Trine Wilhelmine

-tervetuloa mukaan verstaalle!

Hei  viime aikoina on taas ollut niiiin paljon kuvia minusta, että kiva tehdä jotain muuta 🙂 Tänään käväisin sopivasti jo hyväksi tuttavaksi tulleen, iloisen ja sympaattisen korusuunnittelija ja kultaseppä Trinen luona töiden jälkeen ja otin sitten teillekin vähän kuvia…. Trinellä on ensinnäkin verstas niin kauniissa vanhassa puutalossa meren rannassa, ettei siitä oikein voi olla ottamatta kuvia. Puhumattakaan koruista; niitä myydän ympäri Norjaa noin sadassa kultasepänliikkeessä ja etenkin kesäisin turistit tukkivat pikku verstaan pitkienkin matkojen takaa. 30 vuotta koruja tehnyt Trine todellakin osaa hommansa. Ja asiakaspalvelun; Trinen kanssa saa aina kivan keskustelun aikaiseksi ja täsmäohjeet oikean korun valintaan.

Mut eikö ole kaunis toi mun ranteessa roikkuva? Siinä on hopeaa, kristallia, kiviä ja makeanvedenhelmiä. Mmm. Mut tulette kyllä näkemään vielä pari muutakin herkkua mallia tässä päivän asujen yhteydessä -sain lainaksi ja kokeiltavaksi, odottakaahan vaan 🙂 Niin ja jotta vältytte kysymästä; koruja ei valitettavasti myydä missään netissä. Trine ottaa kuitenkin jatkuvasti tilauksia sähköpostilla (post@wilhelminesmykker.no) ja lähettelee ihan Japaniin asti, joten kyselkää ihmeessä jos ajatus omasta unikkikappaleesta houkuttaa -tai vaikka valmistujaislahjaksi kun sekin kausi tässä on ihan pian käsillä! Näitä voin ainakin suositella todella lämpimästi, valmistetaankin tässä ihan meidän naapurissa :))

Ihanaa, kimalteista ja kaunista perjantaita ❤

29 vastausta artikkeliin “Trine Wilhelmine

  1. Tää taitaa olla kalleimmasta päästä valitettavasti… 🙂 Vastasin facebookin puolella valitettavasti väärin (laskupää muokkasi kruunuja euroiksi :P), korujen hinnat liikkuvat 50 ja 400 euron välillä… Tää varmaan lähestelee sitä neljää.

   Tykkää

 1. Oi miten upeita…
  Mikä mahtoi olla se aivan ihana nettikauppa, missä oli lastenvaatteita. Oli sinun indie-postissa joskus syksyllä, kun olit kutonut pojalle sellaisen slipoverin. Niillä paikkeilla. Pitäisi saada suloinen mekko tyttärentyttärelle vanhempien häihin…
  Topukka

  Tykkää

  1. Moonson? Kurkkaa Accessorize -liikkeen nettisivut ja nettiputiikki, sieltä löytyy ihania lastenvaatteitta Moonson -nimellä 🙂

   Tykkää

 2. Hei!
  Ihana koru ja näköisesi. Aivan kuin Kalevala Koru ja Thomas Sabo olisi yhdistetty..Tuli vähän mieleen Sabon helmipallukka yhdistettynä Kalevala Korun käätyyn.
  Ja olipa kivat, hieman erilaiset nettisivut. Niistäkin plussaa Trinelle. Trinen sivuilla ei ollut kuitenkaan hintatietoja. Pystytkö antamaan hinta-arviota koruista esim. rannekorustasi?

  Tykkää

  1. Jeps, tän hinta lähestelee varmaan neljää sataa euroa. Kannattaa kuitenkin kysellä hintoja ja muita malleja Trineltä jos kovasti käy kiinostamaan :))

   Tykkää

 3. Hei,
  Sinulla on aina ihania kuvia ja iloinen ja ”pilke silmäkulmassa” tapa kirjoittaa. Annoin tunnustuksen sinulle blogissani, käy se sieltä nappaamassa ja jaa eteenpäin. Olet ehkä sen aiemmin jo tehnytkin 😉  Hyvää viikonloppua!
   

  Tykkää

  1. KIIITTII :)) Oon huono vastaamaan tunnustuksiin, mutta sitäkin onnellisempi silloin harvoin kun niitä tulee :))

   Tykkää

 4. Hei! Olipa ihana postaus. Hienoa nähdä paikallista käsityötä. Verstaskin näyttää niin ihanalta että sinne voisi muuttaa asumaan. 🙂 Ja todella kaunis on tuo sinun ranteessa oleva koru. T. Ansa

  Tykkää

 5. En ole ollenkaan koruihminen kun mun ranteet on niin onnettoman ohuet, että niihin ei oikein sovi edes ne korut, joissa on kumilenksu sisällä, mutta ihan pakko kommentoida tuota sun uutta korua: se on niin IHANA, kirjaimellisesti kaunis kuin koru!
  Ehkä Trine voisi tehdä munkin pikkuruiseen ranteeseen sopivan kaunokaisen…siksipä minuakin kiinnostaisi hinta-arvio tuollaisesta rannekorusta.
  Ja kuvat tuosta talosta….vie sanatttomaksi.
   
  HeliP

  Tykkää

  1. Moi Heli, just tän korun hinta on vajaa neljä sataa, mutta nää on kaikki uniikkikappaleita (eli näitä ei edes ole myynnissä useampia) ja Trine tekee periaatteessa suurimmaksi osaksi vain tilaustöitä, joten kannatta kysellä minkälaisen saisi edullisemmassa hintaluokassa (jos neljä sataa on pikkasen kallis)

   Tykkää

  1. Juu, usein se, että kuvaan mahtuu paljon enemmän 🙂 Mun objektiivissa ei oo mitään joustovaraa (zoomia) ja etenkin tällaisssa ahtaissa tiloissa kuvaan saa paljon enemmän vinona…. Muuten en ois saanut yhtäkään kuvaa missä näkyy niin kaappi kuin matto kuin koruja yhdessä. Sit te oisitte saanut vain jotain irtopalasia ja yksityiskohtia, muttei minkäänlaista kokonaiskuvaa 🙂 Se on usein suurin juju 🙂

   Tykkää

 6. Vierailija
  26.04.2013 klo 08:18

  Miksi noi kuvat ovat aina vinossa? Onko siinä joku ”juju”?

  Minun mielestä raskasta katsottavaa silmälle. En sitten tiedä olenko jotenkin erityisen herkkä, mutta minun silmät ei kauaa jaksa noita katsoa. Sori vaan tämä huomautus. En huomauttaisi jos ei oikeasti häiritsisi.

  Tykkää

  1. Hmm, tekisi mielei kokeilla pelkkiä suoria kuvia…. Siitäkään ei tulis kovin mielenkiintoista katsottavaa, usko pois 😉

   Tykkää

 7. Vierailija
  26.04.2013 klo 08:18

  Miksi noi kuvat ovat aina vinossa? Onko siinä joku ”juju”?

  Musta vinot (tai muutenkin erilaiset; utuiset, ym) tuovat särmää kuvakollaasiin. Toki, jos jokainen kuva ois vinossa, niin ois hankala katsella….pää kenollaan koko ajan. Mutta onneksi näin ei ole! 🙂 Olisi ehkä tylsää, jos kaikki kollaasin kuvat olisivat ”samanlaisia”. 
  Kauniita koruja! Ja taas kauniita kuvia! Kehun niitä kyllästymiseen saakka, mutta mun silmää miellyttää kovasti Johannan tapa kuvata, sommitella ja käsitellä kuvia.
  Unnimai
   

  Tykkää

  1. Samaa mieltä Unnimai :)) Etenkin siitä, ettei haittaa jollei kaikki kuvat oo ihna miten sattuu 🙂 Mut ymmärrän tietty, me ollaan kaikki erilaisia. 

   Tykkää

 8. Aivan ihana ja idyllinen talo, ja talon emäntä on todella kaunis ja sympaattisen näköinen rouva. Kaunis on myös korusi, ja blogisi todella lämminhenkinen ja aito, olet varmasti ihana ihminen 🙂
  Heleen

  Tykkää

 9. Vierailija
  26.04.2013 klo 10:25

  Vierailija
  26.04.2013 klo 08:18

  Miksi noi kuvat ovat aina vinossa? Onko siinä joku ”juju”?

  Minun mielestä raskasta katsottavaa silmälle. En sitten tiedä olenko jotenkin erityisen herkkä, mutta minun silmät ei kauaa jaksa noita katsoa. Sori vaan tämä huomautus. En huomauttaisi jos ei oikeasti häiritsisi.

  Ihan samaa olen miettinyt! Jää kuvat katsomatta oikeastaan kun ne kaikki kenottaa. Ymmärrän taiteelliset pyrkimykset, mutta olisi kiva jos kuvat jaksaisi katsoakin:)
   

  Tykkää

  1. No ei kaikki! 🙂 Ja usein vinossa kuvaamisessa on tosiaan enemmin käytännölliset kuin taiteelliset pyrkimykset taustalla; jotta saisi enemmän ”asiaa” kuviin 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: