Teidän töitä PART V

The last one

Hei tässä olisi teidän neuletöiden viimeinen kooste ja toivonkin nyt ennen kaikkea ihan tosissani, ettei mikään ole jäänyt pois (tai tullut julkaistua kahdesti)! Tuntuu, että tässä vaiheessa alkaa jo pikkasen menemään sekaisin mun arkistot 😀 Tuhannet, tuhannet kiitokset kaikille kuviansa lähettäneille.

Tästä tuli paitsi hirmu kivoja postauksia, myös mulle hauska katsaus teihin siellä toisella puolella. Ehkä joku kerta tehdään sama juttu teidän päivän asuista 😉  Huh, nyt on kyllä pakko hengähtää vähän -en ole perusluonteeltani mikään säntillisin kirjanpitäjä eikä tällainen arkistojen hallinta ja järjestely vapaa-ajan harrastuksena oo mun vahvimpia puoliani 😉 Mutta kiitos, on ollut ihan mieletöntä lukea TEISTÄ. Joskus sitä unohtaa -varsinkin täällä vieraalla maalla- että tässä ollaan tekemisissä aika isonkin porukan kanssa… Kiitos, kiitos, kiitos. Ihmeissäänhän näistä aina on 🙂

Jatketaan neulomista! :)) Ja nähdään taas pian ❤

24 vastausta artikkeliin “Teidän töitä PART V

 1. Kiva nähdä toisten kauniita töitä 🙂 Itselläni on tuossa kesken mohairlankainen pitsineule 🙂 Meillä on täällä ympäri vuoden lämmintä, mutta kyllä talvella iltaisin välillä on sen verran vilpoista, että sellaista voi käyttää 🙂
  Mukavaa syksyä kaikille ❤
  Katriina

  Tykkää

 2. Kiitos kaikkien näiden kauniiden neuleiden esittelystä! Pidän blogistasi juuri siksi, että se ei ole ”pelkkä” muoti- ja tyyliblogi. Aiheissa on vaihtelevuutta, kuvat kauniita ja tyylisi ja asenteesi aina positiivinen.
  Juuri positiivisuuden takia ehdotin toissa viikolla Me Naisille, että heidän kannattaisi ottaa blogiensa joukkoon Heli Hietasen uusi blogi, http://www.heliksiiri.wordpress.com, joka ilmapalloineen ja positiivisen valloittavine alkusointuineen sopisi paremmin kuin hyvin Me Naisten iloiseen tyyliin. Minun on aivan pakko mainostaa Helin blogia, koska se saa minut aina niin hyvälle tuulelle. : )
  terveisin Satu

  Tykkää

 3. Heippa Johanna! Kiitos kauniista kuvista ja innostamisesta käsitöiden pariin. Suunnittelen tekeväni Punosta tuon ihanan neuletakin ja ehkä ihan tavallisen kaulahuivinkin. En muista oliko jossain mainittu montako kerää lankaa tarvitaan tuohon sinun ohjeistamaasi neuletakkiin?
  Kävinpä eilen äänestämässä tyyliblogin voittajaehdokasta  🙂 Onnea kisaan!
  Terveisin,
  Annika

  Tykkää

 4. Kiva nähdä toisten kauniita töitä 🙂 Itselläni on tuossa kesken mohairlankainen pitsineule 🙂 Meillä on täällä ympäri vuoden lämmintä, mutta kyllä talvella iltaisin välillä on sen verran vilpoista, että sellaista voi käyttää 🙂
  Mukavaa syksyä kaikille ❤
  Katriina

  Tykkää

 5. Kiitos kaikkien näiden kauniiden neuleiden esittelystä! Pidän blogistasi juuri siksi, että se ei ole ”pelkkä” muoti- ja tyyliblogi. Aiheissa on vaihtelevuutta, kuvat kauniita ja tyylisi ja asenteesi aina positiivinen.
  Juuri positiivisuuden takia ehdotin toissa viikolla Me Naisille, että heidän kannattaisi ottaa blogiensa joukkoon Heli Hietasen uusi blogi, http://www.heliksiiri.wordpress.com, joka ilmapalloineen ja positiivisen valloittavine alkusointuineen sopisi paremmin kuin hyvin Me Naisten iloiseen tyyliin. Minun on aivan pakko mainostaa Helin blogia, koska se saa minut aina niin hyvälle tuulelle. : )
  terveisin Satu

  Tykkää

 6. Heippa Johanna! Kiitos kauniista kuvista ja innostamisesta käsitöiden pariin. Suunnittelen tekeväni Punosta tuon ihanan neuletakin ja ehkä ihan tavallisen kaulahuivinkin. En muista oliko jossain mainittu montako kerää lankaa tarvitaan tuohon sinun ohjeistamaasi neuletakkiin?
  Kävinpä eilen äänestämässä tyyliblogin voittajaehdokasta  🙂 Onnea kisaan!
  Terveisin,
  Annika

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: