Vastauksia

Ja tammikuu -maisemia

Hei, kuten viimeksi totesin, on kommenttiboksi taas joululomiean aikana jäänyt ihan paitsioon, joten kokoan tähän niitä juttuja, joihin siellä boksissa on jäänyt vastaukset saamatta! 

Kuvituksena melkoisen tammikuisia maisemia, vai mitä eh? 😉

Hyvää Tapania! Ihania kuvia. Mikä kello sun siskolla on? Näyttää juuri oikealle makuuni. -Siskolla on (itseasiassa mun vanha) Seiko Coutura Diamond.

Postaisitko joskus tuon lettikampauksen ohjeen? 🙂 Mukavaa jouluajan jatkoa! -Ilomielin! Lettipostausta tulossa. :))

Moi! Minkä ikäinen sinun siskosi on? -Sisko on kolme vuotta nuorempi kuin minä eli täyttää 30 tänä vuonna (jjeee ;)).

Ihana tuo koira!! Itselläni on ollut joskus tuollainen Japaninpystykorva myöskin. Se pikku-ihanuus oli…täydellinen:) Mikä tämän kuvissa vilahtelevan nimi on? -Tämän söpöliinin nimi on Vivi ja ennen Viviä, mun lapsuudessa meillä oli samanrotuinen Lucy. :))

Mikä ihanuus tuo musta tyllihame on? Oon etsiskellyt tyllihametta, joko mustaa tai vanhan roosan värissä. Olisi kiva nähdä sun omasta lisää kuvia 😉 Nyt alkoi tekemään mieli pizzaa 😀 -Musta tyllihame on saatu suomalaiselta, jyväskyläläiseltä Draamalta. Siitä löytyy lisäkuvia tästä postista.

Heippa!  Mikähän ihana takki siskollas on? -Siskolla oli Benettonin vanha vihreä villakangastakki 🙂

Aivan ihanat hiukset! Mulla tuli sellainen juttu mieleen, kun sulla on aika usein kuvissa jalassa ne Eccon vaaleat nilkkurit, niin miten sä olet hoitanut niitä kun ne ovat ilmeisesti aika pitkään pysyneet hyvännäköisinä. Mulla on samanlaiset konjakin värisenä, mutta tuntuu että nämä turkulaiset talvisäät eli joka päivää sataa vettä ei tee kovin hyvää noille kengille. Olen kyllä laittanut  niihin nahanhoitoaineita ja suojasuihketta, mutta ajattelin kysäistä, jos sulla olisi jotain vinkkejä hihassa? 🙂 -Hitsi ei mulla muuta, vain sitä suoja-ainetta olen suihkutellut… :/ Omat ovat kyllä kestäneet hyvin!

Makeen näköinen tukka. Laitetaanko sinulle vaaleat raidat raita-aineella vai värillä? Mikä sinulla on  oma väri? -Heip, mun oma väri on aika sellainen maantien haalea… 😉 Vaaleita raitoja laiteta yleensä jollain värillä kai; ei siis ihan vaaleimmalla blondausaineella.

Kuvista päätellen olet lomasi viettänyt ihan kuten kuuluukin. Nautiskellen ja rentoillen 🙂 Eikö vaan olekin tosi ihanaa? Loma (ja tietysti joulu) mikä ihana keksintö 🙂 Noista kivoista kuvista bongasin jotain tuttua. Mullahan on ihan samanlainen pipo kuin sun siskolla 😉 Se pipo on niin ohut ja pehmeä, mutta silti niin ihanan lämmin. Ja kerrankin mullakin on jotain tyylikästä 😀 -Hihi, juu ne on ihan samat; ja mullakin vielä! :)) Kyllä, loma oli ihan älyrento!

Heips, mietin ett tehdäänkö sulle raidat suoraan oman värin päälle. Tosi kauniit hiukset.  Mistä olet hankkinut neulepaidan(?) joka sinulla on jääkiekkokuvissa? -Heip, juu raitoja on tehty suoraan oma värin päälle 🙂 En oo juurikaan värjänyt koko hiuksia. Jääkiekkoa pelaillessa mulla oli H&M:n raidallinen kirjoneule, jonka sain joululahjaksi. 🙂

hei! mietin tuossa vaan, että mitä teit ripsillesi? laitoitko ripsien pidennykset vai värjäyksen? Olen jo pitkään miettinyt laittaisinko ripsienpidennykset… Osaisitko kertoa niistä vähän ja kannattaisiko minun laittaa sellaiset? eli huonontaako ne hirveästi omia ripsiä? ja Aivan älyttömän kauniit hiukset!:) -Heip, laitoin pidennykset 🙂 Mulla on nyt ollut pidennykset lokakuusta alkaen, enkä usko että ovat pahemmin ripsiä kuluttaneet/verottaneet. No, hieman ihan varmasti, mutta en siksi silti epäröisi kokeilua! Pidennykset irtoilevat vähitellen ja jos omia lähtee mukana, niin kyllä niitä tulee uusiakin koko ajan 🙂

Miten ihana onkaan tuo sinun (tummansininen?) takki, mistä se on?Hyvää uutta vuotta!! ❤ -Tummansinen villakangastakki löytyi Zaran alesta. Tykkään kanssa kovasti, sopivat pitkä ja suoralinjainen.

Heips! Näinkin sinut lauantaina Henkkamaukassa, Kotkassa 🙂 Katsoit ihan kohti ja olin 90% varma, että olit sinä, mutten kehdannu mitn huudella xD xD Tyttäresi kanssa taisit olla 🙂 -Juu ihan varmasti olinkin ❤ Tuu vaan joskus sit ens kerralla 😛

Olen itse syntynyt ja kasvanut Helsingissä, vaikka olenkin nyt asunut melkein puolet nuoresta elämästäni ulkomailla. Mutta ihanasti olet saanut Helsingin kauneuden kuviisi. Mistä päin keskustaa nuo kuvat ovat? En nyt tarkalleen hahmota. -Helsinki-kuvat oli otettu Marski -hotellista keskeltä Mannerheimintietä (Lönnrotinkadun kulmasta) ! 🙂

Sulla on tosi kiva blogi 🙂 Onnea vuoteen 2014! Toi Palermo on übermageen näkönen, onko ollut hintansa väärti hankinta? Onko ollut paljon käytössä? -Juu Palermo on käytössä päivitttäin ja mulle ehdottomasti hintasa väärti, koska tiesin haluavani ja pitäväni LV -kuosista… Mulle tärkeää oli myös että laukussa on vetoketju ja messenger-mittainen hihna… Koko saisi ehkä olla ihan pari senttiä isompi, mutta toisaalta… Kauhean isoa laukkua en halunut, joten… Kaikki tonne mahtuu järjestyskamerasta clutchiin (yhtaikaa ;)).

Hyvää Uutta Vuotta! Sinulla on ihana blogi ♥Mistä löydän tuon IHANAN silkkipuseron? Olen etsinyt netin kautta, muta ei löydy. Tiedosta kiitollinen, Tanja★ -Lokakuun nahkahousu-silkkipaita asun paita on saatu Laboni.fistä, mutta valitettavasti loppuunmyyty 😦 Kysy tytöiltä sieltä, jos sitä vielä saisi :/

Ihan pakko nyt olla vähän fangirl ja kertoa, että sinä olet aivan käsittämättömän kaunis ihminen. :O Kunpa kasvaisin yhtä tyylikkääksi naiseksi kuin sinä olet. -Tää vain sulatti sydämen, kiitos…….. Kiitos  muutenkin kaikista koskettavista kommenteista Blogivuosi 2013 -postaukseen!

Kauniit ja tunnelmalliset kuvat! Kiinnitin huomioni kahvikuppeihin – tiedätkös sarjan nimen? Äitini on ostanut samat kupit iselleen kihlajaislahjaksi joskus muinoin, mutta jäljellä näistä vain pari kappaletta. -En valitettavasti tiedä nimeä… Arabiaahan ne on ovat ja tod. näk. 40 -luvulta. Muuta en tiedä 🙂 Olen omani ostanut joskus Huuto.netistä, koko 12 kpl! 

Astiakysymys täältäkin: mitkä juomalasit ovat nuo korkeat kapeat, ilmeisesti kannu on samaa sarjaa? -Uuden vuoden kristallit ovat Tsekeistä ostettu… Samaa sarjaa joo kaikki, mutta varmaan aika vaikea jäljittää ihan samoja… 🙂

Mistä noi kollaasin pöydät ovat? Mä etsin syksyllä puista, pyöreää,  pientä sohvapöytää. No, sopivaa ei tullut vastaan, joten maalasin kirpparilta löytämäni… Sen kaveriksi kävisi edelleen puunvärinenkin sohvapöytä tai vaikkapa aallon jakkara 🙂 -Hitsi, täytyy etsiä kirppareilta -niitä on vaan täällä niin paljon vähemmän kuin Suomessa. Kollaasin pöydät ovat norjalaisista Mobelringistä ja Bohusista (molemmissa kauheat odotusajat ja hinnat…)

Hei, on pitänyt jo jonkin aikaa kysyä mitä blogeja itse seuraat? Mietin, että löytyisikö sinun seuraamista mahdollisesti jotakin seurattavaksi itsellenikin. Olen monenlaisia katsellut ja tutkaillut, mutta sinun blogi on ainoa mitä kiinnostaa seurata ja josta olen saanut ideoita omaankin arkipäivään ja piristystä. -En ihan kauheasti seuraa muita blogeja… ei yksinkertaisesti ole aikaa… Mutta olen kyllä ajatellut laittaa jonkinlaisen suosikkilistan tuttujen tyttöjen blogeista; seuraan lähinnä niitä joista tykkään facebookin kautta ja joiden kirjoittajat ovat mulle tuttuja… Avec Sofie täällä MeNaisissa, Strictly Style ja Macigpoks Oliviassa, Char & City, Malenami ja Coco Sweet dreams… Kyllähän te nää jo teidätte, jollen nyt jaksa linkittää….? 😉 Pitäisi varmaan tutustua paremmin mm. norjalaisiin blogeihin, mutku… ei vaan oo aikaa!

Ehkä olet joskus kertonutkin, mutta on mennyt multa ohi, eli kuka sua kuvaa tähän blogiisi? -Jeps, suurimmaksi osaksi minä itse.. kaikenlaisia ihmetaitoja sitä elämänsä aikana oppii -tää nyt ei ehkä niitä merkittävimpiä CV:ssä mut kuitenkin 😀 Mies ei juurikaan jaksa. Se ottaa ehkä pari kuvaa pyynnöstä -katsomatta yhtään millaisia tuli tai onko pää mukana….

Psst. Tuhannet kiitokset pöytävinkeistä! Sieltä kommenttiboksista se vastaus taisi löytyä… 😉

Ihan kohta sauvalenkille, mutta tämä on vain joulun ja uudenvuoden ajan luppoilun lopetusta ja vanhojen tapojen mieliin palauttamista. Lunta ei vielä näy eikä kuulu, joten hiihtämisestä voi vain haaveilla. Voisitko joskus laittaa postaukseen (pitkää) listaa liikunnallisista lempparibiiseistäsi? -Jepsis, liikunta-aiheisia postauksia tulossa varmasti lähiaikoina enemmänkin, sitten niitä biisejäkin mukaan :))

Tietäisikö kukaan, mistä noita Trimtexin vaatteita voisi hommata? Hakusessa vaikkapa joku kansainvälinen nettikauppa, jossa olisi kunnon valikoima Trimtexiä. Jos ei löydy, niin taidan tilata Nonamea, huippuja nekin. -Trimtexit ovat joo ihan huippuja (mm. Suomen suunnistusmaajoukkueen varustus…) Kyselen, heillä on ollut tarkoitus avata nettikauppa suomalaisillekin!

Kiitos kivasta blogista! Norjassa itsekin asuneena ´(hoitaja myös) luen mielenkiinnolla tektejäsi. Aiheet on niin hyviä ja itseä kiinnostavia 🙂 Liikunta ja lenkkeily on huippua, parasta lääkettä pimeyteen. Niistä voi tulla kirjoituksia vaikka useamminkin 🙂 Kuinka pitkän matkan muuten ehdit juosta 40minuutissa? -Juoksen tällä hetkellä jotain vajaata 10 km… ehkä 7km. Toinen vakkarilenkki on ollut noin tunnin ja 13km, mut se ei just nyt mee 😉

Ihana neule sulla, mistä tuollaisen löytää? Kiitos myös hyvistä vinkeistä, hyvä postaus! 🙂 -Edellisen postin harmaa neuletakki on ChillNorwaylta 🙂

Saman pituiset hiukset mulla mutta en saa niitä noin kauniisti laitettua.
Millä ilveellä saat hiukset noin koholle päälaelta? Vähän kihartamalla ja kuohkeutta lisäävillä tuotteilla vain… 🙂 Tuotteilla on mun tukassa iso merkitys, esim. tupeerausta en harrasta lainkaan. Kokeile isoja rullia himpan kosteaan tukkaan ja anna kuivua/kuivata -mun takuuvarmin konsti! 

Ihanat hiukset 🙂 Laitatko linkin jumbokiharrinpostaukseen. Siihen haluaisin tutustua. -Juu, se oli Smoooth curls -postaus! 🙂

Mukavaa luettavaa oli taas, kiitokset ihkusta hiusjutusta. On todella kiva saada käytännön vinkkejä arkeen. Kerastasen Immersion nutrive naamio kiinnostaa kovin. Olisiko mahdollista saada vastaavanlainen juttu huulten hoidosta..? Ainahan nämä talvet kuivattavat ja rohduttavat vaikka nyt ei edes vielä ole ollut pakkasiakaan. -Käytän vain Blistexiä 😀 Ja joskus harjaan huulet hammasharjalla :)) Siinä kaikki vinkit mitä osaan.

Jossain postauksista kirjoitit että käytät omega kapseleista,kysyisin että oletko huomannut ihossa mitään näppylöitä. Itse olen jonkin aikaa syönyt ja huomasin ihosaa sellaisia pieniä näppylöitä kasvoissa. -Hmm, noup…. en mitään :/

Hei! Kuivashampoon käyttö ei ole tuttua. Käytätkö sitä siis muuten vaan ihan puhtaisiin hiuksiin antamaan nostetta hiuspuuterin sijaan, vaiko pesujen välillä likaisiin hiuksiin puhdistamaan hiukset? Kuinka usein peset hiuksiasi suihkussa ja kuinka käytät tätä kuivashampoota siis? Kiitos! -Heippa 🙂 Käytän kuivashampoota itse vain vähän ”rasvaiseen tukkaan”, ed. postauksessa viime pesusta taisi olla pari päivää ja olisi ollut hyvä ottaa ”ennen” -kuva vertailuksi, mutta jätin sitten sen pois… Pesen hiukset suihkussa noin joka toinen päivä; vähän jumppailujen mukaan ja kuivashampoota sitten tarvittaessa välipäivinä. Se on tosi hyvä apu myös lettikampauksia tehdessä; antaa lisää pitoa! Ja voi hyvin käyttää antamaan tuuheutta ja volyymia 🙂

Hei Johanna!  Kiitos taas sun hius jutuista. Ne on kyl aivan parhaita:-) Täytyy kyllä kokeilla sekä lämpösuojaa että tota blow suihketta. Muistelen että kirjotit joku kerta mitä meikkivoidetta/puuteria käytät mutta en löydä kirjotusta mistään. Eli, mitä meikkiä käytät iholle että siitä tulee noin hyvä? Luen sun blogia joka viikko ja olen saanut jo monta hyvää tipsausta. Viimeksi tiladin aivan yli ihania korviksia Fab;lta. Kävin jopa ma lenkillä ja vedin hikijumpan päälle kotona..luin siis ensin sun ma blogin jossa innostit liikkumaan;-) -Kiitti tosi kivasta palautteesta! Tiedän itsekin miten paljon liikunnasta lukeminen inspiroi -vaikka kuinka kaiken jo tietäisi, niin kyllä se on siitä motivaatiosta kiinni kaikki! Meikkinä käytän mineraalipuuteria, joskus BB-voidetta alla ja joskus ihan supertapauksissa jopa nestemäistä meikkivoidetta… Ed. postauksessa oli vain mineraalipuuteria. Ja peitevoidetta peittämässä muutamat näppylät ja tummat silmäkulmat 😉 Voisin tehdä jotain meikki/kosmetiikkakoostettakin pian… Minua itseänikin aina tällaiset kiinostaa ja on kiva lukea muiden meikkirutiineista ja omista pikkuvinkeistä! 

Moi…. Ihana rannekello sinulla…. Onko mikä merkki ja malli? Sopisi minullekkin:)…. -Joo, eikö :))) Tää on Seikon Sportura -sarja naisten timattikoristeltu versio… Mulla oli ennen Seikon Coutura, sitten rakastuin tähän ja sain tämän… Seikolla on näköjään mun makuun tyylikkäitä kelloja.

Kiitos tuhannesti kaikista kommenteista, joihin olen ollut huono vastailemaan 😦 Mun uudenvuodenlupaus voisi olla että tsemppaan kommenttiboksissa, mutta en yleensä lupaile mitään just sen takia etten oikein usko sen auttavan mitään… Tai lupausten toteutuvan, hehe. Voin vaan yrittää olla parempi kommentoimaan ja vastailemaan! 

Kiitti että jaksatte kommentoida, lupaan yrittää tsempata ja vastata kaikkiin! 🙂 Kivaa perjantaita, jippii!

44 vastausta artikkeliin “Vastauksia

 1. Mä niin sulan taas uusimpien kuvien äärelle..!
  Ihanaa alkanutta vuotta sinne!Voikaa hyvin ja nauttikaa elosta!
  Madicken

  Tykkää

 2. Oikein hyvää alkanutta vuotta minultakin!
  Minä olisin kysellyt siitä hiuspostauksen jumbokihartimesta, mikä malli/merkki se on? En löytänyt siitä omaa postausta, jos sellaisen olet tehnyt.
  Kiitos blogista ja mahdollisesta vastauksesta jo etukäteen!

  Tykkää

  1. Heisan, se on Remington Pearl Pro Curl. Kiitos kysymästä ja sorry että vastaus viipyi 🙂

   Tykkää

  1. Kiitti, näitä ei oo yhtäkään liikaa, en oo vieläkään ihan supertäydellistä löytänyt -täytyy kurkata tää! 🙂 Kiitti 🙂

   Tykkää

 3. Heip! Haluaisin matkustaa Norjaan, ehkäpä juuri sinne Skavengeriin. Miten ja mistä Etelä-Norjaan matkustetaan, mitä se kustantaa esim viikolta ja missä kannattaa yöpyä (ei kalliita paikkoja)? 🙂

  Tykkää

  1. Heisan 🙂 Etelä-Norjaan pääsee vaikkapa lentämällä Oslon kautta Kristiansandiin -Suomesta ei tule lentoja suoraan Etelä-Norjaan, eli Oslon kautta on pakko tulla -tai esim Köpiksen, se on mun tavallisin reitti. Lennot ovat kauhean eri hintaisia, riippuu ihan koska lennät, mutta kannattaa vähän seurailla hintoja (itse katson aina SASin, Norwegianin ja Widerøen). Yöpyminen Norjassa on kai aika kallista… Kristiansandissa on kuitenkin aika erihintaisia ja varmasti ihan kohtuuhintaisia yöopymismahdollisuuksia, kannattaa googlettaa kun ei mulla oikein tuu mitään nyt mieleen… En oo koskaan yöpynyt Kristiansandissa :)) Lykke til! 🙂

   Tykkää

 4. Arvostan, että vastailet kysymyksiin (vaikken itse niitä esittänytkään).
  Toivottavasti bloggausintosi säilyy- blogisi on kaunis ja asenteesi sellainen, että palaan aina uudestaan:)
   

  Tykkää

  1. Voi kiitos ❤ Bloggausinto on kyllä paikallaan -useamminkin kuin ehdin bloggamaan… Se on toi päivätyö joka joskus vie oman veronsa, etenkin näin kun valoa kuvailemiseen ei ole työpäivän päätyttyä. Kiitos kauniista kommentista!

   Tykkää

  1. 😀 No mut nää on tärkeitä 😉 Ja jos vastaan kommenttiboksi kerrallaan niin ei siihen sit niin kauan mene 🙂

   Tykkää

 5. Vierailija
  10.01.2014 klo 07:45

  Oikein hyvää alkanutta vuotta minultakin!
  Minä olisin kysellyt siitä hiuspostauksen jumbokihartimesta, mikä malli/merkki se on? En löytänyt siitä omaa postausta, jos sellaisen olet tehnyt.
  Kiitos blogista ja mahdollisesta vastauksesta jo etukäteen!

  Jos tämä on provo, niin olet väärässä paikassa. Jos ei, niin lue juttu uudelleen.
  Johannalle iso kiitos, kun aina jaksat jaksaa!
   

  Tykkää

 6. Vierailija
  10.01.2014 klo 07:49

  Vierailija
  10.01.2014 klo 07:45

  Oikein hyvää alkanutta vuotta minultakin!
  Minä olisin kysellyt siitä hiuspostauksen jumbokihartimesta, mikä malli/merkki se on? En löytänyt siitä omaa postausta, jos sellaisen olet tehnyt.
  Kiitos blogista ja mahdollisesta vastauksesta jo etukäteen!

  Jos tämä on provo, niin olet väärässä paikassa. Jos ei, niin lue juttu uudelleen.
  Johannalle iso kiitos, kun aina jaksat jaksaa!
   

  Anteeksi, olen ilmeisesti tehnyt jonkin virheen, jota en ymmärrä. Ihan vilpittömästi olin kiinnostunut tuosta kihartimesta. Pahoittelut, jos olen toiminut jotenkin virheellisesti.
   

  Tykkää

  1. Ymmärrän, tottakai saa kysyä, siksihän nämä kommenttiboksit on kun eihän kaikki kaikkea voi huomata/lukea. Saa kysyä 🙂

   Tykkää

 7. Vierailija
  11.01.2014 klo 10:22

  Vierailija
  10.01.2014 klo 07:49

  Vierailija
  10.01.2014 klo 07:45

  Oikein hyvää alkanutta vuotta minultakin!
  Minä olisin kysellyt siitä hiuspostauksen jumbokihartimesta, mikä malli/merkki se on? En löytänyt siitä omaa postausta, jos sellaisen olet tehnyt.
  Kiitos blogista ja mahdollisesta vastauksesta jo etukäteen!

  Jos tämä on provo, niin olet väärässä paikassa. Jos ei, niin lue juttu uudelleen.
  Johannalle iso kiitos, kun aina jaksat jaksaa!
   

  Anteeksi, olen ilmeisesti tehnyt jonkin virheen, jota en ymmärrä. Ihan vilpittömästi olin kiinnostunut tuosta kihartimesta. Pahoittelut, jos olen toiminut jotenkin virheellisesti.
   
  Ja kiitos, nyt huomasin nuo linkitykset ko. postaukseen.

  Tykkää

 8. Mä niin sulan taas uusimpien kuvien äärelle..!
  Ihanaa alkanutta vuotta sinne!Voikaa hyvin ja nauttikaa elosta!
  Madicken

  Tykkää

 9. Oikein hyvää alkanutta vuotta minultakin!
  Minä olisin kysellyt siitä hiuspostauksen jumbokihartimesta, mikä malli/merkki se on? En löytänyt siitä omaa postausta, jos sellaisen olet tehnyt.
  Kiitos blogista ja mahdollisesta vastauksesta jo etukäteen!

  Tykkää

  1. Heisan, se on Remington Pearl Pro Curl. Kiitos kysymästä ja sorry että vastaus viipyi 🙂

   Tykkää

  1. Kiitti, näitä ei oo yhtäkään liikaa, en oo vieläkään ihan supertäydellistä löytänyt -täytyy kurkata tää! 🙂 Kiitti 🙂

   Tykkää

 10. Heip! Haluaisin matkustaa Norjaan, ehkäpä juuri sinne Skavengeriin. Miten ja mistä Etelä-Norjaan matkustetaan, mitä se kustantaa esim viikolta ja missä kannattaa yöpyä (ei kalliita paikkoja)? 🙂

  Tykkää

  1. Heisan 🙂 Etelä-Norjaan pääsee vaikkapa lentämällä Oslon kautta Kristiansandiin -Suomesta ei tule lentoja suoraan Etelä-Norjaan, eli Oslon kautta on pakko tulla -tai esim Köpiksen, se on mun tavallisin reitti. Lennot ovat kauhean eri hintaisia, riippuu ihan koska lennät, mutta kannattaa vähän seurailla hintoja (itse katson aina SASin, Norwegianin ja Widerøen). Yöpyminen Norjassa on kai aika kallista… Kristiansandissa on kuitenkin aika erihintaisia ja varmasti ihan kohtuuhintaisia yöopymismahdollisuuksia, kannattaa googlettaa kun ei mulla oikein tuu mitään nyt mieleen… En oo koskaan yöpynyt Kristiansandissa :)) Lykke til! 🙂

   Tykkää

 11. Arvostan, että vastailet kysymyksiin (vaikken itse niitä esittänytkään).
  Toivottavasti bloggausintosi säilyy- blogisi on kaunis ja asenteesi sellainen, että palaan aina uudestaan:)
   

  Tykkää

  1. Voi kiitos ❤ Bloggausinto on kyllä paikallaan -useamminkin kuin ehdin bloggamaan… Se on toi päivätyö joka joskus vie oman veronsa, etenkin näin kun valoa kuvailemiseen ei ole työpäivän päätyttyä. Kiitos kauniista kommentista!

   Tykkää

  1. 😀 No mut nää on tärkeitä 😉 Ja jos vastaan kommenttiboksi kerrallaan niin ei siihen sit niin kauan mene 🙂

   Tykkää

 12. Vierailija
  10.01.2014 klo 07:45

  Oikein hyvää alkanutta vuotta minultakin!
  Minä olisin kysellyt siitä hiuspostauksen jumbokihartimesta, mikä malli/merkki se on? En löytänyt siitä omaa postausta, jos sellaisen olet tehnyt.
  Kiitos blogista ja mahdollisesta vastauksesta jo etukäteen!

  Jos tämä on provo, niin olet väärässä paikassa. Jos ei, niin lue juttu uudelleen.
  Johannalle iso kiitos, kun aina jaksat jaksaa!
   

  Tykkää

 13. Vierailija
  10.01.2014 klo 07:49

  Vierailija
  10.01.2014 klo 07:45

  Oikein hyvää alkanutta vuotta minultakin!
  Minä olisin kysellyt siitä hiuspostauksen jumbokihartimesta, mikä malli/merkki se on? En löytänyt siitä omaa postausta, jos sellaisen olet tehnyt.
  Kiitos blogista ja mahdollisesta vastauksesta jo etukäteen!

  Jos tämä on provo, niin olet väärässä paikassa. Jos ei, niin lue juttu uudelleen.
  Johannalle iso kiitos, kun aina jaksat jaksaa!
   

  Anteeksi, olen ilmeisesti tehnyt jonkin virheen, jota en ymmärrä. Ihan vilpittömästi olin kiinnostunut tuosta kihartimesta. Pahoittelut, jos olen toiminut jotenkin virheellisesti.
   

  Tykkää

  1. Ymmärrän, tottakai saa kysyä, siksihän nämä kommenttiboksit on kun eihän kaikki kaikkea voi huomata/lukea. Saa kysyä 🙂

   Tykkää

 14. Vierailija
  11.01.2014 klo 10:22

  Vierailija
  10.01.2014 klo 07:49

  Vierailija
  10.01.2014 klo 07:45

  Oikein hyvää alkanutta vuotta minultakin!
  Minä olisin kysellyt siitä hiuspostauksen jumbokihartimesta, mikä malli/merkki se on? En löytänyt siitä omaa postausta, jos sellaisen olet tehnyt.
  Kiitos blogista ja mahdollisesta vastauksesta jo etukäteen!

  Jos tämä on provo, niin olet väärässä paikassa. Jos ei, niin lue juttu uudelleen.
  Johannalle iso kiitos, kun aina jaksat jaksaa!
   

  Anteeksi, olen ilmeisesti tehnyt jonkin virheen, jota en ymmärrä. Ihan vilpittömästi olin kiinnostunut tuosta kihartimesta. Pahoittelut, jos olen toiminut jotenkin virheellisesti.
   
  Ja kiitos, nyt huomasin nuo linkitykset ko. postaukseen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: