Vähän erilainen dagens

~make every move count ~

Hallo 🙂 Mulla on jotenkin tosi musiikkikausi taas menossa, huomaan että melkein joka postaukseen olen yrittänyt ujuttaa näitä just nyt kuuntelussa olevia biisejä… Koska tänään on taas ollut oikein kunnon treenipäivä, ujutan nyt vähän sitä liikuntaakin mukaan 😉 Molemmat kappaleet (Pega Pega & Salsa) ovat mun mielestä kauhean kivoja kuuntelussa, vaikka omilla tunneilla en ookaan niitä käyttänyt… Mutta toi Salsa etenkin on aika helppo tanssittava, jos joku haluaa kotona kokeilla -ja tytöillä näyttää olevan tosi hyvä fiilis tuolla clubilla :))

Mun Niken teeppari on vanha -jostain koulutuksesta saatu (eli sitä ei varmaan edes ole ollut normimyynnissä?) ja yksi kesto-treenivaatesuosikkeja. Se päällä motivoituu heti; niinhän se on että every move counts ja jokainen pitää tehdä huolella. Ja etenkin niin, että jokaista minuuttia voi todellakin rakastaa! ❤

Takki sen sijaan on uusi (saatu Henri Lloydilta); tiedätte että olen suuri Henri Lloyd -takkien fani enkä oikeastaan tiedä parempia ja kestävämpiä takkeja. Tää on sitäpaitsi just ihanan kokoinen heittää päälle jumppatrikoiden päälle; tarkenee helposti vaikka kävellen salille. Ja voi heittää lenkkiä missä säässä hyvänsä. 

Tällaisessa takissa, trikoissa ja lenkkareissa saatan ihan hyvin kipaista myös kaupungille suoraan treeneistä -tai ihan vaikka kokoukseenkin… No problem. Tuntuu vähän turhalta edes yrittää laittaa mitään parempaa kun hiukset on puolimärät ja kasvot hikoilun jäljiltä meikkiähylkivät… Treenivaatteet tulevat silloin paljon paremmin ymmärretyiksi 😀 Ja ovat sitäpaitsi aika coolit…. :))

Kivaa keskiviikkoa kaverit! ❤

22 vastausta artikkeliin “Vähän erilainen dagens

 1. Kivat on treenikuteet! Vähän samanlaista settiä tulee itsekin valittua, jooga- tai salitrikoiden päälle vaan toppatakkia… mun versio on Fransan ja se on kivan paksu 🙂 Mukavaa keskiviikkoa sullekin ja treenailun iloa!
  – Tinttu

  Tykkää

 2. Ihan superia tämä sinun blogi, seuraan jatkuvasti. Olisiko kuitenkin kivaa jos joskus kertoisit myös työssäkäynnistäsi, sillä ilman sitä elämäsi kuulostaa liian ”helpolta”. Nyt saat kaiken näyttämään vain shoppailulta, matkustamiselta jne. 

  Tykkää

 3. Jeps!
  Oi että kun pääsisi nyt suoraaa lenkille tuonne aamuseen metsään!
  töihin ensin ja seiitä sitten suoraan! 
  komiat on kujeet muijalla(;

  Tykkää

 4. Treenivaatteet on kivoja, omat kurvit ei vain anna oman mielen mukaan myöten trikoille yms.
  Mut zumba rules!
  -Mertsi

  Tykkää

 5. Moi Johanna, saat tuollaisen treenikuteet näyttämään just niin että voi mennä kaupungille ja on tosi cool.  Yeee
  Mahtavaa!
  Menen huomenna Henry Loyd liikkeeseen, onko takilla merkki nimeä
  Soile

  Tykkää

 6. Kiitos Johanna aivan ihanasta blogista. Olet niin superenerginen ja kaunis, jopa liikuntavaatteet päällä niin ’luonnollisen viimeistellyn’ näköinen. Juttujasi on aina mukava lukea ja niistä huokuu aito lämpö. Olisi kiva saada joskus postaus esim. keskimääräisen liikuntaviikkosi ohjelmasta; kuinka monta kertaa viikossa mitä lajia ja kuinka pitkiä esim. juoksumatkoja ja -aikoja. Itse liikun paljon, mutta aina sitä on kiva lukea muiden liikkujien ohjelmista. Oikein mukavaa syksyä sinulle! Kiva kun piristät meidän lukijoiden arkea jutuillasi.

  Tykkää

 7. Ihanaa, treenivaatteita!!:)
  Synnytin sunnuntaina pienen tyttären ja pian alkaa olla ajankohtaista motivoituminen kunnon treenaamiseen ja voisihan tuota itseään tsempata muutamalla pirtsakalla treenivaatteella:) Käyttömukavuutta unohtamatta.
  Juu ja ihan häpeilemättä kipaisen naama ja tukka hiessa kauppaan jumppapöksyissä, näyttäen huomattavasti vähemmän viehkeältä kuin sinä noissa kuvissa…
  http://mamainprogess.blogspot.fi/
   

  Tykkää

 8. Huolettoman tyylikkään näköinen olet. Ei mitään ongelmaa kipaista kaupassa treenin jälkeen. 🙂 Olen aiemminkin ihastellut sulla noita trimtexin juttuja. Kivaa, että kohta saa nettikaupasta tänne Suomeenkin.
  Kiitos biisivinkeistä. Pitää taas pienen tauon jälkeen aloitella juoksulenkkejä, ja hyvät neuvot motivaattorimusiikkiin ovat tarpeen. 🙂
  Ihan asian vierestä huomioni kiinnitti sun puhelin. Muistelen, että kirjoitit aiemmin puhelimen hankinnasta (siitä on jo tovi aikaa) ja että et lämpene iphonelle. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että mikä sai mielen muuttumaan ja mitä olet tykännyt?

  Tykkää

 9. Ihana takki, täytyy laittaa itselle samanlainen tilaukseen 🙂 Voisitko kertoa, onko koko normaalia? Onko tuo sinun takki mitä kokoa, voisi siitä vähän päätellä omaa kokoa? Kiitos vastauksista 🙂

  Tykkää

 10. Kivat on treenikuteet! Vähän samanlaista settiä tulee itsekin valittua, jooga- tai salitrikoiden päälle vaan toppatakkia… mun versio on Fransan ja se on kivan paksu 🙂 Mukavaa keskiviikkoa sullekin ja treenailun iloa!
  – Tinttu

  Tykkää

 11. Ihan superia tämä sinun blogi, seuraan jatkuvasti. Olisiko kuitenkin kivaa jos joskus kertoisit myös työssäkäynnistäsi, sillä ilman sitä elämäsi kuulostaa liian ”helpolta”. Nyt saat kaiken näyttämään vain shoppailulta, matkustamiselta jne. 

  Tykkää

 12. Jeps!
  Oi että kun pääsisi nyt suoraaa lenkille tuonne aamuseen metsään!
  töihin ensin ja seiitä sitten suoraan! 
  komiat on kujeet muijalla(;

  Tykkää

 13. Treenivaatteet on kivoja, omat kurvit ei vain anna oman mielen mukaan myöten trikoille yms.
  Mut zumba rules!
  -Mertsi

  Tykkää

 14. Moi Johanna, saat tuollaisen treenikuteet näyttämään just niin että voi mennä kaupungille ja on tosi cool.  Yeee
  Mahtavaa!
  Menen huomenna Henry Loyd liikkeeseen, onko takilla merkki nimeä
  Soile

  Tykkää

 15. Kiitos Johanna aivan ihanasta blogista. Olet niin superenerginen ja kaunis, jopa liikuntavaatteet päällä niin ’luonnollisen viimeistellyn’ näköinen. Juttujasi on aina mukava lukea ja niistä huokuu aito lämpö. Olisi kiva saada joskus postaus esim. keskimääräisen liikuntaviikkosi ohjelmasta; kuinka monta kertaa viikossa mitä lajia ja kuinka pitkiä esim. juoksumatkoja ja -aikoja. Itse liikun paljon, mutta aina sitä on kiva lukea muiden liikkujien ohjelmista. Oikein mukavaa syksyä sinulle! Kiva kun piristät meidän lukijoiden arkea jutuillasi.

  Tykkää

 16. Ihanaa, treenivaatteita!!:)
  Synnytin sunnuntaina pienen tyttären ja pian alkaa olla ajankohtaista motivoituminen kunnon treenaamiseen ja voisihan tuota itseään tsempata muutamalla pirtsakalla treenivaatteella:) Käyttömukavuutta unohtamatta.
  Juu ja ihan häpeilemättä kipaisen naama ja tukka hiessa kauppaan jumppapöksyissä, näyttäen huomattavasti vähemmän viehkeältä kuin sinä noissa kuvissa…
  http://mamainprogess.blogspot.fi/
   

  Tykkää

 17. Huolettoman tyylikkään näköinen olet. Ei mitään ongelmaa kipaista kaupassa treenin jälkeen. 🙂 Olen aiemminkin ihastellut sulla noita trimtexin juttuja. Kivaa, että kohta saa nettikaupasta tänne Suomeenkin.
  Kiitos biisivinkeistä. Pitää taas pienen tauon jälkeen aloitella juoksulenkkejä, ja hyvät neuvot motivaattorimusiikkiin ovat tarpeen. 🙂
  Ihan asian vierestä huomioni kiinnitti sun puhelin. Muistelen, että kirjoitit aiemmin puhelimen hankinnasta (siitä on jo tovi aikaa) ja että et lämpene iphonelle. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että mikä sai mielen muuttumaan ja mitä olet tykännyt?

  Tykkää

 18. Ihana takki, täytyy laittaa itselle samanlainen tilaukseen 🙂 Voisitko kertoa, onko koko normaalia? Onko tuo sinun takki mitä kokoa, voisi siitä vähän päätellä omaa kokoa? Kiitos vastauksista 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: