Pakkaushommissa

(ajastettu postaus)

Jep, viikonloppu meni mun osaltani kaikenmaailman järjestelyissä ja pakkailuissa ja jos kaikki menee niinkuin pitäis, niin olen internetin ulottumattomissa seuraavat pari viikkoa ja te saatte lukea vain tällaisia pieniä parin kuvan päivityksiä, ”dagens kuvia”, joita olen blogiin ajastanut tälle ja ensi viikolle. Toivotaan niin, peukut pystyyn! :)) Vastauksia kommentteihin ette siis valitettavasti saa toviin.

Kivaa alkuviikkoa ja terkkuja jostain… varmaan lentsikasta! 🙂

14 vastausta artikkeliin “Pakkaushommissa

 1. Ajastettuja kuvapostauksia – miksi ihmeessä? Eihän jatkuvasti tarvitse jotakin ”palstan täytettä” olla.
   

  Tykkää

 2. Heh, ja mää olin just kommentoimassa, että tosi fiksua tehdä etukäteen ajastettuja postauksia! Saa itse olla täysin lomalla blogistakin ja kuitenkaan ei jää huono omatunto näistäkinkuvioista. Niin me ajatellaan eri näkökulmista näitä juttuja 🙂 Laura

  Tykkää

 3. Ajastettuja kuvapostauksia – miksi ihmeessä? Eihän jatkuvasti tarvitse jotakin ”palstan täytettä” olla.
   

  Tykkää

 4. Heh, ja mää olin just kommentoimassa, että tosi fiksua tehdä etukäteen ajastettuja postauksia! Saa itse olla täysin lomalla blogistakin ja kuitenkaan ei jää huono omatunto näistäkinkuvioista. Niin me ajatellaan eri näkökulmista näitä juttuja 🙂 Laura

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: