Siskon farkkutakki

keskiyöllä

Sisko on ostanut Mangosta niin viehättävän farkkutakin, että mun oli vaan pakko ottaa siitä paljon kuvia :)) Ja muuten poimia se vielä itsellenikin alennusmyynneistä, jee 🙂 Nämä kuvat on otettu tänä viikonloppuna joskus puolen yön jälkeen, viinilasillisten jälkeen

Mun raitamekosta ei sit ookaan mitään sanottavaa; nää on näitä aina varmoja ja joo tyylikkäitä vaatekappaleita, mutta ei oikeastaan niitä, joista jaksaisin blogata. Tai joita itse pitäisin mitenkään kekseliäänä pukeutumisena, helppo heittää päälle 🙂

Mutta suomalaisesta musiikista taidan sanoa sanasen; täällähän on ihan hurja suomalaisuusbuumi, kaikki laulavat suomeksi! Taas tosi paljon kauhean herkkiä ja etenkin tällaisen Suomi-haikailijan tunteita pintaan nostattavia biisejä… melkein ärsyttää, että kaikki hyvät suomalaiset radiobiisit ovat niin kamalan… tunteellisia ja syvällisiä ja sellaisia… Onko niiden tarkoituskin itkettää? Or is it just me? 😉

No, ehkä siksikin ihastuin ensikuulemalta seuraavaan kappaleeseen, josta mulla ei oo sit mitään hajua tai taustatietoa. Se oli vaan yhtäkkiä niin ihanan pehmeä ja kepeä ja vailla mitään suurta syvällistä merkitystä; ei tarvinut päästää ketään rakasta menemään eikä riidellä ja menettää siskoaan. Päin vastoin, tästä tuli mieleen, että biisin kehittelijän kanssa haluaisin jutella. Kuulla mitä sillä liikkuu päässä. Tossa laulussa oli nimittäin mulle ihan liikaa kertosäkeistöä; kiinostuin sanoittajan sielunmaailmasta sen verran, että tota ajatuksenjuoksua -tolla pehmeällä äänellä- olisin voinut kuunnella vaikka tunteja :)) Pliis tuu laulaa mulle.

22 vastausta artikkeliin “Siskon farkkutakki

 1. Kannattaa tutustua paremmin kyseisen yhtyeen tuotantoon. Omasta mielestäni kyseinen kappale on yhtyeen huonoimpia, vaikkakin eniten soitetumpia…

  Tykkää

 2. Pariisin kevät on ihan parhautta! Suosittelen lämpimästi tutustumaan muihinkin kappaleisiin. Sanoituksissa on ajatusta 🙂 Itselle nimenomaan tuo tämän kylän poikii on ensikosketukseni kyseiseen bändiin ja jollain lailla hyvin tärkeä. Ja muuten ihan huippu laulaa karaokessa! ;D

  Tykkää

 3. Kauniita kuvia ja kaunis suomalainen kesäyö!
  Mielestäni tuossa laulussa, vaikka kepeältä ja kauniilta kuulostaakin, on kyllä aika rankat sanat. Johtuukohan ammatistani, mutta mielestäni siinä kerrotaan ajelehtivasta nuoresta, joka on jättänyt lääkkeet ottamatta, vaeltelee psykoosissa ympäriinsä, tarvitsee apua ja haluaa, että äiti tulee hakemaan. Aika surullinen tarina ja totta niin kovin monen kohdalla…
  Mutta suomessa tehdään nykyään paljon hyvää musiikkia, hyviä sanoituksia ja ulkomailla asuessa suomen kieli alkaa kuulostaa vielä erityisen hyvältä :).

  Tykkää

 4. Oliks muuten niin, että olit Kotkasta kotoisin? Viimeisimmät postaukset taitavat olla suomesta ja jostain Kotkan rannikolta? Kivet tuntuvat jotenkin niin omilta. 🙂 Mun isä on kotkasta ja mökki siellä päin saaressa ja tutun oloista maisemaa. 🙂

  Tykkää

 5. Niin ihana kun blogisi onkaan, ja kuinka mukava sitä onkaan aina lukea, on nyt pakko antaa palautetta ulkoasusta. Tuo linkittämäsi biisi ei esim näy ollenkaan, ja muutenkin jotenkin kökkö tämä systeemi. Haluaisin myös hakea erään tietyn kirjotuksen mutta koska ne tunnisteet puuttuvat, pitää kai selata koko kevään kirjoitukset läpi? Voi toki vaikuttaa kun käytän mobiililaitteita mutta silti, pitäis kai toimia helpommin.

  Tykkää

 6. Zöuhannah, me ollaan kaihomusaihmisiä, se vaan on niin.
  Koita kuitenkin juutuubista:
  Elokuu: Saatilla
  Erin: Ei taida tietää tyttö
  Erin: Vasten auringon siltaa (ah niin ihana uusi versio!)
  Jonna Tervomaa: Minä toivon
  Annsi Kela: Levoton tyttö
  Mahtavaa musaa, sanoitus myös kohdallaan.
  Jos jotain todella helmeä (mutta ei niin kepeää) haluat kuulla, kokeile Mariska ja pahat sudet (erit. Kukkurukuu, Liekki). Parhautta Suomesta musiikillisesti ja lyyrisesti.
  Antoisaa kesää!
   
   
   

  Tykkää

 7. Ihana kesäyön postaus! Siskosi farkkutakki on suloinen mutta tykkään kyllä sun raitamekostakin kovasti! Onko se sama mikä oli jossain aiemmassakin postauksessa (esprit?) vai joku muu? Nautinnollista Suomi-lomaa :)))

  Tykkää

 8. Tykkään sun blogista, mutta jotenkin sivuston käytettävyys tökkii. Monella blogi alustalla, varsinainen alusta on jotenkin paljon selkeämpi ja käytettävämpi. Vanhoja tekstejä tuntuu olevan mahdoton etsiä. Vika ei taida kyllä olla sinun, vaan Me Naiset -sivuston ongelma.a

  Tykkää

 9. Johanna, tiedän niin tarkasti,mitä tarkoitat, tunteesi ja kaipuusi. Itse olen myös ulkomailla asunut, muuttanut Suomeen takaisin ja taas ollaan ”keikalla”. Onneksi meillä on oma talo Suomessa ja sinne voi mennä, kun ikävä yllättää. Halit ja nauti kesästä:)

  Tykkää

 10. Voih voih, tuo farkkutakki on kerrassaan ihana! En vaan ole saanut sitä käsiini! Iiiks, taisin jäädä ilman… Lisäksi sinunkin hameesi on ihana! Mukava saada blogistasi näitä inspiraatioita 🙂 Harmikseni olen niin pitkä, että maksimekot monesti vain polven alapuolelle 😉
  T:Eija

  Tykkää

 11. Nyt vasta kuvia tarkemmin katsellessa tajusin, että nehän on täältä meiltä päin. Miä oon ihan pöhkönä sun blogii ja hauskaa kun löytyi tälläinen yhteys, että satut olemaan täältäpäin! 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: