Mainonnasta mun blogissa

…veneen kyydissä

mekko Esprit / rannekoru Hipanema / sandalit Ilse Jacobsen

Voih mikä viikonloppu… Aamiainen veneessä, päivällinen ystävien puutarhassa ja yömyöhään venyneet viinilasilliset tyttöjen kesken ❤ Mmmm, kesä 🙂 Sisällä on käyty vain nukkumassa eikä sitäkään kovin montaa tuntia :))

***

Ajattelin kuitenkin sanoa veneretkeilyn ja illanistujaisten sijasta sanasen mainonnasta erityisesti mun blogissani. Viimeksi kommentteja vastaillessani törmäsin nimittäin kysymykseen jotta enkö huku ilmaiseen krääsään kun viime aikoina blogissa on ollut niin paljon mainontaa. Samassa kommentista epäiltiin taannoisten jalkahoitotuotteiden olevan ilmaisia lahjoja, minkä olin vain unohtanut postauksessa mainita. Voi kurjuus. Ei niin, että blogiani olisi tahallisesta piilomainonnasta epäilty; saattaahan inhimillisiä erehdyksiä tässäkin asiassa sattua. Viime aikoina blogissa on kuitenkin ollut aika paljon arvontoja, joista ymmärtääkseni aika moni kuitenkin pitää, joten vähän harmittelin asiaa -sitä että tuote-esittelyjen runsautta kritisoitiin. Harmittelin myös sitä, ettei mun blogistani tai tyylistäni blogata saa selkeämmin sitä kuvaa, etten juurikaan vastaanota ilmaista ”krääsää” tai mainosta mitään mistä en oikeasti itse pidä kovasti. Blogissa esiintyy ihan varmasti aika paljon ilmaiseksi saatuja tuotteita, mikä johtuu yksinkertaisesti siitä, että nykyään saan blogini ansiosta ja kautta niitä tuotteita, joita ilman blogiani ostaisin itse kaupasta. Jos oikein hyvin (?) menisi, niin koko bloggaajan elämähän rahoitettaisiin eikä mitään tarvitsisi ostaa itse, eikö? 😉

Kerron tottakai postauksissa jos esittelemäni tuote on ilmaiseksi saatu, vaikken siis pidä suurtakaan eroa sillä olenko saanut vai ostanut tuotteet. Ei sillä pitäisi olla suurta eroa -jos siis pitää yllä rehellistä ja uskottavaa blogia eikä tosiaan esittele tuotteita vain siksi, että on saanut niitä ilmaiseksi. 

Mun blogissani ei myöskään vielä tähän päivään mennessä ole ollut yhtäkään linkkiä, jota klikkaamalla mulle olisi tullut rahaa -tätäkin on joskus kyselty ja ihmetelty. 

Mitään kovin selkeitä ohjeitahan blogimainostamiseen ja tuote-esittelyihin ei ole ollut olemassa, mutta nyt niitä puuhaillaan! Lupaan vinkata teille kun ohjeistus on valmis -ja tietysti noudattaa yhteisiä pelisääntöjä. Toivon tietysti samaa kaikilta muilta bloggajilta -lukijankin on helpompi tulkita sisältöä jos blogit noudattavat yhtenäistä linjaa.

Eli jatkossa tulen olemaan varmasti vielä entistäkin selkeämpi näissä asioissa, mutta ennen kaikkea toivon ja uskon ja teen kaikkeni, jotta voisitte luottaa siihen, ettei täällä esitellä mitään, mitä en itse ostaisi! 🙂 Tähän voikin aasin siltana hyvin mainita noi Hipanema -korut… olen niin heikkona niihin, että varmaan pakko tilata toinenkin tollanen vaikkeivat mitään ihan jokapäiväisen halpoja olekaan… Ne on vaan niin kesäherkkuja että… Tosi laadukkaita hippikoruja! 🙂

Niin ja… Ennenkin varmaan sanottu, mutta ennen kaikkea kannattaa pitää se järki kädessä. Lukea blogeja inspiraation lähteinä eikä ostoslistoina. Ihan sama onko bloggaaja saanut jotain ilmaiseksi vai ostanut itse tai kehuuko bloggaja jotain tuotetta taivaisiin… Keräilkää inspistä ja joskus hyviä ja jopa loistavia vinkkejä ja antakaa kaikenmaailman turhat ylistykset mennä korvakäytävien läpi 😀

Hienoa kesäviikon alkua babes, nautiskellaan ❤

78 vastausta artikkeliin “Mainonnasta mun blogissa

  1. Ihana Johanna. Välillä tuntuu, että stressaat suotta meidän lukijoiden mielipiteistä. (: Tämä on sinun blogi ja teet juuri niinkuin parhaaksi näet – aina löytyy sekä ihailijoita että niitä, joita harmittaa. Ihastelu on usein sinun ansiotasi; kauniita kuvia, hauskoja tekstejä, tyylisi kirjoittaa, ymsyms.. Sen sijaan se harmitus harvoin on sinun syytäsi, joten huoli pois! Kirjoita vaan aina kuten ennenkin – minä ainakin luen! ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: