Kesäkauneudenhoitoa

-ja lenkkariasu-

Heippis, mitä kuuluu? :)) Hirmu pitkä aika taas mennyt… tai ei ehkä, tuntuu vaan siltä kun kommentteja on niin paljon vastaamatta, nyt käyn nekin läpi

Vinkkailen tässä nyt vähän muillekin herkästi kutiaville kotoisesta jalkahoidosta. Mun on nimittäin ihan turha käydä jalkahoitajalla, sillä kutian niin paljon että koko käsittely on yhtä noloa hihettelyä ja sätkimistä. Olen luovuttanut. Ja koska noi jalkapohjat eivät tavallisesti ihan vauvan pepunpehmoiset ole, niin jonkinlainen kesäkäsittely on ihan välttämätön.

Jalkakylpy – kuorinta -tehovoide, toi on hyvä paketti. Parasta koko hoidossa on kuitenkin kynsien reunojen läpikäynti appelsiinitikulla -tai hätätapauksessa bambuisella sukkapuikolla 😉 Varpaista tulee niiiin erinäköiset kynsinauhojen ja reunojen siistimisen jälkeen ettei uskoisi. Niin siistit ja hienot että ne on melkein pakko lakata 😉 Tämä on muutenkin hyvä setti tehdä sellaisten paljasjalkaisten kesäpäivien jälkeen kun jalkapohjat ovat niin mustat ettei tavallinen suihku meinaa tehota. Ja koska vaan -noista purkeista riittää varmaan vielä ensi kesäksikin.

Toinen kesäkauneuden eteen tehty toimenpide on hiusväri. Mun on niin tehnyt mieli kokeilla Garnierin Olia -kestovärejä; niitä, joissa lukee olevan 60% öljyjä eikä lainkaan ammoniakka ja nyt oli hurjan juurikasvun ansiosta hyvä sauma. Värin koostumus oli hiuksissa todella öljyinen; en epäile siis öljypitoisuutta yhtään 😉 Tykkään myös lopputuloksesta ihan hulluna; tosi luonollinen! Värjäsin sävyllä 8.0 häivyttäen latvoja kohden niin että ihan hiusten alimmat osat säästyivät väriltä. Ja tosi tyytyväinen. Hyvä, luonnollinen, astetta vaaleampi… täydellinen kesäväri! 🙂

Tänään on ollut tällainen sporttinen jumppapäivä, siksi moinen asu… Neule on ChillN Wax jumper, mutta odottaakaas, juttelen näistä vähän enemmän pian jos saisin vaikka järkättyä jotain kivaa teille… 😉 Ja hei, huomenna tulee aivan ihana arvonta joka tapauksessa; olkaahan kuulolla ❤

Ps. Bongasitteko Ollin istutuksen? Siitä tulee auringonkukka :))

6 vastausta artikkeliin “Kesäkauneudenhoitoa

 1. Ihania, hyväntuulen ja hyvää mieltä herättäviä kuvia taas! 
  Vielä noistä ChillN vaatteista ; Suomesta ja nettikupoista saa toki,mutta aika rajoitetut valikoimat yleensä.
  Pukeudut tosi kauniisti  ; kuvat parempia kuin muotilehtien muotikuvat usein.

  Tykkää

 2. Kaunis kesäväri!!!! Oisin kysynyt että vieläkö käytät aina pesun jälk. rullia? Pesun jälkeinen käsittely. Miten kohotat tyveä? Jos itse annan vaan kuivua ne ovat aivan fliisut ja päätä myöden. Rullia ei aina ehdi iltaisin laittamaan. Ja vielä pyyntö…jos jotain parfyymi postausta. Kiitos taas ihanasta blogistasi ♥

  Tykkää

 3. Hei Johanna !
  Hyvännäköinen ja ja onnistunut väri:) Nyt pitänee kysyä, tää on ollut niin monta kertaa mulla mielessä.Miten saat loihdittua kampaukset niin, että ne pysyvät? onks sun hiukset leikattu kerroksittain? mulla on aika pitkä tukka ja päältä leikattu vähän lyhyemmiksi kuin alta eli siis kerroksittain,jos koitan tehdä kampauksia,esim saman tyylisiä minkälaisia olet täällä meille ”opettanut” 🙂 niin mun päällihiukset aina tiputtavat ja repsottavat joka puolelta.Mulla on aika paksu tukka ja tasapitkät hiukset eivät houkuta. Mikä on sun juju?
  -Sonja-
  Kiitos, jos jaksat vastata:))
  Hyvää kesää koko perheelle:)

  Tykkää

 4. Tuntuuko koskaan siltä kuin olisi koko elämäsi kuin myytävä tuote kun miltei kaikkea esittelet kuvin ja tuotetiedoin?

  Tykkää

 5. Hei,
  kaunis väri!  Minkä väriset sun omat hiukset on? Laitatko pelkän värin, eli ei mitään vaalennusraitoja tms.
  Liisahelena

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: