In my toilet

~kevyempää vessainspiratiota~

Mitäs tykkäisitte istua tällaisten seinien ja näkymien keskellä vessassa?

Kuvat ovat tapethuset.dk:sta ja näiden Eijffingerin ja Komarin fototapettien koko on sellaista normaalia seinäkorkeutta ja noin 3-4 metrin leveyttä. Eli jos moisia maisemia mielii sellaiseen pieneen toalettiin kuin vaikka meidän pikkuvessa, peittävät ne helposti kaksikin seinää. 

Tollainen valtava zeepran pää olisi siis aika vaikuttavaa istuntoseuraa. Rakastan myös vaaleaa kaariholvikujaa, joka laajentaisi vessan syvyyden ihan uusiin ulottuvuuksiin. Samaa tekisi toki myös harmoninen laituri ja raikas beach house… Hmm.

No, näistä mun suosikkeja ovat kyllä toi lokkiparvi ja viimeisen kuvan kameli. Sen vieressä olisi oiva asioida 😛 
(…Ja vessa olisi helppo sisustaa itämaisin tarvikkein, hmm <3)

Joku tällainen massiivinen fotoprintti meidän pikkuvessaan tulee ihan takuulla, en vaan vielä tiedä mikä. Etenkin Eijffingerien monen sadan euron hinta pikkasen jarruttaa. Etenkin kun kyseessä on harvemmin käytetty wc.

Näette sitten kun olen löytänyt The Onen.

…Vai oisko se tämä? Istuisitteko näiden seinänkoisten kavereiden vieressä pöntöllä…? XD

 

 Olli istuis.

27 vastausta artikkeliin “In my toilet

 1. Hauska idea! Ihan pieneen vessaan/kylppäriin en ehkä haluaisi tuollaista, mutta jos olisi hiukan tilavampi, niin esim. joku seesteinen merenranta voisi olla mukava. Sen pitäisi melkein olla vessaistuimen vastapäisellä seinällä, koska siinä istuessahan kuvasta ehtisi tovin nauttia..
  Oikeastaan, tuo aurinkoraitainen ja hiekkalattiainen majakin voisi olla kiva vessamaisema, mutta minusta vessan lattian pitäisi sitten olla tuon hiekan kanssa samaa sävyä, ja muutenkin sisustaisin vessan niin, että kuva jatkuisi mahdollisimman saumattomasti – jättäen tosin pois ne aurinkoraidat (voisi alkaa jo huimata sellainen optinen harha..)

  Tykkää

  1. Nemo houkuttaa koko ajan vaan enemmän XD Olli jo kysy et koska se paketti tulee. Se missä on se iso Nemo ja hai. :)))

   Tykkää

 2. Jaa että kameli ja itämaisia sisutustuotteita?? Sittenhän ei tarvittaisi pyttyäkään, pelkkä reikä lattiassa riittäisi XD Avartuisi vessa kertaheitolla! Haahaa. 

  Tykkää

 3. Mikäli mielipiteitä kaipasit sopisi mielestäni teidän muun talon tunnelmaan ja kirjoittamaasi elämäntyyliin parhaiten tuo kuisti, jossa on ne kaksi melaa. Se on merellinen, yksinkertaisen aito. Kaariholvi kuva on ihana, mutta kaipaisi mielestäni vanhaa kivitaloa, jossa olisi oikeasti kaari ikkunoita jne. Tämä talo sijaitsisi mahdollisesti Ranskan maaseudulla. Lokkikuva on muuten kiva, mutta sen mustavalkoisuus ja värikuva yhdistelmä on aika hallitseva pienessä tilassa. Tietysti valinnassa tulee huomioida myös katon ja lattian materiaalit ja värit, jotta se ei riitele niiden kanssa. Ovatko kuvat korkeudeltaan kylpyhuoneeseen sopivia vai joudutko leikkaamaan yläreunasta tai alareunasta? Normaalisti valokuvatapetit ovat normaalin huoneen korkuisia ja kylpyhuoneet taas monesti madallettuja kattoja omaavia tiloja. Kannattaa tietysti miettiä tätäkin, että mitä mistäkin kuvasta jää jäljelle, jos ja kun sitä joutuu leikkaamaan. Nimimerkillä sisustussuunnittelijan näkemys.  

  Tykkää

 4. Vierailija
  04.08.2013 klo 11:18

  Mikäli mielipiteitä kaipasit sopisi mielestäni teidän muun talon tunnelmaan ja kirjoittamaasi elämäntyyliin parhaiten tuo kuisti, jossa on ne kaksi melaa. Se on merellinen, yksinkertaisen aito. Kaariholvi kuva on ihana, mutta kaipaisi mielestäni vanhaa kivitaloa, jossa olisi oikeasti kaari ikkunoita jne. Tämä talo sijaitsisi mahdollisesti Ranskan maaseudulla. Lokkikuva on muuten kiva, mutta sen mustavalkoisuus ja värikuva yhdistelmä on aika hallitseva pienessä tilassa. Tietysti valinnassa tulee huomioida myös katon ja lattian materiaalit ja värit, jotta se ei riitele niiden kanssa. Ovatko kuvat korkeudeltaan kylpyhuoneeseen sopivia vai joudutko leikkaamaan yläreunasta tai alareunasta? Normaalisti valokuvatapetit ovat normaalin huoneen korkuisia ja kylpyhuoneet taas monesti madallettuja kattoja omaavia tiloja. Kannattaa tietysti miettiä tätäkin, että mitä mistäkin kuvasta jää jäljelle, jos ja kun sitä joutuu leikkaamaan. Nimimerkillä sisustussuunnittelijan näkemys.  Siitä tulee varmasti kiva!
  http://entajosalkaisit.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Kiitos!! oikein hyödyllinen ja ajatuksia herättävä kommentti; itseasiassa toi rantatalon terassi oli se ensimmäinen johon huomi kiinnittyi ja jonka tunsin heti sopivan hyvin tänne…Hmm.

   Tykkää

 5. Minun suosikkejani ovat just ne kaariholvikuja ja kameli 🙂 Se kaariholvikuja on upea ja tyylikäs, ja se kameli niin hauska ja suloinen, ja siinäkin värit ovat kauniit ja harmoniset, kuten oikeastaan varmaan aina kaikissa kamelikuvissa. Kameli on minun lempieläimeni, ja täällä saarella asuu niitä, mutta vain turisteille tarkoitetuissa paikoissa. Itse olen tutustunut täällä Rubio-nimiseen kameliin 🙂
  Katriina
   
   

  Tykkää

 6. Mä ottaisin tuon laiturin. Itseasiassa aloin heti miettimään että voisko sellaista kuvitella meidän kotiin johonkin..mutta lapset ja mies valitsisivat tuon minkä Ollikin ottais:) Siis vessaan.  
   
  Sissi:)

  Tykkää

  1. Joo toi laituri ois kanssa ihanan rentouttava… makuuhuone? :)) Joo Olli ei malta odottaa että noi Nemotapetti tulee 😀 (enkä ole edes tilanut mitään vielä)

   Tykkää

 7. Aivan upeita nämä kaikki! Voiko näitä laittaa muualle kuin vessaan? Haluaisin heti nämä kaikki ja paikatkin olisi valmiina! 😉 Mielipidettä kun kaipaat: Mielestäni tuo Thats Amore on kaunein, harmonisin sekö teille sopivin!
  vbelieveinyourdreams.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Tottakai, mihin vain! Meillä ei vaan taida olla paljasta seinää enää muualla kuin vessassa 😉

   Tykkää

 8. En tämän merkin hintoja tiedä mutta sellainen kauppa kuin wallpaper direct niin sieltäkin löytyy paljon erilaisia kuvia eikä hintakaan ole kovin paha. Postikuluja tietty tulee jonkunverran, suomeen oli n.20e pk.

  Tykkää

  1. No juu,, totta!! Täytyy alkaa katselemaan edullisempia vaihtiksia! Kiitti vinkistä! 🙂

   Tykkää

  1. Totta 😀 Siitä voisi tulla aika suosittu. Lapset käyttäis ainaki taukoamatta jos ois toi Nemo :))

   Tykkää

 9. No, onpas tapetteja! Mä valitsisin ton terassi/meri -vaihtoehdon tai kartan. Tuo viimeinen nemo kyllä pelästyttäis sen verran, että taitais mennä vessareissu ihan pieleen…….

  Tykkää

  1. Hihi :)) En kanssa oo ihan varma malttaisko tossa rentona istua vieressä… vaikka piirroshahmoja paperilla onkin XD

   Tykkää

  1. Hai taitaa meidänkin kohdalla jäädä kauppaan, eräiden suureksi pettymykseksi 😀

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: