Cuba it is.

toivottavasti 😉

Kuuba. Havanna.

Täällä pitäisi nyt olla jos kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan. 😉 

Kuvat ovat vanhoja, mun mieheni ottamia. Lupaan tulla takaisin iiiison kuvasaaliin kera (jos maahan pääsen). Jännää.

Reissulta odotan salsaa & aurinkoa. Muuten ei suunnitelmia! 🙂

24 vastausta artikkeliin “Cuba it is.

 1. Voisin melkein sukeltaa sisään kuvien tunnelmaan, auringon lämpöön, viipyilevään päivään ja tuntea hiekan varpaissa. Hyvää lomaa !!!
  -Inger 

  Tykkää

 2. Totta ! Kuuba on ihana matkakohde. Iloiset ihmiset, kaunis luonto, mielenkiintoiset kohteet, jos haluaa nähdä enemmän. Havanna, Varadero, ihana Suointiaanien saari, Cien Fuegos ,Pinar del Rio  ja paljon muuta! Olen reissannut kymmenissä maissa, yksi muistojen paikka on Kuuba, Intian, Kiinan ja Japanin ohella, Unohtamatta Kaukasian maita, Georgiaa, Armeniaa ja Azerbaidzania. 
  Kaktus

  Tykkää

 3. Voi hitsit näyttää ja kuulostaa niin ihanalta. Kuuluu kyllä ehdottomasti mulla sellaisiin paikkoihin joissa olisi ihan mahtavaa päästä käymään. Me talsitaan täällä sateessa ja kurassa ja haaveillaan auringosta.  Ihanaa matkaa sulle.
  http://niittykulma.blogspot.fi/

  Tykkää

 4. Juuri tuonne meillä oli mieheni kanssa jo kerran varattu matka, mutta sitten tuli ylättäviä asoita elämään ja jouduimme perumaan kahden viikon Kuuban matkan.Mutta kyllä me vielä jonain päivänä siellä nautitaan ja voi olla että se ei ole edes kaukana.Upeaa lomaa;salsaa,rommia sikareita ja aurinkoa unohtamatta ihania 50-luvun autoja.Innolla odotan lomakuvia….

  Tykkää

 5. Halusimme  paasta nakemaan paikkoja ja saada tavata ystavallisia Kuubalaisia,vuokra-auto palveli tarkoitusta. Resorttimme oli lux ja palvelu taysi kymppi seka aurinko sata varma. ” Street-Smart”-valppaus on kuitenkin matkustaessa missa tahansa hyva matkaevas tarpeen tullen.  Kuuban varikas kulttuuri  elaa muistoissa ja sinne haluaa palata  uuudestaan pohjolan totinen mimmi ukkonsa kanssa.

  Tykkää

 6. Voi miten ihanalta kuulostaa! Kuubassa täytyy ainakin kerran elämässään käydä. Nyt tosin, kun lapsi on vielä pieni, en sinne niin kovin halaja. Pysyttäydyn näissä perinteisissä lasten kanssa helpoissa matkakohteissa. 😉
  Oikein ihanaa matkaa & Olet niin lomasi ansainnut! ❤
   
  http://vbelieveinyourdreams.blogspot.fi/

  Tykkää

 7. Voi vitsit ku ihanaa!! Ite tulin Kuubasta kk sitten ja tykättiin älysti. Tipahdus 50-luvulle. Kuuba on niin erilainen matkakohde. Niin paljon ois kerrottavaa..Hotellimme oli Varaderossa, jossa ei sitä aitoa Kuubaa näe. Suosittelen Havannaa (varsinkin vanha Havanna) sekä todella kaunista Trinidadia (ihan must!). Myös Santa Clara ja Cienfuegos viehättivät. Voi että.. uudestaan haluan, mutta en tällä kertaa Varaderoa valitsisi.
  Aivan ihanaa reissua!! Innolla Cuba -postausta odottelen 😉

  Tykkää

 8. Kyllahan Varadero tarjoaa  aitoa Kuubaa..Ahkerat ja  avuliaat  hotellien tyolaiset  ovat yleensa perheellisia Kuubalaisia ja heidan kanssaan on hauskaa ja helppoa kommunikoida. Vanhaan  Varaderon keskustaajamaan  paasee esim. modernilla bussilla, en muista aikatalua, mutta usein se kulkee. Ei enaa niin nuorena Kuuba-turistina ,minulle resort Varaderossa tarjosi paikan, josta oli helppo lahtea paivaretkille ja aina monia kokemuksia ja elamyksia rikkaampana palata takaisin ” to base.”  Ihana Havanna ei ole niin kovin kaukana puhumattakkaan turkoosina heijastuvasta meresta ja silmin kantamattomasta hiekkarannasta,jotka ovat aivan kiven heiton paassa.
  Kuuba-postaustasi taallakin odotellaan. Uskon,etta nautitte matkastanne monella tavoin.

  Tykkää

 9. Oletko jo lukenut Cecilia Samartinin Nora & Alicia-kirjan? Itse luin sen ennen tammikuista Kuuban matkaamme, mutta kannattaa lukea matkan jälkeenkin. Kirja auttaa ymmärtämään Kuuban vaiheita. Cecilia on juuriltaan kuubalainen ja kuvaa kiehtovasti ihmisiä, maisemia ja vallankumousta. Suositten ja hyviä ovat Samartinin 3 muutakin kirjaa.

  Tykkää

 10. Voisin melkein sukeltaa sisään kuvien tunnelmaan, auringon lämpöön, viipyilevään päivään ja tuntea hiekan varpaissa. Hyvää lomaa !!!
  -Inger 

  Tykkää

 11. Totta ! Kuuba on ihana matkakohde. Iloiset ihmiset, kaunis luonto, mielenkiintoiset kohteet, jos haluaa nähdä enemmän. Havanna, Varadero, ihana Suointiaanien saari, Cien Fuegos ,Pinar del Rio  ja paljon muuta! Olen reissannut kymmenissä maissa, yksi muistojen paikka on Kuuba, Intian, Kiinan ja Japanin ohella, Unohtamatta Kaukasian maita, Georgiaa, Armeniaa ja Azerbaidzania. 
  Kaktus

  Tykkää

 12. Voi hitsit näyttää ja kuulostaa niin ihanalta. Kuuluu kyllä ehdottomasti mulla sellaisiin paikkoihin joissa olisi ihan mahtavaa päästä käymään. Me talsitaan täällä sateessa ja kurassa ja haaveillaan auringosta.  Ihanaa matkaa sulle.
  http://niittykulma.blogspot.fi/

  Tykkää

 13. Juuri tuonne meillä oli mieheni kanssa jo kerran varattu matka, mutta sitten tuli ylättäviä asoita elämään ja jouduimme perumaan kahden viikon Kuuban matkan.Mutta kyllä me vielä jonain päivänä siellä nautitaan ja voi olla että se ei ole edes kaukana.Upeaa lomaa;salsaa,rommia sikareita ja aurinkoa unohtamatta ihania 50-luvun autoja.Innolla odotan lomakuvia….

  Tykkää

 14. Halusimme  paasta nakemaan paikkoja ja saada tavata ystavallisia Kuubalaisia,vuokra-auto palveli tarkoitusta. Resorttimme oli lux ja palvelu taysi kymppi seka aurinko sata varma. ” Street-Smart”-valppaus on kuitenkin matkustaessa missa tahansa hyva matkaevas tarpeen tullen.  Kuuban varikas kulttuuri  elaa muistoissa ja sinne haluaa palata  uuudestaan pohjolan totinen mimmi ukkonsa kanssa.

  Tykkää

 15. Voi miten ihanalta kuulostaa! Kuubassa täytyy ainakin kerran elämässään käydä. Nyt tosin, kun lapsi on vielä pieni, en sinne niin kovin halaja. Pysyttäydyn näissä perinteisissä lasten kanssa helpoissa matkakohteissa. 😉
  Oikein ihanaa matkaa & Olet niin lomasi ansainnut! ❤
   
  http://vbelieveinyourdreams.blogspot.fi/

  Tykkää

 16. Voi vitsit ku ihanaa!! Ite tulin Kuubasta kk sitten ja tykättiin älysti. Tipahdus 50-luvulle. Kuuba on niin erilainen matkakohde. Niin paljon ois kerrottavaa..Hotellimme oli Varaderossa, jossa ei sitä aitoa Kuubaa näe. Suosittelen Havannaa (varsinkin vanha Havanna) sekä todella kaunista Trinidadia (ihan must!). Myös Santa Clara ja Cienfuegos viehättivät. Voi että.. uudestaan haluan, mutta en tällä kertaa Varaderoa valitsisi.
  Aivan ihanaa reissua!! Innolla Cuba -postausta odottelen 😉

  Tykkää

 17. Kyllahan Varadero tarjoaa  aitoa Kuubaa..Ahkerat ja  avuliaat  hotellien tyolaiset  ovat yleensa perheellisia Kuubalaisia ja heidan kanssaan on hauskaa ja helppoa kommunikoida. Vanhaan  Varaderon keskustaajamaan  paasee esim. modernilla bussilla, en muista aikatalua, mutta usein se kulkee. Ei enaa niin nuorena Kuuba-turistina ,minulle resort Varaderossa tarjosi paikan, josta oli helppo lahtea paivaretkille ja aina monia kokemuksia ja elamyksia rikkaampana palata takaisin ” to base.”  Ihana Havanna ei ole niin kovin kaukana puhumattakkaan turkoosina heijastuvasta meresta ja silmin kantamattomasta hiekkarannasta,jotka ovat aivan kiven heiton paassa.
  Kuuba-postaustasi taallakin odotellaan. Uskon,etta nautitte matkastanne monella tavoin.

  Tykkää

 18. Oletko jo lukenut Cecilia Samartinin Nora & Alicia-kirjan? Itse luin sen ennen tammikuista Kuuban matkaamme, mutta kannattaa lukea matkan jälkeenkin. Kirja auttaa ymmärtämään Kuuban vaiheita. Cecilia on juuriltaan kuubalainen ja kuvaa kiehtovasti ihmisiä, maisemia ja vallankumousta. Suositten ja hyviä ovat Samartinin 3 muutakin kirjaa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: