Dagens kimppu

~viinikarahvissa~

pellavapaita ChillNorwayn Lavender shirt* / farkut H&M / nilkkurit ViaVai* Millan putiikista

***

Jep, dagens kimput ja kamppeet ja vielä yksi pieni dagens meikkivinkkikin 🙂 Etenkin näin tumman asun kanssa meikkiä on kiva kirkastaa valkoisella rajauskynällä. Tää ei oo mikään mun keksintö, mutta käytän aika usein valkoista kynää niin ylähuulen päällä kuin silmien alaluomellakin. Aika huomaamaton temppu ja tapa korostaa niin huulten kuin silmienkin muotoa. Jos ootte sattuneet unohtamaan tällaisen 🙂

Mulla on valitettavasti ollut pari melkoisen tiivistä päivää enkä siksi ehdi vieläkään kommentteihin, nyyh. Pahoittelen. Tomorrow, tomorrow… -heti aamuzumban (jee) ja hammaslääkärin (hjeeeelp) jälkeen. Sit tuun vastailemaan. Jos hampilääkäristä pääsee hyvällä omallatunnolla kotiin, saatan jopa ostaa kakunpalasen perjantain kunniaksi ja oikein tulla nautiskelemaan tähän koneelle 😉

Niin ja mitään kauneuspilkkua en muuten ole saanut poskeen. Tai piirtänyt. Se on finni. Huoh. Tervetuloa perjantai!!!

30 vastausta artikkeliin “Dagens kimppu

 1. Hei Johanna! Kiitos ihanasta blogistasi jälleen kerran 🙂 Tuo paita on tosi kaunis ja tykkään itse väristä. Omista kaksi vähän samantyylistä paitaa, toinen on harmaa ja samanlainen leikkaus selässä, kuin tuossa sinunkin paidassa. Tykkään siitä tosi paljon.Toinen muuten vain samankaltainen 😀 Ja kiitos muuten meikkivinkistäsi (pistetään toteutukseen). Itse laitan joskus myös vaaleaa helmiäisväriä korostamaan huulen amoria ja poskipäitä, mikä on myös ihan hyvä konsti, jos ei satu laittamaan liikaa.Mutta pidemmittä puheitta.. Hyvää kevään jatkoa ja toivottavasti  teillä siellä on ilmat paremmat, kuin meillä täällä Kaustisella 😀

  Tykkää

  1. Jee, kiitti sullekin vinkistä, näitä on aina kiva kuulla ja jakaa kun omiin jämähtää niiiin helposti…

   Tykkää

 2. Olin ihan unohtanut valkoisen rajauskynän – minkä merkkinen kynä sinulla on käytössä? Ihana, kun kevät tekee pikkuhiljaa tuloaan tänne Suomeenkin. Huomasin juuri aamulla pionien ja krookusten alut lumen alta paljastuvassa kukkapenkissä! Ihanaa viikonloppua!

  Tykkää

 3. ihanan raikas meikki, osaisinpa itsekin tuollaisen tehdä 🙂 tai näyttää joskus noin fressiltä. Mietinpä muuten yks päivä ettei oo vielä vaihtunu tuo pinkki tausta mihinkään, eikö niitten pitäny vaihtaa se?
  Ninnukka
   

  Tykkää

  1. Pinkki vaihtui vaaleampaan pinkkiin -tää oli siis ennen paljon pinkimpi 😉 Taustan vaihto kun vaihtaa koko MeNaisten väriä eikä siihen mun blogini takia oltu ihan valmiita 😉

   Tykkää

 4. Moikka!
  Eiii, mä en kestä. Olen lueskellu sun blogia ja saanut ihan kamalan innon ostaa uusia vaatteita. Eli sun blogi käy kukkarolle. 😀
  Blogisi myötä olen myös alkanut kiinnittämään huomiota arjen kauneuteen. Esimerkiksi kauniisti heijastuva valo tai vain nätisti asetellut sohvatyynyt voivat tuoda piristystä ja iloa. 🙂 Vähän niinku siinä biisissä ”Kun katsoo maailmaa enkelin silmin, nähdä voi sen kauneuden. Niin viaton, kun katse on, voi nähdä sateella auringon.” 🙂

  Tykkää

  1. Voi eiiei, älä suotta tuhlaa rahoja, hitsi :)) Mulla on ilmeisesti ollut liian vähän do it yourself -vinkkejä viimeaikoina 😀 Ei vais, kiitos ihanasta kommentista ❤

   Tykkää

 5. Hei!
  Onpa kaunis ehostus! Sopii sinulle hyvin kaikki nuo värit ja korostaa piirteitäsi just passelisti. Voisiko kainosti pyytää, mitä merkkejä edustavat? Tuollaista huulipunaa etsin, ja valkoinen rajauskynä on aivan uusi tuttavuus laitettavaksi amorin kaariin. Ja entäpä poskipuna, aurinkopuuteria I presume?
  Tervehdyksin,
  Lukijasi
   

  Tykkää

  1. Kiitos! Voisin laitaa ihan meikkipostauksen taas, mutta huulipuna on YSL ja rajauskynä Loreal ja poskipuna Jane Iredalen mineraalijuttuja; samoin meikkipohja. Ei oikeastaan aurinkopuuteria siis, mutta itse mineraalipohja on pikkasen kullanruskea, tai omaa ihonväriä hiukan ”päivettyneempi”.

   Tykkää

 6. Hei!
  Olen helatorstain tienoilla menossa Kööpenhaminaan. Tiedätkö siellä hyviä vaateputiikkeja, joissa esim.ChillNorway,OddMolly ja muuta kivaa? Kaunis asu ja meikki sinulla.Rentoa viikonloppua!Sirpuli

  Tykkää

  1. Hmmm, en valitettavasti… Mutta Köpiksessä on tuhat ihanaa liikettä, tanskalainen designhan on niiiin ihanaa! Varmasti löydät vaikka mitä 😉

   Tykkää

 7. Oot niin kadehdittavan upean näköinen 🙂 Tuli muutes mieleen kun oot hiukan koti-ikävästä puhunut sun mooonen vuoden takainen kirjoitus. Piti ihan etsiä se käsiini ja laittaa se sun omienkin silmien eteen, mahdatkohan itse ees muistaa tätä kirjoittaneesi:
  Mun hippielämäni on itseasissa nyt paljon lähempänä kuin koskaan ennen. Elän sopivan huolettomasti ja päätän koska haluan töihin, koska reissata kotiseudulle.Mun elämäni on rennompaa kuin se koskaan Suomessa ois voinut olla.Tasapainoisempaa kuin koskaan ennen.Mun mieheni on ehdottomasti ihanampi kuin kukaan toinen.
  Jos tuon lukeminen hiukan helpottaisi koti-ikävää 😉 Mukavaa viikonloppua teille ❤

  Tykkää

  1. Hih ❤ Kiitos, yritän katsoa sitä noin 😉 Mutta nyt alkaa olemaan jo se vaihe, että töissäkin on ihana käydä ihan vakituiseen eikä vain tehdä sijaistuksia…. Ja mies pitäisi tietty ottaa mukaan koska se on ihana ;)) Mutta muuten… Kiitos muistutuksesta!

   Tykkää

 8. Ihania kuvia ja olet oikea tyylinainen! 😉 Oikein mukavaa viikonloppua teidän koko perheelle! 🙂
   
  T. Veera
  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  Tykkää

 9. Näin Sinut viimeksi täällä Suomessa ollessasi Zarassa ostamassa niitä ”surullisen kuuluisia” Zaran housuja, jotka vahingossa värjäs sen ihanan paidan persikkaiseksi. Mietin koko ajan että ”elä nyt tuijota herran jumala, se on töykeää”, mutta en voinut sille mitään. Pakko oli vähän katsoa kun kaunis nainen kävelee vastaan. Ja nimen omaan sisäisesti kaunis, se oikein Sinusta huokui – hyväntuulisuus, rauhallisuus, tasapaino – kaikki kohdallaan!
   
  Halusin tämän tulla sanomaan vaikka aikaa siitä onkin jo kulunut. Ihan siksi, että se on jäänyt mieleeni sekä myös siksi, että se tuijottaminen on vaan niin epäkohteliasta 😉 anteeksi siitä.
   
  Tseppiä loppukevääseen ja ihanaa tulevaa kesää! Haleja!
   
  Celine

  Tykkää

  1. Oi miten kauniisti sanottu :O
   Tässä varmaan taas pätee se totuus siitä miten kommentti kertoo usein enemmän sanojasta kuin kommentin kohteesta…. ❤ Eli  voi kuule anteeksipyyntö hyväksytty ja on kyllä niin että itsestäsi huokuu kauneus 🙂
   Voi kiitos, todella kaunisti sanottu!

   Tykkää

 10. Kiitos vinkistä;)just tulin kaupungilta ja ainoa ostokseni oli valkoinen rajauskynä. Hyvältä
  näyttää. Ihanaa kevättä!

  Tykkää

 11. Hei Johanna,
  olisin opiskeluasioista kysellyt. Tulin hakeneeksi tänä keväänä terveydenhoitajan koulutukseen ja minun pitäisi saada kutsu pääsykokeeseen todistuspisteilläni. Ja sisäänottokiintiö on hyvin pieni ja hakijoita varmasti paljon, että kovin suuria toiveita sisäänpääsystä en elättele.
  Kuitenkin olen alkanut pohtia nyt, että olisiko minun sittenkin pitänyt hakeutua ihan sairaanhoitajaksi ”pelkästään”, eikä tuohon terveydenhoitajan koulutukseen.
  Ajattelinkin sinulta kysyä, että JOS pääsisin tuohon terveydenhoitajan koulutukseen ja sen koulutuksen läpikävisin, niin voisinko myös toimia sairaanhoitajana, siis ihan sairaalassa jollakin osastolla? Olen toki sen lukenut hakuoppaista, että terveydenhoitaja saa myös sairaanhoitajan pätevyyden, mutta olisinko silti samalla viivalla sairaanhoitajien kanssa työnhaussa, voisinko työskennellä esim. vaikka jollakin kirurgisella osastolla, teho-osastolla tms.?
  Mistä muuten aikoinaan sait itse idean hakeutua terveysalalle, onko esim. peheessäsi sen alan ammattilaisia? Kun muistaakseni olet täällä kirjoittanut, että opiskelit TKK:lla(?), muistanko oikein? Oletko koskaan katunut sitä, että vaihdoitkin alaa?
  Olisin kiitollinen, jos ehtisit johonkin näistä vastata….:)

  Tykkää

  1. Moi moi 🙂 Se on varmaan sellainen koulutus, jossa on sekä sh että th? Mun aikana koulutus sisälsi 240 op ja molemmat tutkinnot, onkohan se muuttunut? Mut jos käyt saman kuin minä niin sulla on molemmat tutkinnot ja voit työskennellä ihan missä vain tykkäät; sairaanhoitajana sailaaosastolla tai terkkarina 🙂 Lykkyä tykö, molemmat ammatit ovat tosi kivoja ja monipuolisia, valinnanvaraa työtehtävien suhteen löytyy ihan älyttömästi.
   En oo oikeastaan katunut (opsikelu)alanvaihtoa tekniikasta ihmisiin…. paitsi että mun ois ollut kaikkein järkevintä hakea jonnekin taidealalle!
   Hyvä että hait terkkarin koulutukseen, sinne vaan minne eniten haluaa! 🙂 Onnea matkaan!!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: