Perjantain pitsimekko

~Largadinho~

Lace -mekko ChillNorwaylta saatu / korvikset Cecilie Melli, FABista saatu

Ainon mekko Marimekko

Yksi tän bloggaamisen suola on kyllä se, ettei koskaan tiedä kuka tykkää mistäkin ja miten Te reagoitte blogin kuviin ja juttuihin. Ed. postin asu esimerkiksi oli mun mielestä hauskin pitkään aikaan ja teidän mielestä vähiten tykätty pitkään aikaan! 😀 So weird… Ja hauskaa, oikeastaan, you never know.

No mut, mainittakoon että tänään on pöydässä markettitulppaaneja. 😉 Sai kolme kimppua kahden hinnalla eli yhteensä 21 tulppaania noin 12 eurolla. Paljon halvempaa kuin kukkakaupasta siis.

Tätä Chillin mekkoa mun on ollut tarkoitus säästää kesään, mut mitä turhaan. Perjantain kunniaksi teki mieli taas laittaa jotain ekstrasöpöä. Ulkona mekon alla tosin oli farkut ja villasukat ja bootsit, tiedä sitten oliko se enää mitenkään söpöä, heh. Mut nyt perjantai-illan viettoon… Mulla on vähän kiire nautiskelemaan yksi hyvä siideri ja suolapaloja telkun eteen ja kullan kainaloon perjantaideiteille, mut sitä ennen on pakko heittää teille yksi hauska musavideo taas… Tää kappale on uusimmalla zumbaohjaajille jaettavalla levyllä (me saamme säännöllisin väliajoin valmista musaa ja koreografioita). Kappale on mun mielestä tosi kaunis ja aloin etsimään youtubesta sopivaa musiikkivideota teille tänne blogiin. No, tää seuraava oli ehkä loytämistäni pätkistä viihdyttävin. Sit vielä kuvitellaan omat kultamme/veljemme/kaverimiehemme tohon joukkoon tanssimaan (en voi olla hymyilemättä, koska se on ainoa näky mikä mulle tulee mieleen kun katselen noita.) Viihdyttävä video jes. AXÉ!

http://www.youtube.com/watch?v=Vqglh6f8YqA

Hauskaa perjantai-iltaa! 😀

28 vastausta artikkeliin “Perjantain pitsimekko

 1. Tuo mekko on aivan IHANA! Eli nyt ainakin kolahti, jos ne viime postin housut eivät ;). Onkos mekko uutta mallistoa? Ihanaa viikonloppua!

  Tykkää

 2. i kannata välittää, jos jotkut ei tykkää jostain vaatteista. Tärkeintähän on, että itse tykkäät siitä, mihin pukeudut 🙂

  Tykkää

 3. Hey, you beautiful Mrs. Butterfly 🙂
  Niin nättinä olet hehkeänä hehkumassa, kyllä vaan näistä kuvistasi tulee aina niin iloiselle tuulelle, ennen kuin ehtiikään lukemaan ensimmäistäkään kirjoittamaasi riviä, joista niinikään saa sen oman energia- annoksensa. Tuo sinun positiivisuutesi on kyllä semmoista antia ja voimaa tänne palstan toisellekin puolelle, että ihan tässä kiittää pitää – jälleen – sinua siitä, että olet juuri tuollainen ihana piristyspakkaus 🙂 <3!
  Ja ennen kaikkea – pidä tuo tyylisi ja tapasi :)! On valloittavaa huomata, kuinka rohkeana, tasapainoisena ja itsevarmana siirryt tilanteesta ja tapahtumasta – jopa päivän asustakin 😉 – toiseen juuri omana itsenäsi! Joten älä siis liiaksi lähde miettimään, mistä joku meistä innokkaista lukijoistasi tykkää tai on tykkäämättä – mielipiteet ja maut kun vaihtelevat itsekullakin päivän aikana vaikka ja kuinka!
  Otetaanpa orastavaa ihanaa kevättä vastaan ihan koko joukon voimin – nautitaan aamuauringon valosta ja lintujen lauluista, kauniista tulppaaneista ja aivan itsestään keventyvästä mielestä sekä askeleista! Mukavaa viikonlopppua sinulle :)!
  – Tanja –
   

  Tykkää

 4. Kaunis mekko! Ja nää kuvat on niin ♥
  Kivaa viikonloppua 🙂
  T. Hannele/Täyttä Elämää
  hannele78.blogspot.fi

  Tykkää

 5. Heipsis.Mun mielestä edellisen postauksen asu oli todella ihanan raikkaan keväinen ja sopivalla tavalla nuorekkaan hauska ja sopi sulle tosi hyvin…tietty eka tuli mieleen etten itse enää voisi pukeutua vaikka haluaisinkin! Tulee muuten joka kerta kiva energinen olo näistä sun postauksista ja saan taas potkua käyttää omaa vaatekaapin sisältöä. Kun olen niin saamaton laiskuri ja vaeltelen urheiluvaatteissa 24/7 ja kaapin ihanuudet käyttämättä lojumassa jotain ”parempaa hetkeä” jota ei sitten koskaan tule…Ostin muuten ensimmäistä kertaa vaalean talvitakin alesta ihan vain kuviesi inspiroimana ja oli kyllä ehdottomasti onnistunut ostos 🙂

  Tykkää

 6. Moi!
  Oi, olipa ihana mekko! Kiva, että kokeilet silloin tällöin vähän erilaisia juttuja. (Nyt en puhu tästä pitsimekosta) Varmaan aika moni lukijoista on tottunut näkemään sut pääosin sellaisena klassisena kaunottarena ja blogin seuraajat väistämättä monet kai tykkää suht perinteisestä naisellisesta tyylistä. Niin minäkin. Mutta ne taannoiset vaaleat housut on varmaan sitten kahden vuoden päästä sitten muodissa yleisemminkin, samoin lyhyet neulepaidat 🙂
  Aika ryöpytytystä on näissä viime viikon kommenteissa tullut. Sun blogi ja tyyli on hyviä. Kaikkia ei voi millään miellyttää. Sulla on terveen näköinen hoikka kroppa. Vatsalihaksetkin näkyy tossa pinkin neuleen alta kivasti. 
  Ja olishan se tylsää, jos täältä löytyis vain ennalta-arvattavia asuja. Jos keskittyisit  muiden miellyttämiseen, et olisi enää Sinä ja mielenkiinto blogiasi kohtaankin olisi laimeampaa.
  ❤ -Annika-
   
   

  Tykkää

 7. Moi! Ihana mekko ja IHANA koko blogi!!! Olen seurannut blogiasi vasta muutaman kuukauden ja eilen lueskelin 2010 vuoden juttuja. Kiva oli nähdä miten talonne on muuttunut.
  ps.Voisitko kuvailla useammin talonne eri huoneista?
   
  -Nasu

  Tykkää

 8. Ihana mekko! Kyllä ne housut minusta sinulle sopivat, mutta voin jotenkin kuitenkin kuvitella tilanteen, mistä kommentti oli (kenties) syntynyt. Epäilen, että esimerkiksi itselleni eivät tuollaiset housut sopisi kovin hyvin, vaikka hoikka olenkin. Lihasta on kuitenkin sen verran reisissä ja takapuolessakin, että näyttäisin vain oman koon housuissani ylitäyteen ahdetulta makkaralta, mikä ei olisi enää välttämättä hyvän näköistä. Sinä olet kuitenkin sen verran hoikka, vaikka lihasta varmaan sinultakin löytyy, joten housut istuvat oikein kivasti!
  Oliko sinulla muuten näissä kuvissa jotenkin erilainen meikki tms.? Näytit hieman erilaiselta.

  Tykkää

 9. Mä tykkäsin tosi paljon edellisen postauksen asusta ja tykkään tästäkin. Kummatkin sopivat sinulle tosi hyvin. Hyvää matkaa sinulle:)
   
  Sissi

  Tykkää

 10. Mekko on niiiiiin kaunis, ja sopii sulle kuin nenä päähän. Tuosta ei voi asu paremmaksi muuttua 🙂

  Tykkää

 11. Tuo mekko on aivan IHANA! Eli nyt ainakin kolahti, jos ne viime postin housut eivät ;). Onkos mekko uutta mallistoa? Ihanaa viikonloppua!

  Tykkää

 12. i kannata välittää, jos jotkut ei tykkää jostain vaatteista. Tärkeintähän on, että itse tykkäät siitä, mihin pukeudut 🙂

  Tykkää

 13. Hey, you beautiful Mrs. Butterfly 🙂
  Niin nättinä olet hehkeänä hehkumassa, kyllä vaan näistä kuvistasi tulee aina niin iloiselle tuulelle, ennen kuin ehtiikään lukemaan ensimmäistäkään kirjoittamaasi riviä, joista niinikään saa sen oman energia- annoksensa. Tuo sinun positiivisuutesi on kyllä semmoista antia ja voimaa tänne palstan toisellekin puolelle, että ihan tässä kiittää pitää – jälleen – sinua siitä, että olet juuri tuollainen ihana piristyspakkaus 🙂 <3!
  Ja ennen kaikkea – pidä tuo tyylisi ja tapasi :)! On valloittavaa huomata, kuinka rohkeana, tasapainoisena ja itsevarmana siirryt tilanteesta ja tapahtumasta – jopa päivän asustakin 😉 – toiseen juuri omana itsenäsi! Joten älä siis liiaksi lähde miettimään, mistä joku meistä innokkaista lukijoistasi tykkää tai on tykkäämättä – mielipiteet ja maut kun vaihtelevat itsekullakin päivän aikana vaikka ja kuinka!
  Otetaanpa orastavaa ihanaa kevättä vastaan ihan koko joukon voimin – nautitaan aamuauringon valosta ja lintujen lauluista, kauniista tulppaaneista ja aivan itsestään keventyvästä mielestä sekä askeleista! Mukavaa viikonlopppua sinulle :)!
  – Tanja –
   

  Tykkää

 14. Kaunis mekko! Ja nää kuvat on niin ♥
  Kivaa viikonloppua 🙂
  T. Hannele/Täyttä Elämää
  hannele78.blogspot.fi

  Tykkää

 15. Heipsis.Mun mielestä edellisen postauksen asu oli todella ihanan raikkaan keväinen ja sopivalla tavalla nuorekkaan hauska ja sopi sulle tosi hyvin…tietty eka tuli mieleen etten itse enää voisi pukeutua vaikka haluaisinkin! Tulee muuten joka kerta kiva energinen olo näistä sun postauksista ja saan taas potkua käyttää omaa vaatekaapin sisältöä. Kun olen niin saamaton laiskuri ja vaeltelen urheiluvaatteissa 24/7 ja kaapin ihanuudet käyttämättä lojumassa jotain ”parempaa hetkeä” jota ei sitten koskaan tule…Ostin muuten ensimmäistä kertaa vaalean talvitakin alesta ihan vain kuviesi inspiroimana ja oli kyllä ehdottomasti onnistunut ostos 🙂

  Tykkää

 16. Moi!
  Oi, olipa ihana mekko! Kiva, että kokeilet silloin tällöin vähän erilaisia juttuja. (Nyt en puhu tästä pitsimekosta) Varmaan aika moni lukijoista on tottunut näkemään sut pääosin sellaisena klassisena kaunottarena ja blogin seuraajat väistämättä monet kai tykkää suht perinteisestä naisellisesta tyylistä. Niin minäkin. Mutta ne taannoiset vaaleat housut on varmaan sitten kahden vuoden päästä sitten muodissa yleisemminkin, samoin lyhyet neulepaidat 🙂
  Aika ryöpytytystä on näissä viime viikon kommenteissa tullut. Sun blogi ja tyyli on hyviä. Kaikkia ei voi millään miellyttää. Sulla on terveen näköinen hoikka kroppa. Vatsalihaksetkin näkyy tossa pinkin neuleen alta kivasti. 
  Ja olishan se tylsää, jos täältä löytyis vain ennalta-arvattavia asuja. Jos keskittyisit  muiden miellyttämiseen, et olisi enää Sinä ja mielenkiinto blogiasi kohtaankin olisi laimeampaa.
  ❤ -Annika-
   
   

  Tykkää

 17. Moi! Ihana mekko ja IHANA koko blogi!!! Olen seurannut blogiasi vasta muutaman kuukauden ja eilen lueskelin 2010 vuoden juttuja. Kiva oli nähdä miten talonne on muuttunut.
  ps.Voisitko kuvailla useammin talonne eri huoneista?
   
  -Nasu

  Tykkää

 18. Ihana mekko! Kyllä ne housut minusta sinulle sopivat, mutta voin jotenkin kuitenkin kuvitella tilanteen, mistä kommentti oli (kenties) syntynyt. Epäilen, että esimerkiksi itselleni eivät tuollaiset housut sopisi kovin hyvin, vaikka hoikka olenkin. Lihasta on kuitenkin sen verran reisissä ja takapuolessakin, että näyttäisin vain oman koon housuissani ylitäyteen ahdetulta makkaralta, mikä ei olisi enää välttämättä hyvän näköistä. Sinä olet kuitenkin sen verran hoikka, vaikka lihasta varmaan sinultakin löytyy, joten housut istuvat oikein kivasti!
  Oliko sinulla muuten näissä kuvissa jotenkin erilainen meikki tms.? Näytit hieman erilaiselta.

  Tykkää

 19. Mä tykkäsin tosi paljon edellisen postauksen asusta ja tykkään tästäkin. Kummatkin sopivat sinulle tosi hyvin. Hyvää matkaa sinulle:)
   
  Sissi

  Tykkää

 20. Mekko on niiiiiin kaunis, ja sopii sulle kuin nenä päähän. Tuosta ei voi asu paremmaksi muuttua 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: