Friday evening lights

takki Henri Lloyd / kashmirponcho Black / paljettipaita ChillNorway -kaikki kolme saatu ilmaiseksi

 

Heisan viikonlopun keskeltä 🙂 Eilinen perjantai-ilta oli hurjan kaunis ja kaupungilla tulikin vietettyä jonnin verran aikaa – vähän työhommissa (täällä oli sellainen kultturiyö -tapahtuma) ja punkkulasillisiin lopetellen 🙂

Nyt täytyy vähän jutustella noista vaatteista taas kun useammastakin on jotain sanottavaa… Ensinnäkin ChillN’n paljetein koristellusta Rattle Topista kyseltiin About Time -postauksen kommenttiboksissa jonkin verran, että mistä sitä saisi. Kaunista toppia myy mm. ChillNorwayn oma nettiputiikki, mutta voitte halutessanne ottaa yhteyttä myös vaikkapa Putiikkiin Rannalla ja tilata sitä kautta Suomeen.

Rattle topin ylle vetäsin lämmikkeeksi Black.co.uk:lta saamani kashmirponchon, joka on muuten helppo kietaista ulkona takin ylle kaulahuiviksi. Loistoyhdistelmä punkkulasilliselle kaupungilla… 😉 Oletteko tutustuneen Black.co.uk:n webshoppiin? Olen sitä tainut ennenkin vinkata täällä, sillä Blackin valikoimista löytyy paljon aivan ihania _kohtuuhintaisia_ luksusasusteita ja klassisia lahjaideoita. Suosittelen kurkkamaan jos tarvetta on! 😉

Se siitä, ei mun noista vaatteista niin kauheasti ollut tarkoitus jutella. Ennen kaikkea halusin toivotella uusimpia tervetulleiksi blogin pariin; huomasin että Facebook -tykkäykset alkavat jo lähennellä 7700… Oi oi. Se on paljon se. Kivaa.

Muistan nimittäin vielä sen päivän, jolloin en osanut laittaa kuvia blogiin, mutta olin just osanut lisätä blogin blogilistalle. Ja blogilistalla mun blogia seurasi pian 4 ihmistä. Muistan ihan hyvin. Ja sitten kerran 7 ihmistä. Jonkun ajan kuluttua blogilla oli 11 tilaajaa. Mietin että vau, ketä noi on. Ihan älyttömän moni -lukijakunta kasvoi neljästä yhteentoista -vau! :)) Nyt teitä on vähän enemmän -eikä sillä enää niin väliä kuinka monta. Kiva että ootte ja kiva että osan teistä olen oppinut vähän paremmin tuntemaankin -joko kommenttiboksissa tai kaupungilla tai sähköposteissa tai missä vain.

Mutta se on varmaa, että tästä on tullut paljon, paljon suurempi ja ihmeellisempi juttu kuin olisin silloin neljän lukijan aikana osanut kuvitella 😀 Jösses.

Tervetuloa ihan jokaiselle ja hyvää lauantai-illan jatkoa myös ihan jokaiselle! ❤ Nyt kiiruhdan sauaan ennen illan tansseja tähtien kanssa! :))

Ps. Otsikoin postauksen ”evening lightseilla” vähän siksikin, että osa postauksen kuvista on muokattu Photofunian Evening lights -filtterillä. Kun joskus näistä kuvanmuokkauksistakin kysellään. Photofunia on vähän sellainen hassuttelupaikka, ei mikään ammattilaisten juttu 😉 Tämä evening lightskin taitaa olla pikkasen turhan unelman hattarainen filtteri, mutta tulipa nyt kokeiltua kun kuulosti niin sopivalta… 😉

42 vastausta artikkeliin “Friday evening lights

 1. Päädyin lauantai-iltana kuviesi pariin. Kiitos, tykkään tosi paljon! 
  Itselleni blogisi toimii hetken huilauspaikkana, omana aikana ja seikkailuna omien arjen kuvioiden ulkopuolelle. En tartu ostosvinkkeihin, mutta elämisen fiiliksiin muutoin kyllä. Olen saanut myös ideoita päivittää ja muokata omaa vaatekaappiani, ilman rahan käyttöä ja uuden/käytetyn ostamista. Kiitos siis siitä, että olen kauttasi osannut katsoa myös omaa vaatekaappiani/ kotiani/ elämääni toisin 🙂
  Iloa ja inspistä viikonloppuun! 
  Madicken

  Tykkää

  1. Kiva että taas kävit… Olen ihan samoilla linjoilla, eipä noi tuotteet niinkään tärkeitä ole enkä itsekään varmaan jaksaisi seurata blogia jos pääosassa olisi tuotteet… Ihan muista asioistahan tää eläminen koostuu :))
   Iloa sinne myös 🙂

   Tykkää

  1. Niin no sithän me ollaan samaa mieltä 😉 Mikään valokuvausblogihan tää ei oo että varmaan ihan luvallista hassutella kuvajutuilla 😛

   Tykkää

 2. Kiitos kivasta blogista!
  Treenipostauksessa huomioni kiinnittyi puhelimeesi. Missä vaiheessa lumia on vaihtunut iPhoneen? Oletko tykännyt enemmän iPhonesta kuin lumiasta? Miksi vaihdoit?

  Tykkää

  1. Nyyh, tää on surullinen juttu ja vaihto oli aika kova pala… Mun Lumialle kävi kuitenkin niin, että siinä oli joku latausvika, jonka vuoksi käytin puhelinta korjauksessa parikin kertaa. Sitten viimeisellä korjauskerralla en jaksanut enää ottaa lainapuhelinta, vaan päätin ostaa uuden. Ja niin, iPhonen sitten ostin… 😥 Yksi syy oli Instagram, mutten ole kyllä sitä käyttänytkään! 😉 Luulin kaipaavani sitä, mutta en näköjään yhtään. Olen kyllä tyytyväinen iPhoneen, mutta oli se Lumia jotenkin tyylikkäämpi… En tiedä, ei niissä kauheasti eroja ole, ties vaikka joskus vielä palaisin Lumiaan 😉

   Tykkää

  1. :)) Farkut on Gina Tricot ja saappaat Bianco 🙂 Kiva että kyselette ja SORRY että jäi ne pois!

   Tykkää

 3. Aika kauan tullut tätä sun blogia seurattua ja kyllä tää vaan lemppari on. Jotenki sulla noi saadutkaan tuotteet ei tuu niin mainostuksena esiin niin kuin jossain blogeissa. Ja musta sulla on aina aivan ihania kuvia, mulle ne on huippukuvia. =)
   
  Mäkin bongasin tuon Lumian vaihtumisen iphoneen ja olin jotenki kai vähän pettynytkin siitä. Itsellä on Lumia ja tyytyväinen siihen vaikka ei instagramia olekaan. Mutta bongasin korvikesovelluksen sille (6tag) ja sillä päässy instaanki osalliseksi. Vaikka vielä en oo omia kuvia sinne lisäilly, seurannu vaan muita. Mutta hyvä, että oot kuitenki iphoneen ollu tyytyväinen. =)
   
  -Roxy=)

  Tykkää

  1. Kiitti ihanasta viestistä Roxy -mullekin Lumian poisvaihto oli aika pettymys enkä sitä mitenkään oo halunut mainostaa täällä (monta kk sitten jo vaihtanut)… 😥 Nyyh.

   Tykkää

  1. Kiitti Annika kovasti, ilahduttaa kuulla ettei kuvat ihan p*****stä ollutkaan :)) Hihi…

   Tykkää

 4. Hyvää sunnuntaita!
  Kyllä tämä vaan niin inspiroi tämä sun blogisi. Muistan kun löysin tämän sattumalta kun haeskelin netistä hiuksiini vinnkkejä…..lettikampauksia  siis ja sieltähän sinä tömpsähdit eteeni:) ja irti en oo halunnut päästä……niin hienoja lettikampauksia en osaa vieläkään tehdä,mutta paljon muuta kivaa olen sun vinkistäsi tehnytkin……esim:ne sun liikunta ja ruoka juttus inspiroi ihan mielettömästi minua ainakin:) olen viimisen vuoden laihdutellut tai pikemminkin opetellut taas syömään kohtuudella ja innostunut liikunnasta niinkin paljon että liikuntaa tälläkin viikolla harrastanut 6 päivänä ::::::::::::::) ei ihan normaali määrä,mutta eilenkin metsälenkki sauvojen kanssa venyi 1,40 h mittaiseksi kun en mallttanut palata kotiin:) ja voin todeta että sinä olet kyllä ”osasyyllinen”tähän:) painoakin on pudonnut mukavat 12kg, vielä 5kg niin je:) eli Iso Kiitos sulle Johanna vaan 🙂
  no ei mun ihan näin pitkälti pitänyt jorista,mutta kun lähti lapasesta:) mukavaa viikonlopun jatkoa teille sinne!

  Tykkää

  1. Oih, ihan mieletöntä!!! Nää on niin parhaita juttuja jos oikeasti pystyn vaikuttamaan ja parantamaan jonkun elämänlaatua…. JEEEEEEEE GO GIRL :))

   Tykkää

 5. Ihastuttavia tunnelmia 🙂 Olen seurannut blogiasi jo ennen siirtymistäsi Indiedaysiin ja lukenut jokaisen postauksen aina yhtä innokkaasti. Kuvissasi ja kodissanne on ihan mieletön tunnelma, levollinen ja onnellinen. Ehkä se heijastuu siellä asuvista ihmisistä 🙂 Aurinkoa sunnuntaihisi!
  Tina’s

  Tykkää

 6. Kiitos ”vinkkauksestasi” Romeo Santosin musiikkiin! Youtubeen on joku ystävällinen ladannut kerralla yhden koko Romeon levyn ja sen tahdissa on tanssahdeltu tämä viikonloppu…pakko hankkia itselleni koko levy! KIITOS SINULLE TUTUSTUTTAMISESTA artistiin, joka on meille suomalaisille vielä ehkä vieras…

  Tykkää

 7. Olen vastikään löytänyt blogiisi ja ihastuttavia kuvia jäänyt katselemaan. Tunnistan täysin tuon tunteen kun lukijoita on muutama ja bloggaus vasta alussa, sillä itselläni on nyt 9 seuraajaa ja blogin pitämistä takana puoli vuotta. Kommentteja odottelen, mutta kitsaasti tulee! Mutta sain sinulta nyt toivoa, ettei ihan heti kannata luovuttaa..
  Mysterious M
  Blogini osoite on :http://kristallikimara.blogspot.fi/2013/10/hiirenharmaa-neuletakki.html

  Tykkää

  1. Juu ei mitään hätää 😀 Mulla meni varmaan puoli vuotta ennenkuin oli niitä yhtätoistakaan 😀

   Tykkää

 8. Hei söpöliini!  Luin sisareni vanhaa Me Naiset lehteä (hän joskus niitä minulle kerää) ja bongasin sieltä blogisi.  On kiva seurata elämäsi menoa kun itsekin asun Norjassa.  Olen kyllä enemmän äitisi ikäluokkaa mutta vanhakin tässä nuortuu kun se ChillNorwayn toppi on niin ihana!! Katsoin nettibutiikista ja mietin onkohan nr suuria vai pieniä kokoja…ottaisinko M vai L??  En löytänyt laulukkoa.  Mikä koko sinulla on?
  Klem fra Virpi

  Tykkää

 9. Päädyin lauantai-iltana kuviesi pariin. Kiitos, tykkään tosi paljon! 
  Itselleni blogisi toimii hetken huilauspaikkana, omana aikana ja seikkailuna omien arjen kuvioiden ulkopuolelle. En tartu ostosvinkkeihin, mutta elämisen fiiliksiin muutoin kyllä. Olen saanut myös ideoita päivittää ja muokata omaa vaatekaappiani, ilman rahan käyttöä ja uuden/käytetyn ostamista. Kiitos siis siitä, että olen kauttasi osannut katsoa myös omaa vaatekaappiani/ kotiani/ elämääni toisin 🙂
  Iloa ja inspistä viikonloppuun! 
  Madicken

  Tykkää

  1. Kiva että taas kävit… Olen ihan samoilla linjoilla, eipä noi tuotteet niinkään tärkeitä ole enkä itsekään varmaan jaksaisi seurata blogia jos pääosassa olisi tuotteet… Ihan muista asioistahan tää eläminen koostuu :))
   Iloa sinne myös 🙂

   Tykkää

  1. Niin no sithän me ollaan samaa mieltä 😉 Mikään valokuvausblogihan tää ei oo että varmaan ihan luvallista hassutella kuvajutuilla 😛

   Tykkää

 10. Kiitos kivasta blogista!
  Treenipostauksessa huomioni kiinnittyi puhelimeesi. Missä vaiheessa lumia on vaihtunut iPhoneen? Oletko tykännyt enemmän iPhonesta kuin lumiasta? Miksi vaihdoit?

  Tykkää

  1. Nyyh, tää on surullinen juttu ja vaihto oli aika kova pala… Mun Lumialle kävi kuitenkin niin, että siinä oli joku latausvika, jonka vuoksi käytin puhelinta korjauksessa parikin kertaa. Sitten viimeisellä korjauskerralla en jaksanut enää ottaa lainapuhelinta, vaan päätin ostaa uuden. Ja niin, iPhonen sitten ostin… 😥 Yksi syy oli Instagram, mutten ole kyllä sitä käyttänytkään! 😉 Luulin kaipaavani sitä, mutta en näköjään yhtään. Olen kyllä tyytyväinen iPhoneen, mutta oli se Lumia jotenkin tyylikkäämpi… En tiedä, ei niissä kauheasti eroja ole, ties vaikka joskus vielä palaisin Lumiaan 😉

   Tykkää

  1. :)) Farkut on Gina Tricot ja saappaat Bianco 🙂 Kiva että kyselette ja SORRY että jäi ne pois!

   Tykkää

 11. Aika kauan tullut tätä sun blogia seurattua ja kyllä tää vaan lemppari on. Jotenki sulla noi saadutkaan tuotteet ei tuu niin mainostuksena esiin niin kuin jossain blogeissa. Ja musta sulla on aina aivan ihania kuvia, mulle ne on huippukuvia. =)
   
  Mäkin bongasin tuon Lumian vaihtumisen iphoneen ja olin jotenki kai vähän pettynytkin siitä. Itsellä on Lumia ja tyytyväinen siihen vaikka ei instagramia olekaan. Mutta bongasin korvikesovelluksen sille (6tag) ja sillä päässy instaanki osalliseksi. Vaikka vielä en oo omia kuvia sinne lisäilly, seurannu vaan muita. Mutta hyvä, että oot kuitenki iphoneen ollu tyytyväinen. =)
   
  -Roxy=)

  Tykkää

  1. Kiitti ihanasta viestistä Roxy -mullekin Lumian poisvaihto oli aika pettymys enkä sitä mitenkään oo halunut mainostaa täällä (monta kk sitten jo vaihtanut)… 😥 Nyyh.

   Tykkää

  1. Kiitti Annika kovasti, ilahduttaa kuulla ettei kuvat ihan p*****stä ollutkaan :)) Hihi…

   Tykkää

 12. Hyvää sunnuntaita!
  Kyllä tämä vaan niin inspiroi tämä sun blogisi. Muistan kun löysin tämän sattumalta kun haeskelin netistä hiuksiini vinnkkejä…..lettikampauksia  siis ja sieltähän sinä tömpsähdit eteeni:) ja irti en oo halunnut päästä……niin hienoja lettikampauksia en osaa vieläkään tehdä,mutta paljon muuta kivaa olen sun vinkistäsi tehnytkin……esim:ne sun liikunta ja ruoka juttus inspiroi ihan mielettömästi minua ainakin:) olen viimisen vuoden laihdutellut tai pikemminkin opetellut taas syömään kohtuudella ja innostunut liikunnasta niinkin paljon että liikuntaa tälläkin viikolla harrastanut 6 päivänä ::::::::::::::) ei ihan normaali määrä,mutta eilenkin metsälenkki sauvojen kanssa venyi 1,40 h mittaiseksi kun en mallttanut palata kotiin:) ja voin todeta että sinä olet kyllä ”osasyyllinen”tähän:) painoakin on pudonnut mukavat 12kg, vielä 5kg niin je:) eli Iso Kiitos sulle Johanna vaan 🙂
  no ei mun ihan näin pitkälti pitänyt jorista,mutta kun lähti lapasesta:) mukavaa viikonlopun jatkoa teille sinne!

  Tykkää

  1. Oih, ihan mieletöntä!!! Nää on niin parhaita juttuja jos oikeasti pystyn vaikuttamaan ja parantamaan jonkun elämänlaatua…. JEEEEEEEE GO GIRL :))

   Tykkää

 13. Ihastuttavia tunnelmia 🙂 Olen seurannut blogiasi jo ennen siirtymistäsi Indiedaysiin ja lukenut jokaisen postauksen aina yhtä innokkaasti. Kuvissasi ja kodissanne on ihan mieletön tunnelma, levollinen ja onnellinen. Ehkä se heijastuu siellä asuvista ihmisistä 🙂 Aurinkoa sunnuntaihisi!
  Tina’s

  Tykkää

 14. Kiitos ”vinkkauksestasi” Romeo Santosin musiikkiin! Youtubeen on joku ystävällinen ladannut kerralla yhden koko Romeon levyn ja sen tahdissa on tanssahdeltu tämä viikonloppu…pakko hankkia itselleni koko levy! KIITOS SINULLE TUTUSTUTTAMISESTA artistiin, joka on meille suomalaisille vielä ehkä vieras…

  Tykkää

 15. Olen vastikään löytänyt blogiisi ja ihastuttavia kuvia jäänyt katselemaan. Tunnistan täysin tuon tunteen kun lukijoita on muutama ja bloggaus vasta alussa, sillä itselläni on nyt 9 seuraajaa ja blogin pitämistä takana puoli vuotta. Kommentteja odottelen, mutta kitsaasti tulee! Mutta sain sinulta nyt toivoa, ettei ihan heti kannata luovuttaa..
  Mysterious M
  Blogini osoite on :http://kristallikimara.blogspot.fi/2013/10/hiirenharmaa-neuletakki.html

  Tykkää

  1. Juu ei mitään hätää 😀 Mulla meni varmaan puoli vuotta ennenkuin oli niitä yhtätoistakaan 😀

   Tykkää

 16. Hei söpöliini!  Luin sisareni vanhaa Me Naiset lehteä (hän joskus niitä minulle kerää) ja bongasin sieltä blogisi.  On kiva seurata elämäsi menoa kun itsekin asun Norjassa.  Olen kyllä enemmän äitisi ikäluokkaa mutta vanhakin tässä nuortuu kun se ChillNorwayn toppi on niin ihana!! Katsoin nettibutiikista ja mietin onkohan nr suuria vai pieniä kokoja…ottaisinko M vai L??  En löytänyt laulukkoa.  Mikä koko sinulla on?
  Klem fra Virpi

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: