Go’ morgen moms

puhtaanvalkoisissa

 

Huippuarvonta!

Mukana arvonnassa!

 

 

Maikki

***

Maikki voi mieluusti laittaa mulle pian yhteystietoja niin saadaan paketti sulle eteenpäin 🙂 Muita voin lohduttaa sillä, että huomenna arvotaan aivan ihana ultimatekesäsilkkimekko (joka vähän kuvissakin vilahtaa), joten olkaahan kuulolla; arvonta tulee kestämään vain pari päivää. Niin että uudella tuurilla huomenna

Ja nautiskelkaa sunnuntaista -yritän illemmalla tulla oikein vastailemaan kommentteihinkin, nyt on kiiruhdettava ulos AURINKOON :))

35 vastausta artikkeliin “Go’ morgen moms

 1. Onnea voittajalle! Täytyypäs kokeilla kyseisellä ohjeella paplovaa, sillä näin vilja-allergikkona kyseinen herkku on enemmän kuin tervettullut. Ihanaa sunnuntaipäivää sinne 🙂

  Tykkää

  1. Pavlova on niin suosikki täälläkin vaikkei mitään vilja-allergioita olekaan 🙂 Se on vaan niin parasta 😛 Kiitos, samoin 🙂

   Tykkää

 2. Hyvää äitienpäivää kuitenkin sinne suunnalle :)Meilläkin juhlittiin marenkimeiningillä, koska pienin perheessä on vilja-allergikko. Kummasti sitä on kaikkea korviketta löytänyt pöytään, vaikka laajat ruoka-aineallergiat perheessä onkin.
   
  Tiina

  Tykkää

  1. Totta, vaihtoehtoja on onneksi ja koko ajan enemmän varmasti! 🙂 Tsemppiä allergioiden kanssa, se on aika haastavaa puuhaa kun muutenkin tuntuu että ruoanlaitossa on ihan tarpeeksi touhua 😉

   Tykkää

 3. Hyvaa Aitienpaivan iltapaivaa taalta rapakon takaa sinulle ja kaikille aideille. Blogisi saa paljon positiivista palautetta taaltakin. Olet ihana ja inspiroiva  nain vanhemmallekin lukijalle. Ps. Kukkalahetys pojaltani on tulossa. Otan sen aidin ylpeydella vastaan. Siis Onnea Aidit!

  Tykkää

 4. Hyvää Äitienpäivää:) Tänä päivänä on tietysti tärkeää, että muut ajattelevat sinua lämmöllä mutta minusta on myös erityisen tärkeää, että äiti itse arvostaa itseään ja kaikkea sitä mitä perheensä eteen tekee:) Ei niin väliä tuleeko sitä materiaa lahjaksi vai ei…  Kun äiti voi hyvin niin muutkin voivat hyvin! Äidit on rautaa ❤

  Tykkää

 5. Kiitos Sinulle ihanasta blogista, mukavista jutuista ja kauniista kuvista! Aina tulee hyvä mieli kun blogiasi lukee 🙂
  Aurinkoa sunnuntaihin ja ensi viikkoon! ❤
  Linda

  Tykkää

 6. Kylla ” aidit ovat rautaa”,lainaten aiempaa kommentoijaa.  Se aidin rakkaus jalostuu ruostumattomaksi terakseksi  vuosien varrella, yleistaen. Meitahan on moneksi. Elama muokkaa aitiakin ,jokaista omalla tavallaan. Olen samaa mielta: Kun myontaa oman arvonsa , kykenee arvostamaaan myos toista ihmista. Pieni hemmottelu laheisilta  vaikkapa aitienpaivana  lammittaa mielta. Hippunen narsismia aitinakin  karistaa  marttuurimielen  ja vapauttaa:)

  Tykkää

 7. Hei! Oli taas niin ihana sinun blogisi, tuli hyvälle mielelle!
  Pitääpä yrittää uudelleen arvontaan kun ei onni ole ollut aikaisemmin myötä.
  Slkkitoppi kuullostaa juuri siltä mitä halajan! Terv.Tiina

  Tykkää

 8. Heippa Johanna! Tämä on vaan niin paras blogi mitä on, ainoa johon olen jäänyt oikein kunnolla koukkuun. On ihanaa lukea elämästäsi ja positiivisista ajatuksistasi! Olisi ihana nähdä kuvia teidän pihastanne. Itsekö muuten otat kaikki kuvat? Ovat tosi kauniita. Entä kuka kuvaa ne, joissa itse olet? Aurinkoista keväänjatkoa sinulle ihana!
   

  Tykkää

 9. Tosi kiva blogi, mutta…apua…pakko kysyä, kun nyt tämä jo hyppii silmille; here goes: miksi aina kuvissa sama poseerausasento (tai vaihtelet paria-kolmea, yksi aina kädet taskuissa, katse lattiassa) ja yksi kuva jossa aina pää vähän kenossa ja vino hymy?
   
  Jotenkin hämää. Alkaa tulla vainoharhaiseksi ja kelata, että näkeekö mun silmät omia… 😀 Mutta ei, näin on. :/  <— se vino hymy 😉

  Tykkää

 10. Hei Johanna,olen kaivannut pitkään kaunista ja hyväntuulista blogiasi, ja googlasin pitkästä aikaa josko kirjoittaisit nykyään jossain muualla, ja olipa jotenkin pelastavaa ja ilahduttavaa löytää se uudelleen. 🙂 Kun oman perhe-elämän ja oman ”työn”, opiskelun, yhdistäminen on ollut välillä haastavaa, on ollut ihana aina paeta hetkeksi arjesta ja kurkata blogisi kauniita kuvia ja tunnelmia. Ehkä kiireenkin takia en näköjään olekaan niin pullantuoksuinen äiti kuin haaveissani olen saattanut olla, mutta blogisi kautta pääsen ihastelemaan kaikkea mitä haaveissani edelleen tekisin 😉 Eli kiitos haaveiden ylläpidosta, blogisi kannattelee varmasti monien muidenkin äitien jaksamista monilla tavoin. Ja ehkä se äitien päivä voi olla vähän kerrassaan, joka päivä. Hyvää äitinä olemisen päivää siis 🙂

  Tykkää

 11. Oih, silkkimekko! Se kaipaa seurakseen kesäkengät ja sipaisun huulikiiltoa. Innolla mukana arvonnassa. 
  -Suvi-

  Tykkää

 12. Ihana mekko! Blogisi tuo aurinkoista tunnelmaa pilviseenkin päivään! Mieluusti mukana arvonnassa.
  Piia

  Tykkää

 13. Morsdagen näyttää olleen Norjassa 10.2. Kannattaa vähän leikkisästi kovistella miestä, etteikö muka tiedä siitä mitään. 😉

  Tykkää

 14. Slkkimekkoarvontaan ilmottautuu hän!!
  Huih, kun meinasi jäädä arvonta sivusuun, kun sivusto kenkkuili pädillä, enkä meinannut päästä kirjoittamaan viestiä.
  Mutta nyt, mukana ollaan!
  Unnimai

  Tykkää

 15. Minä kans mukana arvonnassa 🙂 kiitokset blogista, parin päivän välein käytävä tsekkaan uudet tuulet 🙂 jakselehan jatkaa 🙂
  Tiina

  Tykkää

 16. Kiitos ihanasta blogista! Se on paras seuraamistani. Minulle pisti silmään noi makuuhuoneen hopeakoukut. Muistatko mistä olet ne ostanut? Ne on ihanat!

  Tykkää

 17. Ihana mekko! Ja jännä juttu, että itsekin tein äitienpäiväksi Pavlovaa. Elämäni ekan kerran. Hyvää kyllä oli, joskin mansikkatomusokeri ehkä liiaksi karamellisoitui uunissa, mutta mulla olikin pidempi paistoaika… Vaatinee uutta testausta tuo omani. 

  Tykkää

 18. Toi taulu <3!!! Siis nuo jalkapohjat tuossa sängyn yllä. Onko itse maalaamasi? Kaunis, ihana ja jotenkin niin täynnä semmosta.. herkkää rakkautta.
  Ja kun nyt kerran kommentoimaan ensi kertaa ryhdyin, niin pakko on samalla kiittää ihanasta blogistasi. Tää on mulle se hetki omaa aikaa, henkireikä, kesken kiireisten työpäivien. Se kahvitaukojen viimeiseksi säästetty ”herkku”, josta jää joka kerta väkisinkin rauhallinen ja hyvä mieli. Kiitos siitä J!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: