Hiustuotesuosikkeja

-ja muuta hiusjuttelua

Tuotteista Fresh dust -kuivashampoo ja Redkenin hoitoaine ostettu itse – muut saatu (ja kovasti haluttu :))

 

Heippa! Hiusjutuista on aina kiva höpistä ja koska mulla on taas pari käyttökelpoista vinkkiä niin tehdäänpä pieni kooste!

Huomaatte että taannoin esittelemästäni jumbokihartimesta on tullut ihan suosikki; tää on mun arkitempooni just sopivan nopea tapa saada just sopivan rentoja, mutta silti kovin naisellisen pehmeitä kiharoita. Kuvien hiuksille en ole muuta tehnyt kuin nopeasti kihartanut hiusosioita sieltä sun täältä -ja käyttänyt postauksessa esiintyviä tuotteita. 

Koska olen aina ollut aika skeptinen kaikkien kuumennuslaitteiden suhteen ja pelkään kovasti hiusten vaurioitumista (en koskaan edes föönaa hiuksiani) päätin etsiä jumbokihartimen pariksi parhaan mahdollisen lämpösuojan. No okei, Kerastasen Nectar Thermique ei ole edes pelkkä lämpösuoja, vaan se muuttuu lämmön vaikutuksesta tehohoidoksi! Tästä tykkään siis kovasti, loistovalinta lämpösuojaksi.

Toinen simppeli, mutta silti niin ylellinen tuote josta halusin vinkata, on Redkenin Wind Blown 05. Se on sitten viimeistelytuote, jolla saa kivasti pitoa, tuuhean villin ja silti ihan satiinisen pehmeän ja sileän tukan. Siis tosi huolettoman ja villin näköisen kampauksen, mutta kuivista latvoista tai karvaisuudesta ei ole tietoakaan. Classy. 🙂

Koska hiusten kunto ja terveys on mulle yksi kauneudenhoidon ykkösjuttuja (kuten huomaatte ;)), on mulla tapana hoitaa noita kutreja jonkinlaisella naamiolla viikottain. Kuvissa vilahtaa Kerastasen Immersion Nutritive, joten mainitsen nyt senkin vielä; se on nimittäin siitä kätevä, että se laitetaan kuiviin hiuksiin ennen pesua. Ei siis tarvitse odotella vaikusaikaa suihkussa, vaan jo ennen sitä.

Olen pikkasen tällainen hiushifistelijä, mutta en kyllä juurikaan ostele (tai bloginkaan kautta ilmaiseksi keräile) purnukoita ihan tuhraan; tuotteiden täytyy olla hyviä ja käyttökelpoisia. Eli näitäkin ihan oikeasti, lämpimasti suosittelen.

Mutta hei… koska kommenttiboksi on nyt niiiin jäänyt huomiotta, tulee seuraavaksi koostepostaus, jossa vastaan ainakin kaikkiin kysymyksiin. Kerään ne kommentit sieltä. Teidän ei siis tarvitse turhaan käydä odottamassa ja kurkkailemassa vastausta kommentteihinne vaan seuraavassa postissa vastailen kaikkiin! 🙂 Sit ollaankin taas jo arjessa ja otetaan aikaa kommenteillekin. Lupaan. 😉

Kivaa arjen alkua nuppuset! ❤

44 vastausta artikkeliin “Hiustuotesuosikkeja

 1. Ihana neule sulla, mistä tuollaisen löytää? Kiitos myös hyvistä vinkeistä, hyvä postaus! 🙂

  Tykkää

 2. Sama kysymys oli minullakin, mutta edellinen kommentoija ehti kysyä ensin. Mistä neule ja topit on ostettu? 🙂

  Tykkää

 3. saman pituiset hiukset mulla mutta en saa niitä noin kauniisti laitettua.Millä ilveellä saat hiukset noin koholle päälaelta?

  Tykkää

 4.  
  olet aina niin kaunis ja sulla on upeat hiukset!
   
  Sinulla on upea vaatemaku, sisustusmaku ja lennokasta mukavasti soljuvaa tekstiäsi on ilo seurata. Sain sinulta inspiraation omankin blogin aloittamiseen ja olen innostunut käsitöistä.
   
  -girlfromturku-

  Tykkää

 5. Kiitos vinkeistä! Tarkoitus ollakin ostaa kokeiluun jotain uusia juttuja kun entiset vetelevät viimeisiään enkä ole toistaiseksi onnistunut löytämään sellaista THE tuotetta jota ostaisin uudestaan ja uudestaan. Joten laitetaanpa seuraavaksi Kerastasea ja Redkeniä tilaukseen. Hyvä kuivashampoo etenkin ollut etsinnässä. Moni jättää harmaan jäljen hiusjuureen ja se ei oikein ole toivottava juttu.

  Tykkää

 6. Voi höpsöjä ihmisiä – tuollaisia toppeja löytää aika monesta kaupasta. Aloittakaa vaikka henkkamaukalta, perustoppeja. Samoin neuleita. Johanna itse on uniikki, sitä ei saakaan ostettua. Kopioitua kyllä 😉 Mulla on muuten Jossu sama, hiukset on niinkuin se kruunu. Toki hellempikin niille voisi olla. Kuumaa rautaa päivittäin, ou-ou 😉 Susku

  Tykkää

 7. Hiuksesi ovat kertakaikkisen upeat: hyvinvoivat, paksut ja kivan väriset. Tuollaista kruunua pitääkin hoitaa huolella. 🙂
  Kiitos tuotevinkeistä. Mietin juuri pari päivää sitten tuon ennen pesua käytettävän Kèrastasen hoitoaineen ostamista, sama juttu on sen lämpösuojan kanssa.

  Tykkää

 8. Wau, kyllä on eroa suomalaisen alan ihmisen laittamilla tekoräpsyillä ja norjalaisen! Nyt ovat hienot…olihan ne edellisetkin, nimenomaan räpsyt, positiiviset siinä mielessä että kahvit oli näppiksellä joka kerta kun kuvasi näin, sen verran paljon sarjakuvahahmoa niissä luomipainoissa muistutit, todella hersyvän koomisen näköiset. ;-D

  Tykkää

 9. Meillä on näköjään samat shampoo (Cristalliste) ja hoitoaine (Kerastase Thermique -sarja) -suosikit 🙂 Nuo kuivashampoo- ja viimeistelysuihkevinkit sen sijaan pitää laittaa korvan taa 🙂

  Tykkää

 10. Mukavaa luettavaa oli taas, kiitokset ihkusta hiusjutusta. On todella kiva saada käytännön vinkkejä arkeen. Kerastasen Immersion nutrive naamio kiinnostaa kovin. Olisiko mahdollista saada vastaavanlainen juttu huulten hoidosta..? Ainahan nämä talvet kuivattavat ja rohduttavat vaikka nyt ei edes vielä ole ollut pakkasiakaan.
  -Inger

  Tykkää

 11. Jossain postauksista kirjoitit että käytät omega kapseleista,kysyisin että oletko huomannut ihossa mitään näppylöitä. Itse olen jonkin aikaa syönyt ja huomasin ihosaa sellaisia pieniä näppylöitä kasvoissa.

  Tykkää

 12. Hei!
  Kuivashampoon käyttö ei ole tuttua. Käytätkö sitä siis muuten vaan ihan puhtaisiin hiuksiin antamaan nostetta hiuspuuterin sijaan, vaiko pesujen välillä likaisiin hiuksiin puhdistamaan hiukset? Kuinka usein peset hiuksiasi suihkussa ja kuinka käytät tätä kuivashampoota siis? Kiitos!
  Jaana

  Tykkää

 13. Hei Johanna! 
  Kiitos taas sun hius jutuista. Ne on kyl aivan parhaita:-) Täytyy kyllä kokeilla sekä lämpösuojaa että tota blow suihketta. Muistelen että kirjotit joku kerta mitä meikkivoidetta/puuteria käytät mutta en löydä kirjotusta mistään. Eli, mitä meikkiä käytät iholle että siitä tulee noin hyvä? 
   
  Luen sun blogia joka viikko ja olen saanut jo monta hyvää tipsausta. Viimeksi tiladin aivan yli ihania korviksia Fab;lta. Kävin jopa ma lenkillä ja vedin hikijumpan päälle kotona..luin siis ensin sun ma blogin jossa innostit liikkumaan;-)
  Mukavaa talvea teille sinne koko perheelle
  Haleja Sanna

  Tykkää

 14. Moi…. Ihana rannekello sinulla…. Onko mikä merkki ja malli? Sopisi minullekkin:)…..
  t.Johanna

  Tykkää

 15. Moikka Johanna!
  Olet kertonut käyttäväsi isoja rullia kohottamaan tyveä, jos olen oikein ymmärtänyt :)Käytätkö tarrapaplareita vai minkälaisia? Haluaisin itsekkin kokeilla, mutta mietin, tarrautuvatko tarrapaplarit hiuksiini kiinni.
  Kiittäen, Anu

  Tykkää

 16. Vierailija
  07.01.2014 klo 09:54

  Voi höpsöjä ihmisiä – tuollaisia toppeja löytää aika monesta kaupasta. Aloittakaa vaikka henkkamaukalta, perustoppeja. Samoin neuleita. Johanna itse on uniikki, sitä ei saakaan ostettua. Kopioitua kyllä 😉 Mulla on muuten Jossu sama, hiukset on niinkuin se kruunu. Toki hellempikin niille voisi olla. Kuumaa rautaa päivittäin, ou-ou 😉 Susku

  Tuontyylistä harmaata neuletakkia olen himoinnut, samantyylisiä on jossain henkkamaukalla ollutkin mutta itse en ole löytänyt sinne eksyessäni 😦

  Tykkää

 17. Ihana neule sulla, mistä tuollaisen löytää? Kiitos myös hyvistä vinkeistä, hyvä postaus! 🙂

  Tykkää

 18. Sama kysymys oli minullakin, mutta edellinen kommentoija ehti kysyä ensin. Mistä neule ja topit on ostettu? 🙂

  Tykkää

 19. saman pituiset hiukset mulla mutta en saa niitä noin kauniisti laitettua.Millä ilveellä saat hiukset noin koholle päälaelta?

  Tykkää

 20.  
  olet aina niin kaunis ja sulla on upeat hiukset!
   
  Sinulla on upea vaatemaku, sisustusmaku ja lennokasta mukavasti soljuvaa tekstiäsi on ilo seurata. Sain sinulta inspiraation omankin blogin aloittamiseen ja olen innostunut käsitöistä.
   
  -girlfromturku-

  Tykkää

 21. Kiitos vinkeistä! Tarkoitus ollakin ostaa kokeiluun jotain uusia juttuja kun entiset vetelevät viimeisiään enkä ole toistaiseksi onnistunut löytämään sellaista THE tuotetta jota ostaisin uudestaan ja uudestaan. Joten laitetaanpa seuraavaksi Kerastasea ja Redkeniä tilaukseen. Hyvä kuivashampoo etenkin ollut etsinnässä. Moni jättää harmaan jäljen hiusjuureen ja se ei oikein ole toivottava juttu.

  Tykkää

 22. Voi höpsöjä ihmisiä – tuollaisia toppeja löytää aika monesta kaupasta. Aloittakaa vaikka henkkamaukalta, perustoppeja. Samoin neuleita. Johanna itse on uniikki, sitä ei saakaan ostettua. Kopioitua kyllä 😉 Mulla on muuten Jossu sama, hiukset on niinkuin se kruunu. Toki hellempikin niille voisi olla. Kuumaa rautaa päivittäin, ou-ou 😉 Susku

  Tykkää

 23. Hiuksesi ovat kertakaikkisen upeat: hyvinvoivat, paksut ja kivan väriset. Tuollaista kruunua pitääkin hoitaa huolella. 🙂
  Kiitos tuotevinkeistä. Mietin juuri pari päivää sitten tuon ennen pesua käytettävän Kèrastasen hoitoaineen ostamista, sama juttu on sen lämpösuojan kanssa.

  Tykkää

 24. Wau, kyllä on eroa suomalaisen alan ihmisen laittamilla tekoräpsyillä ja norjalaisen! Nyt ovat hienot…olihan ne edellisetkin, nimenomaan räpsyt, positiiviset siinä mielessä että kahvit oli näppiksellä joka kerta kun kuvasi näin, sen verran paljon sarjakuvahahmoa niissä luomipainoissa muistutit, todella hersyvän koomisen näköiset. ;-D

  Tykkää

 25. Meillä on näköjään samat shampoo (Cristalliste) ja hoitoaine (Kerastase Thermique -sarja) -suosikit 🙂 Nuo kuivashampoo- ja viimeistelysuihkevinkit sen sijaan pitää laittaa korvan taa 🙂

  Tykkää

 26. Mukavaa luettavaa oli taas, kiitokset ihkusta hiusjutusta. On todella kiva saada käytännön vinkkejä arkeen. Kerastasen Immersion nutrive naamio kiinnostaa kovin. Olisiko mahdollista saada vastaavanlainen juttu huulten hoidosta..? Ainahan nämä talvet kuivattavat ja rohduttavat vaikka nyt ei edes vielä ole ollut pakkasiakaan.
  -Inger

  Tykkää

 27. Jossain postauksista kirjoitit että käytät omega kapseleista,kysyisin että oletko huomannut ihossa mitään näppylöitä. Itse olen jonkin aikaa syönyt ja huomasin ihosaa sellaisia pieniä näppylöitä kasvoissa.

  Tykkää

 28. Hei!
  Kuivashampoon käyttö ei ole tuttua. Käytätkö sitä siis muuten vaan ihan puhtaisiin hiuksiin antamaan nostetta hiuspuuterin sijaan, vaiko pesujen välillä likaisiin hiuksiin puhdistamaan hiukset? Kuinka usein peset hiuksiasi suihkussa ja kuinka käytät tätä kuivashampoota siis? Kiitos!
  Jaana

  Tykkää

 29. Hei Johanna! 
  Kiitos taas sun hius jutuista. Ne on kyl aivan parhaita:-) Täytyy kyllä kokeilla sekä lämpösuojaa että tota blow suihketta. Muistelen että kirjotit joku kerta mitä meikkivoidetta/puuteria käytät mutta en löydä kirjotusta mistään. Eli, mitä meikkiä käytät iholle että siitä tulee noin hyvä? 
   
  Luen sun blogia joka viikko ja olen saanut jo monta hyvää tipsausta. Viimeksi tiladin aivan yli ihania korviksia Fab;lta. Kävin jopa ma lenkillä ja vedin hikijumpan päälle kotona..luin siis ensin sun ma blogin jossa innostit liikkumaan;-)
  Mukavaa talvea teille sinne koko perheelle
  Haleja Sanna

  Tykkää

 30. Moi…. Ihana rannekello sinulla…. Onko mikä merkki ja malli? Sopisi minullekkin:)…..
  t.Johanna

  Tykkää

 31. Moikka Johanna!
  Olet kertonut käyttäväsi isoja rullia kohottamaan tyveä, jos olen oikein ymmärtänyt :)Käytätkö tarrapaplareita vai minkälaisia? Haluaisin itsekkin kokeilla, mutta mietin, tarrautuvatko tarrapaplarit hiuksiini kiinni.
  Kiittäen, Anu

  Tykkää

 32. Vierailija
  07.01.2014 klo 09:54

  Voi höpsöjä ihmisiä – tuollaisia toppeja löytää aika monesta kaupasta. Aloittakaa vaikka henkkamaukalta, perustoppeja. Samoin neuleita. Johanna itse on uniikki, sitä ei saakaan ostettua. Kopioitua kyllä 😉 Mulla on muuten Jossu sama, hiukset on niinkuin se kruunu. Toki hellempikin niille voisi olla. Kuumaa rautaa päivittäin, ou-ou 😉 Susku

  Tuontyylistä harmaata neuletakkia olen himoinnut, samantyylisiä on jossain henkkamaukalla ollutkin mutta itse en ole löytänyt sinne eksyessäni 😦

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: