Mun ilta

pimeässä saunassa

Huh, mulla on tänään ollut ihan perjantaifiilis. Tai melkein niinkuin jouluaatto. Pieni yksinhuoltajuusjakso on selvitty ilman ihan kauheita väsymyksiä -mitä nyt tänään aloin bussissa itkemään ikkunasta ulos tuijotellessani ja Aviciin Wake Me Uppia kuunnellessani 😉 En nyt tiedä onko sillä niin syvällistä merkitystä tuhannetta kertaa kuunnellessa, mutta kävin jo kuitenkin mielessäni läpi kaikki Afrikan lapset ja elämän turhuuden ja merkityksen 😉  

Mun oli siis pakko painella yksin saunaan heti miehen kotiuduttua. Ymmärrätte varmaan.

Kaipasin kai eniten yksinäisyyttä. Yksityisyyttä.

Paljon kynttilöitä eikä ollenkaan valoa. 

Pimeä sauna.

Mukaan otin noita monivuotisia ja varmaan melkein ikuisia suosikkituotteita, joita ilman en toimeen tulisi; Redkenin All Soft -hiusnaamion ja Cliniquen kuorintavoide. 

Nyt ei kummasti itketäkään enää yhtään enkä millään jaksaisi mitään elämän merkitystäkään miettiä 😀 Kunhan rentoudun jalat sohvalla ja juon kupillisen teetä -on jo muuten ihan iltarutiiniksi muodostunut kupillinen vihreää teetä lasten nukahdettua. Sekin jotekin kummasti rentouttaa aina kun talo hiljenee; tuntee tekevänsä jotain terveellistä 😉

Ja ops, nyt on pakko ehtiä vielä pakkaamaan, sillä huomenna matkaan suoraan töistä Suomeen! Toivottavasti joku teistäkin tulee käymään perjantai-iltana Fashionweekendin Trend fashion dayssa; tapahtuma meinasi jo olla loppuunmyyty, mutta nyt huomasin, että jokunen lippu on saatu vielä myyntiin, koittakaahan nappasta omanne niin nähdään perjantai-iltana!! :)) 

13 vastausta artikkeliin “Mun ilta

 1. Oi miten tunnelmallisia kuvia ❤
  Ymmärrän hyvin tuon yksityisyyden ja yksinäisyyden tarpeen. Kun lapseni olivat pieniä, olin useita vuosia yksinhuoltajana ja kaikki hengähdystauot olivat kullan arvoisia.

  Tykkää

 2. Sauna on ehkä paras paikka maailmassa. Itse olen rakastunut saunaa jo lapsena ja rakkaus syvenee vuosi vuodelta. On terapeuttista istua yksin hämärässä saunassa ja kuunnella tulen/sähkövastusten naksumista ja nauttia lämmöstä!
  Ansku

  Tykkää

 3. Oma hetki päivän päätteeksi on kyllä niiiin luksusta! Miehen kolmivuoro- ja reissutyön kanssa eläen tunnistan nuo tunteesi. Vaikka toista kaipaakin poissa ollessaan kovasti niin silti oman itsen kanssa rauhoittuminen, vaikkapa teen ääressä, tekee päälle hyvää.
  Lämpöisiä alkusyksyn iltoja sinne!
   
  Madicken
   

  Tykkää

 4. Ihana rauhallinen saunahetki ❤ Olemme hankkineet rivitaloasunnon ja sitä rakennetaan par’aikaa kovaa vauhta ja nyt olemme mooonena iltana jo käyneet katselemassa pintamateriaaleja – yksi kylpyhuoneen lattialaattavaihtoehto on juurikin tuollaiset ”aidot kivet”! 🙂 Ovat vaan suhteellisen tyyriitä täällä, n. 75 e / neliö… Ovatko helppo pitää puhtaana? Kuinka usein muuten teet kylpyhuoneen siivouksen / laattojen hinkkauksen jne.? Ihanaa loppuviikkoa!!

  Tykkää

 5. Kynttilän valo jo itsessään tuo raukeutta, rauhallisuutta ja sellaista puhtoista hiljentymistä ympärilleen…mutta kun siihen vielä yhdistyy viipyilevä saunahetki, niin kyseessä on silloin palanen kaivattua luksusta :)… Mikä onkaan ihanampi paikka arjen hektisyydessä paeta todellisuutta toviksi ja syntyä uudelleen kuin sauna? Tosin – illan hämyssä toisten jo nukkuessa hyvästä rentoutuksesta ja oman ajan laadukkaasta käytöstä käy myös ihana jalkakylpykin, mikäli saunaan ei joudakaan…
  Yhtäkaikki – jokaisella taatusti se oma tapansa saada akkujaan pikaisesti ladatuksi.
  Kiitos kauniista tuokiokuvista ja ihanan tunnelman jakamisesta :). Mukavia viimeisiä loppukesänpäiviä sinulle sekä antoisaa Suomi- vierailua :)!
  – Tanja –
   

  Tykkää

 6. Oma aika on niin tärkeää! Ei sitä kovin usein tarvitse, mutta joskus on niin ihana olla hetki omissa oloissaan:) Toisaalta, meillä on lapsilla hyvin tarkka iltarutiini siksikin, että sen avulla saadaan armaan puolison kanssa olla joka ilta ihan rauhassa kahdestaan.
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Tykkää

 7. Kiitos nopeasta vastauksesta. Joo, minä en ole kovin taitava käsitöissä niin mun äiti tekee aina koko perheelle villa vaatteet. Lapset saa aina itse päättää värin ja sit soitetaan mummolle toiveet ja mitat 😉
  Laatuaikaa..sitä se on Sauna ja kynttilänvalo. Minä olen asunut Ruotsissa viimeiset 11-vuotta. Rakkauden perässä minäkin muutin 😉 Sauna oli aivan ehdoton minulle kun omaa taloa valittiin ja se lämpenee tiheään tahtiin täälläkin.
  Kivat ne korkeat kynttilät pesuhuoneen lattialla..mistä löytynyt?
  Oikein mukavaa Helsingin viikonloppua! Toivottavasti laitat vähän kuvia
  Sanna

  Tykkää

 8. Ihanaa, että teillä siellä on sauna! Sitä tulee kyllä kaivattua täällä Englannissa. Tuntuu, ettei millään ehdi Suomen lomilla saunoa tarpeeksi. Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat tuolla pimeällä saunalla. Olen aina ollut sellainen yksinäinen saunoja 🙂 
  Ihania hetkiä Suomessa!
  http://uusiaamu.blogspot.co.uk/

  Tykkää

 9. Oma aika on äidille kultaakin kalliimpaa. Hetken erot lapsista tekee myös useimmiten hyvää. Itse ainakin olen enemmän läsnäoleva äiti kun saan olla erossa lapsestani aina silloin tällöin. Usein poissaolot ajoittuvat työmatkoihin, jolloin tietysti pidemmillä matkoilla skypetellään. 🙂
  http://vbelieveinyourdreams.blogspot.com

  Tykkää

 10. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Oma kysymykseni liittyy samaan mitä jo yksi vierailija täällä esitti. Eli uskomattoman kauniiseen kylpyhuoneen lattiaan. Itse haaveielen samanlaisesta, mutta on ollut vaikea löytää kommetteja niiden toimivuudesta. Osaatko siis ottaa kantaa kuinka helppo lattia on pitää puhtaa ja kuinka hyvin se kestää kulutusta. Ihanaa syksyn jatkoa. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: