Dagens juttuja

ja kaunista sadetta

dagens mekko Marc O’Polo

Heip, meillä on täällä vieraita ja aika mennyt siksi vähän siivillä sitten vessasuunnittelujen ;))… Tänään kaupunkireissulla oli kamera mukana ja tulipa vahingossa vähän shoppailtua tekstiilejäkin kotin… Pari tyynyä Indiskasta ja yksi makea matto Olivian talosta… Täytyy vaikka huomenna kuvailla teille kun en tajunut tänään päivän valossa. :)) Vähän sisustusjuttuja sit.

Käytiin myös rannassa syömässä just kauhean kaatosateen aikaan illan suussa. Ehkä joku raukka oli tullut kanootin kanssa iltapalle -en tiedä. Mutta niin kauniin näköinen toi punainen kanoottiparka tossa ravintolan kyljessä oli että siinä pitsaa popsiessani otin siitäkin kuvan. Kaunis kanootti ja kaunis sade. Kaunis, lämmin kesäsade. Entistä paremman makuinen pitsa.

Mut eipä tässä muuta ehdi, nyt alkaa Arne Dahl! :))

Pus.

26 vastausta artikkeliin “Dagens juttuja

 1. hei, pieni korjaus… Kuvassasi ei ole kanootti vaan merikajakki. Itse melon samanlaisella melkein joka ilta… asun teiltä noin 50 kilsaa rannikkoa pohjoiseen 😉 leena
   

  Tykkää

  1. Joo totta, mietin heti postauksen tehtyäni että nyt tulee sanomista 😉 Kanootti oli niin helppo sanoa ;)) Sorry!

   Tykkää

 2. Ihana ihana mekko! Passaa todella hyvin sinulle!
  – Tyyne
  ps. saako kysyä paljon painat ja olet pitkä? tekisitkö pian liikuntapostauksen ? 🙂

  Tykkää

  1. Jepsis, aloittelin jo vähän eli liikuntapostia tulossa ihan lähiaikoina, varmaan useampikin :)) Kiitos kysymästa!

   Tykkää

 3. Hei Johanna, 
  minä ja muutama muu kovasti kaipaisimme lisäohjeita kesäneuleohjeisiisi. Langat odottavat, että pääsisi neuvomaan, mutta kuvio ei mene millään kohdilleen. Olisi aivan huippua, jos ehtisit siihen palaamaan. Vielä kun on kesää jäljellä : )
  Kivaa viikon jatkoa, 
  tiina

  Tykkää

  1. Aijaa… Hmm, nyt olen vähän ymmälläni…. Kun mallikuvio on kuitenkin ihan suoraan Dropsin sivuilta -ei mikään mun omapiirtämä…. Hetkinen… Siinä on yksi silmukka liikaa jostain syystä! Itse en kauheasti reagoinut asiaan -tein vaan niinkuin arvelin et se menee 😉 Mutta toden totta, tohon mallikuvioon on tehty ilmeisesti joku ”reunasilmukka”! Jättäkää se pois ja neulokaa vaan koko ajan pelkkiä noita kuvion kolmioita, ei mitään välisilmukoita! Tajusittekohan? :)))) Olipa se hullusti tehty mallipiirros :S

   Tykkää

  1. Aijaa, no onneks mekko on silti nätti, hihii :))) (vitsi vitsi, ei Nicky Hiltonissa tietty mitään vikaa oo :))

   Tykkää

 4. Tosi kaunis tuo kampaus sinulla näissä kuvissa 🙂 Miten se on tehty, olisiko siihen jotakin ohjetta? Voisin kokeilla,jos onnistuisin:) Olen kauhean huono noissa kampauksissa ja hiusten laittamisessa yleensäkin…
  Tikru

  Tykkää

  1. Kiitti kysymästä, tällaisen kampauksen saa superhelposti vain kieputtamalla etummaisia hiuksia…… ôö, arvaan että tosi epäselvä vastaus…. Kaivannee video-ohjeistusta 😉 ”Superhelpoo” on kai tyhmin ohje mitä tässä voi antaa ;D Mutta olen siis vain kieputellut hiuksia, ei lettejä eikä mitään muitakaan kiinnityksiä. Lupaan tehdä ohjeen! 🙂

   Tykkää

 5. Ihana mekko! Vaarallisen nättejä pukeutumisvinkkejä. Olen jo hankkinut vaikka mitä, kun blogissa on ollut niin kivoja juttuja!
   
  Sina

  Tykkää

 6. Todella kaunis mekko ja kampaus! Hiuksista olet ehkä aikaisemmin kertonutkin, mutta onko hiusten kirjava väri tehty raidoilla? Onko oma pohjavärisi vaalea vai ruskea? Haluaisin saman tyylistä lookkia itselle 🙂

  Tykkää

  1. Kiitti! Hiuksissa on nyt sekä vaaleaa että ruskeaa raitaa, jotka on laitettu joskus….. huhtikuussa? Eli aika kauan sitten -nyt on tuo aurinko sitten vaalentanut vaaleimmat ihan hurjan vaaleiksi ja muuten on varmasti paljon omaa, etenkin juurikasvu ;)) Tykkään kanssa luonnollisista, mutta kuitenkin eläväisistä hiusväreistä ja vaikka yritänkin olla turvautumatta ”tekoväreihin” niin…. kyllä tätä vaan tulee silloin tällöin värjättyä jollain raidoilla 🙂

   Tykkää

 7. Vierailija
  06.08.2013 klo 08:24

  Hei Johanna, 
  minä ja muutama muu kovasti kaipaisimme lisäohjeita kesäneuleohjeisiisi. Langat odottavat, että pääsisi neuvomaan, mutta kuvio ei mene millään kohdilleen. Olisi aivan huippua, jos ehtisit siihen palaamaan. Vielä kun on kesää jäljellä : )
  Kivaa viikon jatkoa, 
  tiina

  Minä pähkäilin myös aikani tuota kuvioita ja päädyin tekemään niin, että neuloin nurjalla koko kerroksen nurin. Kuviosta tulee vähän erilainen, mutta ihan kiva ja kelvollinen kuitenkin! Eli en neulonut pyöröpuikolla suljettuna neuleena, vaan tasona edes takasin.
  Heli

  Tykkää

  1. Hmm, ai tästäkö oli kyse, olen myös tehnyt sekä tasona että pyörönä kuvion ja lopputulos on tosiaan vähän erilainen, mutta oikein hyvä molemmissa, ei paljon edes huomaa! Tai siis ne kappaliden yläosathan mun ainakin oli pakko neuloa tasona (kainaloista ylöspäin) eikä kuviossa paljon edes huomaa eroa 🙂 

   Tykkää

 8. Kiva mekko ja kampaus tosiaan! Toivottavasti postaisit nutturasta helpot ja kätevät ohjeet?
  Jaana

  Tykkää

 9. Hei, kirjoitat todella mukavaa blogia, jota olen ilolla seuraillut jo pitkään! Täälläkin toivotaan nyt äkkiä ohjetta ”dagens kampaukselle” 🙂
  -L

  Tykkää

  1. Okei, täytyy laittaa 🙂 Nää on näitä mulle superhelppoja, joista ei aina tajua että ohje olisi hyvä :)) Laitetaan tulemaan! 🙂

   Tykkää

 10. Kauniita kuvia! Merikajakista tulikin mieleeni, että meidän on pitänyt yhdessä mieheni kanssa mennä koko kesän ajan melomaan. Säitä ei ainakaan voi syyttää, omaa laiskuuttaan taas kyllä. 😉 Onneksi vielä on kesää jäljellä! Oletko Sinä kokeillut melontaa?
  Aurinkoisia päiviä! 
  http://vbelieveinyourdreams.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Oon kerran kokeillut, se on täällä myös tosi suosittua 🙂 Ja ihanan näköistä kyllä ei voi muuta sanoa 🙂 Menkää menkää :))

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: