Dream date

…dress 680

Hei hanit, sellainen viikonloppu meillä 🙂 Vähän kotona, vähän vierailla, vähän eläinpuistossa ja paljon ulkona!! Kuuma

Koko viikonloppu on myös asiaankuuluvasti vierähtänyt Odd Mollyn vanhassa dream date -mekossa, joka on yksi mun kaikkien aikojen OM -suosikki enkä tajua miksei tätä ole tehty useampana vuonna. Ja paljon enemmän. Mulla on tätä kahdessa eri mallissa. Olen hamstranut -ja yhden vielä siskolle varmuuden vuoksi 😉

Mutta ounou miten kommentointi taas ontuu; huomiseksi on luvattu sadetta niin sit vastaan kaikki vastaamattomat 🙂 Nyt on kai ihan pakko lähteä nukkumaan jotta jotenkin osaa kääntää tän lomaasetuksen taas arkeen huomenaamulla… 

Ei muuta kuin kaunista maanantaita, satoi tai paistoi

40 vastausta artikkeliin “Dream date

  1. Tästä viikonlopusta olisi saanut paljon ihania kuvia kun ois muistanut ottaa enemmän 🙂 Kiitos!

   Tykkää

 1. Ihanan näköistä teillä, kesäistä ja rentoa Vapaa-aikaa!
  olen ihaillut garderobiasi pitkään ja taitoasi yhdistellä vaatteita ja asusteita.
  Chillnorwayn vaatteet ovat ihania,mutta niitä saa vain rajoitetusti Suomessa ja hinnat aika kovia. Et sinä pystyisi joskus  järkkäämään meille Suomessa asuville jonkinlaista CN ystävämyyntiä tms myyntiä edes pienellä alennuksella Vaikka nettikaupassa?
  mukavaa keäaikaa koko perheelle!
   
   
   

  Tykkää

 2. Ainolla on niin söpöt vaatteet! 🙂 Ja sun mekko on myös tosi kaunis! Olet muuten jo tosi nätisti ruskettunut 🙂 Muistan jostain vanhan blogisi ajoilta sellasen vaaleanpunasen, mahdollisesti virkatun (?) mekon. Onkohan se myös Odd Mollyn? Se oli kans tosi kivan näkönen.
  T. Lakanankalpea blogisi seurailija =D

  Tykkää

  1. Joo, mulla on tää dream date sellasena niskan takaa solmittavana halterneck -mallisen amyös, pinkkinä :)) Se oli varmaan just se!
   Hih nää kuvat varmaan huijaa vähän, en mikään superruskea ole :))

   Tykkää

 3. Kuulostaa ihanalta teidän päivä, ja näyttää. Täällä myös ei paljoa tule sisällä aikaa vietettyä. Ihan hyvä, että välillä sataakin, että tulee huolehdittua myös kotihommista 🙂
  Tuo mekko on ihana, sopii jotenkin loistavasti näiden kuvien tunnelmaan. Tänne Suomeen on luvattu loppuviikoksi hellettä, sitten pääsee kaivamaan ne hellemekot kaapista, jippii.
  http://niittykulma.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Jep, olen vähän kuulut huhuja että siellä olisi jo tosi lämmin… täällä taas viileämpää 😉

   Tykkää

 4. Vierailija
  27.05.2013 klo 08:28

  Ihanan näköistä teillä, kesäistä ja rentoa Vapaa-aikaa!
  olen ihaillut garderobiasi pitkään ja taitoasi yhdistellä vaatteita ja asusteita.
  Chillnorwayn vaatteet ovat ihania,mutta niitä saa vain rajoitetusti Suomessa ja hinnat aika kovia. Et sinä pystyisi joskus  järkkäämään meille Suomessa asuville jonkinlaista CN ystävämyyntiä tms myyntiä edes pienellä alennuksella Vaikka nettikaupassa?
  mukavaa keäaikaa koko perheelle!
   
   
   

  ChillNorwayn vaatteita saa tosi monesta paikasta myös Suomessa, mm. Putiikki Rannalla, Wishwear, Millan Putiikki (kaikilla näillä em. on myös nettikauppa). Isoista nettikaupoista Zalando myy ChillNorwayn vaatteita ja Zalandossahan on alennusmyyntien aikaan kunnon aleprosentit, joten kannattaa sitäkin seurailla. Mutta jos Johanna pystyy järjestämään meille jotain aleprosentteja johonkin, niin hyvähän se vaan on, niin en yhtään pistä pahakseni 🙂 Minusta ChillNorwayt alkavat nykyään olla jo melkein massamuotia, kun niitä myydää niin monessa paikassa…
   
   
   

  Tykkää

  1. Katsotaan mitä me keksitään :)) Joo niitähän on nykyään jo vaikka missä Suomessakin, Chiilliä siis.

   Tykkää

 5. Näytät tosi hyvältä mekossa! Vaikka nätti muutenkin olet, niin jotenkin tuon ekan sinun kuvan tunnelma on ihan erilainen kuin yleensä. Taitaa olla miehesi ottama, kun noin hymyilet 😉

  Tykkää

  1. Hih -juu ja sit oon ihan vasta heränyt… tai siis joku alle puoli tuntia sitten, vähän hassun näköinen varmaan siksi 😀

   Tykkää

 6. tuo mekko on todella kaunis pitsisine yksityiskohtineen 🙂 mutta saanko kysyä millaisia rintsikoita tuolla alla käyttää etteivät ne näy mekon alta kun yläosa tulee melko alas..? Monessa vaatteessa on samantapainen ja ne on siksi itsellä jääny ostamatta.

  Tykkää

  1. Joo mulla on tän alla ihan sellaiset minipienet olkaimettomat liivit Triumphilta, ne on yhdet mun mukavimmista liiveistä oikeasti -pakko hankkia useammat tänä kesänä. Mutta jos ostat, harkitse yhden koon pienempiä… kokeile ainakin!

   Tykkää

 7. Oi jestas, miten onkin aivan ihanan näköinen ja oloinen mekko sinulla :)! Käy kantajallensa oikein hyvin, kaunista naista pukee ihan kaikki! Oikein ihania alkukesän päiviä sinne teille kaikille :)!
  – Tanja –

  Tykkää

 8. Ihana kesämekko!! Olen monta vuotta yrittänyt etsiä jotain vastaavaa, mutta ”raskas rintavarustus” on tehnyt etsinnästä vaikeaa..
  Ansku

  Tykkää

  1. Tää on varmasti kaunis myös rintavammalla, itse voisin välillä toivoa vähän enemmän tota varustusta 😀

   Tykkää

 9. Hauska rosoinen tausta tuo Land Rover (Defender? ellen erehdy) Harvoja autoja, joiden muotoilu ei ole pahemmin muuttunut kymmenien vuosien saatossa. -Markki

  Tykkää

  1. Haha, hyvin bongattu 😀 Eläintarhasta löytyi rekvisiittaa, mutta muotoilusta en olisi kyllä tienyt mitään 😉

   Tykkää

 10. Sama juttu täällä, illat venyvät aivan liian pitkälle, ei vaan malta mennä sisälle!
  Ihana mekko, sopii päällesi täydellisesti!
   
  Hyvää tiistaita sinulle!
   
  /Nina

  Tykkää

 11. Ihana mekko ja ihana sinä! Ainokin niin ihana myssyineen ja lenkkareineen. 😉 
  Ostatko lapsille myös yhtä paljon ja laadukkaita vaatteita? Ainakaan samanlaista kenkäarsenaalia ei taida lapsilta löytyä. ?? 🙂 
  -tupsu

  Tykkää

  1. Hmm, minusta taas tuntuu että lapsilla on enemmän kenkiä kuin mulla 😀 Siis niille tulee ostettua jatkuvasti uusia kun jalka kasvaa niin nopeasti, mutta eipä niillä tosiaan yhtä monta paria jokaista kautta varten oo kuin mulla 😀 Olen aika tarkka tarkka lastenvaatteiden materiaalien ja värien kanssa, mutta ei niiden mitään merkkiä tarvitse olla -päinvastoin. Toivottavasti eivät mihinkään merkkivaate -hulluuteen lähdekään…. Tai muutenkaan. Ei tarvisi edes kiinostua vaatteista yhtä paljon kuin äitinsä, joten yritän pitää vaatetusasian aika  neutraalina 😉

   Tykkää

 12. Olen parantelemassa itseäni raiskauksen jälkeisestä psykoottisesta masennuksesta…. Uskotko, jos sanon että saan voimaa tästä sun blogista…. voimaa pestä tukkaa ja silittää vaatteita… ja lähteä ulos…

  Tykkää

  1. En melkein uskoisi, mutta olen jokuselta muultakin saanut samanlaista palautetta vuosien varrella ja joka kerta se tuntuu yhtä uskomattomalta… Kostuttaa silmiä ja saa nieleskelemään 😉 Tällaiset viestit antavat blogillekin sellaisen merkityksen, etten koskaan tahdo lopettaa ❤
   Hyvää jatkoa…. Ylämäessä suunta on ylöspäin 🙂 VOIMIA ❤

   Tykkää

 13. Kiitos! 🙂 Olen itse myös ”suun terveydenhoitaja” eli suuhygienisti ja olen kokenut sen seitsemän kertaa hankalaksi sen, miten pysyä raikkaana ja hyvän näköisenä kun on suojalasit, suusuoja sekä hikoilevat suojahanskat…. Olisiko ehkä tähän jotain vinkkiä?
   

  Vierailija
  28.05.2013 klo 09:40

  Olen parantelemassa itseäni raiskauksen jälkeisestä psykoottisesta masennuksesta…. Uskotko, jos sanon että saan voimaa tästä sun blogista…. voimaa pestä tukkaa ja silittää vaatteita… ja lähteä ulos…

  Tykkää

 14. Kiireettömät, perheen kanssa vietetyt päivät ovat parhaita! Niitä on vain ihan liian vähän, tosin täysin itse säädeltävissä oleva asia. Innostun vain helposti kaikesta ja lupailenkin vähän liikaa osallistua joka paikkaan. Onko tuttu tunne? 😀
  http://veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: