Ihan mustissa

ja pieni jumppainnostus 😉

En ole oikeastaan mitenkään kokomustaihmisiä, mutta joskus, tällaisina päivinä joina tietää juoksevansa kiirreessä monenlaiseen pikkujuttuun, on musta kamalan kätevä valinta. Tyylikäs ja pelkistetty. Se ei aiheuta mitään oloja eikä tuntemuksia päivän mittaan… 😉 Ja siihen voi yhdistää pikkuyksityiskohtia -kuten leopardisen hiuslenksun! Tai vaan pehmentää mustaa kapealla nahkavyöllä. Tai heittää päälle sähäkän mohairneuleen lämmikkeeksi (jos nyt ihan kokomustaihmisiä ei ole). 

Pelastin muuten tänään myös yhden vanhan puulatikon talven alta sisälle. Täytyy etsiä se toinenkin vielä. Kesäthän olen noissa pitänyt kukkia tai jotain sellaista, nyt putsasin vanhan viinilaatikon sisälle lehti- tai kirjasäilöksi. Sen voisi vielä lakata tai käsitella jollain öljyllä. Kai meillä jotain sellastakin jossain on. Laatikoissa muuten on logo, jossa ympyrän sisällä on V -kirjain; norjalaisen Alkon logo. Vinmonopoletin siis. Viinimonopoli, he. 

Ja tänään sain vähän yllärinä koulusta mukaan yhden ylimääräisen lapsen. Meillä on pelattu jalkapalloa olohuoneessa (siksi kaikki tyynyt lattialla – ne olivat vastapelaajia), rakennettu majaa kaikista ruokapöydän tuoleista, paistettu lettuja ja leikitty tyynysotaa. Muun muassa. Ihan hyvä, että on noita vieraita, mun tulee silloin tehtyä vaikka mitä hyödyllistäkin kuten siivottua koko keittiö. Kun ei kehtaa vaan istua sohvallakaan. Lapset kertoisi kotonaan et se Ollin äiti vaan istuu sohvalla.

Niin ja aamuzumbassa yksi jumppari kiitteli että nää meidän aamuzumbat ovat sen viikon kohokohta. Että on taas odotettu tätä tuntia ja harmi et seuraavaan on viikko. Kuinka kivalta se sit tuntui! :)) Joskus multa kysellään myös sähköpostitse, että millaista on ohjata ryhmäliikuntaa ja että kannattaako ryhtyä ohjaaksi/ mitä siihen tarvitaan. Kannattaa lähteä! :))

Ei ehkä sitten, jos kuvittelee, että ohjaajana oleminen olisi jotenkin hienoa tai että saisi treenata ilmaiseksi tai mitään sellaista. Siitä on pakko pitää ihan älyttömästi, ihan oikeasti. Niin että tunneilla hullaantuu tekemään kaikki liikkeet 200 % teholla. Ja esimerkiksi zumbassa pitää ohjaajana usein treenata cooleja kappaleita itse niiiiin tuhanteen kertaan, että tunteja ohjatessaan on jo ihan täynnä kys. biisiä… 😀 Tai siis olisi, jollei tykkäisi niistä ihan hulluna! :)) 

No hups, innostuinpa pikkasen tosta aiheesta… 😉 Kirjoittelen mieluusti liikuntajutuista ja vaikka ohjaamisestakin joskus taas lisää, mut nyt ei kyllä ollut tarkoitus. Nyt oikeastaan mietin et olen ansainut yhden pikku glögin. 

Heippis! ❤

58 vastausta artikkeliin “Ihan mustissa

  1. Joo me vaan luullaan et seurailee meitä vaikkei oikeasti voisi varmaan vähempää kiinostaa 😛

   Tykkää

 1. Meillä oli perjantai illasta lauantai iltapäivään pojan kaveri kylässä ja pitää tehdä aina jotain ettei kerro tosiaan et se vaan istuu. Mulle on nyt tullut kipinä et jos vois jotain pienryhmää ohjata. Ei pelkästään tanssien vaan et siinä olis sit lihaskuntoa välissä. Ei tartteis niin montaa kappaletta opetella mut kyllä 20 minsaan aika monta biisiä mahtuu. Meidän Zumba peruttiin sunnuntaina sen myrskyn takia ja nyt kurkkua alkaa karhentaa ja mieli tekis mennä circuitiin illalla. Oltiin ilman sähköjä 54 h. Kynttilöitä, takkaa,  hellaa, leivinuunia ja agrikaattivaloa.

  Tykkää

  1. Zumba toning?! :)) Mun mielestä on kanssa ihana yhdistää lihaskuntoa tunteihin kun muuten oon niin sairaan huono käymään salilla…

   Tykkää

 2. Moi, tulin vaan sanomaan, että voi että sun kuvat ovat aina niin ihania, lämminhenkisiä, kotoisia ja kauniita. Miten niistä voikin saada niin paljon energiaa, kiitos 🙂 t. Merja

  Tykkää

 3. Musta käy yllättävn hyvin monelle vaaleallekin kuten sinulle, mutta koska itse olen tosi tumma, tuntuu täysin musta asu raskaalta. Oikeastaan olen käyttänyt kokomustaa, vain kun olen ollut tosi surullinen, sureva tai muuten allapäin! Ja aika usein hienoissa juhlissa! Jostain syystä rakastan värejä enemmän kuun muut suomalaiset.

  Tykkää

 4. Kaunista jälleen. Uskon, että Zumba-tuntisi on varmasti viikon kohokohta monelle osallistujalle! Itselleni kohokohta on jooga-tunti (tai melkein kaksituntinen). Silloinn saa rauhassa kauniissa ympäristössä valoisan ohjaajan kanssa venytellä ja vanutella omaa kehoa ja samalla ajatuksia – tekee hyvää 🙂
  Olen harkinnut ostaa tuollaisen Secto-jalkalampun meille kattolampun kaveriksi. Ainoa mitä pohdin on kuinka hyvin se valaisee? Kattolampun valo ei ole kovinkaan valaiseva tällaisena harmaana marraskuuna. Kuinka jalkalamppu -näkeekö sen valossa esim. lukea?
  Aurinko sinulle!

  Tykkää

  1. Noi Sectot ei kovin tehokkaita ole kyllä, se on pakko sanoa. Niistä lähtee kaunis, tunnelmallinen valo ja kauniit raitakuviot ympärille ja lukuvalosta menee, mutta eivät kyllä varsinaisesti valaise. Lukiessakin täytyy olla ihan lampun vieressä yllä, ei mikää tehokkain…

   Tykkää

 5. Liikuntajutuista on kiva lukea, kirjoittele toki enemmänkin niistä joskus:) Ryhmäliikuntatunneilla en ole käynyt vuosiin. Kuntosali, hiihto ja lenkkeily kuuluvat vakiolajeihin tällä hetkellä. Voisi siis olla aika kokeilla niitä jumppiakin jossain välissä!
  Jos tosiaan lapsilla on kavereita kylässä, niin puuhasteltua tulee erilailla. Johtunee siitä, ettei lapsilauma juuri silloin ”tarvitse” äippää ja siinä sitten ehtii kaikkea pientä…Kerran meillä oli kaikki lelut lattialla kun ei oltu vielä keräily sille päivää, niin naapurin poika kurkkasi takaovesta ja kauhistui ”kun teillä on niin kamala sotku”:D Piti alkaa puuhastella, vaikka itseasiassa esim. imuroin joka päivä…
  Ihania hyasintteja sinulla jo on siellä kukkimassa! Itse olen säästellyt hajusinttiostoksia joululle, mutta voisihan niitä tosiaan hankkia jo nyt!
  http://mamainprogess.blogspot.fi/
   

  Tykkää

  1. 😀
   Ja hyasintit ovat sellanen joulutunnelman luoja, varmaan tulee munkin ostettua vielä monet. Hajusintti hehe.

   Tykkää

 6. Hei, toi on näköjään aika yleistä et pitää puuhata jotain hyödyllistä ku lapsilla kavereita. Mulla 8 ja 11 v. pojat ja aina ku niillä on kaveri, teen tietyt kotihommat tietyssä järkässä. Pedin petaus, välipala lapsille (tulevat koulusta suoraan leikkimään), pesukone päälle, vessan pesu, keittiön siistiminen ja ruoan laittaminen, ruoan jälkeen keittiön siistiminen jne. Aika tehokasta touhua sanon minä. Nyt toinen lähti harkkoihin ja toinen ties missä, joten tää iltapäivä onkin aikaa ”nettailla” 😀
  Anna
   

  Tykkää

 7. Kuulepas Johanna, tämä oli taas aivan ihana postaus, tästä tuli tosi hyvä mieli! Muuten, mistä olet tuon leopardilenksun ostanut, josko täältä Suomestakin löytyisi?

  Tykkää

 8. Liikunnanohjaamisesta olis kyllä kiva lukea ennemmänkin! Itsekin siitä joskus salaa haaveilen. En tiedä olisinko hommaan tarpeeksi sosiaalinen ja mukaansatempaava.
  -H

  Tykkää

  1. No en ollut varmasti minäkään…. mutta jos tarpeeksi nautit liikunnasta, saat tunneilla vielä ekstra-annoksen adrenaliinia ja pystyt ihmeellisen pirtsaoihin suorituksiin 😉

   Tykkää

 9. Ah ihanaa, kun kirjotat taas tuntemuksistasi ja ajatuksistasi liikunnan suhteen! Siitä Sä kirjotit ”ennen vanhaankin” aina niin usein ja niin ihanasti. Tää on niin ”Johannamainen” aihe. Kaikki tuli taas niin sydämestä 🙂
  MrsBrown

  Tykkää

  1. :))) Kiitos, joskus täytyy antaa ajatuksen juosta :)) Liikunta on sydäntä lähellä kuten huomaa 😀

   Tykkää

 10. Hei Johanna. Tämä kysymys ei liity mitenkään posyaukseen mutta ajattelin kysyä kuitenki.Kuulin tänään telkusta lastenlaulun joka meni suunnilleen näin:
  ”On ukko rinteessä yksinääntalvisäässä, nokka jäässä.Hän seisoo uljaana mietteissääntalvisäässä, nokka jäässä.On nappisilmät ja naurusuuja kainalossa oksa koivupuun.Talvisäässä, nokka jäässä.”
  Googlettamalla en saanu selville oikeestaan muuta ku että tää on norjalainen kansanlaulu ja. On oikei kaunis mollissa laulettu kappale ja haluanki tietää tän nimen. Tai jos joku lukijoista osais kertoa.Mukavaa joulunodotusta, Lellu

  Tykkää

  1. Voi en osaa auttaa… :/ Sanoitus ei tuo mitään mieleen, pitäisi varmaan kuulla sävel :/

   Tykkää

 11. Vierailija
  21.11.2013 klo 06:16

  Hei Johanna. Tämä kysymys ei liity mitenkään posyaukseen mutta ajattelin kysyä kuitenki.Kuulin tänään telkusta lastenlaulun joka meni suunnilleen näin:
  ”On ukko rinteessä yksinääntalvisäässä, nokka jäässä.Hän seisoo uljaana mietteissääntalvisäässä, nokka jäässä.On nappisilmät ja naurusuuja kainalossa oksa koivupuun.Talvisäässä, nokka jäässä.”
  Googlettamalla en saanu selville oikeestaan muuta ku että tää on norjalainen kansanlaulu ja. On oikei kaunis mollissa laulettu kappale ja haluanki tietää tän nimen. Tai jos joku lukijoista osais kertoa.Mukavaa joulunodotusta, Lellu

  Hei
   
  Tuo on koululaisten laulukirjassa. En vaan muista minkä luokan,alakoulun kuitenkin. Kiva sävel.

  Tykkää

 12. Lehtilaatikon Elle Decoration näyttää houkuttelevalta, liikun Oslon kentällä ensi kuussa – tiedätkö löytyykö lehteä kentän lehtipisteistä?

  Tykkää

  1. Voi harmi, se on aika vanha lehti, mutta muuten Elle Decoration kyllä yleensä löytyy! 🙂

   Tykkää

 13. Vierailija
  21.11.2013 klo 11:39

  [quote author=”Vierailija” time=”21.11.2013 klo 06:16″]
  Hei Johanna. Tämä kysymys ei liity mitenkään posyaukseen mutta ajattelin kysyä kuitenki.Kuulin tänään telkusta lastenlaulun joka meni suunnilleen näin:
  ”On ukko rinteessä yksinääntalvisäässä, nokka jäässä.Hän seisoo uljaana mietteissääntalvisäässä, nokka jäässä.On nappisilmät ja naurusuuja kainalossa oksa koivupuun.Talvisäässä, nokka jäässä.”
  Googlettamalla en saanu selville oikeestaan muuta ku että tää on norjalainen kansanlaulu ja. On oikei kaunis mollissa laulettu kappale ja haluanki tietää tän nimen. Tai jos joku lukijoista osais kertoa.Mukavaa joulunodotusta, Lellu

  Hei
   
  Tuo on koululaisten laulukirjassa. En vaan muista minkä luokan,alakoulun kuitenkin. Kiva sävel.
  [Ritva Laurilan suomentamana Musica 3-4 luokan laulukirjassa]

  Tykkää

 14. Hei Johanna!
  Mistä tuo leopardihiuskoriste on? 🙂 Olitkin vastannut siitä jo jollekin kysyjälle, mutta vastauksessasi luki, että se on H. Tarkoititko H&M? Kiitos jos ehdit vastata. Iloista joulun odotusta koko perheellesi 🙂
  yst. t. Virpi

  Tykkää

  1. Joo me vaan luullaan et seurailee meitä vaikkei oikeasti voisi varmaan vähempää kiinostaa 😛

   Tykkää

 15. Meillä oli perjantai illasta lauantai iltapäivään pojan kaveri kylässä ja pitää tehdä aina jotain ettei kerro tosiaan et se vaan istuu. Mulle on nyt tullut kipinä et jos vois jotain pienryhmää ohjata. Ei pelkästään tanssien vaan et siinä olis sit lihaskuntoa välissä. Ei tartteis niin montaa kappaletta opetella mut kyllä 20 minsaan aika monta biisiä mahtuu. Meidän Zumba peruttiin sunnuntaina sen myrskyn takia ja nyt kurkkua alkaa karhentaa ja mieli tekis mennä circuitiin illalla. Oltiin ilman sähköjä 54 h. Kynttilöitä, takkaa,  hellaa, leivinuunia ja agrikaattivaloa.

  Tykkää

  1. Zumba toning?! :)) Mun mielestä on kanssa ihana yhdistää lihaskuntoa tunteihin kun muuten oon niin sairaan huono käymään salilla…

   Tykkää

 16. Moi, tulin vaan sanomaan, että voi että sun kuvat ovat aina niin ihania, lämminhenkisiä, kotoisia ja kauniita. Miten niistä voikin saada niin paljon energiaa, kiitos 🙂 t. Merja

  Tykkää

 17. Musta käy yllättävn hyvin monelle vaaleallekin kuten sinulle, mutta koska itse olen tosi tumma, tuntuu täysin musta asu raskaalta. Oikeastaan olen käyttänyt kokomustaa, vain kun olen ollut tosi surullinen, sureva tai muuten allapäin! Ja aika usein hienoissa juhlissa! Jostain syystä rakastan värejä enemmän kuun muut suomalaiset.

  Tykkää

 18. Kaunista jälleen. Uskon, että Zumba-tuntisi on varmasti viikon kohokohta monelle osallistujalle! Itselleni kohokohta on jooga-tunti (tai melkein kaksituntinen). Silloinn saa rauhassa kauniissa ympäristössä valoisan ohjaajan kanssa venytellä ja vanutella omaa kehoa ja samalla ajatuksia – tekee hyvää 🙂
  Olen harkinnut ostaa tuollaisen Secto-jalkalampun meille kattolampun kaveriksi. Ainoa mitä pohdin on kuinka hyvin se valaisee? Kattolampun valo ei ole kovinkaan valaiseva tällaisena harmaana marraskuuna. Kuinka jalkalamppu -näkeekö sen valossa esim. lukea?
  Aurinko sinulle!

  Tykkää

  1. Noi Sectot ei kovin tehokkaita ole kyllä, se on pakko sanoa. Niistä lähtee kaunis, tunnelmallinen valo ja kauniit raitakuviot ympärille ja lukuvalosta menee, mutta eivät kyllä varsinaisesti valaise. Lukiessakin täytyy olla ihan lampun vieressä yllä, ei mikää tehokkain…

   Tykkää

 19. Liikuntajutuista on kiva lukea, kirjoittele toki enemmänkin niistä joskus:) Ryhmäliikuntatunneilla en ole käynyt vuosiin. Kuntosali, hiihto ja lenkkeily kuuluvat vakiolajeihin tällä hetkellä. Voisi siis olla aika kokeilla niitä jumppiakin jossain välissä!
  Jos tosiaan lapsilla on kavereita kylässä, niin puuhasteltua tulee erilailla. Johtunee siitä, ettei lapsilauma juuri silloin ”tarvitse” äippää ja siinä sitten ehtii kaikkea pientä…Kerran meillä oli kaikki lelut lattialla kun ei oltu vielä keräily sille päivää, niin naapurin poika kurkkasi takaovesta ja kauhistui ”kun teillä on niin kamala sotku”:D Piti alkaa puuhastella, vaikka itseasiassa esim. imuroin joka päivä…
  Ihania hyasintteja sinulla jo on siellä kukkimassa! Itse olen säästellyt hajusinttiostoksia joululle, mutta voisihan niitä tosiaan hankkia jo nyt!
  http://mamainprogess.blogspot.fi/
   

  Tykkää

  1. 😀
   Ja hyasintit ovat sellanen joulutunnelman luoja, varmaan tulee munkin ostettua vielä monet. Hajusintti hehe.

   Tykkää

 20. Hei, toi on näköjään aika yleistä et pitää puuhata jotain hyödyllistä ku lapsilla kavereita. Mulla 8 ja 11 v. pojat ja aina ku niillä on kaveri, teen tietyt kotihommat tietyssä järkässä. Pedin petaus, välipala lapsille (tulevat koulusta suoraan leikkimään), pesukone päälle, vessan pesu, keittiön siistiminen ja ruoan laittaminen, ruoan jälkeen keittiön siistiminen jne. Aika tehokasta touhua sanon minä. Nyt toinen lähti harkkoihin ja toinen ties missä, joten tää iltapäivä onkin aikaa ”nettailla” 😀
  Anna
   

  Tykkää

 21. Kuulepas Johanna, tämä oli taas aivan ihana postaus, tästä tuli tosi hyvä mieli! Muuten, mistä olet tuon leopardilenksun ostanut, josko täältä Suomestakin löytyisi?

  Tykkää

 22. Liikunnanohjaamisesta olis kyllä kiva lukea ennemmänkin! Itsekin siitä joskus salaa haaveilen. En tiedä olisinko hommaan tarpeeksi sosiaalinen ja mukaansatempaava.
  -H

  Tykkää

  1. No en ollut varmasti minäkään…. mutta jos tarpeeksi nautit liikunnasta, saat tunneilla vielä ekstra-annoksen adrenaliinia ja pystyt ihmeellisen pirtsaoihin suorituksiin 😉

   Tykkää

 23. Ah ihanaa, kun kirjotat taas tuntemuksistasi ja ajatuksistasi liikunnan suhteen! Siitä Sä kirjotit ”ennen vanhaankin” aina niin usein ja niin ihanasti. Tää on niin ”Johannamainen” aihe. Kaikki tuli taas niin sydämestä 🙂
  MrsBrown

  Tykkää

  1. :))) Kiitos, joskus täytyy antaa ajatuksen juosta :)) Liikunta on sydäntä lähellä kuten huomaa 😀

   Tykkää

 24. Hei Johanna. Tämä kysymys ei liity mitenkään posyaukseen mutta ajattelin kysyä kuitenki.Kuulin tänään telkusta lastenlaulun joka meni suunnilleen näin:
  ”On ukko rinteessä yksinääntalvisäässä, nokka jäässä.Hän seisoo uljaana mietteissääntalvisäässä, nokka jäässä.On nappisilmät ja naurusuuja kainalossa oksa koivupuun.Talvisäässä, nokka jäässä.”
  Googlettamalla en saanu selville oikeestaan muuta ku että tää on norjalainen kansanlaulu ja. On oikei kaunis mollissa laulettu kappale ja haluanki tietää tän nimen. Tai jos joku lukijoista osais kertoa.Mukavaa joulunodotusta, Lellu

  Tykkää

  1. Voi en osaa auttaa… :/ Sanoitus ei tuo mitään mieleen, pitäisi varmaan kuulla sävel :/

   Tykkää

 25. Vierailija
  21.11.2013 klo 06:16

  Hei Johanna. Tämä kysymys ei liity mitenkään posyaukseen mutta ajattelin kysyä kuitenki.Kuulin tänään telkusta lastenlaulun joka meni suunnilleen näin:
  ”On ukko rinteessä yksinääntalvisäässä, nokka jäässä.Hän seisoo uljaana mietteissääntalvisäässä, nokka jäässä.On nappisilmät ja naurusuuja kainalossa oksa koivupuun.Talvisäässä, nokka jäässä.”
  Googlettamalla en saanu selville oikeestaan muuta ku että tää on norjalainen kansanlaulu ja. On oikei kaunis mollissa laulettu kappale ja haluanki tietää tän nimen. Tai jos joku lukijoista osais kertoa.Mukavaa joulunodotusta, Lellu

  Hei
   
  Tuo on koululaisten laulukirjassa. En vaan muista minkä luokan,alakoulun kuitenkin. Kiva sävel.

  Tykkää

 26. Lehtilaatikon Elle Decoration näyttää houkuttelevalta, liikun Oslon kentällä ensi kuussa – tiedätkö löytyykö lehteä kentän lehtipisteistä?

  Tykkää

  1. Voi harmi, se on aika vanha lehti, mutta muuten Elle Decoration kyllä yleensä löytyy! 🙂

   Tykkää

 27. Vierailija
  21.11.2013 klo 11:39

  [quote author=”Vierailija” time=”21.11.2013 klo 06:16″]
  Hei Johanna. Tämä kysymys ei liity mitenkään posyaukseen mutta ajattelin kysyä kuitenki.Kuulin tänään telkusta lastenlaulun joka meni suunnilleen näin:
  ”On ukko rinteessä yksinääntalvisäässä, nokka jäässä.Hän seisoo uljaana mietteissääntalvisäässä, nokka jäässä.On nappisilmät ja naurusuuja kainalossa oksa koivupuun.Talvisäässä, nokka jäässä.”
  Googlettamalla en saanu selville oikeestaan muuta ku että tää on norjalainen kansanlaulu ja. On oikei kaunis mollissa laulettu kappale ja haluanki tietää tän nimen. Tai jos joku lukijoista osais kertoa.Mukavaa joulunodotusta, Lellu

  Hei
   
  Tuo on koululaisten laulukirjassa. En vaan muista minkä luokan,alakoulun kuitenkin. Kiva sävel.
  [Ritva Laurilan suomentamana Musica 3-4 luokan laulukirjassa]

  Tykkää

 28. Hei Johanna!
  Mistä tuo leopardihiuskoriste on? 🙂 Olitkin vastannut siitä jo jollekin kysyjälle, mutta vastauksessasi luki, että se on H. Tarkoititko H&M? Kiitos jos ehdit vastata. Iloista joulun odotusta koko perheellesi 🙂
  yst. t. Virpi

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: