Pitkäperjantain lenksu

Echa Pa’lla Manos Pa’rriba

Pitkäperjantai on aloitettu kunnon lenksulla rannassa. Istuskeltiin tuolla itseasiassa parikin tuntia leikkimässä ja siinä sitten keksin loistoidean veistellä lahosta ajopuusta pääsiäistipuja. Huom. monikossa. Hyvä että sain veistettyä siitä puusta irti yhtäkään pikkupalaa.

Lentokentällä näin nimittäin niin söpöjä puisia designtipuja, jotka maksoivat about 50 euroa kappale -ja joita en sitten raaskinut ihan ostaa… Jäivät sen verran pyörimään mieleen että ajattelin tehdä itse 😉 Nooooh, se ei ollut ihan niin yksinkertainen juttu ehheh. Tipu muistutti aika kauan enemmän possua kuin minkäännäköistä siivekästä -saati designtipua. Loppujen lopuksi mies ja lapset arvuuttelivat mikä siitä tuli. Mies arveli pöllöä (jee, lintu!), mutta Olli ei silti uskonut sen olevan edes lintu! ;D

Mun pääsiäistipu jäi oksalleen rannalle ❤

Kohta voisin käydä vielä juoksentelemassa yhden lenksun ja vetästä lämppäriksi vaikka seuraavan hauskan kappaleen… Joskus kyselette zumba -vinkkejä ja vaikka (vieläkään) en mitään omaa videota laita, niin tässä on netin energisimpiä zumbailijoita! Jos innostutte niin katsokaa porukan muutkin treenit täältä. Loistotanssijoita ja hauskoja koreografioita!

Ps. Prismasta löytyi House collectionin kevyttoppis kuudellakympillä. Tässä on irtohuppu ja hinta-laatusuhde kohdallaan -jos jollakulla vielä on hakusessa kevättoppis :))

22 vastausta artikkeliin “Pitkäperjantain lenksu

 1. Te olette sitten taas kotiutuneet. Tiedän tunteen miltä tuntuu lähteä rakkaiden luota aina uudestaan pois, vaikka itse ei tarvitse lähteä pois Suomesta, mutta riittää, että lähtee suomen rajojen sisälläkin. Toisaalta pitää ajatella niin, että odottaahan siellä toisessa päässäkin rakas ihminen. Toisaalta olisi ihanaa asua niinkuin ennen, kaikki samassa pihapiirissä. Hyvää pääsiäistä teille kaikille:o).
  Kyselin jo edellisessä postauksessa, joka taitaa hukkua arvonnan sekaan, että mikä sun kuvissa vilahtava LV:n laukku on?Olen itse hankkimassa LV:n laukkua ja arvon speedyn, palermon tai neverfullin välillä. Palermo on tällä hetkellä ykkösenä, koska sitä voi kantaa olalla, sen saa suljettua vetoketjulla ja se on riittävän iso. Terv.-T-
   

  Tykkää

  1. Jep, täällä taas mut ihan pirtein mielin 🙂 Hyvä tästä tulee 🙂 Niinhän se olisi ihan sama Suomen sisälläkin, ei sillä niin väliä meneekö rajojen yli vai ei jos etäisyyttä on 😦
   Mut joo, mulla on tosiaan Palermo ja taisin päätyä noihin samoihin plussiin itsekin etenkin Neverfullia katsellessani…. On se vaan aika plussa että laukun saa vetoketjulla kiinni. Suosittelen, olen ollut tyytyväinen! Tosin mulla on se pienempi Palermo, nyt ottaisin ehkä suuremman. Mt mulla onkin aina mukana kaikki painavasta järkkäristä lasten tarvikkeisiin, että…. riippuu minkä verran tavaraa kuljetat mukana 😉

   Tykkää

  1. Juu mies yrittää kuljettaa näissä kivoissa paikoissa ettei liikaa ois ikävä Suomeen 😉

   Tykkää

 2. Etelä-Norjassa näyttää kevät olevan jo pitkällä! Meri on auki ja lunta enää laikkuina. Itse kävin tänään pitkällä kävelyllä meren jäällä (siis täällä Suomessa) ja vaikka aurinko jo lämmittikin, niin kovin oli kylmä tuuli ja muutenkin maisema ”arktisen” oloista. Saisi jo kevät tulla!
  Käytätkö muuten omissa kuvissasi itselaukaisinta vai ottaako kuvat sinusta joku muu? Noista kuvista muuten tykkään erityisesti rapukuvasta: siinä on sommittelu ja rajaus mun silmää miellyttävät.
  Hyvää ja rauhallista pääsiäistä! 
   

  Tykkää

  1. Täällä on usein kevät tosi paljon Suomea edellä…. tämä vuosi on mulle ensimmäinen kun mennään aika tasoissa. Eli kyllä täälläkin vielä aika arktista on :))
   Mies ottaa joskus kuvia, joskus kaverit, joskus itse… Mulla on jopa kaukosaädin tähän hommaan, että nappia painamalla vaan ;))
   Hyvää pääsiäisen jatkoa näin myöhäisillä vastauksilla vielä 🙂

   Tykkää

 3. Hei! Minäkin kyselisin edellisen postauksen vaatteistasi. Tarkemmin siitä huivista. Etsiskelen pashminan tilalle jotain hieman kevyempää ja sinun huivisi näyttää tosi hyvältä. 
  T. Armi

  Tykkää

  1. Joo, se harmaa iso huivi on Line of Oslon vanhoja juttuja… ei siis varmasti oikein saa mistään…. Kannattaa kurkata http://www.black.co.uk/
   –Siellä on ihania simppeleitä huiveja ja asusteita.

   Tykkää

 4. Heippa! Ihastelin tuossa tovi sitten tekemääsi kevät must have vaatteita ja asusteita..siitä sai hurjan paljon inspiraatiota..miten olisi jos tekisit samanlaisen kesän must haveista? Mukavaa pääsiäistä sinne ❤

  Tykkää

  1. Juu teen mieluusti! Ja mietin vasta että voisin vielä koota ihan nyt jo kaappiin vakiintuneista kevätmusteista jutun…. Mut kesämust tulee ainakin! 🙂

   Tykkää

 5. Voi kuinka ihana tiputarina! Kyllä hymyilytti.
  Oisikohan mahdollista, että tekisit kenties ihan oman (tai edes puolikkaan) postauksen siitä Armanin mekosta, josta kerroit viime postauksessa, siis kuvineen ja kenties tarina, mistä sen löysit? Se näytti nimittäin aivan todella hyvän näköseltä! Jäin niin uteliaaksi…
  T:Mrs.Brown

  Tykkää

  1. Jeps, se on kyllä tosi kaunis…. Kerron vaikka heti kaiken mitä tiedän 🙂 Se on ostettu Kotkasta Lehto -nimisestä liikkeestä jokunen aika (tai vuosi?) sitten…maksoi reilun sata euroa ja on tosiaan hintansa väärti. Yläosa ohuempaa harmaata trikoota ja alaosa tukevaa tummansinistä. En tiedä mistä sellaisia voisi saada… tai voiko enää mistään… Mutta varmasti tulee näkymään vielä täällä! 🙂

   Tykkää

 6.  
  Armanin mekko kiinnostaa myös, näytti tosi  hyvältä sun päällä ! Kerrotko millaset kengät sulla lentomatkoilla ? Köpiksen kenttä on tosiaan ihana, jotenkin ihmisen kokoinen mut täynnä ihania putiikkeja !! Arvontaa odotellessa..
   
  God påske !! Mary
   
  Ps näytät tosi hyvännäköseltä ihan tollasessa lenkkiasussa ja aurinkolaseissa 😉
   

  Tykkää

  1. Kiitti Mary 🙂 Vastailin tohon ylle tarkemmin mekosta, harmi vaan se on jo vanha eikä varmaan löydy enää myynnistä :/ God Påske! :))

   Tykkää

 7. Just oikea vinkki mulle se kevyttoppis, on meinaan hakusessa.
  Huivi-, mekkoyhdistelmä näytti tosiaan rennolta ja kauniilta!
  T:Tiina

  Tykkää

  1. Noi Prisman toppikset kannattaa kurkata, oli hyviä värejä muutenkin jos kaipaa muuta kuin mustaa kevääksi! 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: