Rose stitch knit

(& the Fox stitch)

ruusuneule Lindex / farkut Zara / eläintyynyt ja -kynttilät H&M Home

 

Tässä tällainen tavallinen rento arkiasu välillä -kumihousujen ja muiden tasapainoksi. Tai itseasiassa tää ruusuneulehan sopii ihan älyhyvin niiden kumihousujenkin kanssa; näissähän on ihan samaa violettia! Eli ei niin kovin kaukana kai sit oltukaan. 😉

Hauskat eläintyynyt olen ostanut oikeastaan lapsille -lasten huoneisiin. Ne eivät todellisuudessa edes mahtuisi tähän olohuoneen sohvalle. Terkuin tyynyhullu. Mutta ne on supersöpöt.

Ei mulla oikeastaan tänään mitään kummempaa, tällaisia tavallisia arki-iltaisia kuvia. Hitsi että pimeys tulee aikaisin nyt kellojen siirron jälkeen. Ihan liian aikaisin. Olin jotenkin ihan unohtanut tän pimeän ajan. Seitsemältä ihmettelee kun luulee että kello on jo ainakin kymmenen. Ja sitten sitä ihmettelee että mitäs nyt tekis kun onkin näin paljon vielä aikaa. Heh.

Mut yksi kuva vielä. Joku teistä ehkä muistaa mun neuloneen Ollille sellaisen liivin, missä on (jonkinlainen – älkää naurako) kettu. Nythän se oli sitten koululais-Ompulle ihan liian lapsellinen liivi, kouluun ei millään voinut laittaa. Kunnes keksin kirjoa liiviin ”What does the fox say”. Liivistä tuli hetkessä cooool. Hehe, vielä saa pelastettua noi tilanteet melko helpolla. Toisataiseksi. Huh.

Okei, ensi kerralla sitten vähän enemmän asiaakin; tulossa on nimittäin pieni huutis, jossa myyn muutaman (hekullisen) vaatekappaleen ja jonka tuoton siirrän lyhentämättömänä Nenäpäivän tilille! Kannattaapi kurkata 🙂 Vi sees ❤

74 vastausta artikkeliin “Rose stitch knit

 1. Kiva pusero, aattelin ensin et oot itse kirjonu 😀
  Kynsilakan sävy on ihana, muistatko mitä se on?
  Iloista viikonjatkoa pimeydestä huolimatta 🙂
  Marie

  Tykkää

  1. Äh, kynsilakka on just Ainon vieressä sängyssä, en jaksa mennä etsimään peiton alta 😀 Neiti halusi ottaa sen unikaveriksi kun lupasin et huomenna lakataan senkin kynnet ❤ Otan sen mukaan pian johonkin postaukseen 😀

   Tykkää

 2. Hei, ihana arkiasu, mukavan rento, huivisi on todella hyvän värinen. Arkipukeutumisesta on mukava saada vinkkejä, joita voi toteuttaa sitten itsekin. Silmääni pisti myös ihana kannu, onhan se Arabian? Kettuliivi on kuin karkki, todellakin aivan söpö.
  Inger

  Tykkää

 3. Moi Johanna. Sulla kun on paljon neuleita ja villatakkeja niin miten säilytät niitä? Henkarissa vai viikattuna? Että pysyvät hyvin kuosissaan… Muutenkin kiinnostaisi, miten olet järjestänyt perheenne vaatesäilytyksen? Olet onnistunut säilyttämään ihania vaatelöytöjä vuosienkin takaa ja itsestä tuntuu, että on pakko luopua vanhoista jos haluaa uusille tilaa kaappeIhin. Toiseksi, kun tykkäät ”reilun kokoisista” , oversize neuleista yms. niin ostatko kenties suurempaa kokoa, jotta ovat vähän reiluja vai onko ne vaan reiluja malleja? Itse olen ostanut muutamasti kokoa suurempaa ja ne näyttää päällä…. No isoilta 😦 Sä taas kannat kaiken kokoiset vaatteet kauniisti. Vinkkejä siis. Kiitos ihastuttavasta blogista.

  Tykkää

  1. Kiitti kivasta kommentista! Neuleet säilytän lähes poikkeuksetta kaapissa viikattuina (tai jossain tikapuilla roikkumassa ;)) -en juuri henkarissa. Vanhoja laitan joskus ullakolle ja törmään niihin sitten taas joskus kun kaipaa jotain ”uutta”.
   Ostan paljon neuleita vähän suurta kokoa juu -tämä on M, vaikka mulle ”oikeampi” ois varmaan ollut s tai xs. Kannattaa kokeilla; kaikki neuleet eivät sovi oversizeiksi mullekaan 😉
    

   Tykkää

 4. Ihania nuo sohvalla olevat tyynyt! Sopivan vistikkäitä minusta. Ja ihanat neuleet kummallakin, ovelalla kikalla päivitit pojalle tähän päivään:)
  Harmillista, varmaan ihania kamoja tulossa huutokauppaan, mutta mulle sinun garderobistasi mahtuisi yksi reisi kahteen yhteen ommeltuun lahkeeseen, ja sehän ei ole kaunista se:D Ehkäpä muutaman kuukauden päästä tilanne olisi toinen…Ne on nää vauvakilot;)
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Oih ❤ vauvakilot on aina parempi vaihtoehto kuin S-kokoiset vaatteet ❤ Siellä on sitäpaitsi aika isoja kokoja 😉

   Tykkää

 5. Ihan Olli, niin kiva ilme, ja MAKEE LIIVI . Hyvä Olli ❤
  Olen nähnyt tuon Ruusu villiksen Lindexillä ja nyt se sai aivan uuden tason mun silmissä.
  Täysin sinun ”syytä”  🙂
  Kiitos!
  Soile

  Tykkää

 6. Kummityttö 2,5 v. sanoi mummolleen: Haluu kattoo voksei. Mummo oli hieman ulalla 🙂 Se on kyllä pahemman luokan korvamato.
  Lisbeth

  Tykkää

 7. Sä olet, Johanna, kyllä sellainen pr-nainen, että oksat pois! Heti piti tilata tuo neule ja siinä sivussa vauvalle 70€:lla hienouksia… Eli olet kyllä kaikki ”lahjuksesi” yhteistyökumppaneilta lunastanut! 😀

  Tykkää

 8. Oot niin superkauniina taas! 🙂 Ihana neule ja suloisen väristä kynsilakkaa! Mikä värisävy ja minkä valmistajan toi kynsilakka on? Pakko saada! Lindexiinkin voisi piipahtaa 🙂
  T:Anna E
   

  Tykkää

  1. Moikka Anna 🙂 Hitsi, kynsilakka on tosiaan Ainon sängyssä nukkumassa, täytyy palailla tohon myöhemmin 🙂

   Tykkää

 9. Vierailija
  30.10.2013 klo 11:17

  Sä olet, Johanna, kyllä sellainen pr-nainen, että oksat pois! Heti piti tilata tuo neule ja siinä sivussa vauvalle 70€:lla hienouksia… Eli olet kyllä kaikki ”lahjuksesi” yhteistyökumppaneilta lunastanut! 😀

  .   TAI SIIS ANSAINNUT, HUONO SANAVALINTA TULI 🙂 kiitos siis vinkistä! (Ja mitä ihmeen alaspäin peukuttamisen syytä tässä viestissä on?!? Outoo.
   

  Tykkää

  1. :)) Kiitti 🙂 Tää paita ei kyllä ollut lahjus vaan ihan itseostettu, ehkä joku reagoi siihen..? En tiedä 🙂 Mut älä välitä, peukutuksia voi tulla välillä vähän mistä sattuu, väärinkäsityksistäkin 🙂

   Tykkää

 10. Tässä blogissa on sitä synkkään pohjolaan paljon kaivattua valoa ja iloa. On hienoa huomata, miten tasapainoista ja hyvää lisäävää energiaa välität meille lukijoillesi.
  Olet toki kauniskin, mutta minusta kauneinta kauneutta on ilman muuta tasapainoisuus ja elämään armollisesti ja nauravasti suhtautuva sydän. Ristipistoruusupaitoja, kumihousuja ja kaikkea siltä väliltä – sulassa sovussa.
  ihanaa viikkoa!
   

  Tykkää

 11. Postauksen fiilis on niin rennon tunnelmallinen! 🙂
  Oih, täytyy kyllä lähteä kynttiläkaupoille! Nuo H&M Home:n eläinkynttilät ❤
  -A
  eloahetkessa.blogspot.fi

  Tykkää

 12. Vierailija
  30.10.2013 klo 01:50

  Vierailija
  30.10.2013 klo 11:17

  Sä olet, Johanna, kyllä sellainen pr-nainen, että oksat pois! Heti piti tilata tuo neule ja siinä sivussa vauvalle 70€:lla hienouksia… Eli olet kyllä kaikki ”lahjuksesi” yhteistyökumppaneilta lunastanut! 😀

  .   TAI SIIS ANSAINNUT, HUONO SANAVALINTA TULI 🙂 kiitos siis vinkistä! (Ja mitä ihmeen alaspäin peukuttamisen syytä tässä viestissä on?!? Outoo.
  Juu,e n toki ajatellut saatika tarkoittanut, että kaikki postauksissa esiintyvä olisi aina saatua, vaan puhuin yleisellä tasolla 🙂 Kun usein on ollut juttua näistä blogistien saamisista.  Eli pointti olis e, että ne on kaikki kyllä ansaittuja ja yritykset hyötyvät näistä postauksista todella paljon, vrt. oma 120 euron tilaukseni, jonka tein välittömästi postauksen lukemisen jälkeen 🙂 tai sit mä oon vaan poikkeuksellisen helppo nakki 😉
   
  kiitos ihanasta hyvän mielen blogista ❤

  Tykkää

 13. Hei! Mistä olet löytänyt tuon ihanan maapallon? Meillä poika on kovasti kiinnostunut kartoista ja maapallosta (4v). Siksi olen yrittänyt etsiä jotain äidinkin mielestä sisustukseen sopivaa maapalloa 😉
  Etsintä päällä

  Tykkää

 14. Hei, taas kiva postaus ja lapsista tuli mieleen toivepostausaihe. Millaiset rituaalit ja iltapala ajat teillä on alaluokkalaisen arki-iltoina, että jaksaa nousta hyvin aamulla kouluun. Etkö olekin koulussa terveydenhoitajana, joten aihe sopisi ammatillisestikin. (Muistinkohan ammattisi oikein 😉 … ellen niin kiinnostaisi vaikka vaan äitinäkökulmasi. Ihanaa viikonloppua ja lepäilyä perheen kesken koulusta ja töistä!

  Tykkää

 15. Kävin ostamassa mainitsemaasi Rowan Angora Haze lankaa tamperelaisesta lankakaupasta. Myyjä kysyi ensimmäisenä ”Teetkö Kalajastajan vaimon pipon?”. Ilmeisesti joku muukin oli ostanut lankaa samaan tarkoitukseen. 🙂 -Pipa

  Tykkää

 16. Aaw, tuo liivi on niin söpö:) Muistaakseni taannoin puhuit mahdollisesta ohjeesta, olisikohan sellaista tulossa?

  Tykkää

 17. Hei Johanna! Mistä korvakorusi ja huivisi tässä postauksessa on? Ihanat! Ja mun lempiväriä 🙂 
  terkuin Mimosa 

  Tykkää

 18. Kiva pusero, aattelin ensin et oot itse kirjonu 😀
  Kynsilakan sävy on ihana, muistatko mitä se on?
  Iloista viikonjatkoa pimeydestä huolimatta 🙂
  Marie

  Tykkää

  1. Äh, kynsilakka on just Ainon vieressä sängyssä, en jaksa mennä etsimään peiton alta 😀 Neiti halusi ottaa sen unikaveriksi kun lupasin et huomenna lakataan senkin kynnet ❤ Otan sen mukaan pian johonkin postaukseen 😀

   Tykkää

 19. Hei, ihana arkiasu, mukavan rento, huivisi on todella hyvän värinen. Arkipukeutumisesta on mukava saada vinkkejä, joita voi toteuttaa sitten itsekin. Silmääni pisti myös ihana kannu, onhan se Arabian? Kettuliivi on kuin karkki, todellakin aivan söpö.
  Inger

  Tykkää

 20. Moi Johanna. Sulla kun on paljon neuleita ja villatakkeja niin miten säilytät niitä? Henkarissa vai viikattuna? Että pysyvät hyvin kuosissaan… Muutenkin kiinnostaisi, miten olet järjestänyt perheenne vaatesäilytyksen? Olet onnistunut säilyttämään ihania vaatelöytöjä vuosienkin takaa ja itsestä tuntuu, että on pakko luopua vanhoista jos haluaa uusille tilaa kaappeIhin. Toiseksi, kun tykkäät ”reilun kokoisista” , oversize neuleista yms. niin ostatko kenties suurempaa kokoa, jotta ovat vähän reiluja vai onko ne vaan reiluja malleja? Itse olen ostanut muutamasti kokoa suurempaa ja ne näyttää päällä…. No isoilta 😦 Sä taas kannat kaiken kokoiset vaatteet kauniisti. Vinkkejä siis. Kiitos ihastuttavasta blogista.

  Tykkää

  1. Kiitti kivasta kommentista! Neuleet säilytän lähes poikkeuksetta kaapissa viikattuina (tai jossain tikapuilla roikkumassa ;)) -en juuri henkarissa. Vanhoja laitan joskus ullakolle ja törmään niihin sitten taas joskus kun kaipaa jotain ”uutta”.
   Ostan paljon neuleita vähän suurta kokoa juu -tämä on M, vaikka mulle ”oikeampi” ois varmaan ollut s tai xs. Kannattaa kokeilla; kaikki neuleet eivät sovi oversizeiksi mullekaan 😉
    

   Tykkää

 21. Ihania nuo sohvalla olevat tyynyt! Sopivan vistikkäitä minusta. Ja ihanat neuleet kummallakin, ovelalla kikalla päivitit pojalle tähän päivään:)
  Harmillista, varmaan ihania kamoja tulossa huutokauppaan, mutta mulle sinun garderobistasi mahtuisi yksi reisi kahteen yhteen ommeltuun lahkeeseen, ja sehän ei ole kaunista se:D Ehkäpä muutaman kuukauden päästä tilanne olisi toinen…Ne on nää vauvakilot;)
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Oih ❤ vauvakilot on aina parempi vaihtoehto kuin S-kokoiset vaatteet ❤ Siellä on sitäpaitsi aika isoja kokoja 😉

   Tykkää

 22. Ihan Olli, niin kiva ilme, ja MAKEE LIIVI . Hyvä Olli ❤
  Olen nähnyt tuon Ruusu villiksen Lindexillä ja nyt se sai aivan uuden tason mun silmissä.
  Täysin sinun ”syytä”  🙂
  Kiitos!
  Soile

  Tykkää

 23. Kummityttö 2,5 v. sanoi mummolleen: Haluu kattoo voksei. Mummo oli hieman ulalla 🙂 Se on kyllä pahemman luokan korvamato.
  Lisbeth

  Tykkää

 24. Sä olet, Johanna, kyllä sellainen pr-nainen, että oksat pois! Heti piti tilata tuo neule ja siinä sivussa vauvalle 70€:lla hienouksia… Eli olet kyllä kaikki ”lahjuksesi” yhteistyökumppaneilta lunastanut! 😀

  Tykkää

 25. Oot niin superkauniina taas! 🙂 Ihana neule ja suloisen väristä kynsilakkaa! Mikä värisävy ja minkä valmistajan toi kynsilakka on? Pakko saada! Lindexiinkin voisi piipahtaa 🙂
  T:Anna E
   

  Tykkää

  1. Moikka Anna 🙂 Hitsi, kynsilakka on tosiaan Ainon sängyssä nukkumassa, täytyy palailla tohon myöhemmin 🙂

   Tykkää

 26. Vierailija
  30.10.2013 klo 11:17

  Sä olet, Johanna, kyllä sellainen pr-nainen, että oksat pois! Heti piti tilata tuo neule ja siinä sivussa vauvalle 70€:lla hienouksia… Eli olet kyllä kaikki ”lahjuksesi” yhteistyökumppaneilta lunastanut! 😀

  .   TAI SIIS ANSAINNUT, HUONO SANAVALINTA TULI 🙂 kiitos siis vinkistä! (Ja mitä ihmeen alaspäin peukuttamisen syytä tässä viestissä on?!? Outoo.
   

  Tykkää

  1. :)) Kiitti 🙂 Tää paita ei kyllä ollut lahjus vaan ihan itseostettu, ehkä joku reagoi siihen..? En tiedä 🙂 Mut älä välitä, peukutuksia voi tulla välillä vähän mistä sattuu, väärinkäsityksistäkin 🙂

   Tykkää

 27. Tässä blogissa on sitä synkkään pohjolaan paljon kaivattua valoa ja iloa. On hienoa huomata, miten tasapainoista ja hyvää lisäävää energiaa välität meille lukijoillesi.
  Olet toki kauniskin, mutta minusta kauneinta kauneutta on ilman muuta tasapainoisuus ja elämään armollisesti ja nauravasti suhtautuva sydän. Ristipistoruusupaitoja, kumihousuja ja kaikkea siltä väliltä – sulassa sovussa.
  ihanaa viikkoa!
   

  Tykkää

 28. Postauksen fiilis on niin rennon tunnelmallinen! 🙂
  Oih, täytyy kyllä lähteä kynttiläkaupoille! Nuo H&M Home:n eläinkynttilät ❤
  -A
  eloahetkessa.blogspot.fi

  Tykkää

 29. Vierailija
  30.10.2013 klo 01:50

  Vierailija
  30.10.2013 klo 11:17

  Sä olet, Johanna, kyllä sellainen pr-nainen, että oksat pois! Heti piti tilata tuo neule ja siinä sivussa vauvalle 70€:lla hienouksia… Eli olet kyllä kaikki ”lahjuksesi” yhteistyökumppaneilta lunastanut! 😀

  .   TAI SIIS ANSAINNUT, HUONO SANAVALINTA TULI 🙂 kiitos siis vinkistä! (Ja mitä ihmeen alaspäin peukuttamisen syytä tässä viestissä on?!? Outoo.
  Juu,e n toki ajatellut saatika tarkoittanut, että kaikki postauksissa esiintyvä olisi aina saatua, vaan puhuin yleisellä tasolla 🙂 Kun usein on ollut juttua näistä blogistien saamisista.  Eli pointti olis e, että ne on kaikki kyllä ansaittuja ja yritykset hyötyvät näistä postauksista todella paljon, vrt. oma 120 euron tilaukseni, jonka tein välittömästi postauksen lukemisen jälkeen 🙂 tai sit mä oon vaan poikkeuksellisen helppo nakki 😉
   
  kiitos ihanasta hyvän mielen blogista ❤

  Tykkää

 30. Hei! Mistä olet löytänyt tuon ihanan maapallon? Meillä poika on kovasti kiinnostunut kartoista ja maapallosta (4v). Siksi olen yrittänyt etsiä jotain äidinkin mielestä sisustukseen sopivaa maapalloa 😉
  Etsintä päällä

  Tykkää

 31. Hei, taas kiva postaus ja lapsista tuli mieleen toivepostausaihe. Millaiset rituaalit ja iltapala ajat teillä on alaluokkalaisen arki-iltoina, että jaksaa nousta hyvin aamulla kouluun. Etkö olekin koulussa terveydenhoitajana, joten aihe sopisi ammatillisestikin. (Muistinkohan ammattisi oikein 😉 … ellen niin kiinnostaisi vaikka vaan äitinäkökulmasi. Ihanaa viikonloppua ja lepäilyä perheen kesken koulusta ja töistä!

  Tykkää

 32. Kävin ostamassa mainitsemaasi Rowan Angora Haze lankaa tamperelaisesta lankakaupasta. Myyjä kysyi ensimmäisenä ”Teetkö Kalajastajan vaimon pipon?”. Ilmeisesti joku muukin oli ostanut lankaa samaan tarkoitukseen. 🙂 -Pipa

  Tykkää

 33. Aaw, tuo liivi on niin söpö:) Muistaakseni taannoin puhuit mahdollisesta ohjeesta, olisikohan sellaista tulossa?

  Tykkää

 34. Hei Johanna! Mistä korvakorusi ja huivisi tässä postauksessa on? Ihanat! Ja mun lempiväriä 🙂 
  terkuin Mimosa 

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: