And what did I buy?

@ kirppis

Sit on viikonlopun kirppikset kirppistelty ja sillä välin muu perhe onkinut (tai jotain) taimenia päivälliseksi, mmm! Jälkkäriksi taimenelle tein yhtä maailman parhaista jälkkäri-/iltapalamössöistä, jota on helppo tehdä päivälliseltä ylijääneistä riiseistä. Ja jota voisin syödä aika loputtomasti. Parasta tää on, jos pakastemarjat on valmiiksi marinoitu sokerissa. Silloin ei tarvitse edes lisätä sokeria.

Niin ja sitten ne kippisostokset. Ei kai miltään kirppikseltä pääse pois ostamatta itsekin jotain -kunhan plussan puolella pysyy! 😀 Hauskan Malene Birger -liivmekon lisäksi löysin saman merkin neuleen; sellaisen jota normaalihintaisena vain ihastelin. Jee 🙂 Neuleen näette varmasti pian ja tää taskumekko tulee olemaan ihana kesävaate bikinen päällä, tykkäilen kovasti ja tulee käyttöön ihan varmasti! Kult Lene, takk 🙂

Vaatteiden lisäksi mukaan lähti jo itseasiassa kauan mielessä pyörinyt hylly. Tai mikä toi on. Laatikko. Se on melkein kuin taulu. Nyt alkaa kaikenlaisten pikkuesineiden ja -kuvien keräily ja siis laatikon täyttäminen tauluksi 🙂

Superlöytöjä siis, eikä yhtään heräteostosta -uskomattoman hyvä juttu. Tollasta hyllyäkin olen jo tovin hiljaksiin metsästellyt joten hyvä että ostin nyt kun se kerran tuotiin ihan nenän eteen.

Keväistä maanataita kukannuppuset ❤

21 vastausta artikkeliin “And what did I buy?

 1. Ihana löytö tuo hylly! Itsekin sellaista yritän kovasti löytää 🙂 Miten vertailisit kirppiksiä Suomessa ja Norjassa? Onko tarjonta saman tyyppistä, onko suosittua tai onko jotenkin ”askeleen edellä” siellä? 

  Tykkää

  1. Voi ei…. 😦 Täällä on surkeaa kirppistoimintaa…. Meidän pitää järjestää omia, koska täällä ei muuten oo mitään. Ihan oikeasti. Joku sellanen seurakunnan lähetystyön kirppis, jonne saa viedä omia tavaroitaan (saamatta itse rahaa) löytyy, ympäri Norjan sellasia pikkukauppoja… Ei mitää muuta. Siksi me järjestetään näitä omia pari kertaa vuodessa, että tännekin alkaisi vähän syntymään kulttuuria :))

   Tykkää

 2. Itse haaveilen kanssa tuollaisesta ”laatikosta”. Appiukko on töissä kirjapainossa ja hän on sieltä luvannut tuoda minulle sellaisen. Siinä on ilmeisesti säilytetty leimasimia tai yms. painoon liittyvää 🙂 kivoja kuvia ja löytöjä. mukavaa työviikkoa!

  Tykkää

  1. Jasso, että näitä on vieläkin käytössä, vau! Joo munkin mielestä tosi koristeellisia ja oon jo pidemmän aikaa haaveilut 🙂

   Tykkää

 3. Hygieniakoulutuksesta opin sen, ettei lounaalta jäänyttä riisiä saisi koskaan syödä kuumentamatta, vaikka riisin olisikin jäähdyttänyt nopeasti ja laittanut kylmään. En nyt muista mikä bakteeri yms. siinä alkoi silloin lisääntyä. Tälläinen pikku vinkki vaan.

  Tykkää

  1. Oi…Hyvin oon kyllä selviytynyt vaika tällaista syönyt ihan lapsesta asti ;)) Ehkä joitain bakteereja sitten vain oppii sietämään…

   Tykkää

 4. Oooh, olen aina halunnut tuollaista isoa lokerikkoa seinälle – siis ”kirjasinkastia” – kiitos, että sillekin löytyi nimi. Muistan myös kuulleeni, että liittyy kirjapainoon jotenkin.
  Eipä ole tullut kirppareillakaan tai antiikkikaupoissa vastaan, ovat varmaan tosi haluttuja. Kauniita kuvia taas… 🙂

  Tykkää

  1. Joo mullakin on ollut hakusessa, muttei tosiaan ihan joka päivä tuu vastaan. Maksoin tästä aika mansikoita, euroissa noin 70 :S Kai sekin sitten kertoo että aika haluttuja ovat….

   Tykkää

 5. Kirjapainokastista on tosiaan kyse ja siinä on säilytetty painossa aikaisemmin käytettyjä metallisia kirjasimia. Huuto.netissä esimerkiksi olen nähnyt näitä myytävän, kannattaa googlata kirjapainokastia jos sellaista etsii. 

  Tykkää

 6. Kirjapaino kasti on, itselläni kaksi, laitoin vierekkäin, jalat alle ja karaistu lasi päälle ja hieno sohvapöytä oli valmis. Toki talletin yhtä sun toista lasin alle lokeroihin:)
  mirkajohansson.fi/blogi

  Tykkää

 7. Meinasin just ostaa tollasen ”kirjasinkastin” Karhulan torin laidalla olevasta ”antiikkiliikkeestä”….pitääkin vissiin mennä äkkiä takas ja hakea se pois….siellä oli kaksi 🙂
  Oleko ymmärtänyt oikein että olet Kotkasta kotoisin? 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: