We’ve got snow

~kelsiturkki~

mun pipo Odd Molly (siskolta joululahjaksi saatu :)) / takki äidin vanha kelsiturkki Friitala / Ollin neule mummun tekemä (ja munkin omani) / korvikset italiaiset Ti Sentot -saatu Fashionstoresta -ja löytyy nyt -30% alennuksella  ;))

 

…Ja sitä on satanut joka päivä viimeiset kaksi viikkoa. 

Tänään me Ainon kanssa haimme Olli koulusta rattikelkalla ja kävimme ostamassa kahvilasta pullat kotimatkalle mukaan. Kuten näkyy.

Joku vastikään kyseli kommenteissa mun kelsiturkissa; kiva että te muistatte tällaisia asioita -kuvailinkin heti turkkivanhuksen teille! 🙂 Näitä vanhoja kelsiturkkeja on mun mielestä paras yhdistää johonkin yksinkertaisen tyylikkääseen kuten mustaan/valkoiseen -jos haluaa yrittää pitää kokonaisuuden jotenkuten kaupunkielpoisen näköisenä. Mun tekee joskus mieli laittaa tän takin kanssa samanväriset Uggit, mutta… Sitten olen 50-luvulta hypänneen pohjoisnapamatkailijan näköinen. Tai karhun. Ja no, joskus olenkin. Jos tarpeeksi kylmä on. Näähän ovat muuten aivan ihania ja lämpimiä, että kannattaa tietysti käyttää kaikki joilta näitä jostain varastoista löytyy. Pystyy asustaa tuhannella (coolilla) tavalla.

Täällä on nyt ollut pakkasta tosiaan viimeiset kaksi viikkoa, mutta meri ei kyllä jäädy -ei sitten millään. Eipä tänne niin kovia pakkasiakaan tule koskaan kuin Suomeen, -7 astetta on tainut olla ennätys meillä tänä vuonna. 😉

Mut sit autotallista puita sisään ja takka palamaan –it’s Friday! :))))

Ps. Palailen ed. postin kommentteihin tämän illan aikana, voitte sitten myöhemmin käydä kurkkaamassa jos siellä oli jotain mihin odotatte vastausta 🙂 Ja neuleohje on tulossa ehdottomasti! Yritän saada sen pian valmiiksi. 😀

49 vastausta artikkeliin “We’ve got snow

 1. Olipa IHANAN nätti postaus 🙂 Ja kyl mulla btw oman kelsiturkkini kaverina on useinkin Uggit 😀

  Tykkää

  1. Kiitti 🙂 No on mullaki 😀 Mut sit mulla on kyllä ihan karhu-olo :)) Tosin jos tarpeeksi kylmä on niin sithän sillä ulkonäöllä ei enää oo mitään merkitystä et silloin kuuluukin mennä karhuna 🙂 Ja Suomen pakkasissa saakin mennä, täällä ei ihan oikeesti/pakosti tarvi 🙂

   Tykkää

 2. Uuh, ompa teillä paaaljon lunta. Niin kauniita lumikuvia. Saanu tehdä lumitöitä ihan omiksi tarpeiksi varmaan 🙂 Meillä on tosi nihkeesti lunta. Tänään satoi vähän lisää ja huomenna pitäisi tulla vielä. Ihan kivaa jos pääsisi oikein kunnolla peuhaamaan lumikasoissa. Toivoo 4.v poika ja vähän äitikin 🙂
  Kivaa viikoloppua! Meillä lapsen hoidossa ja lähdetään miehen kanssa syömään oikein ravintolaan 🙂
  http://niittykulma.blogspot.fi/

  Tykkää

 3. Ihanaa, taas asupostaus!
  Ne kertoo bloggaajasta niin paljon, mutta jättävät yksityiselämän täysin sivuun (mikä on hyvä). Niistä on täällä valitettu kai tasaseen tahtiin, siis että asupostaukset ei ole kivoja tai että niitä on liikaa. Itse olen sitä mieltä, että työtä, perhettä, lapsia, parisuhdetta ym. yksityiselämän juttuja jokaisella on täällä omasta takaa ihan tarpeeksi. Mutta tuota sun silmää yhdistellä vaatteita on vain harvalla (valitetttavasti). Siksi sun asupostaukset on niin erityisiä. Itse saan niistä aina vaan niin paljon irti!

  Tykkää

  1. Jeps, asuja ja muuta ”turhanpäiväistä” minäkin blogeista haen -tietty jonkinlaisella persoonallisuudella maustettuna, pitäähän siihen kirjoittajaan jonkinlainen ote saada muuta pääpaino on kuitenkin se kevyt hömppä 🙂 Kiitos kivasta kommentista! 

   Tykkää

 4. Ihanaa asupostaus! Asupostaus kertoo paljon bloggaajasta, mutta jättää yksityiselämän täysin sivuun. Siksi niistä niin pidän. Perhettä, lapsia, työtä, parisuhdetta ym. ym. on täällä jokaisella ihan tarpeeksi omastakin takaa. Mutta tuota sun silmää yhdistellä vaatteita vain harvalla.

  Tykkää

 5. Mikä tässä systeemisä taas on vialla? Tää näyttää jatkuvasti, että mun viestiä ei voi lähettää ja sitten se on kuitenkin tuolla. Ties kuinka monta kommenttia olisin kirjottanut, ihan vaan kiusaksi (siis tän systeemin kiusaksi), jollei nyt tarttis lähtee menemään. Onks tämä taas jotain MeNaisten sivun sekoiluja vai sekoilenko minä?

  Tykkää

 6. Mä en ala mitään, teillä on noin paljon lunta ja meillä näkyy melekin nurmikko 😦 mä haluan kanssa ainakin metrin lunta…. Nauttikaa siitä valkoisesta kun saatte, toivottavasti meillekin tänne hämeeseen tulee lunta nyt viikonloppuna että pääsis pian hiihtämään. Onneksi maaliskuun viimeisellä viikolla olen varannut mökin Luostolta ja siellä pitäisi olla sit hiihtokelit. Mukavaa perjantai- iltaa teille sinne 🙂

  Tykkää

  1. Hiihtelyä olen kyllä suoraan sanottuna kaivanut kovasti viime aikoina… nyt kun lapset alkavat olla sen kokoisia että niiden kanssakin voisi lähteä pikku lenksulle lykkimään 🙂 Nauttikaa ❤

   Tykkää

 7. Hei, miks sie aina pijät käsiäs tuohon tyyliin anelevasti kuvissa? 🙂 Anteeksi, pakko kysyä, kun on pistänyt silmään. Että onko se joku muotijuttu tai jotain 😀 eipä siinä, ihan hyvältä näyttää.

  Tykkää

  1. 😀 Ha, no niinpä taidan pitää 😉 Ne on jotenkin helppo kai pitää yhdessä etteivät vaan roiku sivuilla. Enkä oo kovin hyvä pitämään vyötäröilläkään… toi on kai luonnollisin vaihtoehto mulle toi anelu ;D

   Tykkää

  1. Ei… se ei oo… enkä nyt edes muista mitä se on, ostin täältä jostain kaupasta ja ihan tuntematon merkki oli. Yritänpäs joskus vielä ”tägätä” sen tänne 🙂

   Tykkää

 8. Moikka, ihania talvikuvia.  Toiveissa saada lunta tännekin ensi yön aikana.  Ehkä noin paljoa en kaipaa mutta sen verran että hiihtämään pääsisi.
  t:Maarit

  Tykkää

 9. Ohoh. Lunta meillä hieman, lisää luvattu ja odotettu.
  Just tänään aamulla ratikkapysäkillä merituulipuhurissa mietin, että ulkonäöllä ei enää oo välii. Pääasia, ettei palele. Huput ja huivit ja myssyt ja kerrokset tuntuu hyvältä, vaikkei näyttäskään 🙂
  Mut onhan tää kunnon talvi parempi, kuin märkäsadetihku mitä oli ”alkutalvi”. Pukeutumis- ja asennekysymys 🙂 
   
  Madicken 

  Tykkää

  1. Näin on 😀 Pakkasilla ei enää oo muulla väliä kuin lämmöllä ja mukavuudella! Niin se kuuluukin olla.

   Tykkää

 10. Olemme tulossa muutamaksi päiväksi Osloon hiintolomalla. (Halpa Finnairin lento+hotellitarjous) Mitä kannattaa ehdottomasti nähdä? Kaksi aikuista siis. Mieheni haluaa Holmenkollenille ja Kon-Tiki-museoon. Ainakin. Minä haluisin esim. lankakauppaan :)Kaikki on kuulemma kamalan kallista.Tarkka siis pitää olla. Mitä suosittelet? Entä mitä ruokaa tai juomaa kannattaa kokeilla, siis aitoa norjalaista?

  Tykkää

  1. Hmm, olen aika huono kertomaan oslosta, mutta mun oma suosikki on Wigeland -puisto kivipatsaineen -ne on tosi upeita. Ja Oopperatalon seutu rannassa on tehty mielettömän hienoksi. Keskustan kaupunginosana Grünnerløkka on nykyisin kaikkein coolein 😉 Siellä on parhaat kahvilat (ja paljon) sekä persoonallisimmat sisustus- ja vaatekaupat ja secondhandia -ei niitä kalleimpia juttuja. Suunnatkaa siis Grünnerløkkaan Karl Johanin sijaista jos kahviloita ja shoppailua mietitte (Karl Johan on pääkatu, jossa tietty myös näkee paljon ja joku myös päättyy kuninkaan linnaan). 
   Kalleinta on varmasti alkoholi ravintoloissa, siis olut viini. Ruokakin jonkun verran Suomea kalliimpi. Jos olette meren elävien ystäviä, niin Norjassahan on ihan mielettömän hyvät kala- ja äyriäsruoat. Ja Oslossa on yksi _sairaan_ hyvä aasialainen/sushi -paikka Nude ja toinen nimeltään Plah. Tykkäätte vaikka muuten ette tykkäisi sushista 😛 Muuten suuntaisin ehkä Aker Bryggalle syömään tai ainakin katselemaan; siellä on hienoimmat, mutta varmaan myös kalleimmat ravintolat 😉 Aitoa norjalaista ruokaa mulla ei muuten tuu mieleen tähän aikaan vuodesta… lammasta tehdään paljon ja se on täällä aina hyvää!
   HYVÄÄ MATKAA!

   Tykkää

 11. Vierailija
  31.01.2014 klo 06:04

  Ihanaa, taas asupostaus!
  Ne kertoo bloggaajasta niin paljon, mutta jättävät yksityiselämän täysin sivuun (mikä on hyvä). Niistä on täällä valitettu kai tasaseen tahtiin, siis että asupostaukset ei ole kivoja tai että niitä on liikaa. Itse olen sitä mieltä, että työtä, perhettä, lapsia, parisuhdetta ym. yksityiselämän juttuja jokaisella on täällä omasta takaa ihan tarpeeksi. Mutta tuota sun silmää yhdistellä vaatteita on vain harvalla (valitetttavasti). Siksi sun asupostaukset on niin erityisiä. Itse saan niistä aina vaan niin paljon irti!

  Varmaan nyt on jo käynyt selville, että jotkut tykkää asujutuista ja jotkut ei.
  Ei kannattane loputtomiin väitellä siitä. Bloggaajahan kuitenkin viime kädessä päättää, mistä kirjoittaa..

  Tykkää

 12. Vierailija
  31.01.2014 klo 10:10

  Olemme tulossa muutamaksi päiväksi Osloon hiintolomalla. (Halpa Finnairin lento+hotellitarjous) Mitä kannattaa ehdottomasti nähdä? Kaksi aikuista siis. Mieheni haluaa Holmenkollenille ja Kon-Tiki-museoon. Ainakin. Minä haluisin esim. lankakauppaan :)Kaikki on kuulemma kamalan kallista.Tarkka siis pitää olla. Mitä suosittelet? Entä mitä ruokaa tai juomaa kannattaa kokeilla, siis aitoa norjalaista?

  Annan vinkin, vaikken Johanna olekaan. Oslossa asuessani käytin kaikki vieraani (ja usein käytiin ihan ominkin voimin) aina pääkadun Karl Johanin varrella sijaitsevassa Grand Hotellissa lounasbuffetissa. Vanha, arvokas hotelli jossa on vietetty Norjan historian tärkeitä hetkiä, valkoiset liinat mutta rento meininki. Äitini huolittiin sisään kumppareissa… Grand cafe on heti pääovesta vasemmalle, kannattaa ehkä varata pöytä etukäteen (onnistuu netissäkin). Kyseessä on siis norjalaisten rakastama smørbrødbuffet ja niitä voileipiä (kaikki klassikot katkaravuista jauhelihapihvileipään) saa syödä niin monta kuin napa vetää. Jälkkäriksi (samaan hintaan) oli viimeksi seitsemää eri täytekakkua plus viinerit ja vanukkaat. Suosittelen lämpimästi, ja sijaintikin on mitä parhain!
   

  Tykkää

 13. Harmittaa vähän, kun noita kysymyksiä ei huomioida. Taannoin oli sohvapöytäjuttukin, jossa oikein toivottiin lukijoilta kommenttia, mutta siihen se sitten jäikin. Tää on ihan mahtava blogi muuten, mutta aika monessa muussa blogissa kirjoittaja on paljon kommunikoivampi lukijoidensa kanssa..nno eihä kaikkien tarvi olla samanlaisia :). Ihana on kotikyläsi, niin kauniita taloja kauniissa maisemassa!!

  Tykkää

  1. Ymmärrän ihan täysin turhautumisen! Ja pahoittelen että jotkut postaukset ovat jääneet kokonaan ilman vastauksia 😦 Joskus on vaan liian paljon tekemistä… Yritän parhaani mukaan vastailla _kaikkeen_. Palaan muuten varmasti vielä sohvapöytäkommentteihin kunhan The One löytyy -saattaapi olla teidän kommenteista löytynyt vastaus :))

   Tykkää

 14. Kiitos! Mä toivoin kelsivinkkejä ja hyvältä näyttää. Copycat moment coming up.
  Minullakin tulee paidanhihat näkyviin, kun turkin hihat on aika lyhyet, mutta ei ehkä kannata stressata siitä.
  – Kate

  Tykkää

 15. Perjantai-ilta ja takkatuli lumisten ulkoilujen jälkeen – mikä sen mainiompaa! No kuuman kaakaomukillisen voisin vielä lisätä tuohon pullan kaveriksi. Ah, täydellistä! Kiitos kuvatunnelmista jälleen kerran. Aino ja Olli niin söpösiä tuossa stigalla 🙂 Leppoisaa lauantaita! http://www.tallessamaailma.blogspot.fi 

  Tykkää

 16. Kuinka helvatan paljon te ihmiset jaksatte narista? Tehkää itse paremmin. On tainnut blogien syvin olemus unohtua. Tää ei oo kuitenkaan mikään maksusta tuleva Aku Ankka.

  Tykkää

 17. Voi apua! Siellä pitääkin varailla sitten vähän enemmän aikaa lumitöihin! 😀
   
  Ihanaa viikonloppua toivotellen,
   
  Elena

  Tykkää

 18. Sekä päivän asu  että perhe,työ,ystävät ym postaukset ovat kaikki kiinnostavia ja mukavaa luettavaa,jatka vain tällä linjallasi! Joka aamu käyn kurkkaamassa oisko tullut uutta postausta!! Sen verran olen koukussa tähän!

  Tykkää

 19. Ohhoh, onpas teillä paljon lunta!! Tänne on eilen sadellut vähän lisää, mutta ei sitä edelleen ole kuin ehkä 10 senttiä. Ihanaa viikonloppua, Johanna! 🙂
  Tina’s

  Tykkää

 20. Mulle tämä blogi toimii ihanana ja helppona arjen luksuksena. Hetki irti peruspuurtamisesta, hetki haaveilua, iloista mieltä ja kauniita asioita. Välillä hauskoja ideoita ja toimii inspiroivana voimana. En kaipaa tähän mitään eritavalla. Olet hyvä tässä just näin :)Laura

  Tykkää

  1. Ihanasti sanottu Laura, kiitti. Sitä tää just on mullekin. Jos yrittäisin tehdä jotain toisin, tulisi tästä enemmän hommaa ja puurtamista. paras pitää kevyellä tasolla niin kaikilla on parempi olla 😉

   Tykkää

 21. Hei Johanna,rakastan blogiasi ja kuvat ovat aina ihania!
  Blogissa on ihana tunnelma ja kuvista saan inspiraatiota!
  Kiitos:)

  Tykkää

  1. Te olette niin kivoja 🙂 kohteliaita ja hyviä antamaan positiivista palautetta :))))

   Tykkää

 22. Älä vaan lopeta tai vähennä päivän asu -kuvia! (joku ed. Postauksessa pyysi vähentämään). Tää on tosi kiva tyyliblogi, josta saa ihania vinkkejä ja inspiraatiota pukeutumiseen ym.
  Paljon paremmin kuin naistenlehdistä. 
  Lisää asukuvia siis. Ja joku postaus asusteista voisi olla kiva. Ja kaikki hiusvinkit.
  Kiitos inspiraatiosta siis:) keep it coming:)))

  Tykkää

  1. Juu en, pukeutumisen takiahan tätä kirjoittelen, olen itse niin hulluna kauniisiin vaatteisiin… 🙂 Kiitos kovasti piristävästä (ja motivoivasta) palautteesta! 

   Tykkää

 23. Kiitos Johanna Oslo-vinkeistä ja myös lukijalle Grand Hotel-vinkistä! Parin viikon päästä ollaan kokemusta viisaampia ❤

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: