Sunnuntailenksu

Raikasta, reipasta maanantaita!!

 

GOOOOOD MONDAY MORNING BABES!!!

 

Ja iso annos raitista meri-ilmaa täältä!

Eilen oli tosiaan päästävä yhdessä ulos ja seikkaaltiinkin aika monta tuntia rantakallioilla/-poluilla. Ompulla on muuten a) kauhea kilpailuvaisto b) kauheasti energiaa, joten sen kanssa sai juosta kilpaa posket punaisiksi. Plus että se alkaa olemaan jo aika nopsa. Huh. ❤

Ja niin, näin paljon täällä on nyt lunta! 😀 

Hyvää maanantaita, nauttikaa aamukahveistanne, haukatkaa palanen raikasta talvi-ilmaa oven avatessanne ja viettäkää oikein superhyvä, energinen maanantai! 

22 vastausta artikkeliin “Sunnuntailenksu

 1. ei!H jos tämä olisi facebook-viesti, laittaisin vain ”tykkää”. Miksei voi olla tykkäys-nappulaa? 🙂

  Tykkää

 2. Teillä on kyllä tosi kaunista sieläl ja nuo paikat kyllä ihan huutaa seikkailijoita tutkimusretkille:) Täällä Perämeren pohjukassa merikin on vähän niin ja näin ja rantakalliot kyllä puuttuvat…Mutta lunta meillä kyllä riittää! 
  Reipasta viikkoa!
  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

  Tykkää

 3. Melkein voin tuntea raikkaan meri-ilman tuoksun. Oletpa ottanut upeita otoksia. Muutamat valokuvat ilmeisesti majakalta?
  Inger

  Tykkää

 4. Heissan,taasen aivan ihania valokuvia joissa on tunnelma tallella, vaikkei lunta olekaan. Helmikuisin ja melkein lumettomin terkuin Minna:)

  Tykkää

 5. Tuo alin kuva on ihana! Siinä on niin paljon ilmassa riemua! :)) Täällä rämmitään loskassa ja lätäköissä. Kolmatta viikkoa mennään plussakeleillä. Ihana helmikuu, sopii tällaiselle kevään odottajalle! :):) Varusteistahan se on vaan kiinni, voiko ulkona olla! Ja, ihana kuunnella talitinttien sirkutusta -kuin konsanaan huhtikuussa!
   
  Olis huippua tietää, mitä mieltä oot olympialaisista 🙂 Katsotko, kannustatko? Tiukkoja matseja, otteluita, laskuja, hiihtoja 🙂 Tietysti se myös aina jännittää, näyttääkö Norja muille perävaloja.. Sotsissa on kyllä saatu katsella valkopukuisten menoa… Heja Sverige! :S

  Tykkää

 6. ei!H jos tämä olisi facebook-viesti, laittaisin vain ”tykkää”. Miksei voi olla tykkäys-nappulaa? 🙂

  Tykkää

 7. Teillä on kyllä tosi kaunista sieläl ja nuo paikat kyllä ihan huutaa seikkailijoita tutkimusretkille:) Täällä Perämeren pohjukassa merikin on vähän niin ja näin ja rantakalliot kyllä puuttuvat…Mutta lunta meillä kyllä riittää! 
  Reipasta viikkoa!
  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

  Tykkää

 8. Melkein voin tuntea raikkaan meri-ilman tuoksun. Oletpa ottanut upeita otoksia. Muutamat valokuvat ilmeisesti majakalta?
  Inger

  Tykkää

 9. Heissan,taasen aivan ihania valokuvia joissa on tunnelma tallella, vaikkei lunta olekaan. Helmikuisin ja melkein lumettomin terkuin Minna:)

  Tykkää

 10. Tuo alin kuva on ihana! Siinä on niin paljon ilmassa riemua! :)) Täällä rämmitään loskassa ja lätäköissä. Kolmatta viikkoa mennään plussakeleillä. Ihana helmikuu, sopii tällaiselle kevään odottajalle! :):) Varusteistahan se on vaan kiinni, voiko ulkona olla! Ja, ihana kuunnella talitinttien sirkutusta -kuin konsanaan huhtikuussa!
   
  Olis huippua tietää, mitä mieltä oot olympialaisista 🙂 Katsotko, kannustatko? Tiukkoja matseja, otteluita, laskuja, hiihtoja 🙂 Tietysti se myös aina jännittää, näyttääkö Norja muille perävaloja.. Sotsissa on kyllä saatu katsella valkopukuisten menoa… Heja Sverige! :S

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: