Am I wrong

*violetit kumihousut*

 

”Mammalla on lilat kumihousut! Minäkin haluan lilat kumihousut!”

Totesi Olli ensimmäistä kertaa näiden housujen syliin päästessään. Oops. Siihen asti olin luulut ostaneeni viininpunaiset nahkajäljitelmäpöksyt. No, lilathan nää on, ihan totta. Mutta että kumihousut. Auts. Aina näitä totuuksia saakin kuulla… 😉

No, näissä nyt on kuitenkin koko viikonloppu menty, tykkään housujen joustavuudesta ja istuvuudesta kaikesta huolimatta kovasti. Ja naru-kaulakoru on kesällä ostettu, enkä oikein muista mitä se on… harmi vaan.

toppi (äidin Pariisin tuliaisia) Promoda / mekosta aukileikattu villaneule Part Two / kumihousut Vila / nilkkurit secondhand Laura Bellariva

Näin sunnuntaiksi ajattelin taas liittää teille yhden kauniin biisin. Melkein voisin veikata, että tätä on Suomen radiossakin soitettu, mutta itse en ainakaan ihan heti olisi arvanut kappaleen olevan norjalainen… Se yllätti kivasti, kaksi nuorta norjalaispoikaa.

Envy; Am I wrong:

Ps. Ihanat Hulivili -kirjat (2 kpl) voittivat:

Mä oon mukana! 🙂 Ja huomenna hakemaan myös Kodin Kuvalehti!

Kati

****

Kiitos kauniista blogistasi, koitan mukaan arvontaan. -lotta-

***

Kati ja Lotta; laitattehan mulle s-postia kalastajanvaimo@yahoo.com -osoitteeseen, niin saan kirjat pian matkaan 🙂

30 vastausta artikkeliin “Am I wrong

 1. Hmmm… missä ovat lihaksesi? Alat näyttää vähän liian laihalta. Liikunnalliseksi ihmiseksi luulisi sinulla olevan esim. enemmän muotoa hauis- ja reisilihaksissa. Olin nuorena naisena laiha eli näytin sivulta lankulta, myös takapuoleni oli litteä, muodoton. Rinnat olivat pienet. Tosin lantioni oli leveähkö, joten jalat, reidet näyttivät rimpuloilta, kuten monilla liian laihoilla naisilla. Kyllä aikuisella naisella voi olla vähän terveellisiä muotoja, lihaksia…,ei tarvitse näyttää anorektiaan päin kallellaan olevalta poikavartalolta.

  Tykkää

  1. Ohhops… 😉 Nyt tuli mun makuun sen verran tökeröä ulkonäön arvostelua vastaan etten taida pahemmin vaivautua vastaamaan 😉 Olen kroppani kanssa erittäin sinut enkä anorektiasta kyllä pelkoakaan vaikken lihasmassan kasvattelusta pidäkään… Mun pitäisi varmaan käydä salilla, jotta kroppa näyttäisi paremmalta, mutten pidä painojen nostelusta, joten en käy 😀

   Tykkää

 2. Olipa tosi kiva juttu teistä Kodin Kuvalehdessä! Erityisesti kuvat oli tunnelmaltaan ihanat! Jäin miettimään, että olisiko sun mahdollista jäädä vähäksi aikaa töistä pois ja toteuttaa se kirjahaave? Onko Norjassa vuorotteluvapaata tai vastaavaa olemassa? Tai vaikka opintovapaata? Voisithan sä vaikka vähän opiskella esim. valokuvausta tms. ja sitten samalla tekisit sen kirjan. Luulisin, että saisit kustannussopparin, koska blogisi on niin suosittu Suomessa. Ja sun neuleohjeet voisi myös saada pelkästään neulomisesta kiinnostuneet ostamaan kirjan, koska neulominen on suosittua nykyisin. Sitä paitsi sun kuvat blogissa on niin hyviä, että voisit itse ottaa kuvat ja kaikki kirjaasi. En siis ollenkaan vihjaa, että valokuvausoppi olisi tarpeen, mutta jotainhan sun täytyis opiskella jotta opintovapaat avoisit saada. (Jos siis siellä opintovapaata edes on.) Mielestäni sun pitäisi ehdottomasti toteuttaa tuo unelma:)
  T: Elsie

  Tykkää

  1. Jeps, kirjajuttu on jo vähän viritteillä eikä opiskeluistakaan koskaan tiedä… 🙂 Elämässä on onneksi paljon mahdollisuuksia 🙂 Kiitti kivasta kommentista, kyllä tässä jotain on syntymässä :)) Itseasiassa mulla oli ihan kamalat pohdiskelut tänä kesänä kun pääsin opiskelemaan taidetta paikalliseen yliopistoon… enkä sitten kuitenkaan ottanut paikkaani vastaan työtilanteen vuoksi. Mutta sekin on tosiaan vielä harkinnassa ensi vuodeksi! Jos sit uskaltais hypätä 🙂 Never know… Kiitos kovasti rohkaisusta ❤

   Tykkää

 3. Meinasin ensin ottaa enempi ensimmäiseen kommenttiin kantaa, mutta enpä viitsi vaivautua.. Jätetään se niiiiin omaan arvoonsa. Sä olet upea Johanna!! KK: n juttua lueskellessani mietin teidän lasten kielitaito. Voi olla että olet asiasta puhunut, mutta ohi on mennyt… lapset puhuu teidän molempien äidinkieltä? Kotikieli teillä Norja vai puhutko sä lapsille suomea? 

  Tykkää

 4. Vierailija
  27.10.2013 klo 10:28

  Meinasin ensin ottaa enempi ensimmäiseen kommenttiin kantaa, mutta enpä viitsi vaivautua.. Jätetään se niiiiin omaan arvoonsa. Sä olet upea Johanna!! KK: n juttua lueskellessani mietin teidän lasten kielitaito. Voi olla että olet asiasta puhunut, mutta ohi on mennyt… lapset puhuu teidän molempien äidinkieltä? Kotikieli teillä Norja vai puhutko sä lapsille suomea? 

  Olen miettinyt tätä samaa myös. Itsekin elän kaksikielisessä perheessä ja isännän kotimaassa, joten suomen kielen vaaliminen + opettaminen jälkipolvelle tuntuu joskus vähän haastavalta. Olisi kiva kuulla teidän perheen kokemuksia kaksikielisyyden haasteista ja iloista.
   

  Tykkää

 5. Jälleen ihana asu!  Mistä sinä ammennat inspiraatioita näihin ihaniin asukokonaisuuksiin kun ovat toinen toisensa jälkeen aina niin upeita ja olet niin ”kekseliäs” yhdisteleen vaatteita  🙂 Onko sinulla joku tyyli-ikoni/blogi jota seuraa josta saat inspiraatiosi?!
  Ps. Ulkopukeutumisesta (takit, huivit) olisi kiva saada vinkkejä/kuvia, en tarkoita tällä lenkkeilyä..ulkoilua, vaan esim. kaupunki/työ pukeutumisesta.
  Kiitos vielä ihanasta blogista 🙂
  Paula

  Tykkää

 6. Hei! Olen lukenut blogiasi nyt reilun vuoden verran, mutta en ole ehtinyt vielä kommentoimaan lainkaan. Tuli mieleen nahkahamepostauksesta, että oletko ikinä kirjoittanut siitä kuinka tapasit miehesi ja missä? Olisi mielenkiintoista kuulla siitä, mutta ymmärrän kyllä mikäli haluat pitää tietyt asiat poissa julkisuudesta, tuo nahkahamejuttu vain jäi kiinnostamaan 🙂 Blogisi on ainut jota seuraan tällä hetkellä. Viihdyttää ja saa hyvälle tuulelle aina! Jatka samaan malliin 🙂
  Salli

  Tykkää

 7. Hmmm… missä ovat lihaksesi? Alat näyttää vähän liian laihalta. Liikunnalliseksi ihmiseksi luulisi sinulla olevan esim. enemmän muotoa hauis- ja reisilihaksissa. Olin nuorena naisena laiha eli näytin sivulta lankulta, myös takapuoleni oli litteä, muodoton. Rinnat olivat pienet. Tosin lantioni oli leveähkö, joten jalat, reidet näyttivät rimpuloilta, kuten monilla liian laihoilla naisilla. Kyllä aikuisella naisella voi olla vähän terveellisiä muotoja, lihaksia…,ei tarvitse näyttää anorektiaan päin kallellaan olevalta poikavartalolta.

  Tykkää

  1. Ohhops… 😉 Nyt tuli mun makuun sen verran tökeröä ulkonäön arvostelua vastaan etten taida pahemmin vaivautua vastaamaan 😉 Olen kroppani kanssa erittäin sinut enkä anorektiasta kyllä pelkoakaan vaikken lihasmassan kasvattelusta pidäkään… Mun pitäisi varmaan käydä salilla, jotta kroppa näyttäisi paremmalta, mutten pidä painojen nostelusta, joten en käy 😀

   Tykkää

 8. Olipa tosi kiva juttu teistä Kodin Kuvalehdessä! Erityisesti kuvat oli tunnelmaltaan ihanat! Jäin miettimään, että olisiko sun mahdollista jäädä vähäksi aikaa töistä pois ja toteuttaa se kirjahaave? Onko Norjassa vuorotteluvapaata tai vastaavaa olemassa? Tai vaikka opintovapaata? Voisithan sä vaikka vähän opiskella esim. valokuvausta tms. ja sitten samalla tekisit sen kirjan. Luulisin, että saisit kustannussopparin, koska blogisi on niin suosittu Suomessa. Ja sun neuleohjeet voisi myös saada pelkästään neulomisesta kiinnostuneet ostamaan kirjan, koska neulominen on suosittua nykyisin. Sitä paitsi sun kuvat blogissa on niin hyviä, että voisit itse ottaa kuvat ja kaikki kirjaasi. En siis ollenkaan vihjaa, että valokuvausoppi olisi tarpeen, mutta jotainhan sun täytyis opiskella jotta opintovapaat avoisit saada. (Jos siis siellä opintovapaata edes on.) Mielestäni sun pitäisi ehdottomasti toteuttaa tuo unelma:)
  T: Elsie

  Tykkää

  1. Jeps, kirjajuttu on jo vähän viritteillä eikä opiskeluistakaan koskaan tiedä… 🙂 Elämässä on onneksi paljon mahdollisuuksia 🙂 Kiitti kivasta kommentista, kyllä tässä jotain on syntymässä :)) Itseasiassa mulla oli ihan kamalat pohdiskelut tänä kesänä kun pääsin opiskelemaan taidetta paikalliseen yliopistoon… enkä sitten kuitenkaan ottanut paikkaani vastaan työtilanteen vuoksi. Mutta sekin on tosiaan vielä harkinnassa ensi vuodeksi! Jos sit uskaltais hypätä 🙂 Never know… Kiitos kovasti rohkaisusta ❤

   Tykkää

 9. Meinasin ensin ottaa enempi ensimmäiseen kommenttiin kantaa, mutta enpä viitsi vaivautua.. Jätetään se niiiiin omaan arvoonsa. Sä olet upea Johanna!! KK: n juttua lueskellessani mietin teidän lasten kielitaito. Voi olla että olet asiasta puhunut, mutta ohi on mennyt… lapset puhuu teidän molempien äidinkieltä? Kotikieli teillä Norja vai puhutko sä lapsille suomea? 

  Tykkää

 10. Vierailija
  27.10.2013 klo 10:28

  Meinasin ensin ottaa enempi ensimmäiseen kommenttiin kantaa, mutta enpä viitsi vaivautua.. Jätetään se niiiiin omaan arvoonsa. Sä olet upea Johanna!! KK: n juttua lueskellessani mietin teidän lasten kielitaito. Voi olla että olet asiasta puhunut, mutta ohi on mennyt… lapset puhuu teidän molempien äidinkieltä? Kotikieli teillä Norja vai puhutko sä lapsille suomea? 

  Olen miettinyt tätä samaa myös. Itsekin elän kaksikielisessä perheessä ja isännän kotimaassa, joten suomen kielen vaaliminen + opettaminen jälkipolvelle tuntuu joskus vähän haastavalta. Olisi kiva kuulla teidän perheen kokemuksia kaksikielisyyden haasteista ja iloista.
   

  Tykkää

 11. Jälleen ihana asu!  Mistä sinä ammennat inspiraatioita näihin ihaniin asukokonaisuuksiin kun ovat toinen toisensa jälkeen aina niin upeita ja olet niin ”kekseliäs” yhdisteleen vaatteita  🙂 Onko sinulla joku tyyli-ikoni/blogi jota seuraa josta saat inspiraatiosi?!
  Ps. Ulkopukeutumisesta (takit, huivit) olisi kiva saada vinkkejä/kuvia, en tarkoita tällä lenkkeilyä..ulkoilua, vaan esim. kaupunki/työ pukeutumisesta.
  Kiitos vielä ihanasta blogista 🙂
  Paula

  Tykkää

 12. Hei! Olen lukenut blogiasi nyt reilun vuoden verran, mutta en ole ehtinyt vielä kommentoimaan lainkaan. Tuli mieleen nahkahamepostauksesta, että oletko ikinä kirjoittanut siitä kuinka tapasit miehesi ja missä? Olisi mielenkiintoista kuulla siitä, mutta ymmärrän kyllä mikäli haluat pitää tietyt asiat poissa julkisuudesta, tuo nahkahamejuttu vain jäi kiinnostamaan 🙂 Blogisi on ainut jota seuraan tällä hetkellä. Viihdyttää ja saa hyvälle tuulelle aina! Jatka samaan malliin 🙂
  Salli

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: