Fredagens

mun kashmirponcho Black.co.uk* / neule Asos (maternity) / valkoinen paitis Vila / tekonahkahousut Vila / nikkurit Bianco

Moi moi muruset, monen päivän hiljaisuuden jälkeen! Hitsi vie kun ei vaan oo ehtinyt tänne blogiin. Ihan on meinanut tulla ikävä. Joka päivä olen kai ottanut jotain kuvia, miettinyt blogia… ei siitä sit vaan oo syntynyt mitään. Hm. No nyt.  Tällainen perus arkiasu. 🙂

Nyt joulukuussa on kyllä tiedossa niin paljon sellaisia kivoja pieniä juttuja ja vinkkivitosia, että tsemppaan takuulla tätä talvihorrostahtia vähän reippaammaksi! :)) Marraskuu is over, juhuu. Vaikka nehän sanoo, ettei onnellinen ihminen huomaa onko kesä vai talvi (jatketaan noita viisaita ajatuksia vielä). No jaa… En varmaan oo tarpeeksi onnellinen… 😉

Tänään on siis menty äitiysmekossa ja siihen päälle ponchoa ulos lämmittämään. ja vähän sadetakkiakin niskaan. Toi on kyllä kauhean hyvä perusvaate toi Asoksen mekko -älkää siis aliarvioiko äitiysvaatteita… 😛

Jaja nyt on kyllä pakko mennä nukkumaan. Ilman heräteyskelloa. Vautsi. Olen muuten Ainon kanssa kahdestaan kotona. Meillä on ollut tyttöjen ilta ja Ainokin jaksoi valvoa puol ysiin. Huomenna nukutaan niiiiiin pitkään. Vai mitä Aino?

54 vastausta artikkeliin “Fredagens

 1. Oot ihana ja valoisa tyyppi 🙂 itselläni on ollut aika vaikeaa suhteessani juuri nyt ja oon saanut voimaa sun blogista… Kiitos ❤

  Tykkää

  1. Hei, tosi hyvä kuulla 🙂 Eipä blogilla kai parempaa voisi saada aikaan… Tällainen tieto voittaa kyllä sata arvostelua siitä onko bloggaamisessa järkeä. On! :)))
   Kiitos.

   Tykkää

  1. Kiitti paljon 🙂 Nyt tulee paljon hämäriä ja rakeisia kuvia kun kunnon valo on aika tiukassa, mutta ihan tunnelmallisia ovat nämäkin, kyllä vain :))

   Tykkää

 2. hoh hoijaa..saitko taas pummattua kaikki noi vaatteet  itsellesi ja lapsillesi?
  Vai jouduitko ihan maksamaan jotain?

  Tykkää

  1. Oi. Ensinnäkään en kutsuisi blogin kautta saatuja vaatteita pummaamiseksi, mutta tähän keskusteluuun (tai edes selitykseen) on turha lähteä nyt. Toisen kysymykseksi vastaus on siis juu, olen ihan itse käynyt kaupassa 🙂 Blackin ponchon olen saanut blogin kautta, se on merkitty tähdellä. Merkitsen saatuja tuotteita blogissa joko tähdellä tai ihan tekstillä että ovat saatuja.

   Tykkää

 3. Onkohan noiden Vilan nahkahousujen (myös niiden viininpunaisten) malli ”Aniela”? Mitenkä koot menee? Uskallanko ottaa ihan omaa kokoani vastaavat, vai kenties pienempää/suurempaa? Lörpähtääkö housut helopsti vai pysyvätkö kuosissa?
  Suurkiitos jos viitsit vastata!
  MrsBrown

  Tykkää

  1. Heippis, juu nää mustat ovat justiinsa Anielat. Ne viininpunaiset ovat erityyppiset; ihan fakun malliset vetoketjuineen ja kaikkine taskuinen, mutten muista nyt niiden mallia ja ovat jossain pesukasan uumenissa…. Täytyy kurkata myöhemmin kunhan saan ne käsiini :)) Anieloissa on siis vain vetoketju sivussa, mutta tykään niistä kyllä todella paljon, eivät ole menneet miksikään ja ovat tosi mukavat jalassa. Mulla on koko S ja sanoisin että ihan vastaavat kokoa. Ovat tosi joustavat, eli ei tarvi pelätä että ovat liian pienet jos otat ihan omaa kokoa! Voin suositella :)) Kiitos kysymästä!

   Tykkää

 4. Tyttöjen illat on kivoja. Mulla oli itselläni vastaava vähän aikaa sit (tyttäreni ei siis asu enää kotona). Tehtiin ruokaa ja vietettiin kivaa aikaa hänen luona. Kun tytär muuttaa pois kotoa muuttuu suhde äitiin paljon läheisemmäksi ja jotenkin on vaan helpompi keskustella kaikista asioistakin.
   
  Olet tosi positiivinen ihminen ja sitä yritän minäkin, aina se ei vaan onnistu kun ympärillä on paljon negatiivisuutta. Niinkuin tuo yksi kommentoijakin tuossa ylempänä. Huoh, kuinka joku viitsii tulla tänne lukemaan jos kerran ajattelee noin. No meitä on joka lähtöön. Jatketaan positiivisella meiningillä itse 😉
   
  S

  Tykkää

  1. Voih, odottelen tollasiakin tyttöjen iltoja kyllä kovasti… vaikka on nyt jo vähän enemmän vuorovaiukutusta ton Aino-neidin kanssa kuin pari vuotta sitten 😀
   Jatketaan positiivisella meiningillä, se on meille itselle hyväksi ❤

   Tykkää

 5. [quote author=”Vierailija” time=”30.11.2013 klo 06:38″]
  Tyttöjen illat on kivoja. Mulla oli itselläni vastaava vähän aikaa sit (tyttäreni ei siis asu enää kotona). Tehtiin ruokaa ja vietettiin kivaa aikaa hänen luona. Kun tytär muuttaa pois kotoa muuttuu suhde äitiin paljon läheisemmäksi ja jotenkin on vaan helpompi keskustella kaikista asioistakin.
   
  Olet tosi positiivinen ihminen ja sitä yritän minäkin, aina se ei vaan onnistu kun ympärillä on paljon negatiivisuutta. Niinkuin tuo yksi kommentoijakin tuossa ylempänä. Huoh, kuinka joku viitsii tulla tänne lukemaan jos kerran ajattelee noin. No meitä on joka lähtöön. Jatketaan positiivisella meiningillä itse
  [niin kauanhan jatkatte ”positiivisella meiningilla”..ei siihen paljon tarvita kuin joku  vanha
  kamanen kettukaulus jota kaikki palvoo etta haluan samanlaisen..hankkikaa elama itsellenne!Antakaa tan rouvan ottaa kuvia itsestaan, ei malta edes olla kuvaamatta itseaan
  ”tyttojen illassa”…kun on kahden lapsensa kanssa..Voi maailma ja saali lapsia!

  Tykkää

  1. Apua, mikä kamanen kettukaulus jota kaikki palvoo ?!? 😀 Sori mutta tälle on pakko hymyillä, koska multa on ihan mennyt ohi toi 🙂 Voin myös lohduttaa kertomalla että kuvat minusta on otettu miesväen vielä oltua talossa ja koko blogijuttukin tehty vasta Ainon nukahdettua eli ei ehkä tarvikaan saalia lapsia ❤

   Tykkää

 6. Viitaten edelliseen vierailijaan, ihmettelen, miten joku voi kantaa sisällään noin paljon vihaa ja negatiivisia tunteita. Surullista! Eipä tollaisesta kannata pahoittaa mieltään, toivotaan että tuokin ihminen näkee ja kokee jossain jotain kaunista ja hyvää. Iloista joulun odotuksen aikaa!
   
   

  Tykkää

  1. Juu ei, eipä tuolle mitään voi tehdä. Paitsi tosiaan toivoa että joku muu asia sitten ilahduttaa kuin tämä blogi (älkää ihmiset muuten tuhlatko kallisarvoista elämäänne lukemalla mieltäpahoittavia blogeja!)… Hyvää joulun odotusta ❤

   Tykkää

 7. Vierailija
  30.11.2013 klo 03:39

  hoh hoijaa..saitko taas pummattua kaikki noi vaatteet  itsellesi ja lapsillesi?
  Vai jouduitko ihan maksamaan jotain?

   
  Hei kannattaa miettiä, mikä omassa elämässä on kivaa ja kaunista, tuo iloisuutta ja antaa energiaa ja keskittyä niihin juttuihin. Itselleen ei saa mitään hyvää siitä, että keskittyy vain siihen, mitä muilla on, mitä muut ovat saaneet tai kun vertailee, miten hyvin jollain menee itseen verrattuna. Jos kovasti häiritsee, että joku ansaitsee työllään asioita, kannattaa itse hankkiutua samanlaiseen tilanteeseen (eli tässä tapauksessa perustaa blogi) ja omalla toiminnallaan ansaita itselleen samoja juttua. Helpottaa varmasti 🙂

  Tykkää

 8. Voi pyhä jysäys – jonkun ”vierailevan lukijan” pikkuhousut taitaa olla liian kireällä, kun pitää noin happamia kommentoida (siis tuolla ylempänä ketjussa)! ;D
  Niinhän se valitettavasti taitaa olla, että jos ihminen ei pidä itsestään, niin silloin häntä nyppii kaikki sellaiset ihmiset, jotka vaikuttavat onnellisilta, tasapainoisilta ja tyytyväisiltä…
  Jatka sinä Johanna reippaasti omalla valoisalla linjallasi, tulen joka kerta hyvälle tuulelle lukiessani blogiasi – ihan kuin kävisi sellainen aurinkoinen ja merellinen raikas tuulahdus sieltä Norjan etelärannikolta!
  Ihanaista Joulun odotusta Sinulle ja perheellesi! Me kaikki sinun vakiolukijasi tykätään sinusta ihan hirmuisesti, kiitos että valostutat päiviämme! ❤
  Kaisuli

  Tykkää

 9. Vierailija
  30.11.2013 klo 05:12

  Onkohan noiden Vilan nahkahousujen (myös niiden viininpunaisten) malli ”Aniela”? Mitenkä koot menee? Uskallanko ottaa ihan omaa kokoani vastaavat, vai kenties pienempää/suurempaa? Lörpähtääkö housut helopsti vai pysyvätkö kuosissa?
  Suurkiitos jos viitsit vastata!
  Vitsi kun tarkeeta!!!!!!Hankkikaa elama eika tan kalastajan kautta.
  MrsBrown

  Tykkää

 10. MrsBrownin tulisi aivan ensimmäisenä hankkia oma elama eikä kytätä toisten tekemisiä ja tykkäämisiä. 🙂 Onnea etsintään! 

  Tykkää

 11. Johanna, mä jaksan ihmetellä miten idioottimaisia suomalaista tulee netissä käyttäytyessä. Ah, anteeksi, unohdin että samanlaista pahansuopaa ja hapanta puhetapaahan käytetään kun puhutaan ihmisistä pahaa seläntakana, mikä varsinkin naisvaltaisilla työpaikoilla niin tavallista. Netiketti ihmiset, netiketti! Miks teistä tulee niin idiootteja netissä? ja kahvihuoneissa. Menkää peilin eteen.
  ”Tee toisille niinkuin toivoisit itsellesi tehtävän” – siis puhu toisille niinkuin toivoisit itsellesi puhuttavan.
  ja yhdyn edellisiin tsemppaajiin! Älä välitä ilkeistä. 🙂
  Mimosa 

  Tykkää

 12. 😀 Hah! Sun vinkistä tilasin samanlaisen mekon, ja yhdyn kyllä tuohon, että se on käytännöllinen, mukava, helppo, nätti….Aivan ihana! Kiitos, Johanna, sinulle vinkistä. Just viikonloppuna itsekin pidin sitä yllä.
  Kateellisten / negatiivisten ihmisten kommentit voi jättää huomiotta. Eniten he kärsii itse tuosta negatiivisuudesta. Nauti sinä, Johanna, ansaitsemista tuotteista ja vinkkaa meillekin lisää! Sun blogi on ainut johon minä olen jäänyt koukkuun. Aina tulee hyvälle tuulelle. Kiitos tästä!
  Keep up the good work :)!
  -Tanja

  Tykkää

 13. Olet taas niin uskomattoman kauniisti pukeutunut ja iloisen oloinen! Jos arjen keskellä on murheita niin täällä Sinun blogissasi ne kaikkoavat tyystin. 😉
  Vietättekö muuten siellä Norjassa (Suomen) itsenäisyyspäivää? Ja jos niin miten? Olisi mukava kuulla. 🙂
   
  http://vbelieveinyourdreams.blogspot.fi/

  Tykkää

 14. Hei! Mekko on aivan ihana ja löysinpä itseni ostoksille Asuksen äitiysvaatteita osastolle 😀 Minkä kokoinen sinun mekkosi on? Itse olen kokoa 36/38, mikähän koko olisi siis hyvä tässä äitiysmekossa? 🙂
  PäiviH

  Tykkää

 15. Oot ihana ja valoisa tyyppi 🙂 itselläni on ollut aika vaikeaa suhteessani juuri nyt ja oon saanut voimaa sun blogista… Kiitos ❤

  Tykkää

  1. Hei, tosi hyvä kuulla 🙂 Eipä blogilla kai parempaa voisi saada aikaan… Tällainen tieto voittaa kyllä sata arvostelua siitä onko bloggaamisessa järkeä. On! :)))
   Kiitos.

   Tykkää

  1. Kiitti paljon 🙂 Nyt tulee paljon hämäriä ja rakeisia kuvia kun kunnon valo on aika tiukassa, mutta ihan tunnelmallisia ovat nämäkin, kyllä vain :))

   Tykkää

 16. hoh hoijaa..saitko taas pummattua kaikki noi vaatteet  itsellesi ja lapsillesi?
  Vai jouduitko ihan maksamaan jotain?

  Tykkää

  1. Oi. Ensinnäkään en kutsuisi blogin kautta saatuja vaatteita pummaamiseksi, mutta tähän keskusteluuun (tai edes selitykseen) on turha lähteä nyt. Toisen kysymykseksi vastaus on siis juu, olen ihan itse käynyt kaupassa 🙂 Blackin ponchon olen saanut blogin kautta, se on merkitty tähdellä. Merkitsen saatuja tuotteita blogissa joko tähdellä tai ihan tekstillä että ovat saatuja.

   Tykkää

 17. Onkohan noiden Vilan nahkahousujen (myös niiden viininpunaisten) malli ”Aniela”? Mitenkä koot menee? Uskallanko ottaa ihan omaa kokoani vastaavat, vai kenties pienempää/suurempaa? Lörpähtääkö housut helopsti vai pysyvätkö kuosissa?
  Suurkiitos jos viitsit vastata!
  MrsBrown

  Tykkää

  1. Heippis, juu nää mustat ovat justiinsa Anielat. Ne viininpunaiset ovat erityyppiset; ihan fakun malliset vetoketjuineen ja kaikkine taskuinen, mutten muista nyt niiden mallia ja ovat jossain pesukasan uumenissa…. Täytyy kurkata myöhemmin kunhan saan ne käsiini :)) Anieloissa on siis vain vetoketju sivussa, mutta tykään niistä kyllä todella paljon, eivät ole menneet miksikään ja ovat tosi mukavat jalassa. Mulla on koko S ja sanoisin että ihan vastaavat kokoa. Ovat tosi joustavat, eli ei tarvi pelätä että ovat liian pienet jos otat ihan omaa kokoa! Voin suositella :)) Kiitos kysymästä!

   Tykkää

 18. Tyttöjen illat on kivoja. Mulla oli itselläni vastaava vähän aikaa sit (tyttäreni ei siis asu enää kotona). Tehtiin ruokaa ja vietettiin kivaa aikaa hänen luona. Kun tytär muuttaa pois kotoa muuttuu suhde äitiin paljon läheisemmäksi ja jotenkin on vaan helpompi keskustella kaikista asioistakin.
   
  Olet tosi positiivinen ihminen ja sitä yritän minäkin, aina se ei vaan onnistu kun ympärillä on paljon negatiivisuutta. Niinkuin tuo yksi kommentoijakin tuossa ylempänä. Huoh, kuinka joku viitsii tulla tänne lukemaan jos kerran ajattelee noin. No meitä on joka lähtöön. Jatketaan positiivisella meiningillä itse 😉
   
  S

  Tykkää

  1. Voih, odottelen tollasiakin tyttöjen iltoja kyllä kovasti… vaikka on nyt jo vähän enemmän vuorovaiukutusta ton Aino-neidin kanssa kuin pari vuotta sitten 😀
   Jatketaan positiivisella meiningillä, se on meille itselle hyväksi ❤

   Tykkää

 19. [quote author=”Vierailija” time=”30.11.2013 klo 06:38″]
  Tyttöjen illat on kivoja. Mulla oli itselläni vastaava vähän aikaa sit (tyttäreni ei siis asu enää kotona). Tehtiin ruokaa ja vietettiin kivaa aikaa hänen luona. Kun tytär muuttaa pois kotoa muuttuu suhde äitiin paljon läheisemmäksi ja jotenkin on vaan helpompi keskustella kaikista asioistakin.
   
  Olet tosi positiivinen ihminen ja sitä yritän minäkin, aina se ei vaan onnistu kun ympärillä on paljon negatiivisuutta. Niinkuin tuo yksi kommentoijakin tuossa ylempänä. Huoh, kuinka joku viitsii tulla tänne lukemaan jos kerran ajattelee noin. No meitä on joka lähtöön. Jatketaan positiivisella meiningillä itse
  [niin kauanhan jatkatte ”positiivisella meiningilla”..ei siihen paljon tarvita kuin joku  vanha
  kamanen kettukaulus jota kaikki palvoo etta haluan samanlaisen..hankkikaa elama itsellenne!Antakaa tan rouvan ottaa kuvia itsestaan, ei malta edes olla kuvaamatta itseaan
  ”tyttojen illassa”…kun on kahden lapsensa kanssa..Voi maailma ja saali lapsia!

  Tykkää

  1. Apua, mikä kamanen kettukaulus jota kaikki palvoo ?!? 😀 Sori mutta tälle on pakko hymyillä, koska multa on ihan mennyt ohi toi 🙂 Voin myös lohduttaa kertomalla että kuvat minusta on otettu miesväen vielä oltua talossa ja koko blogijuttukin tehty vasta Ainon nukahdettua eli ei ehkä tarvikaan saalia lapsia ❤

   Tykkää

 20. Viitaten edelliseen vierailijaan, ihmettelen, miten joku voi kantaa sisällään noin paljon vihaa ja negatiivisia tunteita. Surullista! Eipä tollaisesta kannata pahoittaa mieltään, toivotaan että tuokin ihminen näkee ja kokee jossain jotain kaunista ja hyvää. Iloista joulun odotuksen aikaa!
   
   

  Tykkää

  1. Juu ei, eipä tuolle mitään voi tehdä. Paitsi tosiaan toivoa että joku muu asia sitten ilahduttaa kuin tämä blogi (älkää ihmiset muuten tuhlatko kallisarvoista elämäänne lukemalla mieltäpahoittavia blogeja!)… Hyvää joulun odotusta ❤

   Tykkää

 21. Vierailija
  30.11.2013 klo 03:39

  hoh hoijaa..saitko taas pummattua kaikki noi vaatteet  itsellesi ja lapsillesi?
  Vai jouduitko ihan maksamaan jotain?

   
  Hei kannattaa miettiä, mikä omassa elämässä on kivaa ja kaunista, tuo iloisuutta ja antaa energiaa ja keskittyä niihin juttuihin. Itselleen ei saa mitään hyvää siitä, että keskittyy vain siihen, mitä muilla on, mitä muut ovat saaneet tai kun vertailee, miten hyvin jollain menee itseen verrattuna. Jos kovasti häiritsee, että joku ansaitsee työllään asioita, kannattaa itse hankkiutua samanlaiseen tilanteeseen (eli tässä tapauksessa perustaa blogi) ja omalla toiminnallaan ansaita itselleen samoja juttua. Helpottaa varmasti 🙂

  Tykkää

 22. Voi pyhä jysäys – jonkun ”vierailevan lukijan” pikkuhousut taitaa olla liian kireällä, kun pitää noin happamia kommentoida (siis tuolla ylempänä ketjussa)! ;D
  Niinhän se valitettavasti taitaa olla, että jos ihminen ei pidä itsestään, niin silloin häntä nyppii kaikki sellaiset ihmiset, jotka vaikuttavat onnellisilta, tasapainoisilta ja tyytyväisiltä…
  Jatka sinä Johanna reippaasti omalla valoisalla linjallasi, tulen joka kerta hyvälle tuulelle lukiessani blogiasi – ihan kuin kävisi sellainen aurinkoinen ja merellinen raikas tuulahdus sieltä Norjan etelärannikolta!
  Ihanaista Joulun odotusta Sinulle ja perheellesi! Me kaikki sinun vakiolukijasi tykätään sinusta ihan hirmuisesti, kiitos että valostutat päiviämme! ❤
  Kaisuli

  Tykkää

 23. Vierailija
  30.11.2013 klo 05:12

  Onkohan noiden Vilan nahkahousujen (myös niiden viininpunaisten) malli ”Aniela”? Mitenkä koot menee? Uskallanko ottaa ihan omaa kokoani vastaavat, vai kenties pienempää/suurempaa? Lörpähtääkö housut helopsti vai pysyvätkö kuosissa?
  Suurkiitos jos viitsit vastata!
  Vitsi kun tarkeeta!!!!!!Hankkikaa elama eika tan kalastajan kautta.
  MrsBrown

  Tykkää

 24. MrsBrownin tulisi aivan ensimmäisenä hankkia oma elama eikä kytätä toisten tekemisiä ja tykkäämisiä. 🙂 Onnea etsintään! 

  Tykkää

 25. Johanna, mä jaksan ihmetellä miten idioottimaisia suomalaista tulee netissä käyttäytyessä. Ah, anteeksi, unohdin että samanlaista pahansuopaa ja hapanta puhetapaahan käytetään kun puhutaan ihmisistä pahaa seläntakana, mikä varsinkin naisvaltaisilla työpaikoilla niin tavallista. Netiketti ihmiset, netiketti! Miks teistä tulee niin idiootteja netissä? ja kahvihuoneissa. Menkää peilin eteen.
  ”Tee toisille niinkuin toivoisit itsellesi tehtävän” – siis puhu toisille niinkuin toivoisit itsellesi puhuttavan.
  ja yhdyn edellisiin tsemppaajiin! Älä välitä ilkeistä. 🙂
  Mimosa 

  Tykkää

 26. 😀 Hah! Sun vinkistä tilasin samanlaisen mekon, ja yhdyn kyllä tuohon, että se on käytännöllinen, mukava, helppo, nätti….Aivan ihana! Kiitos, Johanna, sinulle vinkistä. Just viikonloppuna itsekin pidin sitä yllä.
  Kateellisten / negatiivisten ihmisten kommentit voi jättää huomiotta. Eniten he kärsii itse tuosta negatiivisuudesta. Nauti sinä, Johanna, ansaitsemista tuotteista ja vinkkaa meillekin lisää! Sun blogi on ainut johon minä olen jäänyt koukkuun. Aina tulee hyvälle tuulelle. Kiitos tästä!
  Keep up the good work :)!
  -Tanja

  Tykkää

 27. Olet taas niin uskomattoman kauniisti pukeutunut ja iloisen oloinen! Jos arjen keskellä on murheita niin täällä Sinun blogissasi ne kaikkoavat tyystin. 😉
  Vietättekö muuten siellä Norjassa (Suomen) itsenäisyyspäivää? Ja jos niin miten? Olisi mukava kuulla. 🙂
   
  http://vbelieveinyourdreams.blogspot.fi/

  Tykkää

 28. Hei! Mekko on aivan ihana ja löysinpä itseni ostoksille Asuksen äitiysvaatteita osastolle 😀 Minkä kokoinen sinun mekkosi on? Itse olen kokoa 36/38, mikähän koko olisi siis hyvä tässä äitiysmekossa? 🙂
  PäiviH

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: