Lucian päivän joulumekko

Huomatkaa Ainon muovihelmistä tekemä sormus

Kruunaa asun :)))

mun mekko lumoan.fi

Hyvää Lucian päivän iltaa ystäväiset 🙂 Meillä onkin ollut nyt joka ilta jotain joulunäytelmää ja teatteria ja Luciakulkuetta ja kokoontumista; varmaan niinkuin kaikilla muillakin lapsiperheillä. Ja nyt olen jo kovaa vauhtia menossa omiin juhliin, joten tänään en ehdi arpomaan joulukalenterivoittajia; huomenna tulee sitten aika monta luukkua! :))

Sain tosi joulunpunaisen Lumoan -mekon vanhalta yhteistyökumppanilta ihan joululahjayllärinä -ja tykkään kovasti, kiitos! 🙂 Ihanan lammasrivistön taasen mulle on lähettänyt lukija Soile; tukkimaan meidän vetäviä ovia ja pitämään taloa lämpimänä! 🙂 Lämmin ajatus ja tosi suloinen keksintö! Lapset vaan eivät meinaa malttaa antaa lampaiden seisoa ovella, vaan raahaavat niitä leikkeihin koko ajan. Vinkkaa vielä kommenttilaatikossa Soile että mistä noita saa, jos jotakuta muutakin vetoisan talon omistajaa kiinostaa :))

Nyt on pakko juosta, see you huomenna ❤

76 vastausta artikkeliin “Lucian päivän joulumekko

 1. Ihanan pirteä asu. Hauskaa pikkujoulua! Jos arpaonni suosisi minua, antaisin yökkärin tyttärelleni 20v.(S) Gitta

  Tykkää

 2. Ihania kuvia Johanna!! Jee, kiva että mekko pääsi heti käyttöön. Hetken mietin värivalintaa, mutta onneksi luotin vaistooni 🙂 Hyvää joulunodotusta koko perheelle,
  Terkuin, Suvi / Lumoan

  Tykkää

 3. Tuommoinen lammasrivi olisi todella toimiva meidän kylmyyttä falskaavan keittiön oven edessä. Tosin lapset varmaan raahaisivat sen aina jonnekin muualle… Mukavaa joulunodotusta!
  Päivi (L)

  Tykkää

 4. Hei. Olen uusi blogosi lukija! Olen etsinyt kauan aikaa itselleni sopivaa blogia mitä Seurata ja tässä se on! Olen kahden pienen tyttölapsen äiti ja iso osa myös mieheni pojan elämää. Olen ollut naama kiinni koneessa pian kaksi päivää, minkä olen ruoanlaiton ja pulkkamäen väliin ehtinyt kun olen kirinyt blogiasi kiinni alusta saakka 😉 ihastuin blogissasi sen rauhallisuuteen ja aitouteen. Sama tunne mikä Olga Temosen blogia lukiessani. Aito, lämminhenkinen ja rauhoittava! Rakastan katsella kuviasi. Turkooseja korvakorujenkin kuvaa palasin katsomaan uudelleen. Kommentoin samaa Olgan blogiin että tulee sellainen hyvä super äippä fiilis ja aito halu puuhastella kaikkea kotona, lasten kanssa, siivota, sisustaa…inspiroiva! Ihanaa ja lämmintä joulunaikaa perheellenne. Tänään käytän lasten päiväuni ajan itseeni. Lämmin suihku ja pieni laittautuminen niin on isännällä silmäniloa kun palaa töistä 😉 
  Terveisin Niina pohjanmaalta

  Tykkää

 5. Kiertelin viikonloppuna Stockalla enkä löytänyt kivaa yöppäriä, tää olis aika kiva!
  Koko mulla olisi M.
  Carolina

  Tykkää

 6. Oi jospa onni suosisi arvonnassa. Mielestäni paras joululahja on juuri yöpäivä/pujama
  johon pukeutua aattoiltana ja käpertyä takkatulen ääreen nauttimaan läheisten kanssa.
  t. Johanna (s)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: