Omenankukat

korivssa

Fantastinen päivä merellä. Jälleen. Mutta toi taivaalle jollain ihme suihkukengillä lentelevä tyyppi en ole minä. En oikein edes tiedä miten tollaisen sai aikaiseksi, mutta joku hyvä systeemi niillä oli. Toinen kaasutti vesiskootterilla ja kaverin kengät saivat kai jotain putkea pitkin vauhtia skootterista. En tiedä. Ja aika korkealle pojat kohosivat. Ootteko kokeilleet?! 😀

Vesi on lämmintä kuin linnunmaito ja pitkähihainen paita jopa veneen vauhdissa vähän turha. Meri täynnä venekansaa ja saaressa villivadelmia kämmenkaupalla. Tukka suolaveden ja merituulen jäykistämä. Eikä tarvi ajatella mitään. Ehkä vähän toivoa ettei päivä loppuisi koskaan. Istua rannalla, nojailla kiveen peiton päällä. Reisi reidessä kiinni. Torkahtaa hiljaa kotiinpäin surisevan veneen kannelle pikku Aino kainalossa.

(Ai niin, keraamiset kukkakorvakorut ostin käsityömarkkinoilta :))

12 vastausta artikkeliin “Omenankukat

 1. Ihania kuvia. Raikasta ja kesäistä, mieli lepää veden äärellä.
  Itse kaipaan vettä kun olen jokirannan kasvatteja ja nyt vesi on pyörämatkan päässä. Levoton sielu rauhoittuu kun pääsee lähelle vettä.
   
  http://villananna.blogspot.fi/

  Tykkää

 2. Huomenta! Ihania kuvia tosiaan.. Ja uskomatonta että siellä vesi on niin lämmintä kun täällä Hangon suunnalla merivesi on jotain reilu kymmenen asteista. Iiiik! Millä ohjelmalla muuten muokkaavat kuviasi? 
   
  Mukavaa kesän jatkoa! 
   

  Tykkää

 3. …”…uuu- lal- lal- laa…ulappaa…aallot laivaa keinuttaa…”….(J.Karjalaisen biisistä Merenneitoni ja minä)
  Vesi elementtinä on niin vahva ja voimakas. Siinä on elämäneliksiiri itsessään. Jumalaisen rauhoittava ja virkistävä, arvaamaton kuohuissaan ja vaarallinen myrskyssä. Uudistuva mutta kuitenkin se ”sama vanha” :).
  En voisi kuvitellakaan asuvani muualla kuin välittömässä vesistön tuntumassa, siihen pitää olla otetta. Ja varsinkin kesällä ei päivän ohjelmaan muuta juuri tarvita kuin retkieväät ja kurssi rannalle, ellei sitten suuntaa venesatamaan ja valjasta venettä kohti uusia ihania maisemia! Hiii- o hoi :)!
  Piti muuten katsella ensimmäistä kuvaa ei ainoastaan yksi eikä kaksi vaan aika monta kertaa ennen kuin tuli jonkinlaista ymmärrystä siitä, mitä kummaa siinä oikein tapahtuukaan :D! Melkoisen hurjaa menoa kyllä, kaikkea sitä keksitäänkin! Näyttävää ja taatusti myös hauskaakin, vaikkakin mieleen ei voi olla hiipimättä vauhdin tuoma vaarallisuuskin…mutta ei aina voi ajatella asioita vaaramomenttien mukaan, silloin jää paljon elämättä ja kokematta. Omien kykyjen mukaan maalaisjärkeä unohtamatta.
  Vadelmat…mmmm. Nyt taitaa ollakin todella hyvä vadelmavuosi käsillä, niin paljon niitä on tullut! Ei muuten tarvitse houkutella lapsiakaan mukaan poimintaan, kun tiedossa on herkutteluhetkeä suoraan pensaasta – vitamiinit menevät parhaimmassa muodossa suoraan käyttöön. Päivä alkaa loistavasti muuten herkuttelemalla luonnonjogurtin ja tuoreiden vadelmien kera :).
  Nautitaan luonnon antimista, ihanista ihmisistä ympärillämme ja upeasta kesästä :)! Mukavaa, letkeätä sunnuntaita sinulle :)!
  – Tanja –

  Tykkää

 4. Ihana merellisen raikas tuulahdus! Näyttää kyllä monella tapaa siltä, kuin olisitte Norjan sijaan jossain Kreikan saaristossa 🙂 Ja sun hame on ihana, mistä se on peräisin? Aurinkoisia hellepäiviä sinnekin!

  Tykkää

 5. Johanna, mainitsit  Kuuluisan sanan,.  Käsityömarkkinat!!!
  Olen lähettänyt sinulle meiliä siitä että etsin sieltä tai muualya skandinaavista
  KÄSITYÖLÄISIÄ!!!
  Travitsen uusien ihanie KÄSITYÖLÄISTEN yhteystietoja.
  Etsin liikkeeseeni UUSIA Tonttujen ym tekijöitä. KAIKKI jotak tietävät Please
  ILMOITTAKAA MINULLE
  soile.kontinen@solei .fi
  +358400789468
   
  HYVÄ palkkio hyvästä kontaktista  🙂 🙂
   
  Kiittäen
  SOILE

  Tykkää

 6. Kun osaa iloita pienistä asioista- saa iloita usein! Sinä todella olet tuon ominaisuuden löytänyt ja osaat sen kautta välittää hyvää mieltä ympärillesi ja lukijoillesi! 😀
  Onko Sinulla erikseen hame ja college vai ovatko ne yhtä? Löysin mieheni kaapista lähes käyttämättömän, vastaavan Calvin Kleinin paidan. (Hyvä käydä miehen kaapilla ”varkaissa” hänen ollessa työmatkalla). 😀
  Siitä tulossa juttua blogiini: http:vbelieveinyourdreams.blogspot.fi
  Kauniita& aurinkoisia päiviä teille! 
   
   

  Tykkää

 7. Vapaa ja rentoutunut fiilis välittyy kuviesi kautta. Upeat maisemat ja vesi niin kirkasta! Asumme perheeni kanssa rannikolla enkä voisi enää kuvitella asuvani sisämaassa. Niin ihana elementti meri on.
   

  Tykkää

 8. Tuollasta menoa vedenpäällä nähtiin täällä Porissa Pori Jazzeilla viimeksi;)
  Uskomatonta,miten kummassa sen ukkelin tasapaino voikaan olla niin mahtava1
  Ja taas ihania kuvia oot räpsinyt.
  Aurinkoista viikonalkua sinne;)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: