Villamekko paidasta

kierrätyskäyttöä once again

Heip, viikko on taas lähtenyt vauhdilla käyntiin! 🙂 Tänään oltiin mm. Ollin luokkakamujen kanssa syömässä joulupuuroa ja koska sinne teki mieli lämpimän söpöä ja sopivan harmaata, mutta kuitenkin vähän juhlavampaa mekkoa, kiepsautin sellaisen Vilan neulepaidasta. 

Tämä onnistuu siis jos sulla on sellainen poolokauluksinen paita, jonka pääntiestä ja poolokauluksesta saat lantiosi läpi -leveät kaulukset ovat siis aivan huippuja! ;D Hihojen pituudella ei ole väliä, sillä hihat käännetään nurinpäin ”taskuiksi”. Neule voi hyvin olla lyhyempikin, jolloin sen voi käyttää hameena ja paidan kera. 

Mekkoon yhdistin (koska vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmästä kovasti pidän :)) Cecilie Mellin ”Johanne” -korun. Tääkin on saatu Fanny Alexandrasta (muistattehan -25% alennuksen koodilla kalastajanvaimonjoulu :)) ja sopii aika ihanasti niin kesään kuin talveenkin -ja vaikka päähän jos oikein villiksi heittäytyy! 😀

Ihan noin paljasta mekkosta en kuitenkaan laittaisi (etenkään lasten joulupuurokutsuille :P), vaan pakkohan siihen on joku jakku tai villatakki yhdistää… ihan lyhyt, niukka harmaakuvioitu kirjoneuletakki olisi ehkä mun suosikkikumppani. Joku sellainen perinteinen norjalaiskuvio. No, tänään päälle päätyi sit kuitenkin se jättimäisin vaihtoehto, neuletta neuleen päälle!:

Okei, nyt onkin mennyt aika monta luukkua ilman joulukalenterin avausta… Kolme kappaletta sinisiä Shortie Heaven -pyjamia lähtee nyt siis seuraaville:

8. luukku:

Ihana pyjama! Toivottavasti onni suosii minua!

Hyvää Joulun odotusta!

-Lotta (koko S)

***

9. luukku:

Ihana yöpaita, nyt joulu tee taikasi!!

Minna L, koko M

***

10. luukku:

Aivan täydellinen!

t. Leenu (koko m)

92 vastausta artikkeliin “Villamekko paidasta

 1. Onpa hauska idea! Oon ollut pitkään ”tauolla” tekniikkaongelmien takia, joten lähden nyt lukemaan reilun kuukauden postaukset – niin sun kuin monista muista blogeista 😀 Siinä voi kotvasen vierähtää. Ihanaa adventin aikaa!
  p.s. Tuo sun bannerikuva on ihana! Siinä on sellaista hyvää tuulta ja rentoutta – tykkään 🙂

  Tykkää

 2. Miten sä aina saatki tehtyä vanhoista paidoista noin kivoja mekkoja ja hameita! Tosi hyvältä näyttää! 🙂 
  -laura

  Tykkää

 3. Siis wau!!! Ihan mielettömän upea mekko! Rupesin heti pohtimaan, että löytyykö mun kaapista pooloneuletta ja mistä kaupasta lähtisin sellasta etsimään NYT HETI. 😀 tuo värikin on aivan ihana… Olet kyllä supertaitava ja -kekseliäs!
  -Elina

  Tykkää

 4. Siis ihan hurjan hieno mekkotuunaus. Voi vitsit, mun on nyt aivan pakko lähtee katsastamaan omaa vaatehuonetta, josko sieltä löytyisi jotain tähän soveltuvaa. Nää on tällaiset vinkit on ihan parasta sun blogissa, siis muun muassa nää 🙂
  http://niittykulma.blogspot.fi/

  Tykkää

 5. Ompas taas ihana mekko! Haluan löytää jonkun ihanan neulehameen, josko vaikka alennusmyynneissä onnistais 🙂
  P.S. mua on häirinnyt alusta asti tuo esittelytekstin ”kauniiden turhakkeiden ystävänä” -lause. Onko se sinun käsialaasi vai jonkun muun? Se ei mielestäni kuvaa lainkaan sinun erittäin hyvää makua vaatteiden, esineiden ja sisustuksen suhteen eikä muutenkaan luonnollisuuttasi, tiettyä perinteikyyttäsi ja luovuuttasi. Vaihtoon!! 😉
   
  Ihanaa Joulunodotusta! ❤

  Tykkää

 6. Ei millään pahalla edellisiä kommentteja kohtaan, mut Ootteks te sokeita? Niiiiin, niiiiin seksikäs mekko sun päällä ettei mitään rajaa! Ja mä oon nainen….joka tykkää miehistä……;)
  Kaunista joulua! Silly-li

  Tykkää

 7. Mä kysyn nyt vähän ot, mutta mistä olet hommannut tuollaisen korin, jossa joulukuusenne on. Mun tuurilla tietty jostain ”kylänne” pikkuputiikista tai torilta, mutta silti on ihan pakko kysyä. 😀
  Ja ihanaa joulunalusaikaa!

  Tykkää

 8. Miten sä keksitkin noin hyvän tuunausidean! Mitä parhainta parastusta. Hih.
  Suloista joulun aikaa!
  Katja (s)

  Tykkää

 9. Hei Johanna! Onko joulukortit tehty jo? 🙂 Oon seurannut sun blogia ihan alkuajoista asti ja tykkään sun käsityöidiksistä ja muutenkin koko blogista hirmu paljon. Ja sun joulukortit on ollut aina tosi kivoja!
  Hyvää joulunodotusta sinne teille! ❤
  Terveisin Siina (s)

  Tykkää

 10. Taas loistava idea ”paidasta-hameeksi” :). Täytyykin kaivaa se omasta kaapista löytyvä harmaa poolokaulus-paita esiin ja alkaa testailla. Ihanaa joulunaikaa. 
  Helena (M)

  Tykkää

 11. Ihan mieletön tuo mekko, tahtoo samanlaisen 😉 Muutenkin tää sun blogi on tosi kaunis ja hyväntuulinen. 
  Tanjuska (xs)

  Tykkää

 12. ”Mä kysyn nyt vähän ot, mutta mistä olet hommannut tuollaisen korin, jossa joulukuusenne on. Mun tuurilla tietty jostain ”kylänne” pikkuputiikista tai torilta, mutta silti on ihan pakko kysyä. :D”
  Heippa, meillä ihan Suomen Prismasta tollanen kori :). Ainakin syksyllä oli vielä myynnissä. Sinne me tuikattiin pieni joulukuusen jalka pohjalle, kuusi perään ja avot!
  -Riikka

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: