän jatkoa ja viikonloppua sinne 🙂 
  Livhttp://lily.fi/palsta/paivauniaika

  Tykkää

  1. Kiitti Liv, joo minusta ei oo melkein kävellenkään liukastelamaan tonne niin jätän ihan suosiolla juoksulenkit 😀 Kiitos kommentista ❤

   Tykkää

 3. Hei muuten vielä! Joku tästä jo jossain aikaisemmin sanoi, mutta kommentit ei näy puhelimella luettaessa (eikä niitä pysty kirjoittamaan), olisipa huippujuttu kun välittäisit tietoa eteenpäin, jollei ole jo mennyt 🙂 
  Liv

  Tykkää

 4. Suomessahan kontrolloidaan aikuisilta yleensä keuhkokuumeen jälkeen thorax-kuva n. kk kuluttua, mitenköhän on Norjassa? Kontrollikuvassahan saattaisi näkyä luutumassa olevat kylkiluunmurtuma/-t. Pikaista toipumista, asenne on ainakin kohdillaan!!

  Tykkää

  1. Kiitti, ei täällä….. Ei kukaan tarkistanut edes mun crp:ta et onks laskenut 😉 Itse sit töissä varmistin… Mut kyllä mun tapauksessa taitaa olla ihan vaan lihaksista kyse, alkaa kai jo ihan pikkasen helpottamaan 🙂 Mut siis joo ei täällä kyllä tarkisteta kuin ihan ääritapauksissa.

   Tykkää

 5. Voi miten siellä on kaunista, niin tunnelmallista… 🙂 Ihana tuo sinun takki! Taidankin tästä pakkailla työtn rattaisiin ja suunnata ulkoilemaan, täällä Savossakin ollaan saatu nauttia parina viime päivänä kevätauringosta, jipii! 🙂
   
  -Nipsu-

  Tykkää

 6. Oon urheilullinen ja perusterve 33-vuotias ja minäkin sairastuin keuhkokuumeeseen vuosi sitten. Se on kyllä pelottava ja hirveä tauti! Voimat katosi ihan täysin ja toipumiseen meni kuukausi. Sen vähän mitä jaksoin silloin kävellä, niin kävelin myös kumarassa seinistä tukea pitäen. Rollaattori tai kävelykeppi ois ollu silloin aika kiva. Tsemppiä ja voimia sulle kovasti toipumiseen! Toivottavasti helpottaa nopeasti. Treenaaminen kannattaa aloittaa kuitenkin rauhallisesti, ettei iske mikään ikävä jälkitauti.

  Tykkää

  1. Niinpä :S Joo ei se kanssa leikkimistä ole :/ Hiljaiseksi on vetänyt tää hidas toipuminen. Tai siis se, ettei heti ookaan kunnossa kun tauti on ohi. Mulla on usein ollut rollaattori = Ainon rattaat onneksi kaupungilla. Täytyy ottaa Aino aina rekvisiitaksi mukaan kun lähtee ulkoilemaan et on joku mihin tukeutua hihi :))

   Tykkää

 7. Et arvaakaan kuinka sympatiseeraan sinua ja kaipuutasi treenaamaan! Ihan oli pakko kerrankin kommentoida kun itse olen samassa tilanteessa eli toipilaana. Syynä ei kuitenkaan ole flunssa vaan polvivamma (joka muuten tapahtui zumbassa, voitko uskoa 😉 ). Kuukauden odottelun jälkeen polvi leikattiin viime viikolla ja nyt kovasti odotetaan kevättä ja sitä että pääsee taas liikkumaan!! Eilen makasin lattialla ja tajusin, että jalka ei nouse ollenkaan, ei vaikka kuinka yrittäisi niin ei hievahdakaan! Uskomatonta miten huonoon kuntoon lihakset menee muutamassa viikossa! Sinun kylkioireet kuulostaa ihan siltä, että kylkiluut on murtuneet yskimisestä… mutta parannellaan itseämme kaikessa rauhassa ja nautitaan elämän pienistä asioista hieman rauhallisemmin! Ja kiitos ihanasta ja kauniista postauksesta! 

  Tykkää

  1. Oiooi.. et oo varmaan ainoa joka on vääntänyt polvensa zumbassa… :/ Siinä on vähän pelottavia vääntöjä kyllä :/ Voi tsemppiä kovasti!!!
   Joo munkin mielestä oli vähän arveluttavaa kun en ollenkaan pystynyt nostamaan lattialta hartioita/lapaluita, mut kai tää tästä :/ Jos korkeintaan jotain pientä hiusmurtumaa… ei niille kuitenkaan mitään voi tehdä niin kivun rajoissa vaan yrtitetään kömpiä eteenpäin ;D

   Tykkää

 8. Oikeasti – kantsii käydä tsekkauttamassa nuo kylkiluut! Mieheni siskolla viimeksi keuhkoputkentulehduksen aikana meni pari kylkiluuta! Ei niille silti tietenkään oikein mitään voi tehdä, mutta tietäisipä ainakin varoa! Erinomaista, toivottavasti koko ajan terveempää, viikonloppua ❤

  Tykkää

  1. Niinpä, mulla on kyllä ollut aika arveluttavat oireet, mutta tosiaan kun ei niille oikein mitään voi tehdä niin varoen ja kivun rajoissa mennään 🙂 Vähitellen ne siitä luutuu jos jotain pientä on käynytkin 🙂 Kiitos ❤

   Tykkää

 9. Mä tiiän ton kylkiluu murtumis jutun!! mulla murtui kylkiluu rajun yskän seurauksena ja se oli kauheaa! hengittäminenkin jo sattui niin ai kauhee ku yski. piti jossain kummassa kippura-asennossa olla yskiessä! Tsemppiä 🙂

  Tykkää

  1. Joo mulla oli monta päivää ihan etten uskaltanut edes yskiä jollen pitänyt jostain kiinni 😉 Voi kauhee kuulostan niin raihnaiselta… Ja kerran yhtäkkinen aivastus sai kyllä ihan vedet silmiin… Et voihan tässä joku vähän olla murtunut. Mut kyl se siitä :)) Kiitti ❤

   Tykkää

 10. Ompas sympaattisen näköinen kaupunki. Minkä kokoinen se on? Teetkö ihanat vaatelöytösi sieltä vai missä yleensä shoppailet? Voisit esitellä vaatekaappiasi vähän laajemminkin ja kerro ihmeessä, mitkä on sun tän kevään must hankinnat!:)

  Tykkää

  1. Jeps, kevätjuttu postausta on tulossa pian, yritän vielä vähän keräillä niin että saadaan todellakin ne parhaat yksilöt ja vinkit mukaan :)) Meidän kaupungissa on reilu 10 000 asukasta et tällanen ihan pikkupikku kylä :)) Täällä on kyllä erinomaisia vaatekauppoja, että aika paljon kyllä ostan ihan täältä. Ja sit netistä -kerronpa niistäkin sitten postauksessa! Kiitos hyvistä ideoista :))

   Tykkää

 11. Heippa, kiitos teille kaikille mukavista kirjoituksista. Totta, että talvella se juokseminen on niin monesta asiasta kiinni. Itse koen, että maisemat ovat yhtä kauniita talvellakin ja juokseminen yhtä nautinnollista. Piikit vain tossujen pohjaan niin ei tarvitse pelätä kaatumista. Juoksun jälkeen olo on kuin voittajalla! Tosin kehoansa pitää kuunnella eikä sairaana pidä mennä urheilemaan. Keuhkokuumeen jälkeen varmasti pitää aloittaa pienesti ja nauttia siitä. Onnea matkaan!!!

  Tykkää

  1. Oioi, mun on kyllä pakko odottaa (parantumisen lisäksi) et tiet sulaa 😉 Uskon et toi piikkijuttu toimii ja olo on mahtava, mut… Ei oo vielä ihan mun juttu 🙂 Kiitos, kyl tää tästä!!

   Tykkää

 12. Rauhassa vaan, keuhkokuumesta toipuminen ottaa aikansa! Voi muuten olla, että sulta on yskiessä napsahtanut sieltä kylkiluitten väleistä pieniä lihassäkeitä. On tosi kipeitä viikkokausia ja jotkut liikkeet meinaa viedä tajun. Nimimerkillä kokemusta on. Ei ole vaarallista, mutta saattaa kestää ärsyttävän kauan parantua…
  Söpöjä kuvia!

  Tykkää

  1. Joo, se on varmaan todennäköisempää kuin murtumat… tuntuu jotenkin enemmän lihaskivulta… En tiedä, mut luulisin. Niiinpä, joka tapauksessa paranee hitaasti, huoh 😉

   Tykkää

 13. Voi laita ihmeessä paljon ihania, hyvillä selkeillä kuvilla varustettuja, juoksu(/treeni)postauksia! Ne olisi niin niin ihania. Mutta en missään nimessä oleta, että ottaisit kuvia juostessa. Juoksut on juoksemista varten ja kuvat sitten erikseen!
  Ja joo, tee pliis, oikein pitkä ja perusteellinen meikkipoostaus. Oikein selkeillä kuvilla ja paljon tekstiä 😉 Sellaset tyttöjen hömpötykset on aina niin ihania 🙂 Mukaan voit oikein mielellään lisätä vähän kasvojenhoitojutskiakin.
  Hyvää alkavaa viikonloppua Sulle Johanna!
  T: Mrs.Brown

  Tykkää

  1. ❤ Juu meikkijutuista en oo kirjoittanut niin pitkään aikaan et ihan sormet syyhyää 😉 Just sellasia tyttöjen luksus- ja hömpötysjuttuja hih.
   Mut on mulla usein juoksulenkillä puhelin mukana ja sillä napsin sit juostessa kuvia jos jotain kivaa sattuu vastaan… ja aika usein sattuu 🙂 Et kyllä sellasiakin varmasti tulee kunhan tästä pääsee liikkeelle 🙂
   Toivottavasti oli kiva viikonloppu teilläkin 🙂

   Tykkää

 14. Tämä sun blogi on kyllä vaan niin mahtava. Tätä kun lukee, niin tulee aina jotenkin sellainen iloinen fiilis 🙂 Sulla on täällä aina niin kivoja/kauniita/rauhoittavia kuviakin. Mun tylsästä perjantaista tuli oikeesti taas vähän vähemmän tylsä.
  Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua! 🙂
  -Hanne-

  Tykkää

  1. JUHUU 😀 *tehtävä suoritettu* Loistavaa kuulla 🙂 Ja kiitos, viikonloppu oli mitä mainioin 🙂

   Tykkää

 15. Heippa! Blogisi on ihana. Minua vaan todella harmittaa, että uuden blogin myötä mobiiliversion kommentteja ei ole saatu toimimaan. Olen kommentoinut / ruikuttanut asiaa ennenkin. Mutta muutosta ei ole tullut. En ole Facebookissa, joten en pysty kommentoimaan oikeastaan mitenkään enää juttujasi, koska reissussa tulee käytettyä pääsääntöisesti vain mobiiliversioita. Enpä koneella ehdi juuri blogeja lueskelemaan 😦 Tai osallistua kilpailuihin. Harmittaa. Miksiköhän sitä ei olla saatu / haluttu kunnostaa? Kun muihin asioihin on kuitenkin puututtu…? Minusta tämä on suuri puute uudessa blogissa. Olen huomannut, että blogin lukeminen on jäänyt vähemmälle, kun en pysty lukemaan tai jättämään kommentteja. Se on kuitenkin suuri osa blogia myös. Pystyisitköhän Johanna tekemään asialle jotain? Eikö olisi kivaa saada tämäkin puoli toimimaan uudessa blogissasi?
  Ihanaa kevättä kuitenkin sinulle ja toivotaan, että tämäkin pieni suuri asia saadaan kuntoon 🙂

  Tykkää

  1. Himpskutti :/ Tosi paha juttu. Kysyn heti huomenna missä vaiheessa hommat on!
   Toivotaan et tulee kuntoon, tärkeä juttu!

   Tykkää

 16. Hei Johanna!
  Kauniit, talviset kuvat…mistähän piposi on? Toooosi kiva 🙂 Sun blogi on mun lemppari!
  -Tiikerikakku

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: