Helppo & herkullinen kesäpäivällinen

ja vähän salsaa

kesämekko Lindex / neuletakki Massimo Dutti

Heisan (kesä)babes ❤ Ja sorry että postaustahti on ollut ihan kamala. Mutkun. Ulkona on niin ihanaa! 🙂

Tänään olisi edessä pari istutusprojektia -ostin vähän lisää pionia kukkapenkkiin ja yritän siirtää sireenipuskan uusia taimia toisaalle. Ja postissa pitäisi käydä ja pienimuotoiset lastenkutsut hostata.

Mutta sitä ennen ajattelin vinkata yhdestä mun suosikkikesäpäivällisestä. Että jos ette vielä tiedä mitä viikonloppuna syödään 🙂 Valitsin tähän nyt tylsästi sen kaikkein simppeleimmän eli kaupan pakastelohen (sorry kultsi, mutta kukaan ei oo onkinut mulle muutakaan). Rakastan kalaa, enkä oikeastaan tiedä mitään parempaa kesäruokaa kuin grillattu kala. Paitsi saunan jälkeen kunnon grillimakkara, mutta täällä sellaisesta on turha haaveilla.

No niin, siis mikä tahansa grillattu tai paistettu kala käy, sen lisäksi karkeassa suolassa keitettyjä uusia perunoita. Kalalle ja perunoille lostava lisuke on kukkakaali-brokkoli -salaatti, josta viime kesänäkin olen muistaakseni vinkkaillut -tää on kaikessa yksinkertaisuudessaan mun ehdoton suosikki.

Kukkakaalin ja brokkolin pienet palaset sekoitetaan rømmeen/ kermaviiliin/ creme freshiin ja salaatti koristellaan pannulla ruskistetuilla pinjansiemenillä, jotka myös antavat salaatille uniikin maun. Viimeiseksi lautaselle paistetaan öljyssä ja karkeassa suolassa parsat. Rakastan tankoparsaa ja se on suosikki myös starterina tai tapaksena, mutta parsojen täytyy olla tulikuumia, ihanasti rasvassa paistettuja ja karkealla suolalla maustettuja, mmmm 😛

Tänään taidan paistella loput uudet perunat pikkulihapullien kera pannulla ja tarjoilla lapsiväelle -helteillä kannattaa muistaa nauttia runsaan veden lisäksi myös  vähän sitä suolaa!

Jatketaan kesäisillä tanssibiiseillä kun nyt vauhtiin ollaan päästy; seuraava iloinen salsa on zumbabiisejä ja videolla salsaava punatakkinen mies onkin muutes Beto, koko zumban kehittäjä! Tästähän ihan oppii superhelpot salsa-kuviot 😉 

21 vastausta artikkeliin “Helppo & herkullinen kesäpäivällinen

  1. Laitetaan ihan raakana! Niihen kuuluu olla rapean raakoja, mutta siksi pieniä palasia, ettei tule kauheita kovia könttejä suuhen pureskeltavaksi 🙂

   Tykkää

 1. …että suutarin lapsilla ei ole kenkiä ja kalastajan vaimolla kalaa  – ihanaa 🙂 mutta onneksi löytyy kuitenkin tykötarpeita. Ja kala on niin hyvää ja helppoa ruokaa, täytyykin kokeilla tuota lisukettasi hetimmiten, kiitos vinkistä!
   
  Ja voi jukupätkä, miten oletkin jälleen kauniina :)! Aivan ihastuttava mekko, mikä pukee sinua todella hyvin. Kauniit leikkaukset yläosassa ja ihanan hempeä kangas…eteerinen unelma.
  Oikein mukavia lastenkekkereitä sekä laskeutumista viikonlopun viettoon!
  – Tanja –

  Tykkää

 2. Piristävä päivällinen 🙂 Kala on hyvä ruoka ja olen vasta vuoden aikana päässyt maistelemaan muutamia kaloja. Olen ollut hyvin allerginen mutta siedätyshoito auttoi hiukan ja esimerkiksi lohta ja turskaa voin nyt syödä. Nautinnollista viikonloppua teille sinne, me nautitaan suomen sambakoulujen hienosta ja kovasta työstä ja sukellamme Helsingin karnevaalien pyörteisiin ❤
  http://villananna.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Oi, hyvä että hoito on tehonut!! Hieno juttu 🙂 Ja sambakoulut Helsingissä ovat tosiaan ihan hurjan hyvää tasoa, ei täällä Norjassa esimerkiksi vastaavaa löydy… Nautiskele :))

   Tykkää

 3. Voi…olen niin odottanut että kommentoit kysymyksiin. Pliis..käythän tsekkaamassa. Olen niin kuumeisesti odotellut hiusvinkkejä mitä edellisissä postauksissa jo kyselin. Jos suinkin ehtisit. ♥
   

  Tykkää

  1. Oo, sorry sorry sorry :)) Meen nyt vastaamaan kaikki kysymykset… Ihanaa että oot kaipailut ❤

   Tykkää

  1. Hyvä kuulla, joo se on kyllä yksinkertainen muistaa ja ain yhtä hyvän makuinen 😛

   Tykkää

 4. Mä olen tuota salaattia tehnyt niin, että mukaan vielä paistettua pekonia ihan pieninä palasina. On niin hyvää! myös majoneesi maistuu tuon kermaviilin yms. sijaan.
  petra

  Tykkää

 5. Toi kukkakaali-parsakaalihässäkkä on tullut pysyväksi myös meidän kesäherkkupöytään! Nam! Voihan kesä ja herkut 🙂
  Nautitaan!
  Madicken

  Tykkää

 6. Heippa ihanainen 🙂 Toivoisin kovasti postausta hiustesi laitosta. Vanhassa blogissasihan sellainen oli, mutta täältä sitä  ei löydy. Olisi niin kiva saada oikein kuvien/ videon muodossa vinkkejä paplareiden laittoon, sekä muotoilutuotteista joita käytät 🙂 

  Tykkää

 7. Kukkakaali-broccolisalaatti oli ihan huippu! Tänään testasin. Paahdetut pinjansiemenet toi just sen tarvittavan lisän. Mulla ei ollu edes lohta. Vaan uuden sadon perunat, silliä ja tää lisuke. Teen tätä koko kesän, kaiken kanssa! ;). Ja btw sun ei missään nimessä tarvitse vähentää mainostusta blogissasi, on selkeästi nähtävssä, että mainostat vain itse hyväksi todettuja juttuja ja ole saanut useita loistovinkkejä! Beach House pussilaanat tosin vielä ostoslistalla 😀
  Terkuin Reed
  http://www.myorganizedmess00.blogspot.com
   

  Tykkää

 8. Eikä!! 🙂 Kiitos tuhannesti videovinkistä! Sieltähän paljastui kaikkien aikojen huikein zumbaohjaajani, kolumbialainen Jeison (harmaatakkinen, punapaitainen, räppää välillä Beton kans). Kävin hänen tunneillaan Kolumbiassa, ennen kuin hän muutti Floridaan. En tiedä muuten, oletko joskus kertonut blogissa, kuinka&missä päädyit zumbaohjaajaksi, mutta olisi kiva kuulla tarinasi.
  Iloisia kesäpäiviä! – Johanna K.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: