Viileimmät kevätpöksyt

& vähän croppedimpi neule

housut 5 units / neule Gina tricot / nilkkurit Laura Bellariva

Moi moi! :)) Ehkä cooleimmat kevätpöksyt? :)) En tiedä miten Suomessa on tätä tanskalaista farkkumerkki  5 Unitsia myynnissä, mutta täällä merkin supermukavat farkut ovat olleet suosittuja. Ostinpa siis minäkin oman parini kun näin hauskan kuosin löysin… (indian summer tai jotain) Nää ovat kyllä älyttömän joustavat ja hyvät päällä. Korkeammat vyötäröstä ja juuri niin kapeat nilkoista että lahkeet saa helposti kapeimpienki nilkkureiden sisään. Tulette varmaan näkemään näitä kevään mittaan… Tänään lähtivät ulos turkoosin neuleen kanssa. :))

Pinkki neule löytyi Gina Tricot’n alerekistä joulun jälkeen jollain viidellä eurolla kun kaipailin tyttömäistä ja vähän cropped -mallista neuletta… sen verran kun tänikäisen nyt enää kannattaa mitään croppedeja käyttää… 😛 Eipä kai, unohtakaa toi, en ajattele oikeastaan yhtään noin! Ajatus tuli ihan ensimmäistä kertaa mieleenkään nyt. Eihän tän kanssa kuienkaan normaalikäytossä koskaan napa vilahda, sen verran pitkä kuitenkin on -etenkin korkeampien housujen kanssa (ja töihin laittaa alle aluspaidan tottakai)! Ties vaikka kesäksi tulisi hankittua jotain vieläkin croppedimpia… 😉

Hyvää, kaunista torstaita! :))

68 vastausta artikkeliin “Viileimmät kevätpöksyt

 1. Apua,
   
  jos sinä superhoikkana näytät noin paksukaiselta noissa housuissa niin miten sitten normipainoinen?? Kyllä ne on kaikkea muuta kuin viileät, karmeat pökät:D Ehkä tuo vaaleus ja kuviot tekee sen efektin..Neule sen sijaan on ihqu, kuten tukkasikin;)

  Tykkää

  1. Hehe 😀 Makuasioista voi aina kiistellä -ei nää toki kaikkien mielestä voi olla coolit 🙂 Ehkä just siksi tykkään näistä että tuovat vähän muotoja, mutta että paksukaiselta näyttäisi…  älä syytä housuja, syytä minua ja tota mun lantio-etukeno-asentoa… 🙂

   Tykkää

 2. Vai että karmeat pökät, mun mielestä just kivat. Paksukainenkin vielä, hahaa…miks mun silmät ei näe paksukaista lainkaan, aivan saman kokoiselta näytät kuin normaalistikin.
  Anne P.

  Tykkää

  1. Joo nää on mun mielestä just hauskat, tuun varmasti käyttämään aika paljon 🙂 Ehkä voi syyttää mun asento(j)a -ei nää oikeasti paksunna 😛

   Tykkää

 3. Hui, miten kauhean rumasti muotoiltu kommentti toi edellinen! Minun mielestä housut on ihanat, erilaiset ja mukavan oloiset. Kuviokin on kiva ja inkkarimainen. Sopivat myös neuleen kanssa hyvin, neule antaa väriä ja sähäkkyyttä. Ihan tulee jo kesä ja aurinko mieleen!
  -M
   

  Tykkää

  1. Juu, eikö? Hauskasti erilaiset, kuitenkin sopivan hillityt. Love them 🙂 Ihan kevätjuttuja tosiaan 🙂 

   Tykkää

 4. Ihan hassua, kun nyt saa tosiaan alkaa kaivelemaan kaikkia kevätvaatteita kaapeista esille. Tai sit ostaa kevään kunniaksi jotain ihan uutta 😀 
  En kyllä hetkeen muista tällaista hiihtolomaa… Lapset tekee ulkona hiekkakakkuja.
  Kivoilta näyttää nuo sun housut. Ja neule on ihanan värinen 🙂 Superkivaa loppuviikoa!
  -Hanne- 

  Tykkää

  1. Joo tällä on ihan kevätfiilis, kukkapenkistäkin puskee vaikka mitä vihreää 😀

   Tykkää

 5. Muistakaa hyvät immeiset säännöt: mikä tahansa vaate, esine, asia täällä esitelläänkin, sitä tulee varauksettomasti kehua. Muunlaiset ajatukset pitäköön kukin omana tietonaan.

  Tykkää

  1. Vai mitenköhän se nyt menikään… Että kirjoita netissäkin niinkuin voisit sanoa kasvokkainkin tai ettei kasvokkainkaan aina oo tahdikkainta sanoa mitä sylki ensimmäisenä suuhun tuo? 😉 Ei niin että helposti näistä loukkaantuisin ja ekaa kommenttia aloin nauramaan koska voisin jonkun läheisen ystävän kuvitella sanomaan noin :))

   Tykkää

 6. Voisin varmaan muotoilla vähän nätimmin kuin aikaisempi kirjoittaja. Minustakaan nuo housut eivät ole erityisen ”viileet” mutta makujahan on monia… Lisäksi housut lököttävät kummallisesti eivätkä näytä istuvan ollenkaan päällesi. Neuleesi sen sijaan sopii sinulle kuin nenä naamaan 🙂 Hyvää kevättä sinne Norjaan!

  Tykkää

  1. Ja mun mielestä näissä just hauskaa on toi lököttävä malli! 😀 Taidan tosin olla erilailla tottunut näihin kun täällä on vielä lököttävämpinäkin tosi yleisiä… 🙂 Näähän on viel aika hillityt 😉 mut siis mun mielestä just hyvin hauskasti istuva malli 😀

   Tykkää

 7. Kävin 5unitsin nettisivulla ja siellä noita housuja oli ohuiden mallien päällä ja näytti samalta kuin sinullakin Johanna. Et näytä tippaakaan paksulta, päinvastoin, kun ei ole vatsaa ja reisien sisäpuoli on kapea niin tyhjää tilaa jää väkisinkin, mutta ei haittaa! (Itselleni tekemä analyysi, olen samanmallinen)

  Tykkää

  1. Joo nää on vaan tällaset! 🙂 Eikä kaikki tietty tykkää, nää nyt ei oo ihan perushousut 🙂

   Tykkää

 8. Ihanat vaatteet. Tykkään superisti ja ne sopii sulle niin hyvin. Mäkin huomaan joskus ajattelevani just noin, että mitä tän ikäinen voi päällensä laittaa. Täytin viime vuonna 30 ja sen jälkeen rupesin kiinnittää huomiota, että pukeudun ihan samalla lailla kun veljen 17-vuotias tyttö. Mutta mitä sitte, jos ne sopii mulle ja tunnen oloni niissä hyväksi niin who cares? Mä en aikaan jaksa. 
  Mukavaa viikonloppua sinulle.
  http://niittykulma.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Haha, ei iän mukaan tarvikauan pukeutua, vaan oman tyylin -ja sit ehkä vähän oman kropan… 😉

   Tykkää

 9. Hauskat pöksyt, toivottavasti ei niin viileet että niissä palelee:D Mutta malli näyttäisi olevan sellainen että korostaa ja tuo vähän lisää kurveja, ihan hienot mutta en varmaan oman hanurini peitteeksi kiskoisi (tarviin jotain ”pienentävää”;)).  
  Minä olen kohta 35v (JÄRKKYÄ) ja todellakin huomaan miettiväni käykö tämä vaate tämänikäiselle. Sitten aina päätän että totta hitokseen käy, ei tarvitse näyttää tantalta vaikka ihan teini ei olekaan. Tykkään väreistä, farkuista, neulemekoista, huppareista ja kaikesta hauskalla tavalla rennosta. Mauttomin ostokseni viime aikoina on ehdottomasti pipo, jossa on #Amazing teksti, pipo on pinkki. Pidän sitä hieman varauksella ja pääasiassa lenkillä, mutten voinut kauppaankaan jättää! On ihan tyhmää sensuroida itseään, turhissa asioissa:)
  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/2014/02/amazing.html

  Tykkää

 10. Lököttävät housumallit eivät näytä hyviltä kuin 180cm/koko 34-36 ihmisten päällä, hyvä kun heidänkään. Lököttävä ja huonosti istuva tässä tapauksessa tarkoittavat samaa. Joo ja kyllä, jos joku kysyisi mielipidettäni sovittamassa näitä housuja uskaltaisin sanoa asiasta ihan päin naamaa.

  Tykkää

 11. Mielestäni nämä housut eivät ole ”lököttävät”, ainoastaan huonosti istuvan näköiset. Tosin en kyllä ole ”lököttävien” housujen ystävä yleensäkään, ne sopivat todella harvalle naiselle. Yleensä vaatteistasi kovasti tykkään mutta tällä kertaa en kyllä tykkää yhtään, en housuista enkä paidasta.
  Ja voe että kun ärsyttää tuollaiset väen vängällä englannista väännetyt sanat…”croppedimpi”.. 

  Tykkää

 12. Ihan inhimillistä, että joskus tulee tyylitaiturillekin huteja. Housut on kivat ja hoikalta näytät, mutta jokin muu yläosa voisi olla kivampi. Inkkaripöksyihin ei vaan jotenkin istu muovisen tyylinen neule, ainakaan mun silmään.

  Tykkää

  1. niin no, makuasioita tosiaan 🙂 Mun mielestä moni muu mun asu ois huti ennen tätä… 😉

   Tykkää

 13. Olen 50+ nainen ja muistan vielä elävästi, kun halusin 15-vuotiaana ostaa pillifarkut, jotka olivat silloin muotia. Menin ostoksille äitini kanssa ja sovitin aivan ihania housuja. Keski-ikäinen myyjä arvosteli housuja kovasti ja sanoi äidilleni, että kamala tämä nykyinen muoti, noissahan näkyvät kaikki suonenmutkatkin. Olin itkun partaalla, mutta äiti osti päättäväisesti ne housut minulle. Sanoi vielä jälkeenpäin, että olipa kommentti, niinkuin teinitytöllä mitään suonikohjuja olisi. Kiitos Äiti. Sen jälkeen en ole itse arvostellut muitten pukeutumista ja mielipiteeni olen pitänyt ominani. Pillifarkut on jalassa vieläkin:) 
  T. Merja 
   

  Tykkää

 14. Ihana tuo edeltävä Merjan kommentti! Tuli hyvä mieli, miten hienosti äitisi onkin osannut hoitaa asian. Juuri tuollaisilla tavoilla vanhempi voi tukea lapsen itsenäistymistä ja hyvän itsetunnon rakentumista. Muistaisinpa tuon itsekin, kun lapseni taatusti tulevat haluamaan asioita, jotka eivät ole omaan mieleeni. 🙂
  T:Johanna

  Tykkää

 15. Ei ihme,että neule alerekissä.Halvan näköinen.Housuissakin kumma malli.ihan kiva kotiasuna kuitenkin:)varmaan mukavat päällä!

  Tykkää

 16. Minä kiinnitin ensin huomiota kenkiin, jotka eivät housujen tyyliin istu. Toiset, kevyemmät, laittaisin kaveriksi. Ihan ok housut ja pusero, mutta keskenään ihan eri värimaailmaa ja tyyliä.
  Rohkeus on silti sallittua ja ihailtavaa aina pukeutumisessa. Itsekin kohta 45 ja edelleen tyyli välillä sama kuin 18-vuotiaana. Vaikka värikkäät legginsit  ja iso makea neule ylle sekä rokkenrollia kengin, laukuin ja  ja koruin mausteeksi!
  Nadja

  Tykkää

 17. No joo. Minun mielestä sun asut ovat tähän asti ollut aina onnistuneita, mutta nyt tuli floppi. Minunkaan mielestä noista(pusero, housut, kengät) ei tule hyvää asua keskenään, saatikka että nuo housut, ne on karmeat kaikkinensa. Ei varmaan sopisi kellekään. Ja tuo neule, se on tosiaan halvan näköinen. Mutta kotiasuna varmastikin ihan kiva.
  Mutta makuja on monia.

  Tykkää

 18. Hei pakko kommentoida!:D mä tykkään tästä asusta ihan todella paljon! Todellakin kaikki mielipiteet sallittuja mutta tosiaan hyvät käytöstavat on sallittuja! Tää asu kaikkinensa on tosi cool ja tuollasta pyykkilautavatsaa voi vähä esitelläkin! 🙂 ja tosiaan voihan sr johtua siitäki ettei moni tykkää koska ei hulluna näitä vielä suomessa näy mutta silti ihmetyttää miten noin loni on nuin ”järkyttyneitä” ku kyllähä nuita nyt kuitenki silti täälläkin näkee!:) housujen on tarkotuskin olla tuollaiset! Niin hienot!:))

  Tykkää

 19. Apua,
   
  jos sinä superhoikkana näytät noin paksukaiselta noissa housuissa niin miten sitten normipainoinen?? Kyllä ne on kaikkea muuta kuin viileät, karmeat pökät:D Ehkä tuo vaaleus ja kuviot tekee sen efektin..Neule sen sijaan on ihqu, kuten tukkasikin;)

  Tykkää

  1. Hehe 😀 Makuasioista voi aina kiistellä -ei nää toki kaikkien mielestä voi olla coolit 🙂 Ehkä just siksi tykkään näistä että tuovat vähän muotoja, mutta että paksukaiselta näyttäisi…  älä syytä housuja, syytä minua ja tota mun lantio-etukeno-asentoa… 🙂

   Tykkää

 20. Vai että karmeat pökät, mun mielestä just kivat. Paksukainenkin vielä, hahaa…miks mun silmät ei näe paksukaista lainkaan, aivan saman kokoiselta näytät kuin normaalistikin.
  Anne P.

  Tykkää

  1. Joo nää on mun mielestä just hauskat, tuun varmasti käyttämään aika paljon 🙂 Ehkä voi syyttää mun asento(j)a -ei nää oikeasti paksunna 😛

   Tykkää

 21. Hui, miten kauhean rumasti muotoiltu kommentti toi edellinen! Minun mielestä housut on ihanat, erilaiset ja mukavan oloiset. Kuviokin on kiva ja inkkarimainen. Sopivat myös neuleen kanssa hyvin, neule antaa väriä ja sähäkkyyttä. Ihan tulee jo kesä ja aurinko mieleen!
  -M
   

  Tykkää

  1. Juu, eikö? Hauskasti erilaiset, kuitenkin sopivan hillityt. Love them 🙂 Ihan kevätjuttuja tosiaan 🙂 

   Tykkää

 22. Ihan hassua, kun nyt saa tosiaan alkaa kaivelemaan kaikkia kevätvaatteita kaapeista esille. Tai sit ostaa kevään kunniaksi jotain ihan uutta 😀 
  En kyllä hetkeen muista tällaista hiihtolomaa… Lapset tekee ulkona hiekkakakkuja.
  Kivoilta näyttää nuo sun housut. Ja neule on ihanan värinen 🙂 Superkivaa loppuviikoa!
  -Hanne- 

  Tykkää

  1. Joo tällä on ihan kevätfiilis, kukkapenkistäkin puskee vaikka mitä vihreää 😀

   Tykkää

 23. Muistakaa hyvät immeiset säännöt: mikä tahansa vaate, esine, asia täällä esitelläänkin, sitä tulee varauksettomasti kehua. Muunlaiset ajatukset pitäköön kukin omana tietonaan.

  Tykkää

  1. Vai mitenköhän se nyt menikään… Että kirjoita netissäkin niinkuin voisit sanoa kasvokkainkin tai ettei kasvokkainkaan aina oo tahdikkainta sanoa mitä sylki ensimmäisenä suuhun tuo? 😉 Ei niin että helposti näistä loukkaantuisin ja ekaa kommenttia aloin nauramaan koska voisin jonkun läheisen ystävän kuvitella sanomaan noin :))

   Tykkää

 24. Voisin varmaan muotoilla vähän nätimmin kuin aikaisempi kirjoittaja. Minustakaan nuo housut eivät ole erityisen ”viileet” mutta makujahan on monia… Lisäksi housut lököttävät kummallisesti eivätkä näytä istuvan ollenkaan päällesi. Neuleesi sen sijaan sopii sinulle kuin nenä naamaan 🙂 Hyvää kevättä sinne Norjaan!

  Tykkää

  1. Ja mun mielestä näissä just hauskaa on toi lököttävä malli! 😀 Taidan tosin olla erilailla tottunut näihin kun täällä on vielä lököttävämpinäkin tosi yleisiä… 🙂 Näähän on viel aika hillityt 😉 mut siis mun mielestä just hyvin hauskasti istuva malli 😀

   Tykkää

 25. Kävin 5unitsin nettisivulla ja siellä noita housuja oli ohuiden mallien päällä ja näytti samalta kuin sinullakin Johanna. Et näytä tippaakaan paksulta, päinvastoin, kun ei ole vatsaa ja reisien sisäpuoli on kapea niin tyhjää tilaa jää väkisinkin, mutta ei haittaa! (Itselleni tekemä analyysi, olen samanmallinen)

  Tykkää

  1. Joo nää on vaan tällaset! 🙂 Eikä kaikki tietty tykkää, nää nyt ei oo ihan perushousut 🙂

   Tykkää

 26. Ihanat vaatteet. Tykkään superisti ja ne sopii sulle niin hyvin. Mäkin huomaan joskus ajattelevani just noin, että mitä tän ikäinen voi päällensä laittaa. Täytin viime vuonna 30 ja sen jälkeen rupesin kiinnittää huomiota, että pukeudun ihan samalla lailla kun veljen 17-vuotias tyttö. Mutta mitä sitte, jos ne sopii mulle ja tunnen oloni niissä hyväksi niin who cares? Mä en aikaan jaksa. 
  Mukavaa viikonloppua sinulle.
  http://niittykulma.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Haha, ei iän mukaan tarvikauan pukeutua, vaan oman tyylin -ja sit ehkä vähän oman kropan… 😉

   Tykkää

 27. Hauskat pöksyt, toivottavasti ei niin viileet että niissä palelee:D Mutta malli näyttäisi olevan sellainen että korostaa ja tuo vähän lisää kurveja, ihan hienot mutta en varmaan oman hanurini peitteeksi kiskoisi (tarviin jotain ”pienentävää”;)).  
  Minä olen kohta 35v (JÄRKKYÄ) ja todellakin huomaan miettiväni käykö tämä vaate tämänikäiselle. Sitten aina päätän että totta hitokseen käy, ei tarvitse näyttää tantalta vaikka ihan teini ei olekaan. Tykkään väreistä, farkuista, neulemekoista, huppareista ja kaikesta hauskalla tavalla rennosta. Mauttomin ostokseni viime aikoina on ehdottomasti pipo, jossa on #Amazing teksti, pipo on pinkki. Pidän sitä hieman varauksella ja pääasiassa lenkillä, mutten voinut kauppaankaan jättää! On ihan tyhmää sensuroida itseään, turhissa asioissa:)
  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/2014/02/amazing.html

  Tykkää

 28. Lököttävät housumallit eivät näytä hyviltä kuin 180cm/koko 34-36 ihmisten päällä, hyvä kun heidänkään. Lököttävä ja huonosti istuva tässä tapauksessa tarkoittavat samaa. Joo ja kyllä, jos joku kysyisi mielipidettäni sovittamassa näitä housuja uskaltaisin sanoa asiasta ihan päin naamaa.

  Tykkää

 29. Mielestäni nämä housut eivät ole ”lököttävät”, ainoastaan huonosti istuvan näköiset. Tosin en kyllä ole ”lököttävien” housujen ystävä yleensäkään, ne sopivat todella harvalle naiselle. Yleensä vaatteistasi kovasti tykkään mutta tällä kertaa en kyllä tykkää yhtään, en housuista enkä paidasta.
  Ja voe että kun ärsyttää tuollaiset väen vängällä englannista väännetyt sanat…”croppedimpi”.. 

  Tykkää

 30. Ihan inhimillistä, että joskus tulee tyylitaiturillekin huteja. Housut on kivat ja hoikalta näytät, mutta jokin muu yläosa voisi olla kivampi. Inkkaripöksyihin ei vaan jotenkin istu muovisen tyylinen neule, ainakaan mun silmään.

  Tykkää

  1. niin no, makuasioita tosiaan 🙂 Mun mielestä moni muu mun asu ois huti ennen tätä… 😉

   Tykkää

 31. Olen 50+ nainen ja muistan vielä elävästi, kun halusin 15-vuotiaana ostaa pillifarkut, jotka olivat silloin muotia. Menin ostoksille äitini kanssa ja sovitin aivan ihania housuja. Keski-ikäinen myyjä arvosteli housuja kovasti ja sanoi äidilleni, että kamala tämä nykyinen muoti, noissahan näkyvät kaikki suonenmutkatkin. Olin itkun partaalla, mutta äiti osti päättäväisesti ne housut minulle. Sanoi vielä jälkeenpäin, että olipa kommentti, niinkuin teinitytöllä mitään suonikohjuja olisi. Kiitos Äiti. Sen jälkeen en ole itse arvostellut muitten pukeutumista ja mielipiteeni olen pitänyt ominani. Pillifarkut on jalassa vieläkin:) 
  T. Merja 
   

  Tykkää

 32. Ihana tuo edeltävä Merjan kommentti! Tuli hyvä mieli, miten hienosti äitisi onkin osannut hoitaa asian. Juuri tuollaisilla tavoilla vanhempi voi tukea lapsen itsenäistymistä ja hyvän itsetunnon rakentumista. Muistaisinpa tuon itsekin, kun lapseni taatusti tulevat haluamaan asioita, jotka eivät ole omaan mieleeni. 🙂
  T:Johanna

  Tykkää

 33. Ei ihme,että neule alerekissä.Halvan näköinen.Housuissakin kumma malli.ihan kiva kotiasuna kuitenkin:)varmaan mukavat päällä!

  Tykkää

 34. Minä kiinnitin ensin huomiota kenkiin, jotka eivät housujen tyyliin istu. Toiset, kevyemmät, laittaisin kaveriksi. Ihan ok housut ja pusero, mutta keskenään ihan eri värimaailmaa ja tyyliä.
  Rohkeus on silti sallittua ja ihailtavaa aina pukeutumisessa. Itsekin kohta 45 ja edelleen tyyli välillä sama kuin 18-vuotiaana. Vaikka värikkäät legginsit  ja iso makea neule ylle sekä rokkenrollia kengin, laukuin ja  ja koruin mausteeksi!
  Nadja

  Tykkää

 35. No joo. Minun mielestä sun asut ovat tähän asti ollut aina onnistuneita, mutta nyt tuli floppi. Minunkaan mielestä noista(pusero, housut, kengät) ei tule hyvää asua keskenään, saatikka että nuo housut, ne on karmeat kaikkinensa. Ei varmaan sopisi kellekään. Ja tuo neule, se on tosiaan halvan näköinen. Mutta kotiasuna varmastikin ihan kiva.
  Mutta makuja on monia.

  Tykkää

 36. Hei pakko kommentoida!:D mä tykkään tästä asusta ihan todella paljon! Todellakin kaikki mielipiteet sallittuja mutta tosiaan hyvät käytöstavat on sallittuja! Tää asu kaikkinensa on tosi cool ja tuollasta pyykkilautavatsaa voi vähä esitelläkin! 🙂 ja tosiaan voihan sr johtua siitäki ettei moni tykkää koska ei hulluna näitä vielä suomessa näy mutta silti ihmetyttää miten noin loni on nuin ”järkyttyneitä” ku kyllähä nuita nyt kuitenki silti täälläkin näkee!:) housujen on tarkotuskin olla tuollaiset! Niin hienot!:))

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: