Dagens työasu

-ja hymy 🙂

Heippa hei, sellaisia tänään! Marimekkoa. 🙂

Kiitos tuhannesti ed. postin kommenteista ja yleensäkin siitä että olitte tykäneet siitä. Mulla oli nimittäin itselläni pitkään ihan kauhea olo et miten niin vakavia ja totisia kuvia taas laitoin blogiin että ei noista nyt kukaan voi tulla hyvälle tuulelle tai tykätä katsella. 😀 Ja päätin että ens kerralla kyllä hymyilen. 

 Ja sitten mietin yhtä vastikään tullutta kommenttisarjaa jossa ensin toivottiin blogiin lisää realitya ja sitten vastattiin vähemmän blingblingiä löytyvän vanhoista, esimerkiksi vuoden 2010 postauksista. Ihan totta – senkin puoleen että silloin elämää ohjasi hurjan retrotalon remppa, vastasyntynyt vauva ja kaksivuotias. Vähän eri pullat kuin nyt. 

Mutta mietin kyllä himpan etten minä itsekään toivo tältä blogilta mitään luksuselämää eikä blingblingiä – ei mun elämä oo sellaista (onko kenekään, oikeasti?) enkä koskaan haluakaan olevan – enkä ainakaan halua yrittää näyttää ulospäin että olisi. Olen ihan hullu esteetikko ja rakastan kaikkea kaunista, joten olen onnekas saadessani tehdä tällaista blogihommaa, mutta kauneutta nyt löytyy ihan kaikesta muustakin kuin blingblingistä ja luksuksesta. Ja suurin luksus löytyy muutens ainakin tällaisina pakkaspäivinä takasta. ❤

Mulla on -huomaatteko- puikoilla tollanen just näiden Marimekon raitojen väreihin sopiva villapaita. Vaaleanpunaista ja tummansinistä, joiden rinnalla kulkee ohutta harmaata mohairia. Aloitin viikonloppuna kun sain työkavereilta käsiini vanhan, perinteisen patalappuohjeen ja kotona sattui olemaan jonkun verran lankaakin. Voi olla että hihoihin ei riitä sinistä, täytyy tehdä pelkällä vaaleanpunaisella… Mutta tosta tulee siis patalappu -neule! 😀 Odottakaas vaan 😛 Aika kiva patenttikuvio mun mielestä. Patalappu tai paita. Same – same.

Okei, go’ natt ❤ Ja hyvää, kaunista torstaita! (Pitäisköhän mun näyttää kuinka paljon tanne on tullut lunta…. O_o  Ihan sairaasti.)

148 vastausta artikkeliin “Dagens työasu

 1. Oi oi, kävin tuota samaista raitaihanuutta hypistelemässä jokin aika itsekin… No mun mielestä tää sun blogi on ihan hyvä ollut koko ajan:) Olen itse tai ainakin pyrin olemaan positiivinen ja siksi näitä sunkin päivitykisiä seuraan kun ei ole mitään naama mutrulla vääntämistä. Onko tämä mun asenne ehkä jonkun mielestä sellaista ”arkea pakoon” mutta so what;) Kun itsellä on mennyt jonain päivänä kaikki jutut metsään niin on kiva saada piristystä sun kuvista ja asenteesta. Innolla odottelen uutta neulettasi, mulla just valmistui beanie;) Kävin muutes Oslossa ja Ålissa toissa viikolla ja osuttiin just kamaliin lumimyrskyihin, huh niitä teidän teitä, ei käy kateeksi…
  Tsemppiä lumitöihin ja auton putsaukseen!

  Tykkää

  1. No arkea pakoon tottakai, eihän siinä mitään pahaa voi olla! 🙂 Ja jos sitten elääkin hetken jossain pakoreissulla (ts. omassa kuplassa), mutta hymyilee enemmän ja on helpompi kanssaihmisille -ei se niin kamalan vaarallista oo 😉

   Tykkää

 2. Kiitos ihanasta blogistasi! Sen lukeminen tuo aina niin hyvälle mielelle.  Mahtavia ideoita vaatteiden tuunaukseen, rentoja postauksia arjesta ja aivan ihania kuvia! Juuri kuviasi rakastan ehkä eniten.  
  Olen aloitteleva harrastelijakuvaaja omaksi iloksi ja olisin kovin kiitollinen jos kertoisit miten saat kuviisi tuon ihanan sävyn, utuisen epätarkkuuden ja ihanat reunukset ym.  Muistan että kirjoitit joskus ottavasi kuvia paljon puhelimella. Vieläkö otat puhelimella vaiko järkkärillä? Käsitteletkö kuvia ennen blogia? Niissä on joku ihana sävy, sellainen hiukan haalea mutta aavistuksen punertava. Minkälaisella asetuksella saat taustan niin mahtavan epätarkaksi? Kuvistasi saisi vaikka valokuvateoksen, ne ovat niin hienoja 🙂 
  Oikein hyvää alkanutta vuotta Sinulle Johanna ja kaikille lukijoille myös!

  Tykkää

  1. Hei! Kiitos kovasti kommentista ❤
   Täytyy joskus tehdä oikein kunnon postaus mun kuvausjutuista… ne on vaan epäammattimaisia, ettei kannata odottaa mitään kovin ihmeellistä 🙂 Otan nykyisin kuvat suurimmaksi osaksi järkkärillä, siitä on tullut kai parempi kaveri -ja muokkaan kuvat netistä ilmaiseksi löytyvällä Photoscape -ohjelmalla. Sen voit jo ladata ja alkaa muokkailemaan kuvia; tosi helppo 🙂 Mutta teen vielä oikein kunnon postauksenkin jossain vaiheessa! 
   Kiitos 🙂

   Tykkää

 3. Kiitos kauniista ja hyvän fiiliksen antavasta blogista! Arvostan myös sitä ettei kaikki aina ole pumpulista, vaan uskallat puhua asiaakin 🙂
  Ollaan avomiehen kanssa lähdössä Osloon viikonloppulomalle huhtikuun alussa. Olisiko sinulla mitään hyviä matkavinkkejä?

  Tykkää

  1. Heisan, Osloon… olen hirmu huono Oslon tuntija, joten en uskalla sanoa mitään… Wigeland -puisto kivipatsainen on mun mielestä aina hirmu hieno, siellä kannattaa käydä kuljeskelemassa! Ja Operatalolla, siitä rannasta on rakennettu mielettömän upea… Ja Holmenkollenilla ehkä, hienot maisemat jollei oo korkeanpaikankammoinen 😉 Voi että ei mulla nyt just tuu muuta mieleen, mutta tätäkin kysellään säännöllisin väliajoin niin että voisin ihan yrittää kasata jotain ja kysellä noilta hyvin Osloa tuntevilta kavereilta! Hyvää matkaa joka tapauksessa! 🙂

   Tykkää

 4. Heippa! 
  Tuo patenttineuleen ohje olisi kiva saada 🙂 (enkä tunnu olevan ainoa) Olen aivan himoneuloja, tällä hetkellä teen lähinnä kirjoneule- ja palmikkosukkia ja huovutettuja tossuja mutta uudet ohjeet ovat aina tervetulleita. Meillä on töissäkin ”martta”piiri jonka kanssa esitellään aikaansaannoksiamme ja jaamme ohjeita. Siis käsityöt on minun Juttuni. Hyvää vastapainoa kirjanpitotyölleni.
  Ja kiitos muutenkin blogistasi. Se on ainoa mitä tällä hetkellä seuraan, mutta laatu korvaa määrän 🙂
  Mun hiusjutut on todella kivoja. Itse olen aina rakastanut kaikenlaisia lettejä ja nuo lettikampauksesi on kivan rentoja ja naisellisia. 
   
   

  Tykkää

 5. Taas kerran ihanat korvikset:) Niitä olen ihaillut aika useinkin, harakka kun olen.
  Tuskinpa se blingbling-elämäkään on ihan luxusta 24/7, ihan varmasti kaikilla on omat huolensa, niin taviksilla kuin esim. superrikkailla. Huolten laadusta voi sitten olla eri mieltä, mutta kukin elää omaa elämäänsä:) Minusta on kuitenkin kivempi lukea tällaista lämminhenkistä ja monipuolista, myönteistä blogia. Vaikkei aina voi olla aurinkoinen niin useimmiten sillä kuitenkin pärjää pidemmälle kuin jatkuvalla voivottelulla.
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Niinpä… Ja jokaisella on omat blingblinginsä 😉 Toisille riittää rihkamakorvikset, toisille luksusta on oma koti… ❤

   Tykkää

 6. Vierailija
  30.01.2014 klo 07:24

  Blogistasi välittyy aito lämpö&hyvä fiilis! Hyvä, että pääsit Indiedaysiltä pois, se nykyään pelkkää luksusbrassailua ja lesoilua, hömpänpömppää. Jatka samaan tapaan!

  Joo munkin mielestä alkoi olla liikaa pukeutumisen ympärillä pyörivää juttua. Päivän asu on ihan ok, muttei tarvi juuri enempää, jollei kerran ole enää ”pakko”. Muotijuttuja näkee kyllä tarpeeksi lehdistä.

  Tykkää

  1. Pakko korjata, ettei mun mistään ollut ID:ssakaan pakko kirjoittaa, eikä mitään ohjeistusta. Mutta päivän asuista kyllä tykkään itsekin ja parastahan ne ovat silloin kun ovat persoonallisia ja blogin näköisiä, eivätkä ns. muotilehtikamaa. Sehän se blogien juttu on, se persoonallisuus 🙂 Mun mielestä 🙂

   Tykkää

 7. Mä tykkään myös sun ihanista kuvista ja jutuista. Norjalaisten kuuluis maksaa sulle sun maisemakuvista, niin hyväâ mainosta ne on sille maalle!!! 😉  Kivasti tässä blogissa on asiaa ja kuitenkin suurimmaksi osaksi kevyehköä. Ei siis yleensâ mitään draamaa. Se on varmaan yksi syy miksi tää tuntuu mullekin just nimenomaan sellaselta hyvän-mielen-blogilta.  Mulle on aina jotenkin niin vierasta jos osuu kohdalle blogeissa jotakin ”vuodatusta,” kun silloin tulee ensimmäisenä mieleen, että eikö kirjoittaja yhtäân tajua suojella itseäân ja läheisiään, kun vaikeuksistakin yleensä pâästäân yli ja sitten viimeistäân luulisi kaduttavan jos on riepotellut kaikki huonot hetkensä koko kansan luettavaksi. Eli minusta on nimenomaan rentouttava osio tässä blogissa se, että tiedän, että lukemalla en ole ikinä epämukavasti sun yksityisvyöhykkeellä. 🙂 Tuo Olli lämmittelemässä on mainio kuva! 

  Tykkää

  1. Ymmärrän hyvin. Me ollaan varmaan aika samalaa aaltopituudella mukaavuusalueen suhteen 🙂

   Tykkää

 8. Hei
  Olen seurannut blogiasi noin vuoden verran ja kävin taannoisen kommentin ansiosta lukaisemassa koko vuoden 2010 postaukset. Luin ihan yhteen putkeen, en olisi millään malttanut lopettaa. Sulla oli niin kiireistä ja hektistä aikaa: vauva, 2-vuotias, muutto, töihin paluu… Huh, miten siitä kaikesta selvisit, kun mieskin oli välillä poissa työmatkoilla? Ja ehdit kirjoittaa blogiinkin ja vielä niin kauniiden kuvien kera! Blogisi on kyllä paras  blogi ikinä! 😉 Aurinkoista ja valoisaa kevään odotusta!
  – Marja-

  Tykkää

  1. 😀 Joo se oli kyllä melkoisen kiireistä aikaa -ei se vaan silloin mitenkään hullulta tuntunut vaikka monet kyllä ihmettelivät miten jaksan… Nyt alkaakin olemaan taas vähän sellainen olo ettei tapahdu tarpeeksi ;D

   Tykkää

 9. Vierailija
  30.01.2014 klo 12:38

  Mä tykkään myös sun ihanista kuvista ja jutuista. Norjalaisten kuuluis maksaa sulle sun maisemakuvista, niin hyväâ mainosta ne on sille maalle!!! 😉  Kivasti tässä blogissa on asiaa ja kuitenkin suurimmaksi osaksi kevyehköä. Ei siis yleensâ mitään draamaa. Se on varmaan yksi syy miksi tää tuntuu mullekin just nimenomaan sellaselta hyvän-mielen-blogilta.  Mulle on aina jotenkin niin vierasta jos osuu kohdalle blogeissa jotakin ”vuodatusta,” kun silloin tulee ensimmäisenä mieleen, että eikö kirjoittaja yhtäân tajua suojella itseäân ja läheisiään, kun vaikeuksistakin yleensä pâästäân yli ja sitten viimeistäân luulisi kaduttavan jos on riepotellut kaikki huonot hetkensä koko kansan luettavaksi. Eli minusta on nimenomaan rentouttava osio tässä blogissa se, että tiedän, että lukemalla en ole ikinä epämukavasti sun yksityisvyöhykkeellä. 🙂 Tuo Olli lämmittelemässä on mainio kuva! 

  Todellakin samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa. En tiedä, kenen agendaa palveleekuulla  toisen huonoista päivistä, känkkäränkistä, läheisen kanssa riitelystä ym. kertominen blogissa. En tarkoita, etteikö niistä voisi puhua, mutta jos se menee bloggaajan henkilökohtaisen mukavuusalueen ulkopuolelle niin en kannustaisi myöskään kirjoittamaan niistä.
  Pidän blogistasi tällaisena. DIY-jutut on aivan mainioita, olet todella kätevä. Miten muuten se fototapetti onnistui, vai laitoitteko sitä loppujen lopuksi? Meilläkin on ollu lähes vuoden (krhmm) yks maisematapetti kiinnitystä vaille valmiina :).
  Aurinkoisia päiviä 🙂

  Tykkää

  1. Hitsi, ei olla saatu aikaiseksi edes valita fototapettia vielä… Täytyy taas laittaa projekti käyntiin 😛 Kuvamatskua tulee varmasti hetimmiten 😉

   Tykkää

 10. Hej!
  Sun ottamat valokuvat ovat sitte `sairaan kauniita`! Niitä on ilo katsella! Musta on hienoo, että olet kuvissa luonnollinen, eikä aina hymyilytä! Kaunis Kiitos sinulle Johanna ja mukavaa talven jatkoa täältä kotisuomesta!-Minna:)

  Tykkää

  1. Heisan, kiitti kivasta kommentista 🙂 Joo, niinhan nää menee aika fiilispohjalta nää kuvat, mutta joskus kauhistuttaa itseä tollaset totiset… pelottaa että ne menee vähän sellaisiksi ”yli kohtalokkaiksi” 😉

   Tykkää

 11. Kaunis hymy! 🙂 ja ihanan valkoiset hampaat! Millä keinoilla valkaiset niitä? Oletko kokeillut jotain kotivalkaisuja vai ihan hammaslääkärissä?
  Miten käytät sitä tigi tuuhentavaa hiussuihketta (liila pullo) ? valmiiseen kampaukseen vai ennen kuin laitat rullat hiuksiin? kuiviin vai kosteisiin hiuksiin?

  Tykkää

  1. Hei! Olen valkaisut hampaat kerran, kolme vuotta sitten… 😉 Nyt käytän toki sellaisia kaupasta saatavia hammastahnoja joiden sanotaan valkaisevan, mutten kylla ihan tiedä uksoisinko… Mulla on aina ollut aika valkoinen sävy hampaissa. Kotivalkaisuja en ole harmi vaan kokeilut, en osaa suositella mitään… Ja valkaisun tein silloin 3v sitten kauneushoitolassa .
   Ja Tigin tuuhentavaa suihketta käytän kosteisiin hiuksiin; parhaan tuloksen saat föönaamalla kuiviksi; aine oikeastaan aktivoituu vasta lämmitessään 🙂 Ennen rullia juu.

   Tykkää

 12. Ihanaa nähdä iloisia värejä ja kasvoja sekä taidolla otettuja kuvia kulmineen! Yleisesti ottaen ei sen elämän niin vakavaa tarvitse olla sisustuksen, ulkonäön, suoritusten ym. suhteen 🙂
  Tässä vielä pyyntö: kovasti toivoisin vinkkejä tulevan kesän juhlakauteen inspiskuvien, linkkien ja vinkkien kera. Mitäs sanot(te)?
  -B

  Tykkää

  1. EI munkaan mielestä… Aikuiselämässä on jo ihan tarpeeksi vakavia aiheita ja naiviksi leimautumisenkin uhalla haluan omalta osaltani lisätä sitä keveyttä… Ei se niin vakavaa oo jos joku haluaa leimata joksikin ;))
   Kiitos vinkistä, kesäjuhlakautta miettien… Tätä on muuten kysytty melkein joka vuosi(!) joten voisin nyt oikein yrittää panostaa!

   Tykkää

 13. Moikka, aloin seurata blogiasi vasta puolisen vuotta sitten ja nyt vierailen täällä joka ilta. En kommentoi läheskään aina mutta kuviasi (etenkin Norjan maisemia) on ihana katsella. Jatka samaan tyyliin, aina ei tartte hymyillä… 🙂   Neuleohjetta odotellen.      t:Maarit
   

  Tykkää

 14. Vierailija
  30.01.2014 klo 01:58

  Vierailija
  30.01.2014 klo 12:38

  Mä tykkään myös sun ihanista kuvista ja jutuista. Norjalaisten kuuluis maksaa sulle sun maisemakuvista, niin hyväâ mainosta ne on sille maalle!!! 😉  Kivasti tässä blogissa on asiaa ja kuitenkin suurimmaksi osaksi kevyehköä. Ei siis yleensâ mitään draamaa. Se on varmaan yksi syy miksi tää tuntuu mullekin just nimenomaan sellaselta hyvän-mielen-blogilta.  Mulle on aina jotenkin niin vierasta jos osuu kohdalle blogeissa jotakin ”vuodatusta,” kun silloin tulee ensimmäisenä mieleen, että eikö kirjoittaja yhtäân tajua suojella itseäân ja läheisiään, kun vaikeuksistakin yleensä pâästäân yli ja sitten viimeistäân luulisi kaduttavan jos on riepotellut kaikki huonot hetkensä koko kansan luettavaksi. Eli minusta on nimenomaan rentouttava osio tässä blogissa se, että tiedän, että lukemalla en ole ikinä epämukavasti sun yksityisvyöhykkeellä. 🙂 Tuo Olli lämmittelemässä on mainio kuva! 

  Todellakin samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa. En tiedä, kenen agendaa palveleekuulla  toisen huonoista päivistä, känkkäränkistä, läheisen kanssa riitelystä ym. kertominen blogissa. En tarkoita, etteikö niistä voisi puhua, mutta jos se menee bloggaajan henkilökohtaisen mukavuusalueen ulkopuolelle niin en kannustaisi myöskään kirjoittamaan niistä.
  Pidän blogistasi tällaisena. DIY-jutut on aivan mainioita, olet todella kätevä. Miten muuten se fototapetti onnistui, vai laitoitteko sitä loppujen lopuksi? Meilläkin on ollu lähes vuoden (krhmm) yks maisematapetti kiinnitystä vaille valmiina :).
  Aurinkoisia päiviä 🙂

  Juu no ei kai kukaan kirjoita asioista, joista ei tunnu mukavilta kirjoittaa. Ehkei siitä nyt kannata olla huolissaan. Enkä usko kenenkään vaativankaan, että pitäisi riitojaan täällä repostella, vaan osa lukijoista kaipaili välillä arkisempia, elämänmakuisia aiheita.

  Tykkää

  1. Jeps, toivoa saa aina tottakai ja kiva että sanotaankin, täällä kirjoittelee tietty niistä jutuista mitä elämässä tapahtuu ja kuten sanottu, elämäntilanteetkin muuttuu… Mutta tosiaan toivon itsekin että tää olisi aika lähellä sitä normaalia elämää että laittaahan se mietityttamään jos tää jonkun mielestä on liian blingblingiä 🙂

   Tykkää

 15. Vierailija
  30.01.2014 klo 01:58

  Vierailija
  30.01.2014 klo 12:38

  Mä tykkään myös sun ihanista kuvista ja jutuista. Norjalaisten kuuluis maksaa sulle sun maisemakuvista, niin hyväâ mainosta ne on sille maalle!!! 😉  Kivasti tässä blogissa on asiaa ja kuitenkin suurimmaksi osaksi kevyehköä. Ei siis yleensâ mitään draamaa. Se on varmaan yksi syy miksi tää tuntuu mullekin just nimenomaan sellaselta hyvän-mielen-blogilta.  Mulle on aina jotenkin niin vierasta jos osuu kohdalle blogeissa jotakin ”vuodatusta,” kun silloin tulee ensimmäisenä mieleen, että eikö kirjoittaja yhtäân tajua suojella itseäân ja läheisiään, kun vaikeuksistakin yleensä pâästäân yli ja sitten viimeistäân luulisi kaduttavan jos on riepotellut kaikki huonot hetkensä koko kansan luettavaksi. Eli minusta on nimenomaan rentouttava osio tässä blogissa se, että tiedän, että lukemalla en ole ikinä epämukavasti sun yksityisvyöhykkeellä. 🙂 Tuo Olli lämmittelemässä on mainio kuva! 

  Todellakin samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa. En tiedä, kenen agendaa palveleekuulla  toisen huonoista päivistä, känkkäränkistä, läheisen kanssa riitelystä ym. kertominen blogissa. En tarkoita, etteikö niistä voisi puhua, mutta jos se menee bloggaajan henkilökohtaisen mukavuusalueen ulkopuolelle niin en kannustaisi myöskään kirjoittamaan niistä.
  Pidän blogistasi tällaisena. DIY-jutut on aivan mainioita, olet todella kätevä. Miten muuten se fototapetti onnistui, vai laitoitteko sitä loppujen lopuksi? Meilläkin on ollu lähes vuoden (krhmm) yks maisematapetti kiinnitystä vaille valmiina :).
  Aurinkoisia päiviä 🙂

  Juu no ei kai kukaan kirjoita asioista, joista ei tunnu mukavilta kirjoittaa. Ehkei siitä nyt kannata olla huolissaan. Enkä usko kenenkään vaativankaan, että pitäisi riitojaan täällä repostella, vaan osa lukijoista kaipaili välillä arkisempia, elämänmakuisia aiheita.

  Tykkää

  1. EIkö :)) En ikävä kyllä muista onko tällä nimeä ja on nyt tietty jo pesussa! Yritänpä tarkistaa myöhemmin.

   Tykkää

  1. Hih, taitaa olla murresana…? Mutta sanotaan, että ”iltapuhteiksi” tehdään jotain; siis hommaa illalla. Kotityötä tai varmaan yleensä jotain hyödyllistä. ”Puhde” on kai siis jonkinlainen homma.

   Tykkää

 16. Mä ajattelin et tää olis ollut yöasu eikä työasu. Niin mukavan pehmoselta ja väljältä näytti. 🙂

  Tykkää

  1. No eiks nää Mariemekon jutut usein oo vähän tällaisia? 😉 Ihanan rentoja tosiaan ja tällaisessa työssä oikein oivia :))

   Tykkää

 17. Moikka, jaatko neuleohjeen jossain välissä? Olis kiva saada taas uusi ohje mitä kokeilla.  Kiitos kivasta blogistasi, kuvia on mukava katsella, myös vakavampiakin 🙂 …     Olen seurannut blogiasi vasta puolen vuoden ajan ja arvostan rohkeuttasi jakaa arkeasi täällä.   t:Maarit        
   
   

  Tykkää

 18. Moikka, jaatko neuleohjeen jossain välissä? Olis kiva saada taas uusi ohje mitä kokeilla.  Kiitos kivasta blogistasi, kuvia on mukava katsella, myös vakavampiakin 🙂 …     Olen seurannut blogiasi vasta puolen vuoden ajan ja arvostan rohkeuttasi jakaa arkeasi täällä.   t:Maarit        
   
   

  Tykkää

 19. Ihana tuo Marimekon mekko ja tietenkin neule myös=). Onko Marimekko kevään mallistosta?
  Kirpeitä talvipäiviä!
  S

  Tykkää

  1. Hei, ostin tän jouluna Marimekon alennuksista, joten on jotain vanhaa mallia… Mutta eiköhän näitä samoja malleja oo aina, luulisi? 🙂

   Tykkää

 20. Vierailija
  30.01.2014 klo 12:33

  Vierailija
  30.01.2014 klo 07:24

  Blogistasi välittyy aito lämpö&hyvä fiilis! Hyvä, että pääsit Indiedaysiltä pois, se nykyään pelkkää luksusbrassailua ja lesoilua, hömpänpömppää. Jatka samaan tapaan!

  Joo munkin mielestä alkoi olla liikaa pukeutumisen ympärillä pyörivää juttua. Päivän asu on ihan ok, muttei tarvi juuri enempää, jollei kerran ole enää ”pakko”. Muotijuttuja näkee kyllä tarpeeksi lehdistä.

   
  Tosta en ole kyllä yhtään samaa mieltä. Asukuvia kun laittaa, niin pysyy bloggaajan yksityiselämä loitolla blogista. Lapsia, työelämää, parisuhdetta, tavallista päivän kulkua ym. ym. ym. on jokaisella täällä ihan tarpeeksi omastakin takaa. Mutta tuollaista silmää asuille ja yksityiskohdille, kuin mitä Johannalla on, ei olekaan ihan jokaisella. Asukuvat on ihanan pinnalisia ja antavat silti paljon (inspiraatiota)!

  Tykkää

  1. Oon kyllä ihan samaa mieltä että bloggajien omaa, persoonallista tyyliä on aina hauska seurata, se on kivointa tyyliblogien antia, ehdottomasti! Ja sitten kun loytää omantyylisiä blogeja saa kivasti vinkkiä ja inspistä 🙂

   Tykkää

 21. Voi että olen samaa mieltä tämän blogivierailijan kanssa. Niin samaa mieltä, että melkein aloin ilosta itkemään… Että joku osasikin muotoilla omat ajatukseni juuri siitä turvallisuuden  tunteesta ja hyvästä olosta, jonka soisi kaikille maailman lapsille. Kiitos, Johanna! Ja kiitos blogin lukija, joka kommentissasi toit esiin minunkin tunteeni ja ajatukseni.

  Vierailija
  30.01.2014 klo 12:19

  … kaksi suloista lasta joilla näyttää olevan asiat elämässä niin kuin kaikilla lapsilla toivoisi olevan. Ja ei, en tarkoita että kaikilla pitäisi olla tietyt vaatteet tai tavarat tai tyylikäs äiti, vaan OMA KOTI JOSSA OLLAAN TURVASSA. Jotain niin kaunista, ei vain kuvassa, vaan ajatuksessa pienestä pojasta joka tammikuussa Norjassa lämmittelee varpaitaan takan ääressä.

  Tykkää

 22. Täytyy ihan minunkin kommentoida, kun välittyy taas niin ihania ”kotikutoisia” tunnelmia kuvista. Olen kauan seurannut blogiasi kommentoimatta koskaan. Jo vuosikausia olen ihastellut varsinkin pettämätöntä tyyliäsi ja ah niin ihania Norjan maisemia. Kiitos kovasti arkeni piristämisestä! 🙂
  -Mari-

  Tykkää

  1. Joo olen oikeastaan kuullut molempia -myös iltapuhtia 🙂 Tai ehkä se on mun tai jonkun muun omakeksimä -voi olla niinkin :))

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: