ZUMBAAA

perjantaibileet

Heippis, nopeat terkut täältä Köpenhaminan seikkailuilta :)) Meidän eilisen perjantai-illan bilekuvia tossa yllä ^^ Mun paita oli tuntien lopuksi niiiiiin märkä. Läpimärkä. Niin märkä että kun päälle laittoi tunnin jälkeen collarin, oli sekin hotellille päästyä kastunut läpi. Siinä on kunnon perjantaibileet. Voisin ostaa Ginan ja Steven jollei ne olisi niin kalliita. Tuolla ei edes malttanut olla tekemättä kaikkea. Sisko piti vähän enemmän huileja (ja otti kuvia) mutta minusta oli jostain syystä mahdotonta saada yhtään vähäänkään selkeää (paikallaolevaa) kuvaa. XD Ihan parhautta. Wohoooo :)))))))

Nyt täytyy jatkaa seikkailuja täällä kaupungilla. Jos jalat kantaa 😛

Energistä viikonloppua ❤

20 vastausta artikkeliin “ZUMBAAA

 1. Kävin torstaina ensimmäistä kertaa Zumba-tunnilla ja kiitos siitä kuuluu ehdottomasti sinulle! Olen vähän arka lähtemään ryhmäliikuntaan mukaan mutta sinun kannustavien ja inspiroivien kommenttien ja iloisen mielen takia päätin minäkin uskaltaa! Ihanalta tuntui ja odotan innolla ensi viikon tuntia. Niin täällä zumbataan pitkin maailmaa, asun nimittäin Kanadassa ja täälläkin on kovasti ihastuttu tähän lajiin.
  On myös totta, että jumpassa tutustuu muihin kivoihin ihmisiin. Mies aina nauraa, kun lenkkeilen tuulihousuissa. Näyttävät kuulemma toppahousuilta, höpö höpö 🙂 Jumpassa huomasin pukuhuoneessa, että on täällä jollain muullakin tuulihousut jalassa. No kävi ilmi, että tämä rouva on puoliksi suomalainen ja puoliksi ruotsalainen 🙂

  Tykkää

 2. Sähän olet joskus ohjannut tunteja Salon Gym & Fitness Centerissä, vai olenko ihan väärässä? 🙂

  Tykkää

 3. Täällä yksi zumbaan hurahtanut… tämän lajin myötä olen tutustunut moneen mahtavaan tyyppiin ja käynyt muutamalla matkalla, joissa olemme tanssinut zumbaa… ihanaa ja energistä!

  Tykkää

 4. Hei,
  aivan nyt off-topic tästä zumbaamisesta: saanko kysyä mikä on olohuoneenne seinällä näkyvä ihana beige-valkokuvioinen tapetti? Siis tuossa etusivun kuvassa?
  Haluaisin samaa…:)
  Pakkasterkut Suomesta, Pirjo

  Tykkää

 5. Kävin torstaina ensimmäistä kertaa Zumba-tunnilla ja kiitos siitä kuuluu ehdottomasti sinulle! Olen vähän arka lähtemään ryhmäliikuntaan mukaan mutta sinun kannustavien ja inspiroivien kommenttien ja iloisen mielen takia päätin minäkin uskaltaa! Ihanalta tuntui ja odotan innolla ensi viikon tuntia. Niin täällä zumbataan pitkin maailmaa, asun nimittäin Kanadassa ja täälläkin on kovasti ihastuttu tähän lajiin.
  On myös totta, että jumpassa tutustuu muihin kivoihin ihmisiin. Mies aina nauraa, kun lenkkeilen tuulihousuissa. Näyttävät kuulemma toppahousuilta, höpö höpö 🙂 Jumpassa huomasin pukuhuoneessa, että on täällä jollain muullakin tuulihousut jalassa. No kävi ilmi, että tämä rouva on puoliksi suomalainen ja puoliksi ruotsalainen 🙂

  Tykkää

 6. Sähän olet joskus ohjannut tunteja Salon Gym & Fitness Centerissä, vai olenko ihan väärässä? 🙂

  Tykkää

 7. Täällä yksi zumbaan hurahtanut… tämän lajin myötä olen tutustunut moneen mahtavaan tyyppiin ja käynyt muutamalla matkalla, joissa olemme tanssinut zumbaa… ihanaa ja energistä!

  Tykkää

 8. Hei,
  aivan nyt off-topic tästä zumbaamisesta: saanko kysyä mikä on olohuoneenne seinällä näkyvä ihana beige-valkokuvioinen tapetti? Siis tuossa etusivun kuvassa?
  Haluaisin samaa…:)
  Pakkasterkut Suomesta, Pirjo

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: