Tyttöjen ilta

Foccacia & The Wild Shaker

Tyttöjen illan tarjoilusta pääsee hirmu helpolla leipomalla klassisen foccacian ja palastelemalla vihanneksia. Porkkanaa, kukkakaalia ja mistä nyt tykkää. Ja aiolia, johon sitten sekä vihanneksia että leipää voi dipata. Viinilasillisten kyytipojaksi tietysti, ruokahan tässä ei pääosassa ilmeisestikään ole. Eikä muuten emäntäkään; musta trikoomekko on kauhean kiva mukavuusvaate silloin kun itsen ei kannata olla kaikkein pyntätyin. Tytöt olivatkin muuten jälleen aivan hurmaavia; harmi että kameran olemassaolo unohtui sillä hetkellä kun innokas puheensorina sohvilla alkoi. Niistä olisi saanut ihania kuvia.

Viinin ja pikkunaposteltavan lisäksi sellanen sopivan reipas soittolista on tietty elintärkeä. Kirjoittelin tohon ylös joitain ehdottomia suosikkeja, jotka tuli soitettua illan aikana moneen kertaan. Mietin vähän jotta laittaisko jonkun noista biiseistä tähän liitteeksi ja kun sitten aloin etsimään sopivaa videota, törmäsin Maran Dueno de Nadaan. William The Wildshakerin zumbavideoon 😀 Koska rakastan pikkasen tota Williamia ja koska se sopii oikeastaan aika näppärästi tähän tyttöjen ilta -teemaan, päätin liittää teille tähän Dueno de Nadan :)) Aika monen muunhan noista mun suosikeista olenkin jo tainut täällä näyttää; Ay Mamin ja Unndressed’n ja Wake me upin ja Malon ainakin. So here’s William The Wildshaker ladies :))

40 vastausta artikkeliin “Tyttöjen ilta

 1. Kiitos leipäreseptistä, taidan tarjota tätä huomenna miehelle viinilasin kera, lasten mentyä nukkumaan. 🙂
  Olen aika vähän lukenut blogeja, mutta sinun blogiasi olen käynyt jos useamman kerran lukemassa, ja katselemassa. Ihania hyvänmielen kuvia ja kivoja tekstejä.

  Tykkää

  1. Hihi, kaupan kautta siis 🙂 Tää on muuten tosi simppeli ohje, mut aineksia ei tosiaan aina oo ihan automaattisesti kaapissa.

   Tykkää

 2. Kiitos blogistasi, tykkään siitä kovasti ja yritän mahdollisimman usein ehtiä lukemaan. Pieni postaustoive, olisiko sinun mahdollista joskus tehdä kirjoitus ikäerosta parisuhteessa? Miten siihen alussa suhtauduttiin, oliko jotain ongelmia/huolenaiheita jne. Ymmärrän, jos menee liian ”syvälliseksi” aiheeksi mutta ehdotus vain. 🙂

  Tykkää

  1. Kiitti toiveesta 🙂  Oon joskus varmaan kirjoitellutkin, aikoja sitten. Voisin tottakai sitä vähän mietiskellä, vaikka tuntuu etten oikein edes huomaa, siihen on niin tottunut :)) Mut eiköhan siitä jotain sanomista löydy :)) Jään miettimään 🙂

   Tykkää

 3. Kiitos blogistasi, olen seurannut sitä jo monta vuotta. Kuvat ja niistä välittyvät tunnelmat ovat
  parasta. Sinulla on ihana itseäni miellyttävä maku, sopiva sekoitus eri tyylejä. Jatka samalla tyylillä. Anteeksi uteliaisuuteni, mutta olen aina silloin tällöin ihmetellyt, ettet ole juurikaan maininnut miehesi sukulaisista tai vanhemmista. Onko heitä ja pidättekö yhteyttä? Omat läheisesi vilahtelevat kuvissa silloin tällöin. Hyvää jatkoa sinulle.

  Tykkää

  1. Moi moi, vastaus kysymykseen on kai se, ettei mies itsekään pidä kauheasti yhteyttä… tai siis ei ihan meitä lähellä ketään asukaan, reilu matka on miehen vanhempien luo kyläilemään ja veli asuu USA:ssa… Ne kerrat sitten kun ollaan appivanhemmilla olen tainut jättää kameran kotiin 🙂 

   Tykkää

 4. Ei liity nyt aiheeseen, mut pidätkö alushametta sen Indiskan punaisen mekon alla? Mulla kun on samanlainen, ja tuntuu et siitä näkyy melkeinpä läpi jos ei oo mitään alla..?
  Ihana tää sun blogi ❤

  Tykkää

 5. Tää ei liity nyt aiheeseen, mut pidätkö alushametta sen Indiskan punaisen mekon alla? Mulla kun on samanlainen, ja tuntuu et siitä näkyy melkeinpä läpi, jos siellä ei oo mitään alla..
  P.S.Ihana tää sun blogi ❤

  Tykkää

 6. Kiitos reseptistä ja muutenkin ihastuttavasta blogista, jota olen jo vuosikausia seurannut eri osoitteissa 🙂
  En tiedä, tuliko tuohon reseptiin kirjoitusvirhe, mutta ihan varmuuden vuoksi kerron, että focaccia kirjoitetaan siis focaccia, ei foccacia. Eipä tuo ero maailmaa kaada, mutta itse tykkään oppia ulkomaalaistenkin ruokien nimet oikein, joten tuli mieleen mainita. Oikeasta kirjoitusasusta voi olla hyötyä ainakin Italiassa päin matkustaessa 🙂
  Mukavaa sunnuntain jatkoa. 🙂

  Tykkää

  1. Joo, totta, tajusin se liian myöhään, vasta päivä julkaisun jälkeen, joten… on nyt noin ;)) Kiitti korjauksesta!

   Tykkää

 7. Hei, kiitos ihanasta blogista! Olen jo vanha seuraaja, mutta nyt on pakko kommentoida, kun olen huomannut, että musiikit tai videot, joita linkität, eivät jostain syystä näy. Tämä ongelma ilmenee ainakin iPadillä.

  Tykkää

  1. Joo oon huomanut saman…. :/ Näen ne omalla koneella, mutta en iPhonella 😦 Hmm, täytynee kysellä fiksummilta syytä :/

   Tykkää

 8. Mistä olet hommannut nuo teidän terassin ovenpielessä roikkuvat valot? Kauniit! Jotain samansuuntaista pitäisi kehitellä tännekin, illat kun alkavat pimetä, eikä iiihan joka paikkaan vitsi kynttilöitäkään sytytellä…:D

  Tykkää

  1. Täältä ostin pikkukaupasta, mutta en kyllä muista merkkiä…. Joku sen täällä kommenteissa taisi mainita jos oikein huomasin :))

   Tykkää

 9. Moi, Oon vuosi lukenut bogiasi, mutta nyt vasta aktivoitunut kommentoimaan. 
  Tein itse viime viikolla Foccaciaa melkein samalla reseptillä, mutta laitoin 2 dl raastettua parmesaania ja 50 g hiivaa. Päälle aurinkokuivattuja tomaatteja, parmesaania, rosmariinia ja mustia oliiveja. Taivaallisen hyvää ja mielestäni parmesaani teki siitä täydellisen. Kannattaa kokeilla ensi kerralla!
  Ja kiitos blogistasi, jota on ilo lukea. 

  Tykkää

  1. Himpskutti, mekko on vieläkin pesussa… oisko Splendid? Odottakaa, palailen varman vastauksen kanssa johonkin blogipostaukseen 😉

   Tykkää

 10. Hei! Haluaisitko tehdä postauksen, taisiis jos vastaat tähän kommenttiin, niin kertoa suosikki lenkkibiisejäsi, jos sellaisia löytyy 🙂

  Tykkää

 11. Valot taitaa olla le cousin de paul-valot, stokkalta on saanut ja saman tapaisia on myös seitashopissa. On itsellä harkinnassa lapsen huoneesen vähän värikkäämpänä versiona. 

  Tykkää

 12. Vierailija
  19.08.2013 klo 06:37

  Valot taitaa olla le cousin de paul-valot, stokkalta on saanut ja saman tapaisia on myös seitashopissa. On itsellä harkinnassa lapsen huoneesen vähän värikkäämpänä versiona. 

  Kiitos paljon sulle! Lähti Seitashopista juuri ”oma suunnittelema” kokonaisuus tilaukseen. 🙂
  t. kysyjä viestissä 10
   
   

  Tykkää

 13. Hei, onnistuisikohan tuo foccacia gluteenittomana? On niin herkullisen näköinen…
  taas ihanat kuvat! 🙂
  Leena

  Tykkää

 14. Moikka, muistatko mitä merkkiä on tuo ihana tapetti olohuoneessasi? Tästä blogista tulee aina äärettömän hyvä fiilis!

  Tykkää

 15. Hei,
  ajattelin teettää tuommosen Keep Calm taulun lahjaksi siskolle, mut oon miettiny että mistähän vois tilata tarkkalaatusena. Kävi uskomaton tuuri et hoksasin tuon taulun blogistasi, miten kehitit tuon taulun?
  Aivan upeita kuvia ja postaus idiksiä! Lisää tulille 🙂

  Tykkää

 16. Hei,
  ajattelin teettää tuommosen Keep Calm taulun lahjaksi siskolle, mut oon miettiny että mistähän vois tilata tarkkalaatusena. Kävi uskomaton tuuri et hoksasin tuon taulun blogistasi, miten kehitit tuon taulun?
  Aivan upeita kuvia ja postaus idiksiä! Lisää tulille 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: