Spa jeans

-Oletko kokeillut?

neule ChillNorway* / farkut Wrangler Corynn

 

Heippa taas nuppuset, toivottavasti viikko on alkanut yhtä kivasti kuin mulla; sain tosi kivoja Suomen vieraita tänään kylään, kiitos tytöt visiitistä :)) 

Ajattelin kuitenkin pääasiassa vinkata mun mielestä ehkä koskaan parhaista farkuista. Ihan oikeasti. Olen jo tovin katsellut Wranglerin Spa -farkkuja pikkasen epäluuloisena. Että kosteuttaako housujen sisältämä Aloe Vera sääriä sitten oikeasti. Pikkasen lohdutti nyt lukea, ettei spahemmottelu kestä 6-8 pesua kauemmin. Niin että voi siinä jotain perää sitten kai ollakin.

Oli miten oli, näissä on ihan mieletön pehmeys ja käyttömukavuus -epäilemättä mukavimmat farkut jotka mulla on koskaan ollut. Ihan oikeasti. Eikä toi istuvuuskaan hullumpi ole -ja väri hirmu hyvä. Just perfect. Ostin näitä Helsingin reissulla oikein kahtena kappaleena; sekä tummat että vaaleat. Näitä oli nimittäin -70% alessa Kluuvin kauppahallissa; jos joku hoksaa mitä kauppaa tarkoitan, niin vinkatkaa ihmeessä. Siinä suunnilleen Putiikki Rannallan vieressä. Iso liike ja paljon kivoja vaatteita. Suosittelen lämpimästi hakemaan yhdet spa-farkut 35 eurolla jos suinkin mahdollista -näitä oli ainakin lauantaina aika isot pinot siellä.

Alpakkavillaisen harmony -neuletakin olen justiinsa saanut ChillNorwaylta. Yksinkertaisesti ihana. 

Jatkan pian niillä ”syysmusthaveilla”, joskin tässä nyt tuli jo kaksi suosikkia; harmaa neule ja kapeat farkut 🙂 

Loistokeskiviikkoa ja haleja taas teille ❤

72 vastausta artikkeliin “Spa jeans

  1. Olen saanut tän suoraan ChillNorwaylta… teen niiden kanssa aika paljon yhteistyötä eli siis tykkäävät lähettää mulle näitä mun näköisiä vaatekappaleita aina välillä. En harmi vaan osaa sanoa mistä saisi, mutta vinkatkaa muut jos tiedätte 🙂 Onhan noita CN jälleenmyyjiä Suomessa aika paljon… Yritän selvittää! 🙂

   Tykkää

 1. En voi olla ihailematta alkuunkaan sinun kauniita kuviasi (toistan itseäni :p), mitkä ovat niin täynnä tunnelmaa <3…taidat olla esteetikko ja romantikko :)? Kodistanne löytyy ihania yksityiskohtia sekä katseenvangitsijoita, kauniita esineitä, harmoniaa. Hyvä olo ja tasapainoisuus huokuu ympäristöstännekin.
  Ihanan pehmeän näköiset ”kylpyläfarkut” oletkin hommannut! Juuri tuollainen sininen on aivan ehdoton farkuissa, mun mielestä :). Hyvin käyvät sinulle, kuin myös tuo kertakaikkisen upea harmaa neuletakki – jestas sentään, mä olen aivan myytynä sille! Kannat sitä ylläsi sitäpaitsi todella kauniisti, kuin sinulle tehty!
  Syksyn tulon myötä värimaailma muuttuu huomaamattaan myös omassa vaatekaapissa. Juurikin mainitsemasi harmaa saa sijaa sekä myös ruskea – siis minulla! – nämä yhdistettynä farkkusiniseen, mihin tahansa sävyyn, toimivat mielestäni oivallisesti. Ja ilmojen hiipien viilentyessä on autuutta kietoutua pehmeän upottavaan neuleeseen ❤
  Raikkaita kuulaita syyspäiviä aurongon kera sinulle ja kaikille muillekin :)!
  – Tanja –

  Tykkää

  1. Oi miten kaunis viesti :O Toiset sitten osaavat sanoa asiat niin kauniisti, ihan kuin itsekin olisit romantikko

   Tykkää

  2. Höh, tämä ei anna mun vastata sulle kokonaan. Viestin oli tarkoitus jatkua kiittämällä kauniista palautteesta, joka tosin kertoo enemmän sun kauniista sisällöstä kuin minusta ❤

   Tykkää

  1. Hih, mistäs tiesit :))) kyllä vain, myönnetään pois 😉 Tosi kivoja, ois saaneet olla kauemminkin :))

   Tykkää

 2. Uu mikä peba! Juu, ei ehkä ihan romanttisimmin ilmaistu, mut hyvältä näyttää Johanna, hyvältä näyttää 🙂 
  Susku

  Tykkää

  1. 😀 Kiitti, kaunis ajatus tässäkin oli takana vaikkei ilmaisu niin kaunopuheinen ollutkaan 😉 pahoittelen muuten mun peukalosabotointia täällä kommenttiboksissa; painoin tota alaspäin peukkua TAAS skrollatessani puhellimella sivua… Mulla on joku hieno tekniikka, jolla peukalo osuu aina painamaan noita alaspäin peukkuja (ei oo eka kerta)… Eli laitoin sitten ylöspäin peukunkin tasapainoksi. Pakko vaan sanoa ette luule ettei joku oikeesti tykänyt sun kommentista 😉 Se olen vain minä itse joka sabotoi….

   Tykkää

 3.  
   
   
   
  siis niin kauniit nää kaks viimeistä asua. Olet upea. Täytyy käydä hakemassa zarasta noi kengät, jos niitä enään on.
   
  haluisin kysyä sun laukuista. Minkälaisia käytät? Onko sulla joku laukkuhaave? Minkälainen olis täydellinen laukku? Voisitko vinkata jonkun kivan?

  Tykkää

  1. Moikka moi 🙂 Laukkuhaave… Sain 30-v lahjaksi (eli kaksi vuotta sitten) Louis Vuittonin Palermo -laukun, josta olin haaveillut eikä sen jälkeen ole kummemmin tarpeita ollut muille…. Ehkä jos rahaa olisi niin ostaisin Mulberryn pikkuisen Lilyn. Ja jonkun oikein kunnolla ison laukun. ison ja vähän pussimaisen. Vaikka ihan Louis Vuittonin Never Fullin. Ei tuu nyt oikein muita mieleen 🙂 Marc jacobsin laukut ovat kanssa usein ihana ”pusseja”. Tykkään vähän sijoittaa laukkuihin, koska ne ovat kovassa käytössä päivittäin, mutta saatan helposti ostaa merkkilaukun käytettynäkin 🙂

   Tykkää

 4. Olisko se kauppa Maranello? Ainakin joskus siinä ollut.
  Upeita kuvia ja tunnelmia, niinkuin aina!
  terkuin Ninnumaaria – vakkarilukija ja entinen jumppajasi, joka tosi harvoin kommentoi mutta joka postaustasi rakastaa  🙂

  Tykkää

  1. Joo! Se se on! mietin tota nimea itsekin, mutten sit uskaltanut sanoa sitä 😉 KIITTI Ninnumaaria ja hyviä jumppia jatkossakin ;)) Täytyis joskus tulla jumppailemaan teidän kanssa ❤

   Tykkää

 5. hei Johanna,
  mistä kaupasta ostitte teidän ruokapöytä? Suomesta vai Norjasta? Olen etsinyt samalaisen.
  Hyvää syksyn alkua!
   

  Tykkää

  1. Tiedätkö se on saatu perintönä… Ostimme edellisen asuntomme vanhalta, vanhainkotiin muutaneelta naiselta, joka jätti ruokailukalusteet meille… Täällä norjassa myydään joskus samantapaisia käytettynä netissä, kurkkaa Suomessa huuto.net? Oisko siellä…? Etsi kustaavilaisia kalusteita vaikkapa 🙂

   Tykkää

 6. Sä oot niin ihana ja jotenkin pehmeää kirjoitustyyliäsi on aina lohdullista lukea, huonompanakin päivänä! Sellaista kiinnostaisi kysyä hiuksistasi, että onko kirjava sävy tehty siis vaaleilla ja tummilla raidoilla? Luonnollinen hiustenvärisi lienee vaalea kuitenkin?

  Tykkää

 7. tykkään kyllä ihan hirveesti sun kuvista ! 🙂 Millaista kameravälineistöä sinulla on ja muokkaatko kuvia sen kummemmin jollain muokkausohjelmalla ?

  Tykkää

 8. Kiitos Kiitos Kiitos taas 🙂 mä siis niiin tykkään näistä sinun postauksista! Näistä saa hyvää mieltä ja loistavia vinkkejä arjen harmauteen.
   
  Tuunasin muuten onnistuneesti ohjeittesi mukaan yhden ”mamma”-neulomekkoni , jota en taatusti olisi enää käyttänyt alkuperäisessä kuosissaan ja siitä tuli tosi kiva ja käyttökelpoinen 🙂 
  Aurinkoisia päiviä toivottelee Annika

  Tykkää

 9. Ostin jo keväällä Jack @ Jones:ista juuri samanlaiset farkut ja olen ollut tyytyväinen. Todella pehmeät käytössä, vaikka kesällä tuli pidettyä enemmän mekkoja ja hametta. Tuo aloe veran tuoksu ehkä hieman häiritsee…mutta laimenee varmaan ajan kanssa pesussa.  
  Tanja

  Tykkää

 10. Mä kävin tänään Maranellossa tän postauksen innoittamana 🙂 En tiedä oliko moni muukin käynyt nähtyään postauksen vai oliko farkkuhyllyt muuten vain tyhjentyneet, mutta Corynneja oli enää pari kappaletta jäljellä, itselleni väärää kokoa. Mutta sen sijaan löysin toiset ihanat farkut, 70 prosentin alessa nekin! Kiitos vinkistä Johannalle! 🙂 p.s. noissa Corynneissa oli kyllä ihana tuoksu, siis miksei aiemmin oo keksitty tuoksuvia farkkuja!? 🙂 🙂
  terkuin Matilda

  Tykkää

 11. Kiitos ihanan positiivisesta ja energisesta blogistasi!!! Jäin koukkuun jo vuosia sitten ja edelleen ”on pakko” vähintään joka toinen päivä käydä katsomassa mitä blogiisi kuuluu 🙂
  Pidä monipuolisuus ja sama hyvä henki yllä jatkossakin ❤
  Tarja

  Tykkää

 12. Kiitos Johanna kivasta vinkistä! Pakkohan sinne Maranelloon oli mennä! Mut voi ei, oli enää 26-tuumaisia jäljellä. Ootko Johanna muuten niin pikkuinen, vai minkäkokoiset farkut ostit? En onneksi jäänyt tyhjin käsin, löysin kahdet muuta housut ja samalla reissulla myös heräteostoksena kengät..Blogisi lukeminen tulee siis kalliiksi! 🙂 Mutta niin ihanaa, kiitos päiviä piristävästä blogista! Terkuin,Jenni

  Tykkää

 13. Hei, ihana tuo maatuska-riipus. Mistä olet sen löytänyt? Sopii tosi kivasti harmaan neuleen kanssa ja vastaava olisi ihana lisätä omiin asuihin.
  Löysin juuri blogiisi ensimmäistä kertaa ja tulee varmasti piipahdettua toistekin 🙂

  Tykkää

 14. Kiitos vinkistä, kävin myös hakemassa farkut keskiviikkona! On kyllä mahtavan pehmeät. Myyjät kysyivät, että olenko minäkin tullut blogin kautta 🙂 Aamulla oli käynyt jo useampi asiakas farkkuja katsomassa. He kyselivät vielä blogisi nimeä ja Lupasivat postata sinulle kiitokset 🙂 
   

  Tykkää

 15. Hei Johanna! Så fin blogg du har! For en nydelig cardigan fra chillnorway! Har du noen tips til hvilke butikker jeg kan få tak i det på? Vet at Ad Undas i kr.sand har 🙂
  Mvh Jannicke 🙂
  P.S Hils Olli 🙂

  Tykkää

 16. Eipä ollut enää alefarkkuja, kahdet vaaleat koossa 25 mutta syksyksi tullut uusia, hinta 110e jos haluaa, hyvä malli. 

  Tykkää

 17. Eipä ollut enää alefarkkuja, kahdet vaaleat koossa 25 mutta syksyksi tullut uusia, hinta 110e jos haluaa, hyvä malli. 

  Tykkää

 18. Hei Johanna! Kirjoitan sinulle ensimmäistä kertaa. Tykkään todella paljon lukea sinun blogia. Norjan elämä kuulostaa ja näyttää ihanalta. Rakastan sinun sisustustyyliä, kotikaupunkiasi ja vaatteitasi. Tämän kirjoituksen maatuska korukin on niin ihana suloinen. Luin sinun esittelyn/haastattelun Menaiset nettisivulta ja olin iloinen kun luin sen. Kuinka olit muuttanut uuteen maahan ja perustanut sinne elämän. Olen lukenut sinun blogia nyt vuoden ajan! 🙂 P.S. Tykkään jotenkin niin paljon noista pallovaloista tuolla sinun ulko-ovella! ♥ Oikein mukavaa uutta viikkoa sinulle. 

  Tykkää

  1. Olen saanut tän suoraan ChillNorwaylta… teen niiden kanssa aika paljon yhteistyötä eli siis tykkäävät lähettää mulle näitä mun näköisiä vaatekappaleita aina välillä. En harmi vaan osaa sanoa mistä saisi, mutta vinkatkaa muut jos tiedätte 🙂 Onhan noita CN jälleenmyyjiä Suomessa aika paljon… Yritän selvittää! 🙂

   Tykkää

 19. En voi olla ihailematta alkuunkaan sinun kauniita kuviasi (toistan itseäni :p), mitkä ovat niin täynnä tunnelmaa <3…taidat olla esteetikko ja romantikko :)? Kodistanne löytyy ihania yksityiskohtia sekä katseenvangitsijoita, kauniita esineitä, harmoniaa. Hyvä olo ja tasapainoisuus huokuu ympäristöstännekin.
  Ihanan pehmeän näköiset ”kylpyläfarkut” oletkin hommannut! Juuri tuollainen sininen on aivan ehdoton farkuissa, mun mielestä :). Hyvin käyvät sinulle, kuin myös tuo kertakaikkisen upea harmaa neuletakki – jestas sentään, mä olen aivan myytynä sille! Kannat sitä ylläsi sitäpaitsi todella kauniisti, kuin sinulle tehty!
  Syksyn tulon myötä värimaailma muuttuu huomaamattaan myös omassa vaatekaapissa. Juurikin mainitsemasi harmaa saa sijaa sekä myös ruskea – siis minulla! – nämä yhdistettynä farkkusiniseen, mihin tahansa sävyyn, toimivat mielestäni oivallisesti. Ja ilmojen hiipien viilentyessä on autuutta kietoutua pehmeän upottavaan neuleeseen ❤
  Raikkaita kuulaita syyspäiviä aurongon kera sinulle ja kaikille muillekin :)!
  – Tanja –

  Tykkää

  1. Oi miten kaunis viesti :O Toiset sitten osaavat sanoa asiat niin kauniisti, ihan kuin itsekin olisit romantikko

   Tykkää

  2. Höh, tämä ei anna mun vastata sulle kokonaan. Viestin oli tarkoitus jatkua kiittämällä kauniista palautteesta, joka tosin kertoo enemmän sun kauniista sisällöstä kuin minusta ❤

   Tykkää

  1. Hih, mistäs tiesit :))) kyllä vain, myönnetään pois 😉 Tosi kivoja, ois saaneet olla kauemminkin :))

   Tykkää

 20. Uu mikä peba! Juu, ei ehkä ihan romanttisimmin ilmaistu, mut hyvältä näyttää Johanna, hyvältä näyttää 🙂 
  Susku

  Tykkää

  1. 😀 Kiitti, kaunis ajatus tässäkin oli takana vaikkei ilmaisu niin kaunopuheinen ollutkaan 😉 pahoittelen muuten mun peukalosabotointia täällä kommenttiboksissa; painoin tota alaspäin peukkua TAAS skrollatessani puhellimella sivua… Mulla on joku hieno tekniikka, jolla peukalo osuu aina painamaan noita alaspäin peukkuja (ei oo eka kerta)… Eli laitoin sitten ylöspäin peukunkin tasapainoksi. Pakko vaan sanoa ette luule ettei joku oikeesti tykänyt sun kommentista 😉 Se olen vain minä itse joka sabotoi….

   Tykkää

 21.  
   
   
   
  siis niin kauniit nää kaks viimeistä asua. Olet upea. Täytyy käydä hakemassa zarasta noi kengät, jos niitä enään on.
   
  haluisin kysyä sun laukuista. Minkälaisia käytät? Onko sulla joku laukkuhaave? Minkälainen olis täydellinen laukku? Voisitko vinkata jonkun kivan?

  Tykkää

  1. Moikka moi 🙂 Laukkuhaave… Sain 30-v lahjaksi (eli kaksi vuotta sitten) Louis Vuittonin Palermo -laukun, josta olin haaveillut eikä sen jälkeen ole kummemmin tarpeita ollut muille…. Ehkä jos rahaa olisi niin ostaisin Mulberryn pikkuisen Lilyn. Ja jonkun oikein kunnolla ison laukun. ison ja vähän pussimaisen. Vaikka ihan Louis Vuittonin Never Fullin. Ei tuu nyt oikein muita mieleen 🙂 Marc jacobsin laukut ovat kanssa usein ihana ”pusseja”. Tykkään vähän sijoittaa laukkuihin, koska ne ovat kovassa käytössä päivittäin, mutta saatan helposti ostaa merkkilaukun käytettynäkin 🙂

   Tykkää

 22. Olisko se kauppa Maranello? Ainakin joskus siinä ollut.
  Upeita kuvia ja tunnelmia, niinkuin aina!
  terkuin Ninnumaaria – vakkarilukija ja entinen jumppajasi, joka tosi harvoin kommentoi mutta joka postaustasi rakastaa  🙂

  Tykkää

  1. Joo! Se se on! mietin tota nimea itsekin, mutten sit uskaltanut sanoa sitä 😉 KIITTI Ninnumaaria ja hyviä jumppia jatkossakin ;)) Täytyis joskus tulla jumppailemaan teidän kanssa ❤

   Tykkää

 23. hei Johanna,
  mistä kaupasta ostitte teidän ruokapöytä? Suomesta vai Norjasta? Olen etsinyt samalaisen.
  Hyvää syksyn alkua!
   

  Tykkää

  1. Tiedätkö se on saatu perintönä… Ostimme edellisen asuntomme vanhalta, vanhainkotiin muutaneelta naiselta, joka jätti ruokailukalusteet meille… Täällä norjassa myydään joskus samantapaisia käytettynä netissä, kurkkaa Suomessa huuto.net? Oisko siellä…? Etsi kustaavilaisia kalusteita vaikkapa 🙂

   Tykkää

 24. Sä oot niin ihana ja jotenkin pehmeää kirjoitustyyliäsi on aina lohdullista lukea, huonompanakin päivänä! Sellaista kiinnostaisi kysyä hiuksistasi, että onko kirjava sävy tehty siis vaaleilla ja tummilla raidoilla? Luonnollinen hiustenvärisi lienee vaalea kuitenkin?

  Tykkää

 25. tykkään kyllä ihan hirveesti sun kuvista ! 🙂 Millaista kameravälineistöä sinulla on ja muokkaatko kuvia sen kummemmin jollain muokkausohjelmalla ?

  Tykkää

 26. Kiitos Kiitos Kiitos taas 🙂 mä siis niiin tykkään näistä sinun postauksista! Näistä saa hyvää mieltä ja loistavia vinkkejä arjen harmauteen.
   
  Tuunasin muuten onnistuneesti ohjeittesi mukaan yhden ”mamma”-neulomekkoni , jota en taatusti olisi enää käyttänyt alkuperäisessä kuosissaan ja siitä tuli tosi kiva ja käyttökelpoinen 🙂 
  Aurinkoisia päiviä toivottelee Annika

  Tykkää

 27. Ostin jo keväällä Jack @ Jones:ista juuri samanlaiset farkut ja olen ollut tyytyväinen. Todella pehmeät käytössä, vaikka kesällä tuli pidettyä enemmän mekkoja ja hametta. Tuo aloe veran tuoksu ehkä hieman häiritsee…mutta laimenee varmaan ajan kanssa pesussa.  
  Tanja

  Tykkää

 28. Mä kävin tänään Maranellossa tän postauksen innoittamana 🙂 En tiedä oliko moni muukin käynyt nähtyään postauksen vai oliko farkkuhyllyt muuten vain tyhjentyneet, mutta Corynneja oli enää pari kappaletta jäljellä, itselleni väärää kokoa. Mutta sen sijaan löysin toiset ihanat farkut, 70 prosentin alessa nekin! Kiitos vinkistä Johannalle! 🙂 p.s. noissa Corynneissa oli kyllä ihana tuoksu, siis miksei aiemmin oo keksitty tuoksuvia farkkuja!? 🙂 🙂
  terkuin Matilda

  Tykkää

 29. Kiitos ihanan positiivisesta ja energisesta blogistasi!!! Jäin koukkuun jo vuosia sitten ja edelleen ”on pakko” vähintään joka toinen päivä käydä katsomassa mitä blogiisi kuuluu 🙂
  Pidä monipuolisuus ja sama hyvä henki yllä jatkossakin ❤
  Tarja

  Tykkää

 30. Kiitos Johanna kivasta vinkistä! Pakkohan sinne Maranelloon oli mennä! Mut voi ei, oli enää 26-tuumaisia jäljellä. Ootko Johanna muuten niin pikkuinen, vai minkäkokoiset farkut ostit? En onneksi jäänyt tyhjin käsin, löysin kahdet muuta housut ja samalla reissulla myös heräteostoksena kengät..Blogisi lukeminen tulee siis kalliiksi! 🙂 Mutta niin ihanaa, kiitos päiviä piristävästä blogista! Terkuin,Jenni

  Tykkää

 31. Hei, ihana tuo maatuska-riipus. Mistä olet sen löytänyt? Sopii tosi kivasti harmaan neuleen kanssa ja vastaava olisi ihana lisätä omiin asuihin.
  Löysin juuri blogiisi ensimmäistä kertaa ja tulee varmasti piipahdettua toistekin 🙂

  Tykkää

 32. Kiitos vinkistä, kävin myös hakemassa farkut keskiviikkona! On kyllä mahtavan pehmeät. Myyjät kysyivät, että olenko minäkin tullut blogin kautta 🙂 Aamulla oli käynyt jo useampi asiakas farkkuja katsomassa. He kyselivät vielä blogisi nimeä ja Lupasivat postata sinulle kiitokset 🙂 
   

  Tykkää

 33. Hei Johanna! Så fin blogg du har! For en nydelig cardigan fra chillnorway! Har du noen tips til hvilke butikker jeg kan få tak i det på? Vet at Ad Undas i kr.sand har 🙂
  Mvh Jannicke 🙂
  P.S Hils Olli 🙂

  Tykkää

 34. Eipä ollut enää alefarkkuja, kahdet vaaleat koossa 25 mutta syksyksi tullut uusia, hinta 110e jos haluaa, hyvä malli. 

  Tykkää

 35. Eipä ollut enää alefarkkuja, kahdet vaaleat koossa 25 mutta syksyksi tullut uusia, hinta 110e jos haluaa, hyvä malli. 

  Tykkää

 36. Hei Johanna! Kirjoitan sinulle ensimmäistä kertaa. Tykkään todella paljon lukea sinun blogia. Norjan elämä kuulostaa ja näyttää ihanalta. Rakastan sinun sisustustyyliä, kotikaupunkiasi ja vaatteitasi. Tämän kirjoituksen maatuska korukin on niin ihana suloinen. Luin sinun esittelyn/haastattelun Menaiset nettisivulta ja olin iloinen kun luin sen. Kuinka olit muuttanut uuteen maahan ja perustanut sinne elämän. Olen lukenut sinun blogia nyt vuoden ajan! 🙂 P.S. Tykkään jotenkin niin paljon noista pallovaloista tuolla sinun ulko-ovella! ♥ Oikein mukavaa uutta viikkoa sinulle. 

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: