Intiaanisyksy

& sunnuntai-inkkarit

villahuivi Pieces / villatakki Odd Molly / villapaita omatekemä Skappel / nahkajäljitelmä(kumi)housut Vila / nilkkurit Ecco

Pohjoisempaa Norjaa riepottelee hirmumyrsky – Onko se tullut teille? – heittelee autoja ja katkoo puita, ja meillä on näin tyyntä. Pääsimme tekemään pikkulenkin metsään heti aamupalan jälkeen leppoisan lämpimässä auringonpaisteessa, kymmenessä asteessa. 

Meinasin myös kirjotella muutaman ajatuksen kanssaihmisten kohtelusta ja etenkin toisten tekemien ratkaisujen ja valintojen arvostelusta. Siitä, miten monella on kauheasti mielipiteitä siitä, miten asiat pitäisi hoitaa ja mikä olisi oikea tapa elää. En sitten vain oikein jaksanut vouhottaa. Meistä kaikista on joskus puhuttu. Ja me kaikki olemme joskus puhuneet. 

Mutta ajatella jos jos me osaisimme ja muistaisimme suhtautua muiden toimintatapoihin avoimen uteliaasti torjuvan kriitsyyden sijaan. Eikö se olisi paras meille itsellemme? Oman sielunmaailman vapaudelle. Tai ainakin muistaa Tabermannia:

Pehmeää viikon alkua ❤

46 vastausta artikkeliin “Intiaanisyksy

 1. Ihana blogi.Loysin vasta viime viikolla tan ja nyt oon ihan koukussa! 🙂
  Mista muuten ostat noita sun kivoja korviksia?
  -Heta-

  Tykkää

  1. heips ja TERVETULOA!! Nää korvikset on mun sisko ostanut huuto.netistä 🙂 Muuten rakastan Accessorize -korviksia ja sieltä taitaa aika moni pari olla… 🙂

   Tykkää

 2. Täällä lämmintä ja aurinkoa ja myrskyä samassa sunnuntaissa. Huh!
  Tämä syksy on kyllä hellinyt meitä. Hieman jo kaipaisin pakkasta ja lunta ja hiihtoa ja luistelua. Ihan kahjua kai?! 🙂
  Madicken

  Tykkää

  1. Jep, kyllä nyt on saatu nauttia niin kauan lämpimistä että lumi on ihan tervetullut sit kun tulee 🙂 Etenkin valon vuoksi… 🙂

   Tykkää

 3. Lämmintä on myös täällä Suomessa,eilen tuuli oli aika puuskaista ja kovaa,mutta ei muuta.
  Kanssaihmisistä olisi kiva jutella,itselläni paha vika uskoa toisista vain hyvää ja petyn aina karvaasti lopulta;( mitäs minä luonteelleni voin…opetelle muuta,vai?
  Kateus on kammottavaa…..ja kun se tulee vielä läheltä niin riipaisee tosi paljon…..
  Kiitos ihanista kuvista ja mukavaa maanataita!
  Nähdään!
  t.Heli

  Tykkää

 4. Olen lähiaikoina  kokenut karvaasti sen, ettei kanssa ihmiset (siis sukulaiset!) osaa iloita toisen puolesta. Kateutta, kun itse ”ei saa”. Ja piti sitten iloinen yllätys pilata nurisemalla ja haukkumalla. Todella kurjaa. Eikä osata mennä itseensä ja miettiä, mitä tuli puhuttua ja oliko se sen arvoista. Anteeksi-sana tuntuu olevan täysin tuntematon :(. Eikö vaan voitas iloita toisten puolesta, jos jotain kivaa tapahtuu? Ollaan positiivisia ja NAUTITAAN elämästä, negatiivisuuden ja pahansuopaisuuden sijaan. Tätä ainakin itse pyrin 100%:sti toteuttamaan. Enkä kaipaa elämääni yhtään negatiivista ihmistä.
  Johanna kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi. Mukavaa syksyn (vai talven?) jatkoa!
  -Tanja

  Tykkää

  1. Niinpä… Kaikilla ei vaan ole samanlaisia valmiuksia ja samanlaista kykyä nauttia toisten onnistumisista ja iloista… valitettavasti. Hyvää talven alkua sinne kanssa, kuulostaa hyvälle sun tyyli ainakin ❤

   Tykkää

 5. Tommylla on paljon viisaita sanoja:) Lyhyesti kai vain voisi todeta että eletään ja annetaan toistenkin elää, kukin tavallamme ja muita loukkaamatta.  Jos koettaa keskittyä hyviin asioihin, elämä vain on kivempaa.
  Ja taas kerran sinulla on ihanat korvakorut sekä nuo rannekorut myös, kolahtavat sisäiseen hippiini oikein kunnolla. Kotipäivää pukkaa taas mammalomalaiselle, mutta taidan ilokseni mennä kaivelemaan omat isommat killuttimet korviini ihan tässä seuraavaksi!
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Niinpä, siksi en jaksanutkaan alkaa vouhottamaan, annetaan kaikkien elää on hyvä tiivistys kaikkeen mitä olisin vuodattanut tänne 😀

   Tykkää

 6. kiitos ihanasta blogista, oon ihan fani 🙂 olen useasti ihaillut noita sinun Eccon nilkkureita, tiedätkö onko niitä saatavilla vielä jostain? Olen joskus yrittänyt niitä etsiä tuloksetta.
  -Heli

  Tykkää

  1. Hitsi, en tiedä saako noita vielä… meidän pikku kenkäkaupasas täällä näytti olevan vielä yksi pari kokoa 36 tosi kauniin värisenä, harkitsen hakevani toisetkin 😛 Mutta muualle en ole kyllä nähnyt; siis Eccon liikkeissä tai muissa kenkäkaupoissa.

   Tykkää

 7. ihanaihana huivi! Just tuollaista oon ettiny. Pitääpä käydä vilkaisemassa jos Piecesin kaupasta löytyis mullekin oma:)

  Tykkää

 8. Onpas taas niin ihania kuvia ja kivoja vaateyhdistelmiä! Yksi parhaista vinkeistäni, mitä olen blogeista bongannut ovat nuo Eccon kengät, jotka viime talvena blogistasi hoksasin. Ne ovat yhdet eniten pitämiäni kenkiä. En varmasti ikinä olisi niitä ilman blogiasi hoksannut. Kiitos Johanna ihanasta ja inspiroivasta blogistasi!
  Tiina
  http://seuraaunelmiasi.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Hyvä kuulla Tiina, noi on tosiaan aivan mahtavat kengät! 🙂 Just mietin et täytyy hakea vielä toiset  😛

   Tykkää

 9. Ihana blogi.Loysin vasta viime viikolla tan ja nyt oon ihan koukussa! 🙂
  Mista muuten ostat noita sun kivoja korviksia?
  -Heta-

  Tykkää

  1. heips ja TERVETULOA!! Nää korvikset on mun sisko ostanut huuto.netistä 🙂 Muuten rakastan Accessorize -korviksia ja sieltä taitaa aika moni pari olla… 🙂

   Tykkää

 10. Täällä lämmintä ja aurinkoa ja myrskyä samassa sunnuntaissa. Huh!
  Tämä syksy on kyllä hellinyt meitä. Hieman jo kaipaisin pakkasta ja lunta ja hiihtoa ja luistelua. Ihan kahjua kai?! 🙂
  Madicken

  Tykkää

  1. Jep, kyllä nyt on saatu nauttia niin kauan lämpimistä että lumi on ihan tervetullut sit kun tulee 🙂 Etenkin valon vuoksi… 🙂

   Tykkää

 11. Lämmintä on myös täällä Suomessa,eilen tuuli oli aika puuskaista ja kovaa,mutta ei muuta.
  Kanssaihmisistä olisi kiva jutella,itselläni paha vika uskoa toisista vain hyvää ja petyn aina karvaasti lopulta;( mitäs minä luonteelleni voin…opetelle muuta,vai?
  Kateus on kammottavaa…..ja kun se tulee vielä läheltä niin riipaisee tosi paljon…..
  Kiitos ihanista kuvista ja mukavaa maanataita!
  Nähdään!
  t.Heli

  Tykkää

 12. Olen lähiaikoina  kokenut karvaasti sen, ettei kanssa ihmiset (siis sukulaiset!) osaa iloita toisen puolesta. Kateutta, kun itse ”ei saa”. Ja piti sitten iloinen yllätys pilata nurisemalla ja haukkumalla. Todella kurjaa. Eikä osata mennä itseensä ja miettiä, mitä tuli puhuttua ja oliko se sen arvoista. Anteeksi-sana tuntuu olevan täysin tuntematon :(. Eikö vaan voitas iloita toisten puolesta, jos jotain kivaa tapahtuu? Ollaan positiivisia ja NAUTITAAN elämästä, negatiivisuuden ja pahansuopaisuuden sijaan. Tätä ainakin itse pyrin 100%:sti toteuttamaan. Enkä kaipaa elämääni yhtään negatiivista ihmistä.
  Johanna kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi. Mukavaa syksyn (vai talven?) jatkoa!
  -Tanja

  Tykkää

  1. Niinpä… Kaikilla ei vaan ole samanlaisia valmiuksia ja samanlaista kykyä nauttia toisten onnistumisista ja iloista… valitettavasti. Hyvää talven alkua sinne kanssa, kuulostaa hyvälle sun tyyli ainakin ❤

   Tykkää

 13. Tommylla on paljon viisaita sanoja:) Lyhyesti kai vain voisi todeta että eletään ja annetaan toistenkin elää, kukin tavallamme ja muita loukkaamatta.  Jos koettaa keskittyä hyviin asioihin, elämä vain on kivempaa.
  Ja taas kerran sinulla on ihanat korvakorut sekä nuo rannekorut myös, kolahtavat sisäiseen hippiini oikein kunnolla. Kotipäivää pukkaa taas mammalomalaiselle, mutta taidan ilokseni mennä kaivelemaan omat isommat killuttimet korviini ihan tässä seuraavaksi!
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Niinpä, siksi en jaksanutkaan alkaa vouhottamaan, annetaan kaikkien elää on hyvä tiivistys kaikkeen mitä olisin vuodattanut tänne 😀

   Tykkää

 14. kiitos ihanasta blogista, oon ihan fani 🙂 olen useasti ihaillut noita sinun Eccon nilkkureita, tiedätkö onko niitä saatavilla vielä jostain? Olen joskus yrittänyt niitä etsiä tuloksetta.
  -Heli

  Tykkää

  1. Hitsi, en tiedä saako noita vielä… meidän pikku kenkäkaupasas täällä näytti olevan vielä yksi pari kokoa 36 tosi kauniin värisenä, harkitsen hakevani toisetkin 😛 Mutta muualle en ole kyllä nähnyt; siis Eccon liikkeissä tai muissa kenkäkaupoissa.

   Tykkää

 15. ihanaihana huivi! Just tuollaista oon ettiny. Pitääpä käydä vilkaisemassa jos Piecesin kaupasta löytyis mullekin oma:)

  Tykkää

 16. Onpas taas niin ihania kuvia ja kivoja vaateyhdistelmiä! Yksi parhaista vinkeistäni, mitä olen blogeista bongannut ovat nuo Eccon kengät, jotka viime talvena blogistasi hoksasin. Ne ovat yhdet eniten pitämiäni kenkiä. En varmasti ikinä olisi niitä ilman blogiasi hoksannut. Kiitos Johanna ihanasta ja inspiroivasta blogistasi!
  Tiina
  http://seuraaunelmiasi.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Hyvä kuulla Tiina, noi on tosiaan aivan mahtavat kengät! 🙂 Just mietin et täytyy hakea vielä toiset  😛

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: