Silmuja pihassa

+ aivopesua by Marilyn

Melkein samassa asussa on työviikko aloiteltu kuin viikonloppu lopeteltu, housut vaan oli pakko vaihtaa tummiin ton vaalean takin kanssa. Enkä muuten tiedä miten uskallan pestä tota paitaa ollenkaan ettei se muutu takaisin valkoiseksi… käytetään nyt oikein paljon ennen pakollista pesua. Sekin on luultavasti tämän päivän jälkeen edessä.

Krookukset kukkii ja sireenipusikko silmuilee. Ja lumikin on melkein sulanut; osasin kuitenkin hienosti valita kuviin ton pihan ainoa lumikinoksen, piristävää 😉 Tollaisten asioiden olemassaolo pitäisi huhtikuun puolessa välissä oikeastaan kokonaan unohtaa tai kieltää. Ei kuvailla muille ihasteltavaksi.

Ja nää tekstikuvat ovat oikeastaan, vähän niinkuin mun kultsille. Se tietää että yritän aivopestä sitä muuttamaan Suomeen 🙂 Pus, love you ❤ Sehän tässä elämässä just on kivaa, että voi kokeilla ja tehdä kaikenlaista. Ja kun näitä on vain tämä yksi, uusia mahdollisuuksia ei tule. Ihan turhaan niitä kokemuksia ja tekemisiä vanhainkotiin säästelee. Siellä on parasta olla pää täynnä hassuja muistoja, joille hymyillä. Kommelluksia ja rakkautta.

Tai ihan turhaan pelkää katumista. Eniten kaduttaa varmasti ne jutut, jotka jäivät tekemättä. Kun ei uskaltanut. Fear is stupid. So are regrets.

50 vastausta artikkeliin “Silmuja pihassa

  1. Täälläkin on kevät oikeastaan tosi myöhässä… vielä lumikinoksia ja kylmää… mut eiköhän se nyt hissuksiin ala se kesä ;))

   Tykkää

  1. Jep, tää on Burberryn takki muistaaksi viime keväänä ostettu (tai sitä ed.) Mytheresa.comista.

   Tykkää

 1. Johanna, sinulla on upea tyyli! Kateellisena katson aina asukuviasi ja kovin yritän kopioida :)) 

  Tykkää

 2. Kiitos keväisistä hyvän mielen kuvista. Aivan ihana tuo pilattu paita 🙂 Jännityksellä odotamme ´pilaantuuko´ se vielä takaisin ennalleen. Aika monimutkaiset ovat paitasi käänteet (sic!), suorastaan seikkailut, hih!
  Tuo mukavuusalueen ulkopuolelle meneminen on niin totta. Vaikkakin kehotuksena jo kärsii hiukan inflaatiosta, niin suosittu lausuma tätä nykyä. (kielipoliisit hei, onko ´tätänykyä´ yhteen…? harvoin joudun ever edes pysähtyä kuulostelemaan sanoja mutta tuo on ..hmm sanotaanko kielikorvaani outo.
  Mutta kuulepa – toteutin eilen yhden haaveeni minäkin – perustamalla oman blogin! Astuin oman mukavuusalueeni ulkopuolelle, samalla. Sillä onhan se postaamiskynnys ja itsekritiikki aluksi melkoisen korkea, eikös? Muistatko vielä omalta kohdaltasi – miten oli? Ja samalla oli itselläni ihan sisäinen pakko uskaltaa koettaa tätä lajia, minäkin.
  Tervetuloa kurkkaamaan!  = Te kaikki Blogistanian ihaNaiset 🙂
  http://www.tallessamaailma.blogspot.fi
   
   

  Tykkää

 3. Hei ihanainen! Oikeassa olet! Mä printtaan noi lauseet, me ollaan muuttamassa takas Suomeen ulkomaan vuosien jälkeen ja jännittää ihan älyttömästi! 
  Ootko muuten varma että elämä Suomessa olis se mitä haluat vai onko se illuusio siitä mitä se olis? Mulla on kovin kahtalaisia ajatuksia muutosta. Koko ajatus tuntui paljon houkuttelevammalta muutama vuosi sitten kun muutto EI ollut mahdollista. Nyt kun se oikeasti tapahtuu joudun kohtaamaan myös ne vähemmän innostavat asiat, joiden kanssa ei joutunut tekemisiin jokakesäisen Suomen-loman aikana.  
  Tai ehkä tää on vaan rimakauhua ennen muutosta. 
  Hyvää kevättä sulle!
   
   

  Tykkää

  1. Niinpä….. en ole aina ihan varma 😉 Paljon onnea muuton johdosta (kade), kyllä se on varmasti ihan oikea ratkaisu ❤

   Tykkää

 4. Kiitos ihanasta blogista! Joka on kaiken lisäksi super kaunis, mutta aina monesti sisältää myös pienen kultajyvän, ajattelemisen aiheen. Ihailen sinun ajatus tyyliä, että pitää uskaltaa tehdä asioita ja juuri tässä elämässä. Itse painin vähän samanlaisten tuntemuksien kanssa, mutta välillä tuntuu että pupu menee pöksyyn ja rohkeus, ja ennenkaikkea usko itseeni puuttuu. Mutta eteenpäin sano mummo lumessa! 🙂 vaikka toivotaan, että kohta alkaisi se lämmin kevät! Iloa, rohkeutta ja aurinkoa päiviisi!

  Tykkää

  1. Nimenomaan, eteenpäin oli mikä oli, paikalleen ei kannata jäädä jos jotain oikein tekee mieli tehdä… Tai silloin pitää ainakin yrittää.

   Tykkää

 5. Miten mielettömän kauniitä kuvia sinusta!!! Ja asusi on aivan huima! Onnittelut! Ja tuo ”pilaantunut” paitapusero on täy-del-li-nen.
  Tilanteesi on hankala; haikailet koti-Suomeen. Eipä ole yksinkertaista ratkaisua siihen ongelmaan. Ehkä teidän pitää kokeilla muuttoa, mutta pelkään ettei miehesi taas vastaavasti olisi onnellinen Suomessa. Sinä osaat norjaa, hän ei ilmeisesti suomea. Hankalaa. Kahden maan välilä, ei täysin kotona/tyytyväinen missään. Mutta jos ette kokeile elämistä Suomessa, et varmaankaan saa ”rauhaa”. Tuntematta teitä oikeasti yhtään, uskaltaudun silti sanomaan, että olette avioparina varmasti onnellisempia Norjassa. Tämä päätelmä perustuu muutaman ystäväperheeni vastaaviin kokemuksiin.
  Pahoittelen, jos olin liian hyökkäävä. Analysointi vain vei mennessään. Toivottavasti oikea ratkaisu löytyy. 🙂
  Ihanaa, että kevät tulee vihdoin! 
  RoMuu

  Tykkää

  1. Tiedän… ja oon ihan samaa mieltä toisaalta…. Kyllä tätä on tullut mietittyä ehkä tuhennelta kantilta… 😉 Kiitos kommentista, aika oikeaan meni eikä haittaa mittään 🙂

   Tykkää

 6. Vaihdetaanks koteja, muuttakaa te meiän kotiin niin me muutetaan sinne teidän ;)) Katsoin juur jonkun sun vanhan videopostauksen ja oli pakko tulla sanomaan, että olet ihana ❤ Olisko mahiksia saada uutta videopostia? 🙂 -st.brigitten

  Tykkää

 7. Heiiijjjj, mulla on kans jääkaapin ovessa toi Brian Tracyn lausahdus… ja se pitää niin paikkansa!!
  Ja tää sun blogi on aivan IHANA!! 🙂
  -Vakkari lukijasi

  Tykkää

 8. Täällähän alkaa ihan blogin lukijaa jännittämään, että saatko miehesi taivuteltua muuttoon. 🙂 Tsemppiä sinulle aivopesuun ja miehellesi ymmärrystä ja rohkeutta toivottelen… 🙂 Ja ihanan keväisiä kuvia (lumikasasta huolimatta)!

  Tykkää

  1. Hih, aika näyttää miten käy 😉 Käy miten kay niin eteenpäin mennään ja kaikessa on puolensa 🙂

   Tykkää

 9. Olen pyörinyt tämän aiheen ympärillä koko talven, ja kun viimein tein päätöksen hypätä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja kuunnella täysillä sydäntä, sain rauhan. Nyt muutin viikko sitten Etelä-Suomesta rakkauden perässä Pohjois-Suomeen, ja en voisi olla onnellisempi. Kun elämän perusasiat; työpaikka, koti ja perhe on kunnossa, ei ole hätää. Sitähän elämä on, eikä elämää voi näemmä suunnitella kovin tarkasti itse. Kohtaloa on seurattava ja sydäntä kuunneltava, vaikka en itse vielä vuosi sitten sellaiseen todellakaan uskonut. Lohduttauduin itsekin sillä, että jos päätös tuntuu huonolta, aina voi muuttaa mieltään!! 

  Tykkää

 10. Kiitos ihanasta blogista, josta saan energiaa arjen pyöritykseen. Valitsemasi mietelmät voisi itsekin laittaa johonkin näkyvälle paikalle muistutukseksi.
  Olisiko sinun mahdollista tehdä yhdestä viikostasi liikuntapostaus, vähän niin kuin MeNaisten Sport-lehdessä (Verkkaviikko-palsta tms.)? Olisi mielenkiintoista ja varmasti inspiroivaa lukea, millaiselta viikkosi näyttää liikuntatottumustesi suhteen.
   
  Maria

  Tykkää

  1. Kiitti postausvinkistä :)) Vosin tottakai yrittää pian tehdä myös liikunta-aiheista postia, ne on aina kivoja!!

   Tykkää

 11. Lykkää miehelle käteen Phil Schwartzmannin kirja ”How to marry a Finnish girl”. Täällä on muitakin miehiä jotka on muuttaneet rakkauden perässä Suomeen…;)

  Tykkää

  1. Joo on täälläkin ihana asua, mutta tosiaan sydäntä täytyy joskus kuunnella ja vähän kuulostella muutenkin minne elämän haluaisi vievän… 🙂

   Tykkää

 12. Mietelauseet on ihania ja niin totta 🙂 Ymmärrän tuntemasi kaipuun, vaikka en itse ulkomailla ole asunutkaan. Mutta useinhan meillä ihmisillä on tapana kaivata jotain mitä ei ole, joten itsekin kaipaan usein sellaisia asioita. Täällä (Suomessa) asiat ei välttämättä aina ole niin hyvin kuin miltä ne välimatkan päästä vaikuttaa, mutta se että rakkaat ihmiset ja asiat ovat lähellä, on kaikista tärkeintä 🙂 toivottavasti sun käännytystyö tuottaa tulosta:)

  Tykkää

  1. Jep, katsotaan miten käy 🙂 Onneksi mulla on kaikki hyvin täälläkin, joten ei suurta murhetta 🙂

   Tykkää

 13. Käväisitte perheen kanssa Barcelonassa aikaisemmin tänä vuonna. Olen lähdössä 5 päivän reissulle ensi kuussa ja olisi hienoa saada matkustusvinkkejä: mihin kannattaisi mennä ruokailemaan, kahvittelemaan ja muuten vain käymisen arvoinen. Samoin mitkä paikat ova ehdottomasti käynin aikana nähtävä. 🙂

  Tykkää

  1. Hmm.en varmaan ehdi tehdä postia aiheesta tähän hätään, mutta mun mielestä katetraalit ja niiden sisäpihat olivat aivan uskomattoman tunnelmallisia ja Picasso-fanina Picasso-museo oli must… Rantaa kannattaa käydä kurkkaamssa myös 🙂 Ja Massimo Dutti -liikkeet ;D

   Tykkää

 14. Vielä tuosta sinun trenssistä…aivan ihana. Kerrotko mistä hankit? Uutenako? On harkinnassa myös. On pitkäaikainen investointi. Kaunista kevättä!

  Tykkää

  1. Juu tää on muistaakseni viime keväänä Mytheresa.comista ostettu. Burberry Brit. Varmasti pitkaikäinen kaveri tämä 🙂

   Tykkää

 15. Lisää ristiriitaa muuttoon tuo toisen puolison vanhat, sairaat tai huonokuntoiset vanhemmat. Olisi varmasti todella vaikeaa elää kaukana pystymättä auttamaan apua tarvitsevia vanhempiaan. 
  Toisaalta, aina löytyy jokin syy miksei voi muuttaa… Ristiriidatonta hetkeä ei löydy, on vain päätettävä ja sitten tehtävä päätöksen mukaan ja katsottava mihin se johtaa…
  Aurinkoisia kevätpäiviä!
  Aava
   

  Tykkää

  1. Niinpä…. ei oo helppoa tämä elämä 🙂 Mutta täytyy yrittää ottaa siitä ne parhaat palat joihin keskittyä…

   Tykkää

 16. Täällä on sama projekti kun sulla Johanna.. Yritän saada miestä muuttamaan kanssani Norjasta Suomeen, mutta tällä hetkellä ei tosin ole mahdollista, mutta ehkä parin vuoden päästä voitaisiin asua taas puolestaan mun perheen lähellä, tulevan vauvelin kanssa ❤
  Mukavaa kevättä sinnepäin Norjaa 🙂
  -K

  Tykkää

 17. Hei 
   
  Trenssi on Burberryn ja Johanna teki jo siitä postauksen jokin aika sitten. Vaihtoi vähän liian isosta koosta pienempään ja myi vanhan M-kokoisen 🙂 Että lukekaas blogia.
   
  t Vakilukija :))

  Tykkää

  1. Hih, totta 😉 Näin tein. Viime keväänä. Sen jälkeen on voinut tulla uusia lukijoita -enkä ihmettele jollei kaikki muistasi tällaistä vuodentakaista trenssitapahtumaan muutenkaan 😀

   Tykkää

 18. Minäkin toivoisin sporttiviikko-postausta! Olisi myös mielenkiintoista kuulla miten aikataulutat urheilun, lasten ja kodin hoidon sekä työt. Välillä tuo yhtälö teettää päävaivaa ja melko usein treeni jää välistä, kun tuntuu vaativan liian paljon etukäteisjärjestelyjä mm. lastenhoidon suhteen…
  Minsku

  Tykkää

 19. Hei!
  Vielä kyselisin trenssistä, että minkähän kokoinen tämä uusi trenssi on? S vai xs?
  Aurinkoista kevättä!

  Tykkää

 20. Välkommen och hälsa på tlll oss, var jag ”lyckades” med att få min ”utlänning” att flytta till Finland;) Kanske din man kunde få nå bra tips av min man:)

  Tykkää

 21. Heips,Miksi haluat muuttaa Suomeen? Ymmärrän kaipuusi, mutta täällä ei ole yhtään sen parempi kuin sielläkään. Onnellisuus tulee itsestä ei paikasta jossa asuu. Sitä paitsi, Suomessa ihmiset ovat aika paljon negatiivisempia kuin Norjassa eikä se edesauta omaa onnellisuutta ollenkaan. En usko että miehesi viihtyisi täällä, jurojen maassa.. et sinäkäkään Norjan jälkeen. Nyt sulla on vain kultareunukset Suomesta, mutta ne eivät ole totta. Puhun kokemuksesta! Nauti siitä mitä sinulla on nyt. Se ei muut paremmaksi, ainakaan Suomessa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: