Treeni-Leot

jumppavaatteista

Heisan 🙂 Täällä näkyy ehkä yllättävänkin vähän treenivaatteita siihen nähden, miten suuri osa jumppailu mun elämääni on. Selitys on kuitenkin hyvin luonnollinen; olen aina ollut aika laiska ostamaan treenivaatteita. Silloinkin, kun olin tosi aktiivinen (opsikeluaikoina) ja ohjailin jotain jossain päivittäin ja muut ohjaajakollegat kulkivat suunnilleen aina supertrendikkäissä treenivaatteissa. Ja ostivat suunnilleen vain treenivaatteita. 

Joskus olen ihan harmitellut, etten pidä enemmin treenivaatteista. Ne ovat mun mielestä ihan superhyvännäköisiä (muilla) ja sellanen paljon parjattu tuulipukulookki saattaa hyvinkin olla yksi ihan makeimmista tavoista pukeutua vapaa-ajalla. Sporttinen ja freesi. Mutten vaan ole tuulipukutyyppiä. En yhtään. Vaikka usein toivoisinkin.

Ostankin treenivaatteita lähinnä vain tarpeeseen; en siksi, että joku olisi tosi cool tai vastustamaton. Ja kenkiä! Mulla on nyt ollut Capezzolta saadut dansneakerit käytössä vuoden vuorotellen toisten treenikenkien kanssa ja vuosi mun käytössä on aika maksimi edes kahdelle kenkäparille jaettuna.

Nyt ois siis taas pakko ostaa uusia tossuja. Huomaatteko pakko. Näin en koskaan ajattele muista vaatteista! 😀 Olen aika ihastunut noihin Niken leopardikuosisiin Free -tossuihin, mutta ne eivät taida olla parhaat mahdolliset mun käyttöön, joten täytyy vielä vähän katsella. Mutta eivätkö ole aika herkulliset? 😛

Ja kyllähän uudet treenivaatteet aina vähän motivoivat ja jumppaamaan on vielä kivempi lähteä, jos on kivat vetimet. Kuten noi mun leopöksyt. Ne ovat mun mielestä niin loistavat, että oli ihan pakko postailla tännekin -kun kerrankin on jotain uttaa treenivaatetta! Ostin tovi sitten H&M:lta. Malli on hauska, istuvuus hyvä, matsku ihanan kevyt ja kuosi sopivan villi. 😉 Leokuosi on niin pientä, ettei sitä kauempaa huomaa, mutta housuissa on kuitenkin eläväisempi pinta. Älyhyvät treenipöksyt, täytyy varmaan metsästää useampaa paria samaan malliin.

Viimeinen kuva onkin sitten taas hyvä esimerkki todellisuudesta; näissä porhaldin hakemaan Ollia koulusta. Tennissukat leopöksyjen päälle. Cooool… Jep.

Treenimotivatiota siis vielä joulukuullekin toivotellen! ❤

48 vastausta artikkeliin “Treeni-Leot

 1. Ihanan näköiset ja oloiset pöksyt – itse tyydyin vain katselemaan viimeksi H&M:llä mutta täytynee palata ostamaan. Ja Wau millaiset absit – noita ei taida saada pelkästään treenipöksyjä pitämällä:) Kiitos ihanasta blogista, aina ilo lukea!

  Tykkää

  1. Heisan kiva kuulla! Absit näyttää vilahdukselta varmaan hienommilta kuin mitä ovat 😉 Mut kiitti piristyksestä! :))

   Tykkää

  1. Kiitos! Tottakai itsestään kannattaa pitää huolta ja kiva jos sitä saa vähän tartutettua muihinkin ;))

   Tykkää

 2. Heissulivei Johanna,
  Aivan ihania ja vauhdikkaita kuvia jälleen. Sun blogi on ehdottomasti yksi upeimmista blogeista, joita luen. AINA jaksat kirjoittaa niin positiivisesti elämästä. Itse olen nuorempana reissanut ja asunut ulkomailla paljonkin, joten tuntuu niin kivalta lueskella elämästäsi muualla. Terkkuja Naantalista ja joulun odotusta ❤
   
  Kirsi
  Ps. tervetuloa pistäytymään myös blogissani pienenunelmanhillittyakauneutta.blogspot.com
   

  Tykkää

 3. Hei. Olen seurannut blogiasi jonkun aikaa, sillä se saa minut aina mukavalle mielelle, mutta minulle on jäänyt epäselväksi, että miten suuri osa liikunta siis on elämääsi? Käyt ainakin joskus lenkillä ja ohjaatkin… Olet niin ihailtavassa kunnossa, että herättää väkisinkin uteliaisuutta!
  Itse olen itse hurahtanut Stella McCartney for Adidas treenivaatteisiin. Löytyisiköhän sieltä jotakin mieluisempaa sinullekin?
  Ystävälliset terveiset sateisesta Helsingistä!

  Tykkää

  1. Heisan, joo en tosiaan tee muuta kuin ohjaan tunteja (2/viikko) ja lenkkeilen. Salilla en käy lainkaan, mutta yhdistän kyllä aina treenin päätteksi lihaskuntoa oma keho vastuksena -lihaskunto on tottakai supertärkeä, mutta mulle riittää ylläpitää sopivaa lihaskuntoa, en ole niinkään lihasten kasvattelija-tyyppiä…. :)Joo, olen kyllä aina tykänyt Stella/Adidas -vaatteista, mutta mulla on treenivaatteiden suhteen joku ihan ihme jarru… muutenhan voin siis ostaa aika arvokkaita ja laadukkaitakin vaatteita, mutta treeniin kelpaa H

   Tykkää

 4. Ihanaa nähdä jumppapostauksia nimim. henkeen ja vereen urheilija / liikkuja!!! Näitä lisää!
  Hyvissä treenivaatteissa on kiva olla, kun eivät tunnu hikisiltä vaikka sitä olisivatkin. Olo on kuiva ja freesi koko treenin ajan. Se on mukavaa! Ja totta, tänäpäivänä on ihania treenivaatteita. Ennen en muuta ostanutkaan, kun ammattikin liittyy liikuntaan. Mutta nyt on jäänyt vähemmälle, kun on saanut töistä ;D.
  Mutta toi sun ylisuuri, ihana kollari! Mistä sä tommosen olet löytänyt? Mä olen ettinyt ja ettinyt, enkä vieläkään löytänyt (en ole kylän paras shoppaaja kylläkään).
  Ihanaa, Johanna! Tämä piristi kyllä päivää. Kiitos!
  -Tanja

  Tykkää

  1. Joo totta, treenivaatteiden on hyvä olla laadukkaita ja hyviä ja on kiva huomata miten hyvälaatuisia nykyään on vaikka noi H

   Tykkää

 5. Samaa mieltä edellä kommentoineiden kanssa, mukavaa nähdä ja lukea treeniaiheisia juttuja! Olet tosiaan huipussa kunnossa:) Liikkuminen on mielestäni ehdottomasti paras tapa purkaa stressiä ja terveyttähän se ylläpitää myös. Joka päivä pitää päästä liikkeelle tavalla tai toisella.
  Ihanat myös nuo treenipöksyt, enpä olekaan H&M:n treenivaatevalikoimaan tutustunut (tiennyt edes olemassaolosta..). Pitää käydä katsomassa kunhan oma välitavoite on saavutettu ja palkita sitten itseni jollain kivalla uutuudella;)
  Hauskaa kun otit tuon tuulipukuasian esille! Tässä viime viikolla juuri mietin, että kuinka suuri tyylirikollinen olenkaan, kun raahauduin toppiksessa shoppailemaan (ja tein saman hirveyden monta kertaa viikonlopun aikana!). Kuvia täällä ei ole, mutta mietteitä asian tiimoilta: http://mamainprogess.blogspot.fi/2013/11/shoppailua-toppiksessa-ja-kuusivarkaan.html
  Ihanaa keskiviikkoa:)
   

  Tykkää

  1. Hihi, saa kulkea toppiksessa ja tuulipuvuissa 🙂 Asenne ja ryhti on tärkein 😉 

   Tykkää

 6. Hei,
  Muistan, että olet tehnyt joskus ihanan kudotun joulukalenterin. Eli siinä oli kudottu pikku taskuja ja ne oli kiinnitetty liinaan tai johonkin. Ajattelin, kun olet niin kekseliäs niin olisitko voinut antaa vinkkiä mitä kalenterin luukkuihin voisi keksiä sisään.
  Äitini on tehnyt pojalleni sen saman kalenterin ohjeillasi ja mietin tälläistä postaus ideaa, mikäli aiot myös täyttää lapsillesi sitä kalenteria 🙂
  Terveisin,
  Tanja

  Tykkää

  1. Heippa Tanja, sorry että vvastaus tulee näin myöhässä; nyt vähän kirjoittelin uusimpaan (Joulu tulee taloon) postaukseen kalenterin sisällöistä… Ilmapalloja, pyyhekumeja, tarroja jne. Ihan perusjuttuja :)) Ihana kuulla että ootte tehneet samantapaisen!

   Tykkää

 7. Senköhän takia mulla puutuu jo toisen jalan varpaat jumppatunnilla, kun vetelen samoilla tossuilla jo yli viidettä vuotta… Ja jumppia ollut kans ainakin noin about kaksi viikossa miinus kesälomat. 🙂 Noloa!
  Mä koitan kans aktivioitua, ihanat noi leotossut!

  Tykkää

 8. JES 🙂 Mulla on samanlaiset pantterihousut ku sulla…ne vaan näyttää sun päällä paremmilta (kumma juttu 😉 )
  Terkuin: Mari

  Tykkää

  1. Älä oo varma, toiset on vaan niin kriittisiä…. Multa vaan puuttuu joku itsekrittiikki täysin kun tännekin postaan kaikenlaista 😛

   Tykkää

 9. Jotenkin ihan huippua, että muistat niin hyvin yksittäisiä kommentoijia, minutkin <:) ❤ Olet ihana!! *pus* Tuli tästä postauksesta mieleen, että kuinka monta kertaa viikossa sinä treenaat :-)? Minä kävin tänään harmittavan löysässä zumbassa… Ohjaajalla on kaksi tuntia peräkkäin ja selvästi jotenkin hölläilee, eikä tee sitten liikkeitään ihan kunnolla. Höh! 🙂
  t. Heinis

  Tykkää

  1. No heinis et oo kyllä kuka tahansa -kyllä sun pirteet kommentit muistaa aina ❤
   VOI EI… mikä ohjaaja. Se on ihan kamalaa jos tuntee että itsellä on enemmän virtaa kuin ohjaajalla :S 
   Mulla on kaksi viikkotuntia plus sen lisäksi lenkit ja kotijumpat. Yritän täällä kotilattialla puhista aina kun motivaatiota riittää… ja zumbailla keittiössä 😛

   Tykkää

 10. Ihanan näköiset ja oloiset pöksyt – itse tyydyin vain katselemaan viimeksi H&M:llä mutta täytynee palata ostamaan. Ja Wau millaiset absit – noita ei taida saada pelkästään treenipöksyjä pitämällä:) Kiitos ihanasta blogista, aina ilo lukea!

  Tykkää

  1. Heisan kiva kuulla! Absit näyttää vilahdukselta varmaan hienommilta kuin mitä ovat 😉 Mut kiitti piristyksestä! :))

   Tykkää

  1. Kiitos! Tottakai itsestään kannattaa pitää huolta ja kiva jos sitä saa vähän tartutettua muihinkin ;))

   Tykkää

 11. Heissulivei Johanna,
  Aivan ihania ja vauhdikkaita kuvia jälleen. Sun blogi on ehdottomasti yksi upeimmista blogeista, joita luen. AINA jaksat kirjoittaa niin positiivisesti elämästä. Itse olen nuorempana reissanut ja asunut ulkomailla paljonkin, joten tuntuu niin kivalta lueskella elämästäsi muualla. Terkkuja Naantalista ja joulun odotusta ❤
   
  Kirsi
  Ps. tervetuloa pistäytymään myös blogissani pienenunelmanhillittyakauneutta.blogspot.com
   

  Tykkää

 12. Hei. Olen seurannut blogiasi jonkun aikaa, sillä se saa minut aina mukavalle mielelle, mutta minulle on jäänyt epäselväksi, että miten suuri osa liikunta siis on elämääsi? Käyt ainakin joskus lenkillä ja ohjaatkin… Olet niin ihailtavassa kunnossa, että herättää väkisinkin uteliaisuutta!
  Itse olen itse hurahtanut Stella McCartney for Adidas treenivaatteisiin. Löytyisiköhän sieltä jotakin mieluisempaa sinullekin?
  Ystävälliset terveiset sateisesta Helsingistä!

  Tykkää

  1. Heisan, joo en tosiaan tee muuta kuin ohjaan tunteja (2/viikko) ja lenkkeilen. Salilla en käy lainkaan, mutta yhdistän kyllä aina treenin päätteksi lihaskuntoa oma keho vastuksena -lihaskunto on tottakai supertärkeä, mutta mulle riittää ylläpitää sopivaa lihaskuntoa, en ole niinkään lihasten kasvattelija-tyyppiä…. :)Joo, olen kyllä aina tykänyt Stella/Adidas -vaatteista, mutta mulla on treenivaatteiden suhteen joku ihan ihme jarru… muutenhan voin siis ostaa aika arvokkaita ja laadukkaitakin vaatteita, mutta treeniin kelpaa H

   Tykkää

 13. Ihanaa nähdä jumppapostauksia nimim. henkeen ja vereen urheilija / liikkuja!!! Näitä lisää!
  Hyvissä treenivaatteissa on kiva olla, kun eivät tunnu hikisiltä vaikka sitä olisivatkin. Olo on kuiva ja freesi koko treenin ajan. Se on mukavaa! Ja totta, tänäpäivänä on ihania treenivaatteita. Ennen en muuta ostanutkaan, kun ammattikin liittyy liikuntaan. Mutta nyt on jäänyt vähemmälle, kun on saanut töistä ;D.
  Mutta toi sun ylisuuri, ihana kollari! Mistä sä tommosen olet löytänyt? Mä olen ettinyt ja ettinyt, enkä vieläkään löytänyt (en ole kylän paras shoppaaja kylläkään).
  Ihanaa, Johanna! Tämä piristi kyllä päivää. Kiitos!
  -Tanja

  Tykkää

  1. Joo totta, treenivaatteiden on hyvä olla laadukkaita ja hyviä ja on kiva huomata miten hyvälaatuisia nykyään on vaikka noi H

   Tykkää

 14. Samaa mieltä edellä kommentoineiden kanssa, mukavaa nähdä ja lukea treeniaiheisia juttuja! Olet tosiaan huipussa kunnossa:) Liikkuminen on mielestäni ehdottomasti paras tapa purkaa stressiä ja terveyttähän se ylläpitää myös. Joka päivä pitää päästä liikkeelle tavalla tai toisella.
  Ihanat myös nuo treenipöksyt, enpä olekaan H&M:n treenivaatevalikoimaan tutustunut (tiennyt edes olemassaolosta..). Pitää käydä katsomassa kunhan oma välitavoite on saavutettu ja palkita sitten itseni jollain kivalla uutuudella;)
  Hauskaa kun otit tuon tuulipukuasian esille! Tässä viime viikolla juuri mietin, että kuinka suuri tyylirikollinen olenkaan, kun raahauduin toppiksessa shoppailemaan (ja tein saman hirveyden monta kertaa viikonlopun aikana!). Kuvia täällä ei ole, mutta mietteitä asian tiimoilta: http://mamainprogess.blogspot.fi/2013/11/shoppailua-toppiksessa-ja-kuusivarkaan.html
  Ihanaa keskiviikkoa:)
   

  Tykkää

  1. Hihi, saa kulkea toppiksessa ja tuulipuvuissa 🙂 Asenne ja ryhti on tärkein 😉 

   Tykkää

 15. Hei,
  Muistan, että olet tehnyt joskus ihanan kudotun joulukalenterin. Eli siinä oli kudottu pikku taskuja ja ne oli kiinnitetty liinaan tai johonkin. Ajattelin, kun olet niin kekseliäs niin olisitko voinut antaa vinkkiä mitä kalenterin luukkuihin voisi keksiä sisään.
  Äitini on tehnyt pojalleni sen saman kalenterin ohjeillasi ja mietin tälläistä postaus ideaa, mikäli aiot myös täyttää lapsillesi sitä kalenteria 🙂
  Terveisin,
  Tanja

  Tykkää

  1. Heippa Tanja, sorry että vvastaus tulee näin myöhässä; nyt vähän kirjoittelin uusimpaan (Joulu tulee taloon) postaukseen kalenterin sisällöistä… Ilmapalloja, pyyhekumeja, tarroja jne. Ihan perusjuttuja :)) Ihana kuulla että ootte tehneet samantapaisen!

   Tykkää

 16. Senköhän takia mulla puutuu jo toisen jalan varpaat jumppatunnilla, kun vetelen samoilla tossuilla jo yli viidettä vuotta… Ja jumppia ollut kans ainakin noin about kaksi viikossa miinus kesälomat. 🙂 Noloa!
  Mä koitan kans aktivioitua, ihanat noi leotossut!

  Tykkää

 17. JES 🙂 Mulla on samanlaiset pantterihousut ku sulla…ne vaan näyttää sun päällä paremmilta (kumma juttu 😉 )
  Terkuin: Mari

  Tykkää

  1. Älä oo varma, toiset on vaan niin kriittisiä…. Multa vaan puuttuu joku itsekrittiikki täysin kun tännekin postaan kaikenlaista 😛

   Tykkää

 18. Jotenkin ihan huippua, että muistat niin hyvin yksittäisiä kommentoijia, minutkin <:) ❤ Olet ihana!! *pus* Tuli tästä postauksesta mieleen, että kuinka monta kertaa viikossa sinä treenaat :-)? Minä kävin tänään harmittavan löysässä zumbassa… Ohjaajalla on kaksi tuntia peräkkäin ja selvästi jotenkin hölläilee, eikä tee sitten liikkeitään ihan kunnolla. Höh! 🙂
  t. Heinis

  Tykkää

  1. No heinis et oo kyllä kuka tahansa -kyllä sun pirteet kommentit muistaa aina ❤
   VOI EI… mikä ohjaaja. Se on ihan kamalaa jos tuntee että itsellä on enemmän virtaa kuin ohjaajalla :S 
   Mulla on kaksi viikkotuntia plus sen lisäksi lenkit ja kotijumpat. Yritän täällä kotilattialla puhista aina kun motivaatiota riittää… ja zumbailla keittiössä 😛

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: