Siskosten syysasut

~in the sun~

Heip honeys, parin päivän postaushiljaisuus on johtunut yksinkertaisesti pikkureissaamisesta; olen tullut syyslomailevien lasten kanssa ihan pikavisiitille Suomeen ja nautiskelen näistä kolmesta päivästä näköjään ihan mahtavassa auringossa. Varoittelivat nollakeleistä ja vaikka mistä, mutta neuletakissahan täällä on menty. 

Mun päällä on muuten Vero Modan pörrötakki; rakastan näitä syysilmoja, joissa tarkenee ilman takkia (kukapa ei ;)). Nilkkurit ostin Kampin Biancosta, josta niitä saattaa vieläkin löytää kuudellakympillä -alkupäisen hinnan 190eur sijaan… Just sellainen löytö, joita rakastan tehdä; nämä ovat pehmeää nahkaa, superhyvät jalassa ja tietty supercoolit 😉 Tykkään siis tosi kovasti.

(Siskon neuletakki Benetton ja farkut H&M)

Palailen pian vastailemaan myös kommentteihin, sorry että se taas vähän ontuu! Katsotan lähdenkö saunan jälkeen siskon kanssa ulkoilemaan vai tuunko koneelle vastailemaan kommentteihin 😉 Molempi parempi, kaksi kivaa vaihtoehtoa -kivaa perjantai-iltaa siis teillekin nuppuset ❤

40 vastausta artikkeliin “Siskosten syysasut

 1. WAU, mitä syys-beibejä!! 😉
  Kengät ovat aivan ihanat!!! Huippu-löytö.
  Kivaa minilomaa.
  – Katinka
   

  Tykkää

 2. What can I say? Te ootte kyllä niin kauniit siskokset. Enpä ole ennen kommentoinut, mutta nyt on pakko 🙂 Täältä saa kaikenmaailman inspiksiä, esim. maailman ihanimman aamupalan tekoon (mysliä, jogurttia, passionhedelmää) tai että hankkii 4-kymppisenä värilliset farkut (ne zaran korallinpunaiset). Kiitos ihanasta blogista, joka onkin ainoa, jota säännöllisesti seuraan.

  Tykkää

 3. Moi,Stockalla olinkin näkevinäni sut:)Toi villapaita ja koko look
  oli luonnossa vielä kauniimpi ja herkullisempi kuin kuvissa!Harmi kun en
  ehtinyt moikata!Ihanaa syksyä ja inspiroivia syyshetkiä Sinulle.

  Tykkää

 4. Hei,
  kiitos kivasta blogista jota seuraan säännöllisesti.
  Kertoisitko, mistä siskosi harmaa huivi on hankittu? Olisi kiva saada syksyksi harmaa neuloshuivi, ei liian paksu. Syksyiset terveiset täältä Porvoon seudulta, MM

  Tykkää

 5. Hei!
  Sain inspiraation neulomiseen noista sun postauksissa joissa oli muiden lukijoiden töitä:) Mietin vaan, että kun sun blogissa ei ole luokitteluja postauksille, niin vaikka yritän haun kautta etsiä, en oikein löydä sitä mitä etsin..
  Ehdotan siis, että voisitko tehdä postauksen erilaisista neulemalleista (+niiden ohjeet mielellään!), ite kun osaan vaan perus joustinneuleen, sileän, palmikon ja helmineuleen. Haluisin harjotella erilaisia ”reikäneuleita” jonkalaisia oon nähnyt sulla monissa huiveissa, neuleissa ja peitoissa:)
  Tai oisko sulla tiedossa/omassa käytössä joku hyvä nettisivu, jossa näitä olis?:)

  Tykkää

 6. Voi että olisi mukavaa lukea siskosikin blogia! 😉 Niin upean ja symppiksen oloinen ihminen, todella inspiroivia asuja ja kampauksia 🙂 🙂 Aurinkoista ja lämpöistä syksyä molemmille!! 🙂
  t.Marika

  Tykkää

 7. WAU, mitä syys-beibejä!! 😉
  Kengät ovat aivan ihanat!!! Huippu-löytö.
  Kivaa minilomaa.
  – Katinka
   

  Tykkää

 8. What can I say? Te ootte kyllä niin kauniit siskokset. Enpä ole ennen kommentoinut, mutta nyt on pakko 🙂 Täältä saa kaikenmaailman inspiksiä, esim. maailman ihanimman aamupalan tekoon (mysliä, jogurttia, passionhedelmää) tai että hankkii 4-kymppisenä värilliset farkut (ne zaran korallinpunaiset). Kiitos ihanasta blogista, joka onkin ainoa, jota säännöllisesti seuraan.

  Tykkää

 9. Moi,Stockalla olinkin näkevinäni sut:)Toi villapaita ja koko look
  oli luonnossa vielä kauniimpi ja herkullisempi kuin kuvissa!Harmi kun en
  ehtinyt moikata!Ihanaa syksyä ja inspiroivia syyshetkiä Sinulle.

  Tykkää

 10. Hei,
  kiitos kivasta blogista jota seuraan säännöllisesti.
  Kertoisitko, mistä siskosi harmaa huivi on hankittu? Olisi kiva saada syksyksi harmaa neuloshuivi, ei liian paksu. Syksyiset terveiset täältä Porvoon seudulta, MM

  Tykkää

 11. Hei!
  Sain inspiraation neulomiseen noista sun postauksissa joissa oli muiden lukijoiden töitä:) Mietin vaan, että kun sun blogissa ei ole luokitteluja postauksille, niin vaikka yritän haun kautta etsiä, en oikein löydä sitä mitä etsin..
  Ehdotan siis, että voisitko tehdä postauksen erilaisista neulemalleista (+niiden ohjeet mielellään!), ite kun osaan vaan perus joustinneuleen, sileän, palmikon ja helmineuleen. Haluisin harjotella erilaisia ”reikäneuleita” jonkalaisia oon nähnyt sulla monissa huiveissa, neuleissa ja peitoissa:)
  Tai oisko sulla tiedossa/omassa käytössä joku hyvä nettisivu, jossa näitä olis?:)

  Tykkää

 12. Voi että olisi mukavaa lukea siskosikin blogia! 😉 Niin upean ja symppiksen oloinen ihminen, todella inspiroivia asuja ja kampauksia 🙂 🙂 Aurinkoista ja lämpöistä syksyä molemmille!! 🙂
  t.Marika

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: