Aamukahvilla

& simppeli afterski-neule

 neule Part Two / farkut / Wrangler Spa / Ompun neule mummun tekemä

 

Aloitan nyt ajasta ennen aamukahveja; viime yö oli nimittäin aika hurja. Sängyssä kuunneltiin hurja jyrinöitä ja kirkasta salamointia ennen nukahtamista ja aamulla luettiinkin sitten uutisista salaman iskeneen yhteen kaupungin taloista. Huih :S Aika harvoin tammikuussa edes ukkostaa, koskaan en ole törmänyt noin voimakkaaseen salamointiin enkä olisi uskonut talonkaan tuhoutuvan niin hullusti kuin nyt kävi. Aikamoinen aloitus tälle vuodelle -etenkin niille asukkaille.

No, aamulla ennen aamupalaa keksin haluta vähän afterski -fiilistä villapaitaani ja kirjailin siihen niin simppelit kuviot kuin nyt aamulla ehti. Ehkä jatkan kirjailua vielä vähän, mutta ajttelin nyt kuitenkin vinkkasta ja muistuttaa että tällainenkin mahdollisuus on -jos yhtäkkiä kaipailee kirjoneuletta. Joko näin simppelinä tai sitten näyttävämpänä. Ja kirjailut ovat tietty helposti poistettavissa jos niitä ei jonain päivänä enää siedäkään.

Viime päivinä olen muuten kuunnellut (taas) repeatilla Supergirl -biisiä. Supergirl on yksi kestosuosikki, josta pidän kyllä joka kerta yhtä paljon -tai enemmän. Joku teistä ehkä muistaa tän, on varmasti ollut blogissa ennenkin? 🙂 Se on vaan niin hyvä. Ja jos Romeo Santoksen romantiikka puri, niin sulan kyllä ton Pålinkin ääneen. Ja silmiin……..

Ps. Coming up lähipäivinä niin liikunta- kuin hiusasiaakin (olen muuten niin tyytyväinen tähän uuteen väriin -Kiitos Inochi 🙂 -aika sama kuin Ollilla! :)) Ja juoksut on taas alotettu, vähän tuntui tää kroppa raskaalta, huh 😛 Mutta jutskaillaan näistä pian, alkaa tää arki tässä vähitellen palailemaan!

Hyvää viikonlopun jatkoa. ❤

Ai niin, munhan piti kysyä teiltä apua ja neuvoa! Kamala sentään että meinasi unohtua, näin tärkeä juttu. 😉 Mulla on nimittäin ihan hurja sohvapöytäkuume. Eikä minkä tahansa pöytäkuume, vaan pöydän pitäisi olla oikein kunnolla 60- 70 -luvun simppeliä skandinaavista tyyliä; puinen, pyöreä tai soikea ja ohuilla jaloilla seisova. Aika päinvastainen siis kuin mitä meidän nykyinen valkoinen tuhatkiloinen 😉 Miksen löydä sellaista mistään, tää alkaa jo kehittyä jonkinasteiseksi epätoivoiseksi pakkomielteeksi… Vinkatkaahan please jos tiedätte jonkun nettikaupan tai toki jos jollain on omissa nurkissa sellainen pöytä minkä voisi pakata lähetettäväksi (maksan hyvin :P), kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan! Joku tällainen siis:

Meidän nykyisen saa vaihdossa jos tulee hakemaan! 😀 Sitä tuskin lähettää mikään posti. No, kaunis sekin on, pidän varastossa tallessa. Tollainen kevyt pieni 60-lukulainen vaan sopisi niin hienosti tyyliltään meidän yhtä vanhaan taloon ja puisiin Secto -lamppuihin… (Kuola valuu)

Terveisin, Pöytäseko.

52 vastausta artikkeliin “Aamukahvilla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: