Master Smoky

ja muita simänrajausjuttuja

Heisan söpöliinit 🙂 Ensinnäkin tosi hauskaa, että noin moni on jaksanut kommentoida ed. postia, kiitti!! Siellä oli tosi paljon mielenkiintoista luettavaa ja moniin kommentteihin on _ihan pakko_ vastata -jollei tänä iltana niin huomenna aamukahvin kera :)) Ihan älykivaa että kommentoitte! Siellä oli hirmu kivoja ja fiksuja kommentteja ja sanotaan nyt vaikka niin että arvostan niitä vähän riipaiseviakin; oottehan kuitenkin vaivautuneet kirjoittamaan mulle ja kunnian asia se!

Jatketaan nytkin tavallaan kommenttiboksin antimilla, mutta jonnin verran kevyemmän aiheen kera jotten koko ajan tunteita kiehauttale 😉 Mutta siis boksissa kyseltiin vähän aikaa sitten taas silmämeikin ja rajauksien perään ja koska itsekin tykkään kaikista meikkipostauksista niin heitetään nyt tähän väliin tällaista kevyttä perjantaimutusteltavaa! 

En edelleenkään ole mikään meikkiasiantuntija enkä edes käytä kovin paljon meikkiä…mut nää mun rutiinit on ainakin tosi helpot jollei muuta!

Eli päivämeikkiin tarvitsen tasan ripsivärin ja Sensain nestemäisen eyelinerin. Olen superhuono ihan kaikkien nestemäisten juttujen kanssa, mutta toi Sensai on kullanarvoinen!! Aivan supertuote, jolla ei voi mennä pielen -edes tumpelo minä. Sen kanssa onnistuu vaan heti.

Meikin päivittää iltamenoon alle minuutissa Maybellinen Master Smokylla; tää on siskon vinkkaamia tuotteita (ihan niinkuin Sensaikin muuten) ja myös yksi ihan must. Niin ja mulla on sävynä tummanharmaa Smoky Grey; se on ainakin mulle paljon parempi ja pehmeämpi kuin ihan musta. Sitä vaan reippaasti yläluomelle .

Yömeikkiin kannattaa muistaa myös katseen teräivöittäminen piirtämällä etenkin silmän alaluomen sisäpinta mustalla ohuemmalla mustalla rajauskynällä. Kruunaa koko simppelin lookin.

Ja vähän aurinkopuuteria poskiin nenään, leukaan ja otsaan ja vaaleaa huulikiiltoa. Freesi, mutta kuitenkin aika hottis iltalookki 🙂 Sähäkkää perjantaita söpikset!! :))

Ps. Leotoppi on The Wardroben ja oli silmämeikkien kera mulla päällä viime viikonloppuna käydessämme pikkasen juhlistamassa mun synttäreitä. Ihan olikin syytä juhlistaa kun jokusen tovin olin luulut jo täyttäväni vuoden enemmän; olipas iloinen olo kun tajusin täyttäväni vasta 32 😀 Ehheh. Mitä tästä opimme. Ainakin uuden Niksipirkan; Aivopese itsesi luulemaan täyttäväsi vuoden enemmän pari viikkoa ennen synttäreitä. Synttäripäivänä on sitten kiva palata todellisuuteen. Että olenpas nuori! 😀

32 vastausta artikkeliin “Master Smoky

 1. Oletko muuten joskus ollut jonkun mallitoimiston listoilla tai onko sinua yritetty ’värvätä’? 🙂 Anteeksi utealiaisuuteni – olet vain niin kertakaikkisen upea! Blogiasi on piristävää seurata.

  Tykkää

  1. Voi kiitos ❤ Noup, kukaan mallitoimistoihminen ei ole tainut olla samaa mieltä 😀 Mutta kiitos perjantain piristyksestä :))

   Tykkää

 2. Olet siis aurinkomerkiltäsi leijona, eikö? Ilmankos hiukset ovat niin leijonanharjamaisen kuohkeat. Onnea vaan, sekä synttäristä että kivasta tukasta:) 

  Tykkää

 3. Onnea näin jälkikäteen, sekä kiitti kivasta blogistasi jota on aina niin ilo lukea sekä katsella 🙂

  Tykkää

 4. Onnea minunkin puolestani ja kiitokset hyvistä meikkivinkeistä. Sellaista piti kysymäni, että valkaisetko hampaitasi ja olisiko sen asian suhteen vinkkejä?

  Tykkää

  1. Olen kerran valkaissut, noin puolitoista vuotta sitten. Sanoivat, ettei vaikutus kestäisi kuin puolisen vuotta, että en sitten tiedä onko näissä vielä valkaisua vai ei 🙂 Kävin silloin ihan yhdessä helsinkiläisessä paikassa…. lisään heti kun nimi muistuu mieleen….!

   Tykkää

 5. Onnea syntärisi johdosta :). Ja olet kyllä ihan mahtava tapaus.  Eilinen tykitys olisi saanut heikomman lyttyyn….upea vastine sinulta! 

  Tykkää

  1. Hehe, eihän siellä nyt mitään niin pahaa ollut 😉 Eteenpäin sanoo mummo lumessa. Hyvää viikonloppua upeudet ❤

   Tykkää

 6. Kivalta näyttää tuo meikki! Muistelen lukeneeni, aika moneenkin kertaan, että iltameikkiin (ainakaan siis hämärään) ei kannattaisi aurinkopuuteria laittaa, vaan mieluummin joku puhtaampi puna. Kuulema aurinkopuuteri voi näyttää vähemmän raikkaalta. Tiedä häntä, meikkaan tasan bb-voiteen ja ripsasin verra arkisin ja iltamenoja ei ole ollut piiitkään aikaan:)

  Tykkää

  1. Totta, olen muuten itsekin tainut kuulla tän vinkin…. ja silti teen näin aina ;D Kiitti lisäyksestä ja muistutuksesta, hyvä pitää mielessä 🙂

   Tykkää

 7. Onnea synttärisi johdosta :D! Mä en taida keretä aivopesemään enää itseäni, on tullut niin selväksi että hypätään 4-alkuseen lukuun :/. Mutta ehkä smokey meikillä piristän iltaani kun pyöreät tulee juhlistettavaksi.
  Kiitos näistä sun jutuista! Oon bongannut jo vaikka mitä tulevaisuuden varalle ;). Mukavaa viikonloppua!

  Tykkää

  1. Hihi, paljon onnea neljäalkuisesta luvusta -meinasin kirjoittaa ”nelinumeroisesta”, mutta niin vanhoja ei onneks vielä olla 😀 Että nuoriahan tässä 😀 

   Tykkää

 8. Onnea synttärisankarille, oletpa vielä nuori!!! 🙂 Kirjoitustyylisi on kypsän aikuisen naisen tyyliä mukavasti nuorekkaalla twistillä! Kaunis olet näissäkin kuvissa! Sattuipa samat meikkituotteet kui minulla, hyväksi havaittuja. Hyvää elokuista viikonloppua! 

  Tykkää

  1. Kiitti, kiva kuulla 🙂 Moni on aiemminkin tainut yllättyä mun ”nuoresta” iästä, mistä lienee johtua moinen…. 😉 Meikkituotteet ovat ihan superit, hyvä kuulla että muilla on samat kokemukset! Kiitti kommentista 🙂

   Tykkää

 9. Onnea synttäriesi johdosta!
  Olen seurannut blogiasi muutaman vuoden tyttäreni vinkin perusteella. Kiinnostumiseeni blogistasi vaikutti myös se, että olet kotoisin Kotkasta, kuten minäkin. Blogisi on todella upea. Seuraan muutamaa muutakin blogia ja blogien lukeminen on hyvin rentouttavaa. Ihailen, miten hienoja kuvia otatte ja jaksatte usein kirjoittaa ja kertoa elämästänne. Teiltä saa mukavia vinkkejä ja ideoita. Minulle blogien seuraaminen on piristävää ja saa useimmiten hymyn huulille.

  Tykkää

  1. Kiitti ❤ Juu blogit voivat kyllä todella piristää päiviä kunhan löytää sellaiset omat, joista saa hyviä vinkkejä ja hyvää mieltä ettei turhaan seuraa ärsytystä ja pahaa mieltä aiheuttavia blogeja :)) Mielellään tällaista kivaa hommaa touhuaa etenkin silloin lukijat ovat samalla aaltopituudella!

   Tykkää

 10. Kaunis silmämeikki ja kaunis 32-vuotias :-)! Olisin kysynyt sellaista, että onko teillä olohuone ja ruokailutila yhtä ja samaa tilaa? Eli onko teillä ruokapöytää lainkaan keittiössä? Oletko kokenut tämän käytännössä toimivaksi ratkaisuksi? Kysyn siksi, koska tulevan remontin myötä meille on tulossa ehkä sama ratkaisu. Mietin onko toimiva lasten kannalta jne. Kiitos jos vastaat!

  Tykkää

  1. Heip, joo meillä on olohuone ja ruokatila yhtä tilaa, eikä keittiöissa ollenkaan ruokapöytää. Alunperin mun oli tarkoitus hankkia keittiöönkin pieni pöytä (siellä on jo penkkikin) mutta kyllä toi ruokapöytä on ollut niin toimia juttu, ettei keittiöissä tulisi ikinä syötyä… Voin suositella, yhtä toimiva ratkaisu kuin ruokapöytä keittiöissä jos sopivaa tilaa löytyy tällaiseen valintaan.

   Tykkää

 11. Hei,
  Oli pakko kommentoida kerrankin! Olen lukenut blogiasi monta vuotta, mutta en ole koskaan jättänyt kommenttia tai lukenut kommentti boksiasi. Luen muitakin blogeja, mutta en jaksa lukea kommentti bokseja, juuri niiden tarpeettomien kritiikkien takia.  En ymmärrä miten tai miksi ihmiset jaksavat käyttää energiaa siihen, että etsitään aina niitä negatiivisiä asioita. Minä esimerkiksi luen blogiasi, koska tämä on minun pieni henkireikä arjen haasteissa. Haen blogistasi hyvää mieltä, ja sieluni lepää kauniita kuvia katsellessa. Elämässä sattuu ja tapahtuu, joskus niitä ei toivottuja asioita myös, joten annetaan näiden hyvän mielen blogien (kuten sinun!) pysyä tämmöisinä, eikä tuoda vesisadetta mukanamme!

  Tykkää

  1. Kiitti kommentista, samaa mieltä :)) Meitä ajattelijoita on tosi erilaisia tässä asiassa ja ymmärrän toisaalta niitä toisen pään mielipiteitäkin -ja sitä kritiikin antoa… Ei tän tarvi mitään ruusunpunaista touhua olla ja siksi esimerkiksi julkaisenkin kaikenlaiset kommentit, mutta luulen, että tää blogiasia on vähän sellainen turha valitettava… lukee vain niitä blogeja, joista saa iloa ja energiaa ja jotka eivät aiheuta ärsytystä ja mielipahaa. Kyllähän kritiikkiäkin voi antaa, mutta kun loppujen lopuksi jokainen blogi ja bloggaaja tekee sitä kuitenkin juuri niinkuin haluaa, on kritiiki varmaan usein aika turhaa… Postaustoiveet ja muutenkin ”parannusehdotukset” ovat sitten asia erikseen, tosi tervetulleita! 🙂 Kiitos kauniista kommentista 🙂

   Tykkää

 12. Tämä tuli kuin Manulle illallinen! ; ) Olin juuri pähkäillyt, pitäisikö nyt syksyn tullen vihdoin uskaltaa kokeilla jotain savuista silmämeikkisysteemiä, josta saisi sopivasti asennetta ja energiaa töihin. Näillä ”Savumestarin” ohjeilla jopa minä, oikeasti tumpelo onnistun..! Sitten voisin ehkä panna omaan blogiini enemmän kuvia itsestäni… http://www.nojatuolihaahuilija.wordpress.com
  Tykkään blogistasi kovasti, kauniit kuvat ja sopivan kevyet, positiivisuutta poreilevat tekstit ovat kuin pehmeä pilvi, jolle voi hetkeksi hypätä. Kiitos myös aiemmasta neuleohjeesta!

  Tykkää

  1. Kiva kuulla! Tätä kannattaa tosiaan kokeilla, tosi helppo tapa saada kaunis silmämeikki! 🙂

   Tykkää

 13. Onneksi olkoon ja kiitos meikkivinkeistä! Kysyisin sun vinkkiä alaluomen sisäpuolen värittämiseen – mikä ois hyvä väri, joka pysyis??
  t. Leijona, jolla on tänään synttärit 🙂

  Tykkää

 14. Minulla on käytossa tuo samainen huippu Sensain rajauskyn äja kaikki universumin muut vastaavat kokeilleeneena en voi kuin olla samaa mieltä, tuote on ylivoimainen. Juju on myos siinä, että saat otteen läheltä kärkeä, kun joissakin eye-linereissa otetaan kymmenen sentin etäisyys silmään, niin kuka ihme sellaisella sudilla saa mitään aikaiseksi? Ja parasta on tuon tuotteen riittoisuus, yhdellä Sensailla pärjää piiiiiiiiiitkään…. Toinen yhtä sensaatiomainen on Sensain transparent irtopuuteri. Ei ole sen voittanutta… Ja jälleen superriittoisa tuote….
  T. Mimi de Paris

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: