Lauantaita kuvina

& äiti koneella :S

Heh, melkein naurattaa näin kauhean harmoniset kuvat just nyt. Tässä sohvalla velourverkkareissa ja ilman meikkiä ja koko kämppä aika räjähtäneenä lastenhuoneiden ”siivoilujen” jälkeen. Ja mieskin tollanen ihana puuhapete… 😉 Eh. Eka kerta kun se kokoaa tässä perheessä.

Oletteko nähneet Äiti koneella -sketsin? 

Näytin sen lapsillekin. Ollia nauratti, Aino katseli niin vakavana, että sitä taisi melkein pelottaa. Sanoin vaan, että muistuttavat sitten mammaa ettei ne halua tollasta äitiä jos joskus meinaan seota koneen pauloihin. Se oli nimittän molempien kommentti kun kysyin jotta oliko kiva äiti. Ei. Ne ei halua tollasta mammaa. (Huh, omatunto pelastettu :P) Eikä mieskään varmaan. Suosittelen katsomaan, jos se on joltain voinut mennä ohi (on varmaan Suomessa ollut aika laajassa levityksessä?). Toi polttaa kyllä mielikuvia kovalevylle sen verran tehokkaasti että parantaa varmasti jokaisen tietsikkakäyttäytymistä. 😀

Mulla on muuten ollut PBO:n musta kynähame päällä about kuuden vuoden tauon jälkeen… ostin tän Ollin ristiäisiin, mutta sittemmin se on ollut liian suuri käytettäväksi. Kuulostaa vähän sairaalta, joten ei siitä sen enempää. Oikein kiva että taas mahtuu. 😉

No, lastenhuoneita on ainkin saatu taas vähän järjestykseen thanks to Ikean Trofast (kaapin sisään), mutta mitä perusteellisemmin siivoaa yhtä paikkaa, sitä enemmin sotkua tulee kaikkialle muualle… 😉 No, täytyy vielä kuljettaa ulos kaikki siivousjäte niin hyvä tästä taas tulee. 

Ja nyt ulos ja ihan mitä tahansa muuta kuin koneella näpyttelyä! 😉 Tulee koko ajan vaan mieleen toi kauhee äiti koneella. Enkä ainakaan kirjoita mitään Einsteinin elämänviisauksia tähän. Ihan vaan että hyvää sunnuntaita. Että nauttikaa olostanne oikeasti eikä koneella. Me lähdetään lenksulle jos saan ton puuhapeten silmät puolestaan irti olympialaisista.

42 vastausta artikkeliin “Lauantaita kuvina

 1. Jos sait miehen silmät irti kisoista niin kerrotko miten siinä onnistuis, vinkit olis tervetulleita täälläkin 😉 😉

  Tykkää

  1. Kyllä se lähti ulos mutta palattua ilmoitti et klo 19 asti tulee joko olympialaisia tai jalkapalloa mitä on pakko katsoa…. Että satuin hyvään väliin olemaan liikkeellä 😉

   Tykkää

 2. Toi Äiti koneella -sketsi on sellaisesta TV-sarjasta kuin Siskonpeti, joka on aika samanlaista huumoria kuin englantilainen Smack the Pony -sarja oli. Tosi hauska, yllättävä ja kreisi. 😉 Ihana hame!
  – M

  Tykkää

  1. Haha, älä muuta sano 😉 Se on 36, mutta niin istuvaksi leikattu, että sen on pakko istua just eikä melkein tosta vyötäröltä.  Muuten lörpöttää ja valuu, ei todellakaan istu nätisti!

   Tykkää

 3. Kaunis mekko ja niin ihanan viihtyisä koti:) Mutta sehän ei ole uutta:)
  Näin tosiaan tuon äiti koneella sketsin ja ihmettelin,  kuinka moni hymisteli että jep, tuotahan se on…Ei kyllä saisi olla. Toki ymmärsin että hauskaksi on tarkoitettu ja ihan hauska olikin, tavallaan. Ei varmaan auvoisinkaan mammabloggari aina leiju kotona pilven hattaroilla. Mutta siis kumminkin…En usko että kukaan samaistuneista oikeasti on samanlainen:) Taisivat vitsailla?
  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Niin no toi oli aika karsee. Ehkä ne tarkoitti että on noin saattanu kerran käydä, joku tosi tärkee juttu koneella ja lapsi höpöttänyt jotain turhanpäiväistä…? 😉 Siis ei niin että monta kertaa ja kolo ajan ja et pystyy kirjoittaa jotain noin perfectiä samalla kun on noin veemäinen olo… Aika suoritus 😀

   Tykkää

 4. ”…Mitä perusteellisemmin siivoaa yhtä paikkaa, sitä enemmin tulee sotkua kaikkialle muualle”. Toi on niin totta! Ja miten tahansa pientä uudelleenjärjestelyä/remppaa tekeekin, on koko huusholli sekaisin.
  Huomasin muutes, että teillä taitaa isännän kanssa olla aika samanlaiset raidoitukset tukassa, sulla vain tätä nykyä vähän vaaleampi? Somaa 🙂

  Tykkää

  1. Ei oo isännällä raidoitusta ollenkaan 🙂 Mut meillä on kyllä aika saman väriset hiukset ja mulla tosiaan vaaleampi kun noita vaaleita raitoja.

   Tykkää

 5. Oisko teidän perheellä jaettavaksi muitakin keitto-ohjeita kuin tuo tomaattikeitto? Ois kiva kokeilla jotain muutakin uutta! 🙂

  Tykkää

  1. Kukkakaalikeittoakin tehdään aika usein; löydät sen ohjeen varmaan jos kirjoitat tohon hakukenttään! 🙂  Toivotaan, aika hyvin mun mielestä on toi haku toiminut!

   Tykkää

 6. Hei Johanna!
  Mietin tässä että oletkohan koskaan käynyt värianalyysissa? Ajattelin että olet joko kevät tai kesä tyyppi. Itse olen kovin kiinostunut värityyleistä.
   

  Tykkää

  1. hei! Saa analysoida, mut en oo koskaan käynyt! Olisikin mielenkiintoista tietää,  pitäis varmaan käydä…

   Tykkää

 7. Pakko kirjoittaa että, rehellisyyden nimissä lähes kaikki mammat vois kyl myöntää että, tietävät mistä tilanteesta siinä sketsissä oli kyse. Ihan omakohtaisesti . Ja toisaalta taas, ei kukaan halua myöntää koskaan olleensa noin karsea. Kuitenkin toi liippaa liian läheltä lähes kaikkia mammoja. Jonkun asteisesti. Ei kaikki ehkä huuda noin rumasti tai käyttäydy noin huonosti (ja hyvä niin:) mutta, toihan on karikatyyri. Silti uskon kaikkien syyllistyvän tuon tyyppiseen ”totuuden kaunisteluun”:) Ja siks toi onkin niin hauska. Jossain Solsidan jaksossa oli samantyypisestä aiheesta tosi hauska jakso. 

  Tykkää

  1. Joo joo siksihän toi on hauska että kaikki löytävät siinä jotain mihin samaistua, ainakin niin että on joskus ajatellut toisten täydellisiä juttuja lukiessaan et voiks muka olla totta…  ja tää nyt todistaa että ei; täydellisten juttujen takana on aina jotain muutakin 😉 Varmasti  moni on myös ottanut kivan sotkuisesta lapsesta ennen pesua jne. Mutta että liippaisi läheltä… Valitsen uskoa että moni voi olla myös ihan ystävällinen lapselle ; niin, kuten sanoit, toi on kovasti liioiteltu ja kärjistetty.  Mutta jollain tapaa varmaa pystyy samaistua jokainen joka tolle nauraa 😉 

   Tykkää

 8. Jos sait miehen silmät irti kisoista niin kerrotko miten siinä onnistuis, vinkit olis tervetulleita täälläkin 😉 😉

  Tykkää

  1. Kyllä se lähti ulos mutta palattua ilmoitti et klo 19 asti tulee joko olympialaisia tai jalkapalloa mitä on pakko katsoa…. Että satuin hyvään väliin olemaan liikkeellä 😉

   Tykkää

 9. Toi Äiti koneella -sketsi on sellaisesta TV-sarjasta kuin Siskonpeti, joka on aika samanlaista huumoria kuin englantilainen Smack the Pony -sarja oli. Tosi hauska, yllättävä ja kreisi. 😉 Ihana hame!
  – M

  Tykkää

  1. Haha, älä muuta sano 😉 Se on 36, mutta niin istuvaksi leikattu, että sen on pakko istua just eikä melkein tosta vyötäröltä.  Muuten lörpöttää ja valuu, ei todellakaan istu nätisti!

   Tykkää

 10. Kaunis mekko ja niin ihanan viihtyisä koti:) Mutta sehän ei ole uutta:)
  Näin tosiaan tuon äiti koneella sketsin ja ihmettelin,  kuinka moni hymisteli että jep, tuotahan se on…Ei kyllä saisi olla. Toki ymmärsin että hauskaksi on tarkoitettu ja ihan hauska olikin, tavallaan. Ei varmaan auvoisinkaan mammabloggari aina leiju kotona pilven hattaroilla. Mutta siis kumminkin…En usko että kukaan samaistuneista oikeasti on samanlainen:) Taisivat vitsailla?
  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Niin no toi oli aika karsee. Ehkä ne tarkoitti että on noin saattanu kerran käydä, joku tosi tärkee juttu koneella ja lapsi höpöttänyt jotain turhanpäiväistä…? 😉 Siis ei niin että monta kertaa ja kolo ajan ja et pystyy kirjoittaa jotain noin perfectiä samalla kun on noin veemäinen olo… Aika suoritus 😀

   Tykkää

 11. ”…Mitä perusteellisemmin siivoaa yhtä paikkaa, sitä enemmin tulee sotkua kaikkialle muualle”. Toi on niin totta! Ja miten tahansa pientä uudelleenjärjestelyä/remppaa tekeekin, on koko huusholli sekaisin.
  Huomasin muutes, että teillä taitaa isännän kanssa olla aika samanlaiset raidoitukset tukassa, sulla vain tätä nykyä vähän vaaleampi? Somaa 🙂

  Tykkää

  1. Ei oo isännällä raidoitusta ollenkaan 🙂 Mut meillä on kyllä aika saman väriset hiukset ja mulla tosiaan vaaleampi kun noita vaaleita raitoja.

   Tykkää

 12. Oisko teidän perheellä jaettavaksi muitakin keitto-ohjeita kuin tuo tomaattikeitto? Ois kiva kokeilla jotain muutakin uutta! 🙂

  Tykkää

  1. Kukkakaalikeittoakin tehdään aika usein; löydät sen ohjeen varmaan jos kirjoitat tohon hakukenttään! 🙂  Toivotaan, aika hyvin mun mielestä on toi haku toiminut!

   Tykkää

 13. Hei Johanna!
  Mietin tässä että oletkohan koskaan käynyt värianalyysissa? Ajattelin että olet joko kevät tai kesä tyyppi. Itse olen kovin kiinostunut värityyleistä.
   

  Tykkää

  1. hei! Saa analysoida, mut en oo koskaan käynyt! Olisikin mielenkiintoista tietää,  pitäis varmaan käydä…

   Tykkää

 14. Pakko kirjoittaa että, rehellisyyden nimissä lähes kaikki mammat vois kyl myöntää että, tietävät mistä tilanteesta siinä sketsissä oli kyse. Ihan omakohtaisesti . Ja toisaalta taas, ei kukaan halua myöntää koskaan olleensa noin karsea. Kuitenkin toi liippaa liian läheltä lähes kaikkia mammoja. Jonkun asteisesti. Ei kaikki ehkä huuda noin rumasti tai käyttäydy noin huonosti (ja hyvä niin:) mutta, toihan on karikatyyri. Silti uskon kaikkien syyllistyvän tuon tyyppiseen ”totuuden kaunisteluun”:) Ja siks toi onkin niin hauska. Jossain Solsidan jaksossa oli samantyypisestä aiheesta tosi hauska jakso. 

  Tykkää

  1. Joo joo siksihän toi on hauska että kaikki löytävät siinä jotain mihin samaistua, ainakin niin että on joskus ajatellut toisten täydellisiä juttuja lukiessaan et voiks muka olla totta…  ja tää nyt todistaa että ei; täydellisten juttujen takana on aina jotain muutakin 😉 Varmasti  moni on myös ottanut kivan sotkuisesta lapsesta ennen pesua jne. Mutta että liippaisi läheltä… Valitsen uskoa että moni voi olla myös ihan ystävällinen lapselle ; niin, kuten sanoit, toi on kovasti liioiteltu ja kärjistetty.  Mutta jollain tapaa varmaa pystyy samaistua jokainen joka tolle nauraa 😉 

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: