Syyssuosikit

 
 
 

farkut 7 for all mankind / huivi black.co.uk / saappaat Hunter / villaneule houseoffracer.co.uk /
nilkkurit nastygal.com
 
farkut H&M / nahkatakki Muubaa / ballerinat Oasis / lenkkarit Nike / pipo FWSS /snoodi Mango
 
 

 
 
 
 
 
 Okei, tämän syksyn suosikkijutuista olen luvanut vähän puhua. Tehdään se nyt :))
 
Kuvien perusteella mun syksy näyttää todella mustavalkoiselta, mitä se ei todellakaan ole, mutta kyllä etenkin urbaanin harmaan ja herkän vaaleanpunaisen sävyillä pääsen hirmu pitkälle.
 
Mustaa multa ei muuten juuri löydy; tummanharmaa ja -sininen korvaavat mun kaapissani sen mustan. Mutta nahkatakkini tykkään mustana -ja melko pienenä; niin ettei sitä muhkeiden neuleiden kanssa saa ollenkaan kiinni. Eikä tarvikaan. Nahkatakin lisäksi etenkin syyskuu on oiva aika käyttää villaneuleita takin asemasta ja koska mulla niitä villoja on aika paljon, yritän käyttää tän syksyn lämpimimmän ajan hyväkseni ja jättää takit vaikkapa lokakuulle.
 
Tämän syksyn ihanin neuletakkijuttu on mun mielestäni ehdottomasti vähän oversize, vähän angorainen tai mohairinen ja mieluusti harmaa neuletakki. Ei ihan sellainen perinteiden isoisän tai boyfriendin juttu, vaan vähän kaunislinjaisempi, laskeutuvampi ja mahdollisesti jopa napiton vaihtoehto. Vähän hienostuneempi, mikään kulahtanut miehen vanha ei tällä kertaa käy 😉
 
Vinkki: olen tehnyt ensi viikolla ilmestyvään Me Naisiin aika hyvän neuletakkikoosteen, josta löytää monta mun lempparia ja tänne blogiin tuon viimeistään maananataina ohjeen omatekemääni :)) Näistä kannattaa siis kurkkailla vielä lisävinkkiä!
 
Huomaan, että olen keränyt kollaaseihin jopa neljät kengät… 😉 Ainakin syyskuun aion nimittäin käyttää vielä ballerinoja, mutta niin se saapaskausi sieltä pian tulee… Mustat nilkkurit on toinen loistokenkäpari olla olemassa ja… öh, lenkkarit. En ehkä usko sanovani tätä, mutta hauskan väriset ja kivan malliset lenkkaritkin saattavat tuoda asuun just sen toivotun ripauksen rentoutta, huolettomuutta ja ennen kaikkea sporttisuutta. Myönnetään. Tykkään lenkkareista. Lähtisin niissä kaupungille. Kyllä.
 
Ihan viimeisessä kuvassa on pieni pala mun vaatekaappia. Multa kysellään silloin tällöin, että miten kasaan asujani ja miten löydän vaatekaapista aina yhteensopivia juttuja. Yksi aika hyvä vinkki on jakaa vaatekaappi. Jos sulla on kaksi (tai useampia) kaappia käytössä, jaa ne lämpimien ja kylmien värien mukaan. Toiseen puoleen kaikki kylmät värit ja toiseen lämpimät. Valkoista saa laittaa kumpaankin 😉 Aika usein jo aamulla on suunnilleen jonkinlainen fiilis haluaako olla lämpimän vai kylmän sävyinen (eikö kaikilla muillakin ehheh?) ja sen mukaan on sitten aika helppo lähestyä oikeaa kaappiakin. Joskus -kuten tänäänkin olen niin villi, että sekoitan kahta kaappia 😉 Ei haittaa mitään, oikeiden sävyjen löytyminen helpottuu joka tapauksessa ihan kummasti.
 
Niin ja ne huivit. Niissäkin rakastan kunnolla oversizeja, sellaisia että voisivat peittää käyttäjänsä 🙂 Reilusta huivista saa ihanasti lämmitystä hartioille ja tarvittaessa koko sellälle. 
 
Kertokaa tekin teidän syyssuosikkeja, jos joku ihan must on mielessä :)) 
 
Ps. Vastailen edellisten postien kommennteihin tässä lauantain aikana -pahoittelen kovasti että taas niin moni on jäänyt ilman vastausta… See you ❤
 
 
 
 
 
 
 

92 vastausta artikkeliin “Syyssuosikit

 1. Luen blogiasi epäsäännöllisen säännöllisesti, pidän postauksistasi ja ihanista kuvistasi. Välillä täällä on kommentoijia joilla ei näytä olevan muuta kuin ehkä huono päivä tai muuten vaan huono käytös… Mielipiteitä saa ja pitääkin olla mutta jos toisen ripsipidennykset tai push-up liivit häiritsee niin pitää muistaa että tätä blogiahan ei ole pakko lukea ja se mikä toisesta on kauhea voi toisesta olla ihan super juttu! Jokaisella kun on tosiaan se oma mielipide asiaan kun asiaa. Olen siinä mielessä erimieltä aikaisemman kirjoittajan kanssa, ei julkisenkaan blogin kirjoittajan tarvitse sietää mitä vain haukkumisia, hyvä että Johanna kirjoitat aina palautteeseen vastineen. Ja tosiaan EI tarvitse lukea jos ei kuvat tai jutut kiinnosta varsinkin jos on vain negatiivistä palautetta annettavana. Valitettavan usein kun joku täällä kommentoi negatiivis sävytteisesti ei palaute ole rakentavaa vaan menee hiukan yli… ja tulee vaan mieleen että onpas huonoa käytöstä…! Mielipiteet on ok mutta esimerkiksi toi kommentointi ripsipidennyksistä tai toinen kommentti että blokkaajan täytyy kestää mitä vain kritiikkiä olivat asiattomia!
  Ihanaa syksyä Johanna Sinulle ja perheellesi! ❤
  terkuin Linda

  Tykkää

 2. ”En ehkä usko sanovani tätä, mutta hauskan väriset ja kivan malliset lenkkaritkin saattavat tuoda asuun just sen toivotun ripauksen rentoutta, huolettomuutta ja ennen kaikkea sporttisuutta. ”
  Muoti on ainoastaan Norjassa. No ehkä Amerikassa. Missä se ei ole muoti. Tosi noloa kun muka muodikkaat naiset täällä kulkevat tuollaisten kanssa. Jälleen uusi tapa korostaa omaa varakkuuttaan. Mitä kalliimmat omistat, sitä parempi. Ainakin Oslossa näin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: