Torsdagens

melkein mereenjuossut nahkahame

kaulakoru DAY Birger & Mikkelsen / neule Part Two / nahkahame Saint Tropez / pitsitoppi Odd Molly / sukkikset H&M / bootsit Via Vai*

 

Heisann! Kaivoin tänään esiin about kymmenen vuotta vanhan nahkahameen, koska muistelin sen sopivan Dayn kaulakorun sävyihin kauhean hyvin. (Ja koska kaulakoru oli tänään jostain syystä pakko saada päälle ;)) Ja niin se nahkaläpyskä vain olikin ihan noiden suurimpien puuhelmien värinen, yhtään en muistanut väärin.

Hameen olen ostanut joskus Sokoksen alesta 50 markalla. Jeps, siitä on tovi 😀 Hame on myös ollut mulla päällä sinä (kohtalokkaana) yönä, jona tapasin mieheni. Muistan ihan tarkkaan, että mulla oli tän kanssa sellainen musta simppeli toppi ja kapeakärkiset ja -korkoiset kengät. Muistaiskohan mies? 😉 Ei.

Ja melkein juossut mereen sinä samaisena yönä, muttei sitten uskaltanutkaan. Harmi. Taas huomaa, miten monia tekemättömiä juttuja myöhemmin katuu. Hame olisi yhtä muistoa rikkaampi, jollei se(n kantaja) olisi ollut pelkuri. 

Tänään olen yllättäin saanut olla ihan vapaalla ja viettää aikaa erään ihan toisen herrasmiehen kera:

Omppu halusi ihan välttämättä ostaa Ainolle pienen maljakon (Kähler), laittaa siihen kukkia ja antaa lahjaksi ❤ Pikkusisko oli ylpeää hymyä aika kauan 🙂 Mun herrasmies ❤

74 vastausta artikkeliin “Torsdagens

 1. Hihii, ihana sadepäivän ylläri oli löytää tutut kasvot ja huoneet lehden sivuilta 🙂 Olet taas niin nättinä täällä, kaunis puuterinen ja seesteinen look. Iloa ja valoa viikonloppuun!
   
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

  1. Hih, odottelen innolla lehteä nähtäväksi, kiva kuulla että juttu vaikutti hyvältä :))

   Tykkää

 2. Nyt täytyy minunkin kommentoida ekaa kertaa, vaikka olen jo pitempään lukenutkin kivaa blogiasi. Bongasin minäkin lehtijutun sinusta ja perheestäsi, oli kiva lukea teidän perheen historiastakin 🙂
  Kirsi

  Tykkää

  1. Kiva juttu, monethan tietääkin meidän tarinaa jo täältä blogista, mutta hyvä että sitä aukeaa vähän lehtijutun myötä niillekin, jotka eivät vielä oo kuulleet kaikkea ;))

   Tykkää

 3. Sun lapset on sitten suloisia. Teistä oli muuten mahtava juttu uusimmassa Kodin Kuvalehdessä!
  Lammas

  Tykkää

  1. Kiva kuulla, itse odottelen vielä lehtä kotiin nähtäväksi, mutta veikkaan ettei Hanne ja Ilona mitään huonoa saa aikaiseksi :))

   Tykkää

 4. Ihana on blogisi ja lapsesi!
  Aina tulen hyvälle mielelle kun tätä luen, päivittäin melkein…..pipo lankaa hain tänää oli lankakaupssa käynyt moni muukin hakemassa samaista lankaa, kun oli blogistasi ohjeen löytänyt;) =)=)=) kyllä! Että lanka loppuu pian täältä Porista kuule:P ja täytyykin ostaa kodin kuvalehti viikonlopuksi! Kiitos vinkistä! Mukavaa viikonloppua:D

  Tykkää

  1. Jee, hyvä kuulla että pipoa neulotaan :)) hyvä että sait vielä 😀 Kivaa viikonloppua sinne myös!

   Tykkää

 5. Teidän perheestä oli ihana juttu Kodin Kuvalehdessä. Aina hymyssä suin saa lukea näitä postauksiasi, ihanan hyväntuulisesti kirjotettu blogi 🙂

  Tykkää

  1. Kiva kuulla, ihanaa että ootte tykänyt siitä jutusta 🙂 Nyt voin entistä levollisemmin mielin odottaa omaa lehteäni. Kodin kuvalehti on sitäpaitsi aina kivaa luettavaa, ihan innolla odottelen muutenkin!

   Tykkää

 6. Kodin kuvalehden näytelehti yllätti mut tänään, enkä kerennyt edes lukea sitä niin huomasin Ilonan blogista,että teistä on juttu siinä,..kyllä tuli kiire lukemaan ja hyvä juttu olikin 🙂 t.MariaJii

  Tykkää

 7. Ah olipa taas kiva lukea blogiasi! Aina niin pirteitä ja kivoja postauksia! 🙂 en ole nyt hetkeen kerennyt lukemaan blogiasi ja olin ihan unohtanut kuinka ihanasti kirjoitat. Ja kuvat ❤ ei voi muuta kuin inspiroitua ja tulla hyvälle mielelle!
  Laura

  Tykkää

 8. Olen nyt vasta löytänyt blogisi!! Mutta luenkin nyt innolla edellisiltä vuosilta sun raikkaita juttuja 🙂 Sun kuvista saa paljon inspiraatiota ja koska suonissani virtaa norjalaista verta niin tämä blogi istuu minulle täydellisesti!! :)) Kiitos siitä! Hyvää viikonloppua sinulle!

  Tykkää

 9. Mahtava juttu teistä KK:ssä! Tunnetko toimittajan ja kuvaajan hyvin? Nimittäin sen verran sydämensulattavasti kirjoitus oli tehty ja kuvattu. Tahrat miehen sukissa, tukat sekaisin, vaatteet rypyssä, ikkunat pesemättä, vuodevaatteet jo muutaman yön nukuttuja vastapedattujen sijaan, kaikkea sitä kodikasta ja ihanaa joita näissä kotijutuissa ei yleensä ikinä, ikinä näe! ❤ 🙂 Omat postauskuvasikin blogissa, kuten yllä, on välillä liiallisin poseerauksin. Olet melko tavalla kauniimpi ammattikuvaajien ottamissa kuvissa, saman huomasin taannoin MeNaiset-haastattelussa. Olet jotenkin samanoloinen kuin siskosi silloin kun häntä täällä näkyy, luonnollisempi varmaan kun et yritä ”teiniposeerauksia” päivän asuihin;)
  Kaunista syksyn jatkoa. 🙂

  Tykkää

  1. Kiitos, en tuntenut Ilonaa tai hannea ennestään, mutta meillä oli kyllä tosi mukavaa.
   Mitä tulee kommentin loppuosaan, on mun pakko olla hieman eri mieltä. Monillahan on näitä ehdotuksia miten olisin kauniimpi ja blogi parempi jne, mutta kun nyt kuitenkin olen vain minä ilman ammattikuvaajaa… 😉 Ja luulen että ne, mitä sinä kutsut teiniposeerausyrityksiksi, ovat monelle iloisia, inspiroivia, erilaisia tai muuten vain piristäviä juttuja…. Ja mulle luontevin tapa toteuttaa ja tuottaa blogia. Ehkä jos aina pönöttäisin suorassa, kutsuisi joku tätimäiseksi 😉 Ainahan voisi olla erilainen, toivon ymmärrystä sen suhteen että tällainen tää nyt vaan on ;)))

   Tykkää

 10. KK:n juttu teistä oli todella onnistunut; luonnollinen ja rento. Mutta niin niiden jutut yleensä ovatkin. Hieman jo ennakoin ja arvuuttelin olisiko juttu juuri teistä, kun edellisen numeron Ensi numerossa-sivulla otsikoitiin Kalastajan vaimon kodista. Tämän viikon lehteä siis odotin tavallistakin enemmän. 🙂  -Kirsi

  Tykkää

 11. Olen lukenut blogiasi jo vuosia ja aina ollut tykännyt tavastasi kirjoittaa.
  Minä myös olin eilen iloisesti yllättynyt Kodin Kuvalehden saatuani. Hyvin kirjoitettu ja kuvattu juttu, lämminhenkinen 🙂
  Jatkahan samaan malliin!! -Maisa-

  Tykkää

 12. Ihana pieni herrasmies ❤
  Olisiko mahdollista saada postauksiin tunnisteita takaisin? Neuletöitä ois kiva selailla ilman että täytyy käydä kaikkia postauksia läpi, hakusanatkaan ei tuo kaikkia aiheeseen liittyviä postauksia (esim. ”diy” tuo vain osan esille).
  Kaikkea kaunista ja hyvää teille sinne Norjaan, toivottavasti syksyn sävyt vielä hehkuu sielläpäin. Täältä ne alkaa jo hiipua kun lehdet on tippuneet ja räntää pukkaa…
  t. kaimasi Johanna
   

  Tykkää

 13. Ihana postaus taas! Minä taas löysin siivotessani, kaikkea romua mitä tästä taloudesta löytyy, vanhan taksikuitin jolla mieheni saapui ensitreffeillemme. Vaikken todella ole mikään romantikko niin jotenkin se ryttyinen ja jo haalistunut kuitinpalanen piti säilyttää ❤ Mies tosin ei edes muistanut että oli saapunut taksilla, saati päivää 😀 Ja ihan superihanat kakarat!

  Tykkää

 14. Olipas ihana ele pikku herrasmieheltäsi antaa siskolle lahja. 🙂 Mä muuten todella tykkään sun blogin esteettisyydestä ja tavastasi kuvat. 🙂

  Tykkää

 15. Hei Johanna ja kaikki te, jotka olette minun laillani vakilukijoita ja kivojen kommenttien antajia. Teistä on tullut osa päiväohjelmaani, se  mukava hetki, jolloin saa kaikkien touhujen jälkeen löhästää sohvalle ja lukaista mitä tänne on ilmestynyt. Kiitos! Teille muutamille muille kommentoijille sanoisin vaan, että minä 51 v oon tasan yhtä teinityttömäinen kuin Johanna, kun päälle osuu hyvännäköinen asu, tukka on hyvin ja varsinkin kun olen itseeni tyytyväinen. Suosittelen kokeilemaan;)

  Tykkää

 16. Heippa Johanna ! Oli myös pakko ostaa tuo lehti ja lukea juttu teistä ja sehän oli aivan ihana. Voin oikein mielessäni kuvitella edessänne aukeavat merimaisemat ja kaiken sen pienen kylän harmonian. Kaipaan niin paljon itsekin merta, olen syntynyt Turussa mutta tiet ovat vieneet minut sisä-Suomeen ja kaipaus rannikolle on suunnaton. Meri tuo minulle jotain mystisyyttä ja rauhaa. Olen seuraillut blogiasi ehkä noin vuoden ja minullekin siitä on tullut jokapäiväinen tapa. Pidän myös itsekin kaikesta kauniista asioista ja vaatteista. Elämän ilot syntyvät pienistä asioista mutta pitää olla kiitollinen myös että on esim terve. Kaikkea hyvää teille sinne Norjaan, tsemppiä talveen ja ennenkaikkea kiitos ihanasta blogistasi !

  Tykkää

 17. Olen vähän eri mieltä tuon yhden ”vierailijan” kanssa. Mielestäni olet kaunis myös omissa kuvissasi. Lisäksi ihailen kyllä kuvaustyyliäsi; blogisi kuvat ovat tosi ammattimaisia ja niissä on hienosti oivallettuja kuvakulmia. Toivoin joku viikko sitten juttua Suomen ja Norjan ruokakulttuurien eroista. Mitä jännää olet napannut Norjasta kotona tarjottaviin arkiruokiin, tietysti erilaisten kalojen lisäksi; entä mikä arkiruoissanne on Suomen peruja?
  Kiitos mukavasta blogista, kiva pistäytyä päivittäin täällä lukemassa tuoreimpia kirjoituksiasi.
  Syysterveisin
  RoMuu

  Tykkää

 18. Hei kysymys neuleesta 🙂 Onko vanha vai uusi, tarkoitan löytyykö vielä Part Twolta? Tuo väri on kiva; löysin kyllä vastaavan näköisen mutta väri oli cream, eli tavallinen vaalea,,,tuo näyttää vaalenpunertavalta…?
  Kiitos tiedosta 🙂

  Tykkää

 19. Hihii, ihana sadepäivän ylläri oli löytää tutut kasvot ja huoneet lehden sivuilta 🙂 Olet taas niin nättinä täällä, kaunis puuterinen ja seesteinen look. Iloa ja valoa viikonloppuun!
   
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

  1. Hih, odottelen innolla lehteä nähtäväksi, kiva kuulla että juttu vaikutti hyvältä :))

   Tykkää

 20. Nyt täytyy minunkin kommentoida ekaa kertaa, vaikka olen jo pitempään lukenutkin kivaa blogiasi. Bongasin minäkin lehtijutun sinusta ja perheestäsi, oli kiva lukea teidän perheen historiastakin 🙂
  Kirsi

  Tykkää

  1. Kiva juttu, monethan tietääkin meidän tarinaa jo täältä blogista, mutta hyvä että sitä aukeaa vähän lehtijutun myötä niillekin, jotka eivät vielä oo kuulleet kaikkea ;))

   Tykkää

 21. Sun lapset on sitten suloisia. Teistä oli muuten mahtava juttu uusimmassa Kodin Kuvalehdessä!
  Lammas

  Tykkää

  1. Kiva kuulla, itse odottelen vielä lehtä kotiin nähtäväksi, mutta veikkaan ettei Hanne ja Ilona mitään huonoa saa aikaiseksi :))

   Tykkää

 22. Ihana on blogisi ja lapsesi!
  Aina tulen hyvälle mielelle kun tätä luen, päivittäin melkein…..pipo lankaa hain tänää oli lankakaupssa käynyt moni muukin hakemassa samaista lankaa, kun oli blogistasi ohjeen löytänyt;) =)=)=) kyllä! Että lanka loppuu pian täältä Porista kuule:P ja täytyykin ostaa kodin kuvalehti viikonlopuksi! Kiitos vinkistä! Mukavaa viikonloppua:D

  Tykkää

  1. Jee, hyvä kuulla että pipoa neulotaan :)) hyvä että sait vielä 😀 Kivaa viikonloppua sinne myös!

   Tykkää

 23. Teidän perheestä oli ihana juttu Kodin Kuvalehdessä. Aina hymyssä suin saa lukea näitä postauksiasi, ihanan hyväntuulisesti kirjotettu blogi 🙂

  Tykkää

  1. Kiva kuulla, ihanaa että ootte tykänyt siitä jutusta 🙂 Nyt voin entistä levollisemmin mielin odottaa omaa lehteäni. Kodin kuvalehti on sitäpaitsi aina kivaa luettavaa, ihan innolla odottelen muutenkin!

   Tykkää

 24. Kodin kuvalehden näytelehti yllätti mut tänään, enkä kerennyt edes lukea sitä niin huomasin Ilonan blogista,että teistä on juttu siinä,..kyllä tuli kiire lukemaan ja hyvä juttu olikin 🙂 t.MariaJii

  Tykkää

 25. Ah olipa taas kiva lukea blogiasi! Aina niin pirteitä ja kivoja postauksia! 🙂 en ole nyt hetkeen kerennyt lukemaan blogiasi ja olin ihan unohtanut kuinka ihanasti kirjoitat. Ja kuvat ❤ ei voi muuta kuin inspiroitua ja tulla hyvälle mielelle!
  Laura

  Tykkää

 26. Olen nyt vasta löytänyt blogisi!! Mutta luenkin nyt innolla edellisiltä vuosilta sun raikkaita juttuja 🙂 Sun kuvista saa paljon inspiraatiota ja koska suonissani virtaa norjalaista verta niin tämä blogi istuu minulle täydellisesti!! :)) Kiitos siitä! Hyvää viikonloppua sinulle!

  Tykkää

 27. Mahtava juttu teistä KK:ssä! Tunnetko toimittajan ja kuvaajan hyvin? Nimittäin sen verran sydämensulattavasti kirjoitus oli tehty ja kuvattu. Tahrat miehen sukissa, tukat sekaisin, vaatteet rypyssä, ikkunat pesemättä, vuodevaatteet jo muutaman yön nukuttuja vastapedattujen sijaan, kaikkea sitä kodikasta ja ihanaa joita näissä kotijutuissa ei yleensä ikinä, ikinä näe! ❤ 🙂 Omat postauskuvasikin blogissa, kuten yllä, on välillä liiallisin poseerauksin. Olet melko tavalla kauniimpi ammattikuvaajien ottamissa kuvissa, saman huomasin taannoin MeNaiset-haastattelussa. Olet jotenkin samanoloinen kuin siskosi silloin kun häntä täällä näkyy, luonnollisempi varmaan kun et yritä ”teiniposeerauksia” päivän asuihin;)
  Kaunista syksyn jatkoa. 🙂

  Tykkää

  1. Kiitos, en tuntenut Ilonaa tai hannea ennestään, mutta meillä oli kyllä tosi mukavaa.
   Mitä tulee kommentin loppuosaan, on mun pakko olla hieman eri mieltä. Monillahan on näitä ehdotuksia miten olisin kauniimpi ja blogi parempi jne, mutta kun nyt kuitenkin olen vain minä ilman ammattikuvaajaa… 😉 Ja luulen että ne, mitä sinä kutsut teiniposeerausyrityksiksi, ovat monelle iloisia, inspiroivia, erilaisia tai muuten vain piristäviä juttuja…. Ja mulle luontevin tapa toteuttaa ja tuottaa blogia. Ehkä jos aina pönöttäisin suorassa, kutsuisi joku tätimäiseksi 😉 Ainahan voisi olla erilainen, toivon ymmärrystä sen suhteen että tällainen tää nyt vaan on ;)))

   Tykkää

 28. KK:n juttu teistä oli todella onnistunut; luonnollinen ja rento. Mutta niin niiden jutut yleensä ovatkin. Hieman jo ennakoin ja arvuuttelin olisiko juttu juuri teistä, kun edellisen numeron Ensi numerossa-sivulla otsikoitiin Kalastajan vaimon kodista. Tämän viikon lehteä siis odotin tavallistakin enemmän. 🙂  -Kirsi

  Tykkää

 29. Olen lukenut blogiasi jo vuosia ja aina ollut tykännyt tavastasi kirjoittaa.
  Minä myös olin eilen iloisesti yllättynyt Kodin Kuvalehden saatuani. Hyvin kirjoitettu ja kuvattu juttu, lämminhenkinen 🙂
  Jatkahan samaan malliin!! -Maisa-

  Tykkää

 30. Ihana pieni herrasmies ❤
  Olisiko mahdollista saada postauksiin tunnisteita takaisin? Neuletöitä ois kiva selailla ilman että täytyy käydä kaikkia postauksia läpi, hakusanatkaan ei tuo kaikkia aiheeseen liittyviä postauksia (esim. ”diy” tuo vain osan esille).
  Kaikkea kaunista ja hyvää teille sinne Norjaan, toivottavasti syksyn sävyt vielä hehkuu sielläpäin. Täältä ne alkaa jo hiipua kun lehdet on tippuneet ja räntää pukkaa…
  t. kaimasi Johanna
   

  Tykkää

 31. Ihana postaus taas! Minä taas löysin siivotessani, kaikkea romua mitä tästä taloudesta löytyy, vanhan taksikuitin jolla mieheni saapui ensitreffeillemme. Vaikken todella ole mikään romantikko niin jotenkin se ryttyinen ja jo haalistunut kuitinpalanen piti säilyttää ❤ Mies tosin ei edes muistanut että oli saapunut taksilla, saati päivää 😀 Ja ihan superihanat kakarat!

  Tykkää

 32. Olipas ihana ele pikku herrasmieheltäsi antaa siskolle lahja. 🙂 Mä muuten todella tykkään sun blogin esteettisyydestä ja tavastasi kuvat. 🙂

  Tykkää

 33. Hei Johanna ja kaikki te, jotka olette minun laillani vakilukijoita ja kivojen kommenttien antajia. Teistä on tullut osa päiväohjelmaani, se  mukava hetki, jolloin saa kaikkien touhujen jälkeen löhästää sohvalle ja lukaista mitä tänne on ilmestynyt. Kiitos! Teille muutamille muille kommentoijille sanoisin vaan, että minä 51 v oon tasan yhtä teinityttömäinen kuin Johanna, kun päälle osuu hyvännäköinen asu, tukka on hyvin ja varsinkin kun olen itseeni tyytyväinen. Suosittelen kokeilemaan;)

  Tykkää

 34. Heippa Johanna ! Oli myös pakko ostaa tuo lehti ja lukea juttu teistä ja sehän oli aivan ihana. Voin oikein mielessäni kuvitella edessänne aukeavat merimaisemat ja kaiken sen pienen kylän harmonian. Kaipaan niin paljon itsekin merta, olen syntynyt Turussa mutta tiet ovat vieneet minut sisä-Suomeen ja kaipaus rannikolle on suunnaton. Meri tuo minulle jotain mystisyyttä ja rauhaa. Olen seuraillut blogiasi ehkä noin vuoden ja minullekin siitä on tullut jokapäiväinen tapa. Pidän myös itsekin kaikesta kauniista asioista ja vaatteista. Elämän ilot syntyvät pienistä asioista mutta pitää olla kiitollinen myös että on esim terve. Kaikkea hyvää teille sinne Norjaan, tsemppiä talveen ja ennenkaikkea kiitos ihanasta blogistasi !

  Tykkää

 35. Olen vähän eri mieltä tuon yhden ”vierailijan” kanssa. Mielestäni olet kaunis myös omissa kuvissasi. Lisäksi ihailen kyllä kuvaustyyliäsi; blogisi kuvat ovat tosi ammattimaisia ja niissä on hienosti oivallettuja kuvakulmia. Toivoin joku viikko sitten juttua Suomen ja Norjan ruokakulttuurien eroista. Mitä jännää olet napannut Norjasta kotona tarjottaviin arkiruokiin, tietysti erilaisten kalojen lisäksi; entä mikä arkiruoissanne on Suomen peruja?
  Kiitos mukavasta blogista, kiva pistäytyä päivittäin täällä lukemassa tuoreimpia kirjoituksiasi.
  Syysterveisin
  RoMuu

  Tykkää

 36. Hei kysymys neuleesta 🙂 Onko vanha vai uusi, tarkoitan löytyykö vielä Part Twolta? Tuo väri on kiva; löysin kyllä vastaavan näköisen mutta väri oli cream, eli tavallinen vaalea,,,tuo näyttää vaalenpunertavalta…?
  Kiitos tiedosta 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: