Funky Ballerina

& Laura Bellariva

teeppari ChillNorway Astrid short sleeve* / neuletakki odd Molly / chinot Zara / bootsit Laura Bellariva

***

No nyt sitten aamun valoista iltavaloihin. Ei mun oikeastaan ollut tänään tarkoitus välttämättä kirjoitella mitään, mutta lasten nukahdettua ja miehen vaan katsellessa jalkapalloa… no, mulla olikin yhtäkkiä ihan kummasti hyvää aikaa.

Tänään oli käytössä mulle uudet, secondhandina ostetut Laura Bellarivan bootsit ja koska tiedän, että moni teistäkin on ihastunut näihin mielettömän kauniisiin italialaisiin laatukenkiin, ajattelin vinkata eräästä norjalaisesta kenkäkaupasta. Funky Ballerina myy nimittäin just nyt todella monta Laura Bellariva -mallia alessa, kannattaa kurkata uusien kevätkenkien tarpeessa 😉 Yksinkertaisesti rakastan merkin kenkiä. Naisellisia, tyylikkäitä, ryhdikkäitä, siroja, keräävät aina kehuja…….

Ja muuten, pahoittelen viime aikojen kommentointihitautta! Nyt on kuitenkin kaikki taas vastailtu, jippii 🙂 Yritän olla ripeämpi taas… Ja facebook tykkääjille…. Vau teitä on taas tullut yksi uusi sata täyteet -älyttömän kivaa huomata, että luku kasvaa koko ajan! Kiitos, kiitos luottamuksesta ja että jaksatte käydä täällä ja vielä tykätäkin! :’) Ihan huippua. Varmaan tiedättekin, mutta sanotaan nyt vielä että teidän kanssa tätä on tosi kiva tehdä! 

21 vastausta artikkeliin “Funky Ballerina

 1. Funky Ballerinan nettiputiikin liikkeen valikoimaa (erityisesti Laura Bellarivan kenkiä) olen monet kerrat ihastellut, harmi kun eivät toimita ulkomaille :/
  Ihme kun Bellarivan kenkiä ei saa mistään Suomesta, vinkkinä vaan kenkiä myyville liikkeille 😉

  Tykkää

  1. Voi ei :(( Sitä en tajunutkaan ajatella (huoh)  Täystyis varmaan perustaa joku oma kauppa!!

   Tykkää

 2. Todella mukavan ja kauniin näköiset kengät! Ja housuun ihastuin heti, mistä olet ne ostanut? 😀
  t. Veera
  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  Tykkää

 3. ihana asu 🙂 heitin sulle fb puolella viestiä, oletkohan huomannut lain? 🙂 ne menee helposti sinne muut kansioon…

  Tykkää

 4. Tukkasi on…öhöm, kuohkean korkeahko! ;)) Poskipunaakin riittämiin, jotka molemmat taitavat olla jo tavaramerkkejäsi. Olet luonnollisemman näköinen vaikkapa tuossa pikkukuvassa joka oli oikean valokuvaajan ottama siinä lehden jutussa. Omissa otoksissasi poseeraat niin kovasti, ja aina samoin. Kaunishan sinä niissäkin olet mutta eritavalla. Ovatko ne omaan silmääsi parempia vai miksi et suosi näitä irl-tyylisiä enemmän?
  Päivän asusi on kiva kombo. 🙂

  Tykkää

  1. Oo. Ja arvaa mitä, tukassa ei oo edes mitään ainetta tai tupeerausta eikä poskipunaa tai muutenkaan meikkiä taida enää ihan kauheasti olla iltaysiltä päivän meikeistä jäljellä… et en nyt tiedä voiko näitä kuvia just luonnottomiksi kutsua. Valo on toki huono, mut se onkin sit ihan eri asia 🙂 Enkä iha allekirjoittaisi sitä että lehtikuvaajan kuvissa olisin luonnollisempi ;D 
   Jonkun mielestä poseeraan aina samoin, jonkun mielestä ois kivempi jos en liikkuisi ja hosuisi niin eri asennoissa näissä kuvissa. Jonkun mielestä kuohkea tukka on tyhmä, jonkun mielestä litteä on ruma… Eli aina vois tehdä jotain toisin 😉

   Tykkää

 5. Aivan ihania kuvia jälleen kerran ♥ Kunpa pääsisi äkkiä uutta kotia sisustamaan ja saisi jotain kivaa vaatepuolen sarallekin 🙂 Blogiasi on aina niin ihana lueskella ja etenkin katsella, koska kuvat ovat niin herkullisia oli ne sitten vaatteistasi, kodistasi tai ihanista norjalaisista kylistä ja veneistä.. Ahhh 🙂

  Tykkää

  1. Voi kiitti, tosi kiva kuulla. Munkin mielestä ois jo ihana suunnitella uutta kotia, sisustaminen puhtaalta pohjalta on aina niin kivaa! 🙂

   Tykkää

  1. Tää on kyllä tosi ihku teeppari, just täydellisen mallinen ja toi selän sulkakuvio on tosi kaunis läheltä katsottuna. Kiitos kovasti ❤

   Tykkää

 6. Hei Johanna!
  Ihania inspiraatioita taas nuo asusi 🙂
  Olisi ihanaa nähdä myös millaisen takin yhdistät päivän vaatteisiisi. Meinaan välillä on sellaisia kelejä ettei oma mielikuvitus riitä kuin sieppaamaan sen turvatakin naulakosta, kun lähtee pyörällä liikkeelle. Ja jotenkin tuntuu ettei Suomessa ole sopivaa pyöräillä kuin reippaan urheilullisissa asuissa… vähän kateellisena katsoin Kööpenhaminassa pyöräilijöitä… huoh…
  Itselläni on samanlainen MB:n liivimekko mustana (myös kirppikseltä ostettu) kun sinä ostit kirppikseltä valkoisena. Ja olen pitänyt sitä paitsi uimapuvun yllä myös tiukkojen valkoisten housujen kanssa, mutta en ole kokeillut leveiden housujen kanssa. No esimerkkinä vain, miten urautuneesti sitä ajattelee eikä keksi uusia yhdistelmiä vanhoihin vaatteisiin.
  Mutta tällaisista blogeista sitä inspiraatiota saa 🙂
  Aurinkoisia päiviä toivotellen, Aava
   

  Tykkää

 7. Voi luoja, miten ihania kuvia taasen!!! Eka kuva etenkin on sellainen, josta tykkään täysillä.
  Mielestäni et ole mitenkään epäluonnollisen näköinen – päinvastoin. Olet freesi ja luonnollinen, ei liikaa meikkiä. Poseeraukset sulla on musta kivoja. Kivempi kattoa ”tekemistä ja heilumista” kuin tönkkönä paikallaan seisoskelua tms.
  Toi lokerikko…onko se alunperin lipaston tms. vetolaatikko? On kyllä hieno!
  Kiitos taas ihanista kerran kuvista ja ajatuksista!
  -Unnimai

  Tykkää

 8. Moikka! Olin hieman epäluuloinen blogisi suhteen, ajattelin, että tällainen pinnallinen perus-blogi… Mutta yllätyin iloisesti, koska blogistasi välittyy tosi hyvä fiilis, onnellisuus ja kiitollisuus. Se, että olet siellä, missä sinun kuuluukin. Rakastat elämääsi, ja sitä on ihana päästä seuraamaan. Blogisi myös kannustaa voimaan hyvin omassa kropassaan, sekin on ihana juttu. Vinkkinä mietin-onko People Tree-tuotemerkki tuttu? Jos ei, niin suosittelen. Terveisiä itäisestä Suomesta!

  Tykkää

 9. Vierailija
  24.04.2013 klo 08:43

  Funky Ballerinan nettiputiikin liikkeen valikoimaa (erityisesti Laura Bellarivan kenkiä) olen monet kerrat ihastellut, harmi kun eivät toimita ulkomaille :/
  Ihme kun Bellarivan kenkiä ei saa mistään Suomesta, vinkkinä vaan kenkiä myyville liikkeille 😉

  Voisikohan löytyä kyseisiä kenkiä osoitteesta http://www.spartoo.fi/ ? Itse olen ainakin löytänyt sieltä paljon erilaisia kenkiä ja vaatteita merkeiltä, joihin ei törmää aivan joka kadunkulmassa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: