Kaunis rokkimaanantai

-ja lisää kirppislöytöjä

Tänä maanantaina lähdin vähän aimmin töihin. Poikkesin reitiltäni, koska valo oli niin kaunis. Jotenkin pahaenteisen usvainen ja silti rohkaisevan kirkas. Sellainen ettei maanantai voi enää tuntua mitenkään tylsältä.

Ja ne lauantaiset manuaalitarkennus -kuvat taisivat vähän jäädä hampaankoloon. Oli pakko saada kunnon venekuvia 😉

Päällä on tottakai heti uusi kirppisneule (ihku!) ja itseasiassa mulle harvinaisen rokki asu. Rakastan kuitenkin mustaa nahkatakkia keväällä ja etenkin sen yhdistämistä pehmeänvärisiin (ja pehmeisiin) neuleisiin. Niin että kontrastia löytyy lähinnä tyylin (rock vs romantiikka) kautta. Mulle ois turha laittaa mustaa nahkatakkia jonkun toisen vahvan tai selkeän värin kanssa; se näyttäis mulla i-han kamalalta. Tai liian modernilta ja graafiselta. Se ei vaan olis minua. Rajua nahkaa on pakko pehmittää jollain neutraalilla ja maanläheisellä. Ja pehmeällä 🙂

Hmm, tää mun tietsikka hidastelee tänään jotain kummaa, varmaan pakko luovutaa tähän. Nähdään taas pian ❤

29 vastausta artikkeliin “Kaunis rokkimaanantai

 1. Haa, mulla on ihan täsmälleen samainen neule itselläni myös 🙂 Juurikin usein biker-rotsin kanssa käytetty. Alelöytö vuoden-parin takaa. Sopivan oversized ja tuo helmikirjailu kaula-aukossa on superkaunis.
  Teillä on kyllä kevät niin ihanan pitkällä. Täällä vielä jäitä ihmetellään!
  -Rilla
   

  Tykkää

  1. Jotenkin en oo yllättynyt Rilla ;D Että meillä on samanlaisia juttuja siis…. 🙂

   Tykkää

 2. Tosi kaunis neule. Ja just niin hyvä nahkarotsin kanssa! Harvinainen yhdistelmä; että helmikirjailut villapaidassa – tuo lisähaastetta pesuun. Hui! Noo sullahan on oppirahat sillä saralla jo (onneksi) maksettu, kuten postailit hiljattain. Joten nauti neuleesta ja pese varovaisesti! hyvällä tuuletuksella pärjää jo pitkälle, eikös äiti niin opettanut 😉 ja lumipesuilla. Ei sillä, että kukaan lunta ENÄÄ kaipais, riitti jo sitä lajia! Ei edes hienon villaneuleen pesemiseksi. Iloa kevätpäiviin! Toivottaa Krisse kera 5 päivää vanhan blogin, http://www.tallessamaailma.blogspot.fi

  Tykkää

 3. Tosi kaunis neule. Ja just niin hyvä nahkarotsin kanssa! Harvinainen yhdistelmä; että helmikirjailut villapaidassa – tuo lisähaastetta pesuun. Hui! Noo sullahan on oppirahat sillä saralla jo (onneksi) maksettu, kuten postailit hiljattain. Joten nauti neuleesta ja pese varovaisesti! hyvällä tuuletuksella pärjää jo pitkälle, eikös äiti niin opettanut 😉 ja lumipesuilla. Ei sillä, että kukaan lunta ENÄÄ kaipais, riitti jo sitä lajia! Ei edes hienon villaneuleen pesemiseksi. Iloa kevätpäiviin! Toivottaa Krisse kera 5 päivää vanhan blogin, http://www.tallessamaailma.blogspot.fi

  Tykkää

 4. Ihana asu, niin upea. Olen itse yhtä lämmin kuin asusi. Johanna, kerro mulla ( toivon  etten vaikuta tyhmältä) miten oikein kuvaat itsesi, kun oletan että olet yksin tuolla työmatkalla???
   

  Tykkää

  1. Hih, ei mitenkään tyhmää 🙂 Ymmärrän oikein hyvin että kysyt, eihän tää ihan normaalia touhua oo 😉 Mulla on kamera jossain pusikossa ja kaukosäädin laukaisun apuna…. Tiedän, kuulostaa ihan sekopäiseltä….. 🙂

   Tykkää

 5. Tuo viides kuva kollaasissa veneistä on silmiä hivelevä. Kertoisitko mitkä säädöt sulla oli sitä kuvatessasi? Oletko käsitellyt kuvaa koneella?
  t. Leena

  Tykkää

  1. Kiitti! Voi mulla oli vain normaali salamaton automaattisäätö kamerassa ja koneella olen lisänyt Photoscapesta sellaisen filtterin, joka löytyy Filmi -filttereiden alta nimellä ”Portra”. Kiitti ❤

   Tykkää

 6. Moi Johanna!
  Hienoja kuvia! Osaat ihanasti tallentaa aina tunnelman kuvaan ja löydät kuviin yksityiskohtia, jotka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
  Pitää kuitenkin yhdestä asiasta mainita. Tosi usein otat kuvia vinossa ja itse olen huomannut, että vinossa olevia kuvia on jotenkin ”vaikea” katsoa. Hassusti silmät ei pysty katselemaan vinoja kuvia yhtä pitkään kuin ihan suorassa otettuja kuvia. En tiedä onko kommentissani mitään järkeä, mutta oli nyt pakko mainita kun niin monesti tykkäät ottaa kuvat vinossa. Juuri blogisi kuvista nautin eniten ja siksi halusin ottaa asian esille. Itse ymmärrän valokuvauksesta yhtä paljon kuin ydin fysiikasta, joten olen täysin ummikko kritisoimaan kuvia. Mutta näin katselijan näkökulmasta olen huomannut, että suoria kuvia on nautinnollisempi katsoa kuin vinoja kuvia.
  Nautihan kauniista ja lämpimistä kevät säistä! Täällä Tampereella toivottavasti pian loputkin lumet ja jäät sulaa. Toivottavasti päästään nauttimaan lumettomasta Vapusta!

  Tykkää

  1. 😀 Kiitos kommentista :)) Jos kaikki kuvat ois ihan suorassa, tulisi yleisilmeestä varmaan aika tylsä ja jäykkä, mutta ymmärrän ja ehkä tota ”vinoilua” voisi rajoittaa 🙂 Eli laitetaan korvan taakse.
   Lumettomalle vapulle peukut, todellakin :S

   Tykkää

 7. Heippa,
   
  Olisin kysellyt huivista, joka on kaulassasi kuvissa. Onko se neliön muotoinen vai pitkulainen? Lisäksi, jos pystyisit kertomaan sen mitat?
  Olisi mahtavaa, jos pystyisit vielä ottamaan siintä avonaisena yhden kuvan. Haluaisin niin kutoa samanlaisen ja tuo sinun näyttää niin kauniilta ja pehmeältä. Kiitos jo etukäteen!

  Tykkää

  1. Voi kiitti, yritän tehdä kuvaa! Tän pituus on melkein kaksi metriä ja se on päistä kapeampi kuin keskeltä, muttei ihan kolmion muotoinen vaan keskiosakin levenee pehmeästi ja pyöristyen, ei mitään teräviä reunoja. 

   Tykkää

 8. Olisipa itselläkin aamuisin aikaa jäädä fiilistelemään ja kuvaamaan 🙂 Heräävä kevät on kyllä niin ihana.
  Musta nahkatakki on ollut haave- ja hankintalistallani jo pitkään. Ehkäpä joku kerta sorrun lahjoittamaan sen itselleni 🙂
  Iloa ja aurinkoa lähettää
  Madicken

  Tykkää

  1. Niin on, mulla oli kerrankin aamuhommat valmiina pikkasen aiemmin ja koska ilma oli tosiaan niin kaunis…. pitäisi harrastaa useamminkin, ihan totta. Pâivä alkaa hienosti.

   Tykkää

 9. Heippa!
  Enpä ole kerinnyt kommentoimaan pitkään aikaan, vaikka jutut olenkin käyny lukemassa.
  ihania kuvia ja ihana asu! Juuri tuollaisesta nahkatakista olen itsekin haaveillut, mutten ole vielä sellaista löytänyt….enkä oikein tiedä pitäisikö sen olla oikeaa nahkaa vai keinoa, ja millaisilla kauluksilla jne…. Näytätkö joku kerta nahkatakin vielä edestäkin päin, niin että näkyy millaiset kaulukset siinä on. Musta juuri tuollainen iso neule sopii hyvin pienen takin kanssa, oli se sitten nahkarotsi tai vaikka farkkutakki tms. 
  Toteutin vihdoin pitkäaikaisen haaveeni ja törsäsin kunnon kameraan (onneksi sain vanhan myytyä eteenpäin). Olen kuljetellut itsekin kameraa mukanani työmatkoillla, jotka kuljen pyöräillen, ja aikaisin aamulla tulee parhaat kuvat. Monen monituista kertaa olen saanut hienoja kuvia esim. ketuista, jotka on täällä kaupungissa ihmeen kesyjä, eivätkä välitä ihmisestä.
  Unnimai (en jaksanut kirjautua)
   

  Tykkää

  1. Kuulostaa hyvälle…. Kettujakin!! Kyllä kannattaakin olla hyvä kamera että saa tallennettua jos tollaisia aarteita on matkan varella :)) Kauniita kevätaamuja ❤

   Tykkää

 10. Kaunis yhdistelmä tuo villapaita ja nahkatakki. Ja käytännöllinen, täällä Etelä-Suomessa ainakin tuulee nyt niin paljon, että olin jäätyä ohuessa paidassa ja nahkatakissa, musta sekin 🙂
  niittykulma.blogspot.fi

  Tykkää

  1. No, kevat on sellaista… Joskus täytyy vähän kärsiä, mutta kevätvaatteita pitää saada käyttää jo huhtikuun lopulla!! ;D

   Tykkää

 11. Laadukkaat neuleet kestävät pitkään! Itse useimmiten vaan tuuletan neuleet parvekkeella ja takaisin kaappiin odottelemaan seuraavaa käyttöä. En ole mikään kova hikoamaan, joten mielellään vältän turhia pesuja jo ihan pelkästään ympäristöniin vuoksi! 😉
  T. Veera
  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  Tykkää

  1. 🙂 Rotsi on Bershkan, olen tänkin löytänyt secondhandina norjan huutonetin vastikkeesta finn.no:sta!

   Tykkää

  1. Oukkei, nutturaohjetta coming up! Ei varmaan riitä sanoa että tää vain kiepsautetaan 😉

   Tykkää

 12. Videopostaus olis pitkästä aikaa kiva,jos vain jaksat ja ehdit tehdä 🙂 esim.just vaikka nutturaohje,meikkausjuttu yms.Kauniita kuvia jälleen kerran. 
  Tikru

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: