Lentopäivän asu

& väsynyt paluulentäjä

huivi Pieces / neule ja kengät Zara / housut Denim & Suply by Ralph Lauren

Heisan Helsinki, Heisan GLO Kluuvi ja heisan pehmeissä pedeissä siskon kanssa makailu. Se on taas uusi viikko. Tervehdin muuten aamulla ensimmäistä kohtaamaani ihmistä reippaalla Moi! -tervehdyksellä. Öh.

Mun mielestä on muuten ihana vaihdella Helsingin hotelleja -nyt kun niissä täytyy aina välillä vierailla- ja testailla vähän eri juttuja. Ettei aina valitse samaa. Tämänkertaista GLO Kluuvia voisin kehaista paitsi loistosijaintinsa ja -kylpyhuoneensa, myös ystävällisen palvelunsa ansiosta. Superkivoja tyttöjä 🙂 Muutenkin Helsinki on jo aikoja sitten tainut kasvaa ulos siitä jurojen, hiljaisten ja totisten suomalaisten maineesta -en tainut reissun aikana törmätä kertaakaan huonoon palveluun tai tympäntyneeseen kyräilyyn. Hymyä ja pirteyttä sen sijaan tuli vastaan odottamattomissakin paikoissa. Ja sellaista aitoa mukavuutta. Kuten Stokkan sisustusosastolla, missä eräs partasuinen myyjämies arvosti mun ostamaani siilityynyä vähintäänkin yhtä paljon kuin minä itse ;))

Mulla sen sijaan on kuvissa vähän väsyneitä ilmeitä, unet jäivät kai reissussa vähän normaalia vähemmäksi… Etenkin kun paluulento oli sunnuntaiaamuna kuuden maissa -auts. Onneksi oli mukana toi peiton kokoinen huivi, jonka alle saattoi piiloutua nukkumaan 😉

Tarkoitus oli kyllä mennä lauantaina ihan superaikaisin nukkumaan, mutta telkusta tulikin sitten joku sellainen Hector Lavoen elämästä kertova leffa, katsoitteko? Marc Anthony ja Jennifer Lopez. Se oli niin mielenkiintoinen.

Maanantain ja kaiken suomestapaluumasennuksenkin pelastaa muuten aina joku hyvä tanssi (Hector Lavoesta tuli mieleen); etenkin joku Williamin tanssi, tässä arjen piristykseksi La Morena:

Tiedättekö muuten mitä; tälle viikolle on tulossa niin liikunta- kuin syksyn lempparijutut -aiheisia posteja. Sellaisia kun on vähän toivottu 🙂 Niin että niiden tiimoilta sitten varmaan seuraavaksi 🙂

Kivaa maanantai-iltaa ❤

70 vastausta artikkeliin “Lentopäivän asu

 1. Ihania kuvia ja ylettömän nätisti toi huivi kiedottu. Minkäkokoinen huivisi on? Kunpa osaisin käyttää asusteita noin hienosti.
  -Elina-

  Tykkää

  1. Moi Elina, huivi on jotain alle metrin leveä veikkaisin ja suunnilleen mun pituinen eli jotain 170cm. Tällaisen ison huivin voi vain heittää sellaisenaan auki hartioille ja siite kasata kaulan ympäri 🙂

   Tykkää

 2. Tiedan niin hyvin tuon ”paluumasennuksen”. Se iskee minullakin aina tanne Ausseihin palatessa. Ja kun se on paalla, niin siihen ei oikein auta muu kuin aika. Samaa mielta tuosta Helsingin ystavallisesta asiakaspalvelusta 🙂 Ihan hopohopoa, etta Suomessa on huono asiakaspalvelu. Oma kokemus on tana paivana ihan painvastainen. Ihan yhta hyvaa asiakaspalvelua saa Helsingissa kuin taalla Australiassa, ja taatusti aidompaa 🙂 Tsemppia viikkoosi Johanna!
   
  Katja

  Tykkää

  1. No niinpä, ihan samat aatteet meillä… Siihen ei tosiaan auta kuin aika… Onneks parikin päivää helpottaa kummasti 🙂

   Tykkää

 3. Sulla on kyllä ihan paras blogi! Seurailen äitini kanssa ahkerasti blogia ja saat usein hyvälle tuulelle! Ihania kuvia, vaatteita, maisemia ja juttuja :)))

  Tykkää

  1. Liikuntajutuista saa kyllä aina kauheasti itsekin motivaatiota; siis kun lukee toisten juttuja. Elikkäs coming up!! 🙂 Tykkään niistä itsekin, pitäis vaan useammin kuvailla treenivaatteissa, mut ei sitäoikein ikinä ehdi kun treeni on treeniä…. 😉

   Tykkää

 4. Onkohan huivisi tämän syksyn mallistosta? Ja minkäkokoinen? Se on aivan ihana 🙂 Olen juuri lähdössä lennolle parin viikon päästä ja tuollainen olisi kyllä paikallaan.

  Tykkää

  1. Joo! Tän syksyn juttuja, käy kurkkamaassa Pieces -kaupassa. Tässä on jonkin verran villaa eli aika lämmin ja kooltaan just passelin suuri, veikkaan noin 100cm x 170cm, mut en oo nyt katsonut oikeita mittoja, voi olla pidempikin.Tykkään hapsuista ja ihanan hienostuneesta kerman väristä… :))

   Tykkää

 5. Tosi kiva asu! Tuo huivi kiinnostaa minuakin…oletkohan ostanut sen ihan liikkeestä vai jostain nettikaupasta?
  Maiju

  Tykkää

  1. Ostin ihan Pieces -liikkeestä, kannattaa käydä kurkkaamassa :)) Näitä oli myös ainakin harmaita ja vielä joku kolmas väri…

   Tykkää

 6. Väsynyt, juupa juu. Kadehdin tuota matkaeleganssia, kun itse suuntaan huomenna lennolle hirvittävissä tukisukissa ja niitä peittämään tarvittavassa maximekossa (mekosta kyllä tykkään…), kolmen lapsen kanssa ja neljäs köllöttelee masussa:) Onneksi kaikki lapset ovat sentään niin vanhoja että heille on oma penkki varattuina kullekin!
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Hihi… Tiedän tunteen lentosukista… 😀 Ei kovin elegantti olo ei. Mut niin mullakin oli sellaset raskaana, jos yhtään lohduttaa 😉 Ja silti jalkaterät pursuili seksikkäästi ulos pikkukengistä :’D

   Tykkää

 7. Heh, yks mun miehen ystävä on parrakas äijänköriläs, joka tykkää siileistä ja oikein herkistyy, kun niistä tulee puhe. 🙂 Ei tosin ole Stockalla töissä, mutta tuollaisia miehiä on siis useampia. 🙂

  Tykkää

 8. Onpas hyvä idea tuo huivi ottaa lennolle mukaan…otankin jonkin ison huivin, kun olen koht puoleen lähdössä italiaan työmatkalle.

  Tykkää

 9. Ihanasti olet kietonut tuon huivin kaulalle ja olkapäille. Voisitko neuvoa miten tuollaisen saa aikaiseksi?
  t. Susanna

  Tykkää

  1. Yritän neuvoa Susanna 😉 Eli huivi ihan auki koko komeudessaan, viet sen normaalisti niskan/selän taakse, ei tarvitse olla mitenkään tasan yhtä paljon huivia molemmin puolin. Ja loput sitten etupuolelle -ihan niinkuin normaalistikin. Takaa huivin on kuitenkin hyvä olla auki, jotta se jää rennosti roikkumaan selän päälle… Sitten kiedot huivin ihan rennosti kaulan ympäri… Apua mun täytyy tehdä tästä kuvasarja! 😀 Yksinkertaisten asioiden kuvaaminen sanoin on usein kaikkein vaikeinta ;D

   Tykkää

  1. Löysin tän ihan Pieces -liikkeestä, kannattaa kurkata (tai mistä vaan mikä myy Piecesiä, Vero Moda ainakin?). Ja olen kyllä todella tyytyväinen niin matskuun (sopivasti villaa) kuin väriin ja ulkonäköönkin -todella hintansa väärti!

   Tykkää

 10. Hyvä musa! Mutta onko näissä videoissa aina tuo sama asetelma, ukko kukkona tunkiolla ja naiset siinä sivuroolissa statisteina. Plääh.

  Tykkää

 11. Ehkä jotkut Noregissa ymmärtävät ”moin”, jos heillä vaikkapa yhteyksiä tiettyihin osiin Tanskaa – jonne oletettavasti useamminkuin kuin Suomeen norskeilla yhteys. Hollannissa käytetään myös moi-tervehdystä (tai moien) juurikin siellä Tanskan ”takana”.
  Kielistä puheenollen, kumpi oli sulle aluksi helpompaa kuullunymmärtää: nynorsk vai bokmål?

  Tykkää

 12. Ihan pakko kommentoida, että kyseinen parrakas herrasmies stockan sisustusosastolla palvelee aina erittäin loppuunasti viedyllä asiakaspalvelulla! Oli kyseessä sitten siilit, tyynyt, naulakot, sohvat tai muut pienenpienet tilpehööriostokset, on palvelu aina yhtä innostunutta ja ystävällistä! (joskus jopa hämmentävää mutta silti mukavaa) 😉

  Tykkää

 13. Ihania kuvia ja ylettömän nätisti toi huivi kiedottu. Minkäkokoinen huivisi on? Kunpa osaisin käyttää asusteita noin hienosti.
  -Elina-

  Tykkää

  1. Moi Elina, huivi on jotain alle metrin leveä veikkaisin ja suunnilleen mun pituinen eli jotain 170cm. Tällaisen ison huivin voi vain heittää sellaisenaan auki hartioille ja siite kasata kaulan ympäri 🙂

   Tykkää

 14. Tiedan niin hyvin tuon ”paluumasennuksen”. Se iskee minullakin aina tanne Ausseihin palatessa. Ja kun se on paalla, niin siihen ei oikein auta muu kuin aika. Samaa mielta tuosta Helsingin ystavallisesta asiakaspalvelusta 🙂 Ihan hopohopoa, etta Suomessa on huono asiakaspalvelu. Oma kokemus on tana paivana ihan painvastainen. Ihan yhta hyvaa asiakaspalvelua saa Helsingissa kuin taalla Australiassa, ja taatusti aidompaa 🙂 Tsemppia viikkoosi Johanna!
   
  Katja

  Tykkää

  1. No niinpä, ihan samat aatteet meillä… Siihen ei tosiaan auta kuin aika… Onneks parikin päivää helpottaa kummasti 🙂

   Tykkää

 15. Sulla on kyllä ihan paras blogi! Seurailen äitini kanssa ahkerasti blogia ja saat usein hyvälle tuulelle! Ihania kuvia, vaatteita, maisemia ja juttuja :)))

  Tykkää

  1. Liikuntajutuista saa kyllä aina kauheasti itsekin motivaatiota; siis kun lukee toisten juttuja. Elikkäs coming up!! 🙂 Tykkään niistä itsekin, pitäis vaan useammin kuvailla treenivaatteissa, mut ei sitäoikein ikinä ehdi kun treeni on treeniä…. 😉

   Tykkää

 16. Onkohan huivisi tämän syksyn mallistosta? Ja minkäkokoinen? Se on aivan ihana 🙂 Olen juuri lähdössä lennolle parin viikon päästä ja tuollainen olisi kyllä paikallaan.

  Tykkää

  1. Joo! Tän syksyn juttuja, käy kurkkamaassa Pieces -kaupassa. Tässä on jonkin verran villaa eli aika lämmin ja kooltaan just passelin suuri, veikkaan noin 100cm x 170cm, mut en oo nyt katsonut oikeita mittoja, voi olla pidempikin.Tykkään hapsuista ja ihanan hienostuneesta kerman väristä… :))

   Tykkää

 17. Tosi kiva asu! Tuo huivi kiinnostaa minuakin…oletkohan ostanut sen ihan liikkeestä vai jostain nettikaupasta?
  Maiju

  Tykkää

  1. Ostin ihan Pieces -liikkeestä, kannattaa käydä kurkkaamassa :)) Näitä oli myös ainakin harmaita ja vielä joku kolmas väri…

   Tykkää

 18. Väsynyt, juupa juu. Kadehdin tuota matkaeleganssia, kun itse suuntaan huomenna lennolle hirvittävissä tukisukissa ja niitä peittämään tarvittavassa maximekossa (mekosta kyllä tykkään…), kolmen lapsen kanssa ja neljäs köllöttelee masussa:) Onneksi kaikki lapset ovat sentään niin vanhoja että heille on oma penkki varattuina kullekin!
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Hihi… Tiedän tunteen lentosukista… 😀 Ei kovin elegantti olo ei. Mut niin mullakin oli sellaset raskaana, jos yhtään lohduttaa 😉 Ja silti jalkaterät pursuili seksikkäästi ulos pikkukengistä :’D

   Tykkää

 19. Heh, yks mun miehen ystävä on parrakas äijänköriläs, joka tykkää siileistä ja oikein herkistyy, kun niistä tulee puhe. 🙂 Ei tosin ole Stockalla töissä, mutta tuollaisia miehiä on siis useampia. 🙂

  Tykkää

 20. Onpas hyvä idea tuo huivi ottaa lennolle mukaan…otankin jonkin ison huivin, kun olen koht puoleen lähdössä italiaan työmatkalle.

  Tykkää

 21. Ihanasti olet kietonut tuon huivin kaulalle ja olkapäille. Voisitko neuvoa miten tuollaisen saa aikaiseksi?
  t. Susanna

  Tykkää

  1. Yritän neuvoa Susanna 😉 Eli huivi ihan auki koko komeudessaan, viet sen normaalisti niskan/selän taakse, ei tarvitse olla mitenkään tasan yhtä paljon huivia molemmin puolin. Ja loput sitten etupuolelle -ihan niinkuin normaalistikin. Takaa huivin on kuitenkin hyvä olla auki, jotta se jää rennosti roikkumaan selän päälle… Sitten kiedot huivin ihan rennosti kaulan ympäri… Apua mun täytyy tehdä tästä kuvasarja! 😀 Yksinkertaisten asioiden kuvaaminen sanoin on usein kaikkein vaikeinta ;D

   Tykkää

  1. Löysin tän ihan Pieces -liikkeestä, kannattaa kurkata (tai mistä vaan mikä myy Piecesiä, Vero Moda ainakin?). Ja olen kyllä todella tyytyväinen niin matskuun (sopivasti villaa) kuin väriin ja ulkonäköönkin -todella hintansa väärti!

   Tykkää

 22. Hyvä musa! Mutta onko näissä videoissa aina tuo sama asetelma, ukko kukkona tunkiolla ja naiset siinä sivuroolissa statisteina. Plääh.

  Tykkää

 23. Ehkä jotkut Noregissa ymmärtävät ”moin”, jos heillä vaikkapa yhteyksiä tiettyihin osiin Tanskaa – jonne oletettavasti useamminkuin kuin Suomeen norskeilla yhteys. Hollannissa käytetään myös moi-tervehdystä (tai moien) juurikin siellä Tanskan ”takana”.
  Kielistä puheenollen, kumpi oli sulle aluksi helpompaa kuullunymmärtää: nynorsk vai bokmål?

  Tykkää

 24. Ihan pakko kommentoida, että kyseinen parrakas herrasmies stockan sisustusosastolla palvelee aina erittäin loppuunasti viedyllä asiakaspalvelulla! Oli kyseessä sitten siilit, tyynyt, naulakot, sohvat tai muut pienenpienet tilpehööriostokset, on palvelu aina yhtä innostunutta ja ystävällistä! (joskus jopa hämmentävää mutta silti mukavaa) 😉

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: