We’ve got snow

~kelsiturkki~

mun pipo Odd Molly (siskolta joululahjaksi saatu :)) / takki äidin vanha kelsiturkki Friitala / Ollin neule mummun tekemä (ja munkin omani) / korvikset italiaiset Ti Sentot -saatu Fashionstoresta -ja löytyy nyt -30% alennuksella  ;))

 

…Ja sitä on satanut joka päivä viimeiset kaksi viikkoa. 

Tänään me Ainon kanssa haimme Olli koulusta rattikelkalla ja kävimme ostamassa kahvilasta pullat kotimatkalle mukaan. Kuten näkyy.

Joku vastikään kyseli kommenteissa mun kelsiturkissa; kiva että te muistatte tällaisia asioita -kuvailinkin heti turkkivanhuksen teille! 🙂 Näitä vanhoja kelsiturkkeja on mun mielestä paras yhdistää johonkin yksinkertaisen tyylikkääseen kuten mustaan/valkoiseen -jos haluaa yrittää pitää kokonaisuuden jotenkuten kaupunkielpoisen näköisenä. Mun tekee joskus mieli laittaa tän takin kanssa samanväriset Uggit, mutta… Sitten olen 50-luvulta hypänneen pohjoisnapamatkailijan näköinen. Tai karhun. Ja no, joskus olenkin. Jos tarpeeksi kylmä on. Näähän ovat muuten aivan ihania ja lämpimiä, että kannattaa tietysti käyttää kaikki joilta näitä jostain varastoista löytyy. Pystyy asustaa tuhannella (coolilla) tavalla.

Täällä on nyt ollut pakkasta tosiaan viimeiset kaksi viikkoa, mutta meri ei kyllä jäädy -ei sitten millään. Eipä tänne niin kovia pakkasiakaan tule koskaan kuin Suomeen, -7 astetta on tainut olla ennätys meillä tänä vuonna. 😉

Mut sit autotallista puita sisään ja takka palamaan –it’s Friday! :))))

Ps. Palailen ed. postin kommentteihin tämän illan aikana, voitte sitten myöhemmin käydä kurkkaamassa jos siellä oli jotain mihin odotatte vastausta 🙂 Ja neuleohje on tulossa ehdottomasti! Yritän saada sen pian valmiiksi. 😀

98 vastausta artikkeliin “We’ve got snow

 1. Älä vaan lopeta tai vähennä päivän asu -kuvia! (joku ed. Postauksessa pyysi vähentämään). Tää on tosi kiva tyyliblogi, josta saa ihania vinkkejä ja inspiraatiota pukeutumiseen ym.
  Paljon paremmin kuin naistenlehdistä. 
  Lisää asukuvia siis. Ja joku postaus asusteista voisi olla kiva. Ja kaikki hiusvinkit.
  Kiitos inspiraatiosta siis:) keep it coming:)))

  Tykkää

  1. Juu en, pukeutumisen takiahan tätä kirjoittelen, olen itse niin hulluna kauniisiin vaatteisiin… 🙂 Kiitos kovasti piristävästä (ja motivoivasta) palautteesta! 

   Tykkää

 2. Kiitos Johanna Oslo-vinkeistä ja myös lukijalle Grand Hotel-vinkistä! Parin viikon päästä ollaan kokemusta viisaampia ❤

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: