Syyssuosikit

 
 
 

farkut 7 for all mankind / huivi black.co.uk / saappaat Hunter / villaneule houseoffracer.co.uk /
nilkkurit nastygal.com
 
farkut H&M / nahkatakki Muubaa / ballerinat Oasis / lenkkarit Nike / pipo FWSS /snoodi Mango
 
 

 
 
 
 
 
 Okei, tämän syksyn suosikkijutuista olen luvanut vähän puhua. Tehdään se nyt :))
 
Kuvien perusteella mun syksy näyttää todella mustavalkoiselta, mitä se ei todellakaan ole, mutta kyllä etenkin urbaanin harmaan ja herkän vaaleanpunaisen sävyillä pääsen hirmu pitkälle.
 
Mustaa multa ei muuten juuri löydy; tummanharmaa ja -sininen korvaavat mun kaapissani sen mustan. Mutta nahkatakkini tykkään mustana -ja melko pienenä; niin ettei sitä muhkeiden neuleiden kanssa saa ollenkaan kiinni. Eikä tarvikaan. Nahkatakin lisäksi etenkin syyskuu on oiva aika käyttää villaneuleita takin asemasta ja koska mulla niitä villoja on aika paljon, yritän käyttää tän syksyn lämpimimmän ajan hyväkseni ja jättää takit vaikkapa lokakuulle.
 
Tämän syksyn ihanin neuletakkijuttu on mun mielestäni ehdottomasti vähän oversize, vähän angorainen tai mohairinen ja mieluusti harmaa neuletakki. Ei ihan sellainen perinteiden isoisän tai boyfriendin juttu, vaan vähän kaunislinjaisempi, laskeutuvampi ja mahdollisesti jopa napiton vaihtoehto. Vähän hienostuneempi, mikään kulahtanut miehen vanha ei tällä kertaa käy 😉
 
Vinkki: olen tehnyt ensi viikolla ilmestyvään Me Naisiin aika hyvän neuletakkikoosteen, josta löytää monta mun lempparia ja tänne blogiin tuon viimeistään maananataina ohjeen omatekemääni :)) Näistä kannattaa siis kurkkailla vielä lisävinkkiä!
 
Huomaan, että olen keränyt kollaaseihin jopa neljät kengät… 😉 Ainakin syyskuun aion nimittäin käyttää vielä ballerinoja, mutta niin se saapaskausi sieltä pian tulee… Mustat nilkkurit on toinen loistokenkäpari olla olemassa ja… öh, lenkkarit. En ehkä usko sanovani tätä, mutta hauskan väriset ja kivan malliset lenkkaritkin saattavat tuoda asuun just sen toivotun ripauksen rentoutta, huolettomuutta ja ennen kaikkea sporttisuutta. Myönnetään. Tykkään lenkkareista. Lähtisin niissä kaupungille. Kyllä.
 
Ihan viimeisessä kuvassa on pieni pala mun vaatekaappia. Multa kysellään silloin tällöin, että miten kasaan asujani ja miten löydän vaatekaapista aina yhteensopivia juttuja. Yksi aika hyvä vinkki on jakaa vaatekaappi. Jos sulla on kaksi (tai useampia) kaappia käytössä, jaa ne lämpimien ja kylmien värien mukaan. Toiseen puoleen kaikki kylmät värit ja toiseen lämpimät. Valkoista saa laittaa kumpaankin 😉 Aika usein jo aamulla on suunnilleen jonkinlainen fiilis haluaako olla lämpimän vai kylmän sävyinen (eikö kaikilla muillakin ehheh?) ja sen mukaan on sitten aika helppo lähestyä oikeaa kaappiakin. Joskus -kuten tänäänkin olen niin villi, että sekoitan kahta kaappia 😉 Ei haittaa mitään, oikeiden sävyjen löytyminen helpottuu joka tapauksessa ihan kummasti.
 
Niin ja ne huivit. Niissäkin rakastan kunnolla oversizeja, sellaisia että voisivat peittää käyttäjänsä 🙂 Reilusta huivista saa ihanasti lämmitystä hartioille ja tarvittaessa koko sellälle. 
 
Kertokaa tekin teidän syyssuosikkeja, jos joku ihan must on mielessä :)) 
 
Ps. Vastailen edellisten postien kommennteihin tässä lauantain aikana -pahoittelen kovasti että taas niin moni on jäänyt ilman vastausta… See you ❤
 
 
 
 
 
 
 

46 vastausta artikkeliin “Syyssuosikit

 1. Kiitos kivasta vinkistä koskien tuota harmaata pitkää neuletta.Juuri tuollaista ole metsästänyt.Tätä sun blogia on tosi kiva lukea ja katsoa ihania kuvia koska niistä tulee hyvälle mielellle.Jatka samaan malliin =) Aurinkoista viikonloppua =).Suomessa kesä jatkuu =)
  Mia

  Tykkää

  1. Kiitti kivasta viestistä 🙂 Täälläkin on tänään ollut tosi lämmin; ei ole minkäänlaista takkia tarvinut :)) Kivaa!

   Tykkää

  1. Joo on mulllakin jotain mustaa, mutta pääasiassa kyllä sinisiä ja harmaita. Musta on usein liian kova ja tekee vain kipeän väriseksi 😉

   Tykkää

 2. Mulla ei oikein syksyksi ole mitään hankittuna. Ajattelin pärjätä näillä mitä minulla on jo ja tietenkin fiksailla noita vanhoja vaatteita uusiksi. Kiva muuten tuo musta nahkatakki. Mukavaa viikonloppua 🙂
  -Nelli-
  http://villananna.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Joo eipä munkaan oo tullut pahemmin mitään uutta ostettua… toi pitkä villatakki siis ja uudet ballerinat, muutenhan noita löytyy kaapista jo tarpeeksi ennestään 😉 Hyvä niin 🙂

   Tykkää

 3. Sinun kuvasi saavat minut haluamaan monia värejä, jotka eivät pue minua. Sovittelen samantyyppisiä vaatteita, mutta joudun jättämään ne kauppaan. Miten ihmeessä sinä saat kaikenlaiset sävyt näyttämään kasvojasi vasten hyviltä? Värianalyysin mukaan olen talvi eli minua pukee pitkälti vain kylmät kirkkaat värit ja niistäkin vanhemmiten pelkästään pastellisimmat sävyt ja jotkut harmaaseen taittavat ruskeat. Toki alaosissa voin käyttää muitakin värejä, kun ne eivät tule kasvoja vasten. Kasvoni muuttuvat kellertäviksi tai vihertäviksi murretuilla sävyillä. Meikillä toki saa vähän tilannetta parannettua.

  Tykkää

  1. Pitäydy niissä, mitkä sulle sopii 🙂 Ei mullekaan kaikki sovi ollenkaan 😉 Mulla kanssa saattaa kasvojen väri muuttua ihan kamalaksi väärän värisen vaatteen kera…. Eli jos olet värianalyysin saanut, pysy siinä 😉

   Tykkää

 4. Mulla on asiat niinku Nellillä,ei mitään uutta syksyksi. Jotain piristystä olen silti ajatellut hankkia 🙂 Hyviä vinkkejä sain kumminki ja innolla odotan ens viikon Me Naiset lehteä. Aurinkoiset terveiset Suomesta ja Mukavaa viikonloppua 🙂
   

  Tykkää

 5. Minäkin suosittelisin selvittämään ne omat sävyt (vaikka värianalyysilla) ja keskittymään enimmäkseen niihin.
  Kävin värianalyysissa 10 vuotta sitten, ikää silloin 25 vuotta. Silloin en vielä tajunnut sen todellista arvoa, koska nuorena näyttää yleensä freesiltä melkein missä vaan värissä. Nyt kun ikää on 35, niin oikeilla sävyillä on paljon suurempi merkitys! Ihan oikeasti niillä voi todellakin ”siirtää botoxin ottamista 10 vuodella eteenpäin” 🙂 (Ed. lausetta ei tarvitse ottaa ihan kirjaimellisesti, mutta tiedätte mitä tarkoitan) Kenenkään alle 35v. ei kannattaisi heitellä näitä kuolemattomia ”totuuksia”, kuten ”musta sopii kaikille” tai ”syksyllä on niin ihanaa pukeutua lämpimiin väreihin, ja kesällä puhtaanvalkoista, kun on rusketusta”… Mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän merkitystä oikeillä sävyillä on.
  No, värianalyysista vielä, että kuvien perusteella arvioisin Johannan kesä-tyypiksi (todellakin vain arvio, koska oikean värianalyysin tekee ammattilainen), jolle sopii hyvin harmaat ja pastellit sekä viileä tummansininen, joita Johannan vaatekaapissa näyttää olevan. Kyllähän useimmat hyvin osaavat tunnistaa tiettyjä sävyjä, jotka heille sopivat tai eivät. Hiusten värinä Johannalle sopii tosi hyvin tuo vaalea raidoitettu, mutta esim. pienessä kuvassa tuossa esittelytekstin vieressä, sivun ylälaidassa, Johannalla on lämpimänsävyinen hiusväri, joka ei mielestäni sovi yhtään (tämä ei millään pahalla, todellakaan, vaan vertailukohtana) 🙂

  Tykkää

  1. Ihan tosi puhetta koko juttu :)) Mulle ei ole koskaan tehty mitään analyysia, mutta katson kyllä värejä ja ihan pieniä sävyerojakin tarkaan aina vaatteita hankkiessani; pienelläkin sävyerolla saattaa olla iso vaikutus.
   Ja mitä hiusten väriin tulee, tiedän, että vaalea sopii mulle ehdottomasti parhaiten… mutta kun niin haluaisin tummat hiukset…. ja aina silloin tällöin sitä olen yrittänyt -hieman huonoin tuloksin ;D Jos tyytyisi pysymään tässä vaaleassa…. 🙂

   Tykkää

 6. Hiihoo, tuo pitkä harmaa väljä neuletakki vois olla just sitä mitä haen…toisaalta letsästän tai haaveilen syksyksi harmaasta korkeakauluksisesta palmikkoneuleesta..harmaiden tai mustien farkkujen ja nilkkureiden kaveriksi! Ja tänään toivottavasti löytyy, kun lähden mieheni kanssa shoppailemaan.. hih, ostin hänelle lahjakortin vaateliikkeeseen synttärilahjaksi, niin saan hänet lähtemään mukaan. Muutenhan en saisi hänestä ikinä shoppailukaveria! Ovelaa, vaimitä. Kiva mennä yhdessä.. tämä nyt off the subject 🙂 
  Käytätkö muuten tuollaisen neuletaki alla teepaitaa vai miten yleensä asustat sen? Mulla vähän hankalaa miettiä, mitä sinnelaittaisi alle…

  Tykkää

  1. Kiitos hauskasta kommentista ja kivoja shoppailuja :)) 
   Tollaisen reilunkokoisen neuleen alle on ihana pukea joku tiukka toppi, jottei kaikki oo ihan ”telttakokoa”, saattaa näyttää liian isolta jos kaikki on oversizea 🙂

   Tykkää

 7. Hei, Tämä on ensimmäinen blogi jota aloin lukemaan vieläpä vasta tänään ja luin aika pitkälle taaksepäin, tosi kivoja kuvia ja juttuja. Tämä nahkatakki/farkku on niiiiin klassikko ja toimii aina. Itse käytän liian harvoin vaikka kaapista löytyy kaksikin lyhyttä ihanaa mustaa nahkatakkia, täytyypi ottaa esille. Siihen vielä ihana huivi niin toimii missä vain. 🙂
   
   

  Tykkää

  1. Oi, vau! Tervetuloa blogien maailmaan (veikkaan että löydät muitakin hyviä :))!

   Tykkää

 8. Miten sinä käsittelet näitä kuvia, vai käsitteletkö ollenkaan? Luin joskus, että käyttäisit Photoscapea, mutta mitä muokkauksia sieltä käytät? Nää kuvat on niiiiiiin ihania!! 🙂

  Tykkää

  1. Heisan, joo kaytän Photoscapea 🙂 Mulla on valikko norjaksi, mutta sieltä ne filmi-efektit ovat mun suosikkeja; sellaisia filttereitä, jota tekevät kuviin helposti ihan pikkuisia vivahde-eroja ja muuttavat tunnelmaa ripauksen 🙂

   Tykkää

 9. Hei Johanna,
  kiitos jo etukäteen villatakkiohjeesta 🙂 Odotan sitä innolla vaikka harmaita villatakkeja kaapista löytyykin niin se itsetekemä puuttuu.
  Ja ihanaa, että nahkatakkisi on hiukan nafti, omanikin on ja jäänyt sen vuoksi käyttämättä. Mutta ei jää enää!
  Ihanaa viikonloppua!
  Aava
   
   

  Tykkää

 10. Moi, 
  Kiitti blogistasi ❤ seuraan intohimolla.
  Toivepostaus: lastesi vaatteista, erityisesti poikasi, esim. välikausi ja sisävaatteista juur nyt. Lastenhuonepostaus oli ihana ❤
  Ja sit toinen toive, het kohta kun pitkä kuuma kesä on takana ja syysjuhlat, alan odottamaan ja tunnelmoimaan JOULUA 😀 Joten lähempänä joulua, pikku hiljaa, lahjavinkkejä lapsille 1v-> mitkä olleet teillä hittejä juurikin pojalla jne. Ja mitä itse aiot hankkia??

  Tykkää

  1. Kiitos 🙂
   Lapsia olisikin kiva kuvailla, laitan korvan taakse 🙂
   Huh, lasten joululahjat ovatkin sitten vaikeampi juttu… Mutta lupaan laittaa senkin mietinnän alle 🙂

   Tykkää

 11. Nyt täytyy antaa kritiikkiä noista ripsienpidennyksistä. Oon tähän asti tykänny sun tyylistä ja piristävistä kuvista. Mutta nuo ripset näissä kuvissa..:´( Miks kauniin ihmisen pitää muuttaa ulkonäköään ”tyrkymmän” näköiseksi? Mutta tietysti tärkeintä, että sulla itselläsi on hyvä olla nahoissasi. Eli jos niistä saa itsevarmuutta tai jtn… Mua vaan surettaa, tää media kait sen aiheuttaa, että kukaan ei uskalla olla luonnonkaunis oma itsensä. Sori, tarkotus ei oo oikiasti tällä loukata!!! Oli vaan ihan pakko mainita..

  Tykkää

  1. No niin, mulla on tähän ehkä sen verran erilainen näkökulma, etten oikein tiedä mistä aloittaisin 😉 En tiedä käytätkö meikkiä tai vaikkapa push-up rintaliivejä, mutta otanpa ne silti vertaukseksi. Mitä jos mielestäsi olisit laittanut kivan meikin ja näyttäisit vähän paremmalta uusissa rintaliiveissä. Sitten joku tulisi sanomaan, että miksi kauniin ihmisen pitää pilata ulkonäkönsä tyrkymmän näköiseksi ja etkö uskalla olla oma itsesi. Sullekin voisi tulla paha mieli. En taida näistä ripsistä saada sen enempää itsevarmuutta kuin ripsiväristäkään; samalla tavallahan olen täytettä ripsiin lisänyt värillä aiemminkin. Ei tässä kyse ole mun mielestä lainkaan siitä uskallanko olla luonnonkaunis oma itseni. Nyt voin itseasiassa jättää monta muuta meikkituotetta väliin.. Mikä sitten on eniten ja mikä vähiten luonnollista…
   Okei, ymmärrän, että jonkun mielestä meikkaaminenkin on liikaa, puhumattakaan hiusten- ja ripsienpidennyksistä, mutta mulle tämä on aika pieni ja huomaamaton kaunistautumismuoto -eikä kuitenkaan mikään pysyvä tai lopullinen operaatio.
   Eli eri mieltä ja vähän eri tavoin ajatellaan 🙂 En kuitenkaan suosittele noin yleensä mainitsemaan muille jollet halua pikkasen pahoittaa jonkun mieltä 😉
    

   Tykkää

  1. Mun oma nahkatakki on Bershka, mutta olen ostanut tän käytettynä Finn.no:sta (vähän niinkuin Huuto.net) 🙂

   Tykkää

 12. Tuo nahkatakki on aivan ihana! ihanimman näköinen malli minkä olen nähnyt! saako kysyä oliko minkä hintainen ja mistä tuollaisen voisi löytää? :))

  Tykkää

  1. Tää on tosiaan käytettynä ostettu, mutta ei Bershkan vaatteet yleensä kalliimmasta päästä ole 🙂 Varmasti vuosia vanhakin vielä eli en osaa neuvoa mistä löytyisi 😦

   Tykkää

 13. Hei, mä kysyin kerran kesällä yhdestä sun laukusta, jonka näytit silloin jo kauan aikaa sitten. Se oli jotenkin ihana, pussimainen (?) ja pehmeän vaaleanpunainen (?). Se on jäänyt mun mieleen ja mietin että mikähän laukku se oli? Jos paikallistat mitä tarkoitan niin olisi kiva jos jaksat vastata 🙂 t. JOnna

  Tykkää

  1. Moikka, mulla on sellainen pieni persikan värinen Mulberryn pussukka, joka on mallinimeltään ”Araline”. Varmaan se 🙂

   Tykkää

 14. Kiva postaus! Mulla on etsinnän alla (ainakin) iso harmaa huivi, oikeaa sävyä ei oo vielä löytynyt 🙂 Muhkeita neuleita ja nafti nahkatakki löytyykin jo 😀 Mulla on vain aina ikuisuusongelma, etten oikein tiedä minkä väriset kengät ja laukku käyvät mustan nahkatakin kanssa. En tiedä mistä se johtuu, ehkä siitä että muuten mulla myös on niin vähän mustia vaatteita ja muiden värien kanssa en koe samaa ongelmaa. Mulla on esim. paljon tummansinisiä takkeja ja konjakin ruskeita ja muitakin ruskeita kenkiä ja ne mielestäni käyvät hyvin yhteen. Mutta musta nahka.. mitä sen kanssa? Miten sinä ajattelet asiasta, minkä värisiin kenkiin ja laukkuihin yhdistät mustaa nahkatakkiasi? 🙂
  ps. kiitos kun olet taas jaksanut postailla usein ❤
  E

  Tykkää

  1. Nahkatakkia on helppo yhdistää melkein mihin vaan, mutta tykkään pitää värit aika vähissä. Parasta on ehkä valkoiset tennarit ja tällaiset vaaleat ballerinat tai sit ihan mustat nilkkurit. Joku noista 🙂 laukku sit vaik kenkien mukaan suunnilleen -eikä sekään niin tarkkaa oo :))
   Kiitos kommentista 🙂

   Tykkää

 15. Heippa!
  Kestoripsissä ei ole mitään vikaa! Minäpä korjautin kerran HUULENI ja kaikki olivat kyllä kommentoimassa, kuinka olen niin turhamainen ja tehnyt itsestäni ruman. Minulla oli paha olo vuosia, ihan noin turhasta asiasta! Nyt huulet ovat muisto vain (se aine liukosi elimistöön ja mitään ei ole jäljellä) mutta tuntuu, että jotkut muistavat vieläkin. Ihmisillä on melko pieni maailma.

  Tykkää

  1. Voi kurjaa, jos siitä pitää sitten tehdä monen vuoden harmi 😦 Imiset ovat joskus vaan ajattelemattomia, tarkoittamatta mitään kauhean pahaa tai puheidensa seurauksia.

   Tykkää

 16. Hyvän näkönen toi nahkatakki! Itselläni vaan on takkien kanssa ikuisuuspulma eli kädet on sen verran pitkät (hoikassa varressa) etten oo ikinä löytänyt mitään tyköistuvaa takkia, jossa olis riittävän pitkät hihat. Harmittaa, kun ei voi käyttää oikein mitään pikkutakkeja. Teettämään en oo lähtenyt, koska arvelen sen olevan tosi kallista. Onneks on paljon muita vaatteita, mitkä näyttää hyvältä ja sopii mun pitkille raajoille. Ja jokaisella on tietty omat pukeutumispulmansa. Mut oishan se kiva joskus saada se nahkatakki.. 🙂

  Tykkää

  1. No voin lohduttaa, että pitkäraajaisuudesta on moni varmasti myös kade ;)) Mutta tosiaan, jokaisella on omat pukeutumispulmansa, toivottavasti ratkeaa :))

   Tykkää

 17. (valitin tuossa aiemmin sun ripsienpidennyksistä) Totta! voi sen noinki ajatella. Että esim. pidennyksillä voi itse asiassa vähentää meikkaamista.. Ja oli multa aika kapeakatseista arvostella.. Mua vaan jotenki turhautti tää koko ulkonäkökeskeinen maailma, ku itse en meikkaa, mutta joka paikasta tursuaa muokattuja ihmiskuvia.. sitte ku törmäsin sun kuvaan (oon aina pitäny sua tosi luonnollisen kauniina ihmisenä) jossa oli ripsienpidennykset niin tulin kirjoittaneeksi vähä rumasti. Varsinki sana ”tyrkky” oli todellinen ylilyönti. Ei ne pari hapsua sun silmien ympärillä toki ihmistä tyrkyks muuta. Sori!:/

  Tykkää

  1. Oi, kiitti vastauksesta, kiva että otit mun vastauksen näin kivasti vastaan :)) Tällaiset on harvassa 🙂 Toki munkin tulee asiaa puolusteltua vähän tarkemmin, koska itsekin olen kamalasti ”luonnonkauneuden” puolesta ja sen, että oltais ihan sellaisia kuin ollaan ja siksi otan kritiikin varmaan vähän itseeni. Vaikka ripsenpidennykset ei mun normeissa meekään liian pitkällä, ymmärrän jotenkin, että monelle ne on liikaa. Kiitos, tää kommentti teki tosi hyvää ja olisi paikannut kaiken mielipahan, jos nyt kovasti olisin harmistunut ed. kommentistasi :)) Hienosti tehty ❤

   Tykkää

 18. Mun mielestä bloggaajan täytyy kestää myös kritiikkiä. Sä Johanna tunnut ottvan pienenkin kritiikin ihan överisti ja rupeatturhaan vänkäämään kommentteja vastaan. Bloggaaminen on julkista ja sun blogi on jotenkin ”vielä julkisempi” kun julkaiset joja postauksessa useita kuvia itsestäsi. 
  Ja sulle myös maksetaan tästä, ja olet (kai?) itse tämän superjulkisen itseäsi korostavn linjan valinnut? Täytyy siis kestää myös nurinaa, ei kaikki voi olla ylistävää hattaraakaan.
  Tämä on kiva ja iloinen blogi, ja bloggaukseen kuuluu se että aiheuttaa eilaisia reaktioita, kaikki ei voi olla ylistystäkään. Vänkäämällä kritiikkiä vastaan pakotat ihmiset olemaan samaa mieltä, se tuntuu oudolta. Ole rohkeasti oma itsesi, se tästä blogista tekee hauskn ja piristävän, mutta koita myös hyväksyä että blogia saa seurata kaikki, nekin jotka on välillä (tai jopa aina!) sun kanssa eri mieltä.

  Tykkää

  1. Apua, tähän ei varmaan kannata vastata mitään ettei mene överiksi vänkäämiseksi ;)Tähän vedotaan aina, että bloggaajan on kestettävä kritiikkiä, mutta eikö bloggaaja sitten myös saa vastata ja saada ehkä toista osapuolta ymmärtämään omaa näkölulmaansa? Keskustelu on usein tosi hyvästä, ilman että pakottaisin ketään mihinkään mielipiteeseen. Tässä tapauksessa ainakin toinen osapuoli näytti ottavan asian kauhean kivasti. 
   Ihan erimielisetkin lukijat ovat supertervetulleita, kukaan ei koskaan oo aina samaa mieltä. Mutta jos haluaa esittää kritiikkiä, joutuu ehkä kestämään sen, että vastaan kommenttiin vähän pidemmin 😉 Ei kamalan paha kuitenkaan?

   Tykkää

 19. Tuosta mustan värin käytöstä vielä…olen aikaisempina vuosina käyttänyt aikalailla mustaa mutta nyt kun ikää on 40 + niin on vähentynyt…jos jostain syystä pidän esim. mustaa puseroa, laitan sen pariksi kirkasvärisen huivin, niin ei tule kasvoista niin ”zombiemaiset”.

  Tykkää

 20. Mun syksyn suosikiksi toivottavasti nousee itseneulomani pitkä neuletakki. Nyt on vasta takakappale valmis, mutta puikot vain heilumaan niin saan sen päälle ennen toppiskautta. harmi, jos sinun ohjeellasi olisi tullut parempi neule, toista en aio kutoa. Ehkä.
  Kaikkea hyvää sinulle!
  -Minna

  Tykkää

 21. Haluan vain sanoa,että kiitos mukavasta blogistasi! Äläkä välitä muiden ikävistä kommenteista. Vaikka oletkin julkinen ihminen,niinkuin joku kirjoitti,ei kaikkea shittiä tarvi sietää. Miks lukea/seurata blogia jos niin paljon ärsyttää? Olen jo 46v enkä minäkään seuraa jotain pikku teinin blondin blogia,koska ei kiinnosta eikä olla samalla ”aaltopituudella”. Enkä mene hänen blogiin kirjoittamaan,että miksi käytät sitä tai tota tai näytät siltä tai tolta. Jokaiselle varmasti löytyy ns.se kiva blogi seurattavaksi Kukaan meistä ei ole täydellinen täällä ruudunkaan takana.Hyvää syksyn jatkoa! 

  Tykkää

 22. Luen blogiasi epäsäännöllisen säännöllisesti, pidän postauksistasi ja ihanista kuvistasi. Välillä täällä on kommentoijia joilla ei näytä olevan muuta kuin ehkä huono päivä tai muuten vaan huono käytös… Mielipiteitä saa ja pitääkin olla mutta jos toisen ripsipidennykset tai push-up liivit häiritsee niin pitää muistaa että tätä blogiahan ei ole pakko lukea ja se mikä toisesta on kauhea voi toisesta olla ihan super juttu! Jokaisella kun on tosiaan se oma mielipide asiaan kun asiaa. Olen siinä mielessä erimieltä aikaisemman kirjoittajan kanssa, ei julkisenkaan blogin kirjoittajan tarvitse sietää mitä vain haukkumisia, hyvä että Johanna kirjoitat aina palautteeseen vastineen. Ja tosiaan EI tarvitse lukea jos ei kuvat tai jutut kiinnosta varsinkin jos on vain negatiivistä palautetta annettavana. Valitettavan usein kun joku täällä kommentoi negatiivis sävytteisesti ei palaute ole rakentavaa vaan menee hiukan yli… ja tulee vaan mieleen että onpas huonoa käytöstä…! Mielipiteet on ok mutta esimerkiksi toi kommentointi ripsipidennyksistä tai toinen kommentti että blokkaajan täytyy kestää mitä vain kritiikkiä olivat asiattomia!
  Ihanaa syksyä Johanna Sinulle ja perheellesi! ❤
  terkuin Linda

  Tykkää

 23. ”En ehkä usko sanovani tätä, mutta hauskan väriset ja kivan malliset lenkkaritkin saattavat tuoda asuun just sen toivotun ripauksen rentoutta, huolettomuutta ja ennen kaikkea sporttisuutta. ”
  Muoti on ainoastaan Norjassa. No ehkä Amerikassa. Missä se ei ole muoti. Tosi noloa kun muka muodikkaat naiset täällä kulkevat tuollaisten kanssa. Jälleen uusi tapa korostaa omaa varakkuuttaan. Mitä kalliimmat omistat, sitä parempi. Ainakin Oslossa näin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: