Pehmoinen, pehmoinen arvonta

Alpaca line – Beach House

Heisan lovelies 🙂 Yksi suosikkiyhteistyökumppaneistani Beach House haluaa taas tarjota teille aivan ihania juttuja 🙂 Olen jo vuosia pitänyt Beach House -tuotteistani eikä uusi Alpakka line todellakaan tuottanut pettymystä. Ihan uskomattoman pehmeitä juttuja 🙂

Näistä tuotteista arvon teille yhden alpakkavillaisen peitteen, yhden alpakkaisen sohvatyynyn päällisen ja yhdet ihanat tossut 🙂 Kaikki tuotteet, myös meidän kylppärin matto, löytyvät myös esimerkiksi täältä, mutta kannattaa laittaa kommenttia boksiin, niin voit voittaa yhden ylellisistä (ja melkoisen hintavista, tiedän) tuotteista ihan ilmaiseksi itsellesi 🙂 Kirjoittele boksiin vielä halutessasi minkä noista kolmesta tuotteesta mieluiten voittaisit; peiton, tyynyn vai tossut. Niin ja kerro, minkä nimiset ovat Beach Housen syys/talvi 2013/14 vuodevaateuutuudet (vastaus löytyy Beach Housen etusivulta)! Sitten oot mukana arvonnassa… Lykkyä tykö :))

Kommenttia boksiin sitten tytöt (ja pojat), näin ylellisiä tuotteita ei kannata missata :))

Huomenna tulossa lisää pehmeyksiä muuten, eli ohjetta ihanaan syysvillatakkiin… Nähdään!

Pehmeää sunnuntai-iltaa ❤

  

2 408 vastausta artikkeliin “Pehmoinen, pehmoinen arvonta

 1. Band Pepple ja Fold Pepple/Smoke ovat uutuudet :). Tahtoisin peiton, jos arpaonni sattuisi kohdalleni ♥.
   

  Tykkää

 2. Heips!
  Fold pebble/smoke ja band pebble. Upeita tuotteita! Alpakkafanina käpertyisin mieluiten peittoon.
  T.Krista

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: