Emäntä & lento

& pieni tanskalainen arvonta! 🙂

Suomesta paluu eilen oli neljäs kerta, kun mulle tarjotaan rahaa lentosuunnitelmien muuttamisesta. Kone on buukattu täyteen, tai yhtäkkiä vaihtunut pienempään ja ylimääräisiä ihmisiä matkustajia yritetään uudelleensijoittaa. Mun tapauksessa näihin juttuihin kannattaisi melkein lähteä mukaan; saisin hyvityksen aina kolmen lentolipun edestä kun on noi pikkusetkin mukana! Mut ehkä just sen tähden ei huvita käyttää yhtään ylimääräistä tuntia tohon hommaan… Ja sit me saadaan aina joku tupatentäytetty pörisevä pikkukone, joka tuntuu syöksyvän maahan nokka edellä.

Ehkä ikimuistoisin lento oli kuitenkin viime syksynä sellainen, jossa mun ja lasten edessä, takaa ja vierellä istui venäläisiä Hells angels -miehiä. Nahkaliiveissä ja tatuoituja korviin asti. Eivätkä sanoneet sanaakaan lentoemännille, vastannet näiden kysymyksiin tai pyyntöihin. Mun viereisin valtava korsto istui itseasiassa ilme värähtämättä koko matkan, täysin paikallaan. Lapsetkin aistivat aika nopeasti, ettei kannata yrittää mitään. Se oli rauhallinen matka se. Miten ne olikin laitettu meidän lentokavereiksi.

Niin ja kerran sain lentoemännältä suklaata, koska hän luki mun blogia, kiitos 🙂 Sillä reissulla itseasiassa olin niin väsynyt, etä nukuin koko alkumatkan ja lapset olivat saaneet vaikka mitä kivaa tekemistä ihan mun huomaamatta… Oh my… 😉

Olen kai ennenkin todenut pitäväni Köpenhaminan Kastrupista. Se on kai tullut niin tutuksi. Muuten voisin mieluusti jättää noi kenttähommat kokonaan. Tämäkin postaus tuntuu vain kylmältä ja mukahienolta. Pinnalliselta. Tulee vain mieleen, että onnellisuus löytyy jostain ihan muusta kuin kiiltävistä käytävistä ja loistavista mainosvaloista. Mutta ehkä niitäkin joskus kaipaisi, sen verran tutuiksi ovat tulleet 🙂

Mun lemppari lentoasu taitaa olla kesät talvet tollanen Armanin trikoomekko, jossa on harmaa yläosa -se on ollut jo monella reissulla. Puuvillatrikoota sen olla pitää, jotta joustaa ja venyy eikä kauheasti rypisty. Ja reilua huivia voi käyttää melkein peittona, se on myös loistokaveri.

Viimeisessä kuvassa on kaksi tanskalaista sisustuslehtä, kun kerran Kastrupissa hyvää aikaa noiden koneenvaihtotouhujen vuoksi oli… Shoppailin teille. Ja koska tanskalainen design ja tyyli nyt vaan on niin loistavaa! Kommentoi siis jotain vaikka yhdellä sanalla, kirjaudu mieluusti oikein kommentoijaksi ja jätä nimimerkki niin sinut on helpompi jäljittää kun lehden jaetaan 🙂 Eli kaksi kommentin jättänyttä saa kukin oman lehtensä. Arvon voittajat lauantaina.

Ps. Väärinkäsitysten välttämiseksi mainittakoon, että inhoan emäntä -sanan käyttöä naisesta 😉 Se on tossa otsikossa vain ja ainoastaan sanaleikin vuoksi, en kutsuisi itseäni muuten emännäksi koskaan.

178 vastausta artikkeliin “Emäntä & lento

 1. Ihana lentoasu! Minä olen taas tottunut ”emäntä”, siis meidän kaveripiirissä yleisesti miehet puhuvat emännistään. 🙂 Kiva olisi tutustua tanskalaisiin sisustuslehtiin.
  -Tiitu
   

  Tykkää

 2. Hei, kiitos ihanasta blogista! Erityisesti valokuvat ovat mahtavia ja hankin tässä jokin aika sitten suosittelemasi Canonin objektiivinkin;) Hyvää kevättä!

  Tykkää

 3. Ihan reilusti tunnustan, että olet minulle suuri innoittaja ja tiennäyttäjä tyylissä. Sulla on aivan upea sellainen. Esim. aurinkolasien valinta helpottui tässä äskettäin… Arvontaan mukaan tottakai! -Marika

  Tykkää

 4. Heippa! Itse ”inhoan” sanaa EMÄNTÄ 🙂 olisi kiva lukea ko lehteä, koska en ole ikinä sitä tehnyt. Ihanaa pääisiäistä! T: Miia

  Tykkää

 5. Heips 🙂 Mukavaa, kun on taas postauksia useammin, näistä saan valtavasti inspiraatiota ja positiivisen fiiliksen. Ulkomaisia sisustuslehtiä en ole vuosiin edes selannut, joten ihanaa olisi jos arpaonni suosisi :)) Mukavaa pääsiäisen jatkoa !!

  Tykkää

 6. Hei! Lasten kanssa oleilu lentokentällä ei tosiaan ole mitään glamouria touhua, joten ymmärrän hyvin, että päätät ennemmin lentää seuraavalla koneella.

  Tykkää

 7. En ole kirjoittanut koskaan aikaisemmin, vaikka olen lukenut blogiasi jo pitkään. Blogisi on aivan ihana. Pidän kovasti naisellisesta tyylistäsi ja kuvan asu on tosi hieno 🙂 Olen kanssasi samaa mieltä, että tanskalainen tyyli sisustuksessa on aivan ihanaa. Siitä on aikaa, kun olen käynyt Tanskassa mutta muistan ne ihanan idylliset talot siellä 🙂 

  Tykkää

 8. Ihanaa pääsiäistä sinne Norjaan!! 🙂 Pieni tanskan kielen kurssi kelpaisi mulle NIIIIN hyvin!! 😉
  Terkuin Salla

  Tykkää

 9. Hei, minäkin kelpuuttaisin tanskalaista lukemista itselleni, mukaan arvontaan siis 🙂
  Köpiksen kenttä on oma suosikkini myös. Sun matkustusasu näyttää tosi kivalta, pitäisi itsekin löytää joku mukava ja nätti asu johon vois joka lentomatkalla luottaa.
  Marie

  Tykkää

 10. Mukavaa pääsiäistä! Tanskalaisia sisustuslehtiä en olekaan lukenut aikaisemmin, olisi kiva tutustua niihin 🙂
  Saaga

  Tykkää

 11. Heippa ja kiitos ihanasta blogistasi. Olen melko uusi, mitta sitäkin innokkaampi lukija.
  Vaatekuvat ja sisustusvinkit ovat eniten mieleen.

  Tykkää

 12. Iso huivi on tosiaan ihan paras lentokaveri, minäkin yritän muistaa ottaa semmosen aina mukaan reissuun. Sinun postakset saa usein kaipaamaan Pohjolaan. Parin viikon päästä menenkin piipahtamaan Suomessa pitkästä aikaa. Olisi kiva päästä tutustumaan myös Tanskaan ja Norjaan. Jos ei ole liian myöhäistä, niin osallistuisin enemmän kuin mielelläni sisutuslehtien arvontaan! 
  Pääsiäisterkuin, 
  Mari

  Tykkää

 13. ihana harmaa huivi, just huippu varuste lentomatkalle!
  kiitos ihanasta blogista, aurinkoista kevättä!
  pitsimamma

  Tykkää

 14. Tanskalainen sisustustyyli on ihana, mutta olen lukenut siitä vain suomalaisista lehdistä. Olisi siis ihanaa voittaa tanskalainen lehti, vaikka kieltä en ymmärräkään. 🙂

  Tykkää

 15. Heip!Minunkin mielestäni  trikoomekkosi on aivan ihana ja osaat yhdistellä vaatteita,huiveja ym. tosi kivasti:) Kiitos aivan ihanasta blogista,sitä on kiva lueskella!
  Katjuska

  Tykkää

 16. Kirjoitus ei tuntunut ollenkaan kylmältä, vaan hauskasti kerroit lentokokemuksistasi. Samoin ”pöllön”veistelyjuttusi nauratti. Kiitos aidosta blogista ja hyvää pääsiäistä!

  Tykkää

 17. Oh, tanskalainen sisustusmaku on pettämätön ja sikäläiset alan lehdet ihan parhaita. Pidän itsekkäästi peukkuja itselleni. 🙂
  Ihana huivi!
  – Klaara

  Tykkää

 18. Emäntä sana on kauhee nuorelle naiselle!
  Sisustuslehdet ovat ihania, mutta tietävät yleensä rahan menoa kun pitää aian ostella kaikia ihanuuksia mitä niissä esitellään:(

  Tykkää

 19. Saat Johanna yksinkertaisen asian näyttämään kauniilta ja etsimään samankaltaisia asioita omasta elämästäni täällä Suomessa. Blogisi on mielettömän koukuttava ja palaan siihen aina uudestaan ja uudestaan. Ihanaa kevättä sinulle 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: